2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kizlar bişey sorcam yarin 5+2 olcak keseyi görmek için gidicez görürüz inşallah ultrasona girmeden önce bol su mu iciyim napiym görünmesi için yardım lütfen

Hahah benim de canım duyduğumu bile çekiyor

Bende çok seviyorum yusuf ismini oğluma koyacaktım yusuf talha diye sonra tek isme karar verdik talha koyduk .
Belki bu olur Eşim de isim olayına pek takılmaz, o yönden şanslıyım. Ara sıra beni gıcık etmek için kayınbabamın ismini (Halil) koyalım der. Aslaaaa derim. İsimle sıkıntım yok da Adamı sevmiyorum Allah korusun çeker meker

Kizlar bişey sorcam yarin 5+2 olcak keseyi görmek için gidicez görürüz inşallah ultrasona girmeden önce bol su mu iciyim napiym görünmesi için yardım lütfen
Evet canım karından bakılacaksa idrara sıkışık olman gerek inşallah görürsün

Kızlar erken biliyorum ama isim konusunu düşündünüz mü yoksa sadece ben mi düşünüyorum
Ben nerdeyse her gün düşünüyorum ama bulamıyorum
Kızımın adıyla uyumlu olsun diyorum da aklıma bir şey gelmiyor.
Erkek olursa Yusuf Ali koymak istiyordum ama abimin oğlu oldu Yusuf Efe koydu adını, ben artık Yusuf koymam

Birde ben daha doktora gitmedim hiç muayeneye 7. 8. Haftayı bekleyim diyorum. İlkinde ozledimm gorucem diye ağlayıp 10 güne bir gidiyordum :))) Allah'ım tecrübe dedikleri şeyi mi yasiyorum resmen
8+5ten selamlar beta baktırmak dışında daha hiç gitmedim
Salı günü 9+2de ilk kontrolüme gideceğim

Ne kadar saçma ya insanlar nasıl böyle saçmalıyor şaşırıyorum.
İsterse dünyanın en harika en anlamlı ismi olsun yine de sırf kaynanam dediği için asla koymam o ismi

Tuvalet iletişiminin katkısı varmış eğitime biraz araştırdım denenebilir,

Sanırım en çok 2 bebeğin bezli olması zorlayacak

illaki yazıyordur canım onu araştırmak lazım özelden at baba resmini anlamları arastırıp söyleyeyim ama dediğim gibi yinede Rabbim bilir.
ben baktım ama bpm olarak bişey yazmıyor alttaki ritmlerden de bişey çıkaramadım
hangi balık yağını kullanıyorsun canım. Biraz araştırdım efa1200 hakkında baya iyi yorumlar var. Bu arada çiğ köfte ve kısır son zamanlarda favori yiyeceklerim zaten normalde de çok severdim şu an aşeriyorum

Hayırlısı olsun canm ne diyim.

Ay ben de karar veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…