2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Vayy İşin kurdu olmuşsunuz valla

Biz ne zaman vursak gol oluyor assfgh 2.den sonra çok ciddi korunmam lazım

Ay Allah razı olsun yarın ilk işim yeşil mercimek almak olacak salatasını yapayım

Gerçekten değişik insan lar çok iyidirler haklarını inkar edemem ama böyle farklı konularda yanlışları oluyor eşim yanımda olduğu sürece aldırmıyorum
Benim kayınpederim ve kayınvalidem çok çok iyiler onlardan çok memnunum ama görümceler fena

Tuvalet iletişimini biliyorum denemeyi de istiyorum ama eşim erken diyor sadece kakasını yaparken deneyebiliim zaten ne zaman yapacağını anlıyorum artık
Benim kızım 17 aylık, kaka yapacağı zaman kuytu köşe bir yerlere çekiliyor ya da olduğu yerde hiç kımıldamadan bekliyor
Ama kakasını yaparken asla kimsenin onunla konuşmasını yanına gitmesini istemiyor, ben kakan mı geldi diyorum hemen bağırıyor bana veya kaka yaptığını bazen anlamıyorum yanına gidiyorum yine bağırıyor yaklaştırmıyor.
Düzenli beslendiği halde kabız oluyor çok üzülüyorum, bazen çok zorlanıyorum yavrum benim

A
ay tövbe evlerden Irak hele ki görümcemin ismini koyacağıma dünyanın en saçma ismini koyarım.

Sen can hastanesine gidiyorsun değil mi kuzum, orda Salih doktor vardı bilmiyorum hala var mı ama herkes ondan çok memnundu, esprili bir doktordu, ben bir kez kist problemim için gitmiştim bana hizanda ne yapıyorsun boş boş çocuk yapsana demişti
Muayene ücreti de diğer doktorlardan fazlaydı çok tercih edildiği için
Ya kızlar aşermeler ne durumda benim burnuma devamlı bişiler kokuyor veya canım istiyo
Valla ben ilk hamileliğimde de ne görsem canım çekiyordu, sırf bu yüzden markete gitmiyordum reklamları izlemiyordum
Şimdi de aklıma ne gelse hemen canım çekiyor eşimi arıyorum o da gelirken alıyor ama o gelene kadar benim iştah gitmiş oluyor ve çoğu zaman bir kere alıp bırakıyorum

Benim canım sürekli çiğköfte istiyor normalde tatlı çok severim ama şu an yiyemiyorum bile
Yaa ben de 5-6 haftalarda sürekli çiğköfte yiyordum hatta tek yediğim şeydi diyebilirim, sonra ondan da tiksindim

Ben kullanıyorum canım ama sırf gebelik için değil, öncesinde de kullanıyordum.
Balık için de zorlama kendini, yiyip kustuktan sonra ne önemi var ki yediğinin.
Bol bol ceviz ve çiğ badem fındık tüketebilirsin.

Çiğköfte yasak dedi bana doktorum Benim de kısır isitiyoooo
Etli çiğköfte yasak ama dışardan aldığımız zaten kısır ayarında oluyor yalancı çiğköfte
Ben içine yeşilllik koydurmadan yiyordum
Evde de bol bol kısır yapıyorum bir Hataylı olarak

6. Haftaya girerken bir başladı tam gaz devam ediyoruz
İçim dışıma çıktı bulantılardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…