- 17 Eylül 2020
- 1.014
- 1.262
- 63
- 32
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.341
Hahah benim de canım duyduğumu bile çekiyorSen can hastanesine gidiyorsun değil mi kuzum, orda Salih doktor vardı bilmiyorum hala var mı ama herkes ondan çok memnundu, esprili bir doktordu, ben bir kez kist problemim için gitmiştim bana hizanda ne yapıyorsun boş boş çocuk yapsana demişti
Muayene ücreti de diğer doktorlardan fazlaydı çok tercih edildiği için
Valla ben ilk hamileliğimde de ne görsem canım çekiyordu, sırf bu yüzden markete gitmiyordum reklamları izlemiyordum
Şimdi de aklıma ne gelse hemen canım çekiyor eşimi arıyorum o da gelirken alıyor ama o gelene kadar benim iştah gitmiş oluyor ve çoğu zaman bir kere alıp bırakıyorum
Belki bu olurBende çok seviyorum yusuf ismini oğluma koyacaktım yusuf talha diye sonra tek isme karar verdik talha koyduk .
Canım niye hayal kırıklığı olsun ki?Bende düşünüyorum şimdiden ama korkuyorm hayal kırıklığı olur diye
Evet canım karından bakılacaksa idrara sıkışık olman gerek inşallah görürsünKizlar bişey sorcam yarin 5+2 olcak keseyi görmek için gidicez görürüz inşallahultrasona girmeden önce bol su mu iciyim napiym görünmesi için yardım lütfen
Ben nerdeyse her gün düşünüyorum ama bulamıyorumKızlar erken biliyorum ama isim konusunu düşündünüz mü yoksa sadece ben mi düşünüyorum
8+5ten selamlarBirde ben daha doktora gitmedim hiç muayeneye 7. 8. Haftayı bekleyim diyorum. İlkinde ozledimm gorucem diye ağlayıp 10 güne bir gidiyordum :))) Allah'ım tecrübe dedikleri şeyi mi yasiyorum resmen
Ne kadar saçma ya insanlar nasıl böyle saçmalıyor şaşırıyorum.Cinsiyet belli olmayınca isimde aklıma gelmiyor benim hiç fikrim yok güzel isim öneriniz olursa paylaşın kızlar. Zaten isim konusunda sıkıntiliyiz biz kaynana kayınbaba benden önce düşünüyor isim sağolsunlar. Kaynımın ismi diğer cocuklarimda illa konulsun diye uğraştılar dedikleri olmadı şimdide cinsiyet bile belli değil görümcemin ismi ni diyor lar koyarmısınız diye eşim önünü kesmiş hemen yok demiş.
Ben hep en kötüyü düşünüyorum ondan inslah sağlıcakla kucağımıza alırız bebislerimiziCanım niye hayal kırıklığı olsun ki?
Tuvalet iletişiminin katkısı varmış eğitime biraz araştırdım denenebilir,Benim kızım 17 aylık, kaka yapacağı zaman kuytu köşe bir yerlere çekiliyor ya da olduğu yerde hiç kımıldamadan bekliyor
Ama kakasını yaparken asla kimsenin onunla konuşmasını yanına gitmesini istemiyor, ben kakan mı geldi diyorum hemen bağırıyor bana veya kaka yaptığını bazen anlamıyorum yanına gidiyorum yine bağırıyor yaklaştırmıyor.
Düzenli beslendiği halde kabız oluyor çok üzülüyorum, bazen çok zorlanıyorum yavrum benim
Canım karından görünür mu ki vajinal bakar mı acabaEvet canım karından bakılacaksa idrara sıkışık olman gerek inşallah görürsün
ben baktım ama bpm olarak bişey yazmıyor alttaki ritmlerden de bişey çıkaramadımillaki yazıyordur canım onu araştırmak lazım özelden at baba resmini anlamları arastırıp söyleyeyim ama dediğim gibi yinede Rabbim bilir.
hangi balık yağını kullanıyorsun canım. Biraz araştırdım efa1200 hakkında baya iyi yorumlar var. Bu arada çiğ köfte ve kısır son zamanlarda favori yiyeceklerim zaten normalde de çok severdim şu an aşeriyorumYaa ben de 5-6 haftalarda sürekli çiğköfte yiyordum hatta tek yediğim şeydi diyebilirim, sonra ondan da tiksindim
Ben kullanıyorum canım ama sırf gebelik için değil, öncesinde de kullanıyordum.
Balık için de zorlama kendini, yiyip kustuktan sonra ne önemi var ki yediğinin.
Bol bol ceviz ve çiğ badem fındık tüketebilirsin.
Etli çiğköfte yasak ama dışardan aldığımız zaten kısır ayarında oluyor yalancı çiğköfte
Ben içine yeşilllik koydurmadan yiyordum
Evde de bol bol kısır yapıyorum bir Hataylı olarak
6. Haftaya girerken bir başladı tam gaz devam ediyoruz
İçim dışıma çıktı bulantılardan
Ben 5+4 gitmiştim çok minikti canım dr dün gelseydin göremezdik dedi ama vajinal baktıracaksan su içmene gerek yokCanım karından görünür mu ki vajinal bakar mı acaba
Vajinal sakıncalı diyolar ama bilmiyorum gerçekten bebeğe bı zararı olur mu acabaBen 5+4 gitmiştim çok minikti canım dr dün gelseydin göremezdik dedi ama vajinal baktıracaksan su içmene gerek yok
Hayırlısı olsun canm ne diyim.ben baktım ama bpm olarak bişey yazmıyor alttaki ritmlerden de bişey çıkaramadım
hangi balık yağını kullanıyorsun canım. Biraz araştırdım efa1200 hakkında baya iyi yorumlar var. Bu arada çiğ köfte ve kısır son zamanlarda favori yiyeceklerim zaten normalde de çok severdim şu an aşeriyorum
Ben çekindiğim için vajinal baktıramadım hiç dr çok ısrar etmişti ama zararı olsa ısrar etmezdi bence banaVajinal sakıncalı diyolar ama bilmiyorum gerçekten bebeğe bı zararı olur mu acaba
Ben nerdeyse her gün düşünüyorum ama bulamıyorum
Kızımın adıyla uyumlu olsun diyorum da aklıma bir şey gelmiyor.
Erkek olursa Yusuf Ali koymak istiyordum ama abimin oğlu oldu Yusuf Efe koydu adını, ben artık Yusuf koymam
8+5ten selamlarbeta baktırmak dışında daha hiç gitmedim
Salı günü 9+2de ilk kontrolüme gideceğim
Ne kadar saçma ya insanlar nasıl böyle saçmalıyor şaşırıyorum.
İsterse dünyanın en harika en anlamlı ismi olsun yine de sırf kaynanam dediği için asla koymam o ismi
Zararı yok..Vajinal sakıncalı diyolar ama bilmiyorum gerçekten bebeğe bı zararı olur mu acaba
Benimki 4.haftada görükmüştü karındanBen 5+4 gitmiştim çok minikti canım dr dün gelseydin göremezdik dedi ama vajinal baktıracaksan su içmene gerek yok
o zmn yrn duruma göre vajinal baktirym inslh görürüzBen çekindiğim için vajinal baktıramadım hiç dr çok ısrar etmişti ama zararı olsa ısrar etmezdi bence bana
Yani risk vardır ama azdır, yoksa bakmazlar bence doktorlar o riske girmezVajinal sakıncalı diyolar ama bilmiyorum gerçekten bebeğe bı zararı olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?