- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.321
Hayırlı akşamlar canım ben yazınızı okuyunca sessiz kalamadım bir can taşıyorsun vazelin petrol atığından yapılan bir kremdir ve çok tehlikelidir istersen nette araştırabilirsin elinize krem olarak bile kullanmayın gebelik sürecindeBen de vazelin kullanıyorum canım
Vayy İşin kurdu olmuşsunuz vallaKızlar benim doktorum da kalp atışını söylemiyorum o değişken misal senin kalbin 100 civarı atıyor ama yarım saat sonra değişebilir dedi o yüzden söylemem dedibelki de cinsiyet anlarız diye söylemedi bilmiyommmm ben de 140 altı erkek 140 üstü kız diye okumuştum hadi hayırlısı olsunnn
Biz ne zaman vursak gol oluyor assfgh 2.den sonra çok ciddi korunmam lazımCanınız istemiyorsa hiç zorlamayın kendinizi kızlar, tiksinirseniz zor yersiniz sonradan. Bekleyin ne zaman canınız isterse o zaman yiyin.
Yeşil mercimek, nohut, fasulye de etin yerine geçer onları tüketebilirsiniz soğuk salata şeklinde.
Ben yeşil mercimeği haşlayıp domates soğan semizotu ile salata yapıyorum nar ekşisi zeytin yağı çok güzel oluyor tavsiye ederim. Varsa dereotu da koyuyorum hem kızım için de süt yapıyor
Ben 8+5 oldum hala gitmedim
İlk gebelikte de 8+2de gitmiştim yine acele etmemiştim
Ben de Hatay iskenderunluyum
Çok geçmiş olsun canım
Ben de 2019 Nisan annesiyim
Bunu çevremde çok diyen oldu ama biz üç kez korunmadık hamile kaldımbu kadar çabuk kalacağımı tahmin etmiyordum. Kızımda korunmayı bıraktıktan beş ay sonra hamile kalmıştım, bu da hemen olmaz herhalde dedik ama kısmeti varmış
Aynen öyle vllaNeyse büyük konuşmayım benimkiler de ayrı değişik aman Allah korusun
Gerçekten değişik insan lar çok iyidirler haklarını inkar edemem ama böyle farklı konularda yanlışları oluyor eşim yanımda olduğu sürece aldırmıyorumNeyse büyük konuşmayım benimkiler de ayrı değişik aman Allah korusun
Ay Allah razı olsun yarın ilk işim yeşil mercimek almak olacak salatasını yapayımCanınız istemiyorsa hiç zorlamayın kendinizi kızlar, tiksinirseniz zor yersiniz sonradan. Bekleyin ne zaman canınız isterse o zaman yiyin.
Yeşil mercimek, nohut, fasulye de etin yerine geçer onları tüketebilirsiniz soğuk salata şeklinde.
Ben yeşil mercimeği haşlayıp domates soğan semizotu ile salata yapıyorum nar ekşisi zeytin yağı çok güzel oluyor tavsiye ederim. Varsa dereotu da koyuyorum hem kızım için de süt yapıyor
Ben 8+5 oldum hala gitmedim
İlk gebelikte de 8+2de gitmiştim yine acele etmemiştim
Ben de Hatay iskenderunluyum
Çok geçmiş olsun canım
Ben de 2019 Nisan annesiyim
Bunu çevremde çok diyen oldu ama biz üç kez korunmadık hamile kaldımbu kadar çabuk kalacağımı tahmin etmiyordum. Kızımda korunmayı bıraktıktan beş ay sonra hamile kalmıştım, bu da hemen olmaz herhalde dedik ama kısmeti varmış ❣
Benim kayınpederim ve kayınvalidem çok çok iyiler onlardan çok memnunum ama görümceler fenaGerçekten değişik insan lar çok iyidirler haklarını inkar edemem ama böyle farklı konularda yanlışları oluyor eşim yanımda olduğu sürece aldırmıyorum
Benim kızım 17 aylık, kaka yapacağı zaman kuytu köşe bir yerlere çekiliyor ya da olduğu yerde hiç kımıldamadan bekliyorTuvalet iletişimini biliyorum denemeyi de istiyorum ama eşim erken diyor sadece kakasını yaparken deneyebiliim zaten ne zaman yapacağını anlıyorum artık
Ama eşim ısrar etti, doğum sigortasını falan yaptırdı , yarın ilk hamileliğimdeki dr a gidicez bakalım. Karnımdakinden çok kızımdaki anılardan dolayı heyecanlıyımHahah bu gidişle ben de öyle yapcam
ay tövbe evlerden Irak hele ki görümcemin ismini koyacağıma dünyanın en saçma ismini koyarım.Cinsiyet belli olmayınca isimde aklıma gelmiyor benim hiç fikrim yok güzel isim öneriniz olursa paylaşın kızlar. Zaten isim konusunda sıkıntiliyiz biz kaynana kayınbaba benden önce düşünüyor isim sağolsunlar. Kaynımın ismi diğer cocuklarimda illa konulsun diye uğraştılar dedikleri olmadı şimdide cinsiyet bile belli değil görümcemin ismi ni diyor lar koyarmısınız diye eşim önünü kesmiş hemen yok demiş.
Oğluşum olursa Yusuf koymayı düşünüyorum. Hz .Yusuf gibi edepli, iffetli, güzel yüzlü olsun niyetiyleKızlar erken biliyorum ama isim konusunu düşündünüz mü yoksa sadece ben mi düşünüyorum
Hahah güldürdünüz beni bide görümce ismiyle benim isim ayni kızlar tam komedi. Çocuğuma kendi ismimi koymuşum gibi.A
ay tövbe evlerden Irak hele ki görümcemin ismini koyacağıma dünyanın en saçma ismini koyarım.
Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin canımOğluşum olursa Yusuf koymayı düşünüyorum. Hz .Yusuf gibi edepli, iffetli, güzel yüzlü olsun niyetiyle
Bende çok seviyorum yusuf ismini oğluma koyacaktım yusuf talha diye sonra tek isme karar verdik talha koyduk .Oğluşum olursa Yusuf koymayı düşünüyorum. Hz .Yusuf gibi edepli, iffetli, güzel yüzlü olsun niyetiyle
Sen can hastanesine gidiyorsun değil mi kuzum, orda Salih doktor vardı bilmiyorum hala var mı ama herkes ondan çok memnundu, esprili bir doktordu, ben bir kez kist problemim için gitmiştim bana hizanda ne yapıyorsun boş boş çocuk yapsana demiştiKızlar benim doktorum da kalp atışını söylemiyorum o değişken misal senin kalbin 100 civarı atıyor ama yarım saat sonra değişebilir dedi o yüzden söylemem dedibelki de cinsiyet anlarız diye söylemedi bilmiyommmm ben de 140 altı erkek 140 üstü kız diye okumuştum hadi hayırlısı olsunnn
Valla ben ilk hamileliğimde de ne görsem canım çekiyordu, sırf bu yüzden markete gitmiyordum reklamları izlemiyordumYa kızlar aşermeler ne durumda benim burnuma devamlı bişiler kokuyor veya canım istiyo
Ben endişe konusunda ayniydim ama daha rahatim artikBirde ben daha doktora gitmedim hiç muayeneye 7. 8. Haftayı bekleyim diyorum. İlkinde ozledimm gorucem diye ağlayıp 10 güne bir gidiyordum :))) Allah'ım tecrübe dedikleri şeyi mi yasiyorum resmen
Bende düşünüyorum şimdiden ama korkuyorm hayal kırıklığı olur diyeKızlar erken biliyorum ama isim konusunu düşündünüz mü yoksa sadece ben mi düşünüyorum
Biz de pek yok, ben evlendiğimden beri hayalim, nedense çok seviyorumAllah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin canımBizim akrabalarda Yusuf ismi çok var
Yaa ben de 5-6 haftalarda sürekli çiğköfte yiyordum hatta tek yediğim şeydi diyebilirim, sonra ondan da tiksindimBenim canım sürekli çiğköfte istiyornormalde tatlı çok severim ama şu an yiyemiyorum bile
Ben kullanıyorum canım ama sırf gebelik için değil, öncesinde de kullanıyordum.Kızlar omega 3 takviyesi kullanan var mı? Ben balık yemediğim için almak istiyorum doktora sordum yemek zorundasın diyor püre haline getir bişeylerin içine karıştırarak ye diyor. Ama yok mümkün değil. Tam da beyin gelişim evresinde omega çok faydalı ne kullanabilirim ?
Etli çiğköfte yasak ama dışardan aldığımız zaten kısır ayarında oluyor yalancı çiğköfteÇiğköfte yasak dedi bana doktorumBenim de kısır isitiyoooo
6. Haftaya girerken bir başladı tam gaz devam ediyoruzİyi akşamlar kizlar :)) aşağı yukarı 10 sayfa falan okudum geceden beri konuşulanları gündemi takip edeyim diyeoğluma hamileyken bu zamanlarda aşırı bulantılarım kusmalarim başlamıştı diye hatırlıyorum da şimdi çok rahatım şükür. Sizde kaçıncı haftada başladı bulantılar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?