- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.361
Önce karından dene canım erken döllenme olduysa görünüro zmn yrn duruma göre vajinal baktirym inslh görürüz
Erken döllenme o zaman canım seninBenimki 4.haftada görükmüştü karından
İnşallah canimmÖnce karından dene canım erken döllenme olduysa görünür
Aksine geç dedilerErken döllenme o zaman canım senin ☺
Ben ilk günden söyledim ilk gebelik olunca sabırsız oluyor insanKızlar ya bu arada ailelere söylediniz mi özellikle 2. Bebekli lerne zaman Söyleyeceksiniz?
Yaa ben de 5-6 haftalarda sürekli çiğköfte yiyordum hatta tek yediğim şeydi diyebilirim, sonra ondan da tiksindim
Ben kullanıyorum canım ama sırf gebelik için değil, öncesinde de kullanıyordum.
Balık için de zorlama kendini, yiyip kustuktan sonra ne önemi var ki yediğinin.
Bol bol ceviz ve çiğ badem fındık tüketebilirsin.
Etli çiğköfte yasak ama dışardan aldığımız zaten kısır ayarında oluyor yalancı çiğköfte
Ben içine yeşilllik koydurmadan yiyordum
Evde de bol bol kısır yapıyorum bir Hataylı olarak
6. Haftaya girerken bir başladı tam gaz devam ediyoruz
İçim dışıma çıktı bulantılardan
Maşallah canım gebelik herkeste farklı bir süreçAksine geç dediler
Biz ne zaman vursak gol oluyor assfgh 2.den sonra çok ciddi korunmam lazım
Amin canım senden senAy Allah razı olsun yarın ilk işim yeşil mercimek almak olacak salatasını yapayım
Ben de evlendiğimden beri erkek olursa Yusuf ali istiyordum ama abimin oğlu oldu o Yusuf Efe koydu ben koymam artık.Biz de pek yok, ben evlendiğimden beri hayalim, nedense çok seviyorum
Aynen kuzm 3. Haftalıkken alttan görüktü normalde 5. Haftalık olması gerekiyodu ama geç olabilir dedi 4. Hftada karından gördü ozaman değerim 9.257 idi. O yüzdendir galiba..Maşallah canım gebelik herkeste farklı bir süreç ☺
Evet canım kese gelişimi vs herkeste farklı ilerliyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahAynen kuzm 3. Haftalıkken alttan görüktü normalde 5. Haftalık olması gerekiyodu ama geç olabilir dedi 4. Hftada karından gördü ozaman değerim 9.257 idi. O yüzdendir galiba..
İlkinde ilk zamanlar öyle bakildi zarari olduğunu sanmiyorum ben de 5+0 olacak gözükür umarimVajinal sakıncalı diyolar ama bilmiyorum gerçekten bebeğe bı zararı olur mu acaba
Aşereceğim günler gelsin istiyorummmmmYa ben zaten test yapıyordum adet öncesi ama yine de canım cips kola çekti hahaha dedim hamileyimbak canım çiğ köfte çekti yiyim bari
niye hep biz düşünüyoruz bu korunma işlerini
Ben eşime sen korun erkekler de iğne oluyorlar onlardan yaptır dedim de ödü koptu nereme iğne yapacaklar dedi
Amin canım senden senal yap kuzum çok lezzetli hafif ve doyurucu oluyor
Ben de evlendiğimden beri erkek olursa Yusuf ali istiyordum ama abimin oğlu oldu o Yusuf Efe koydu ben koymam artık.
Onlar da aslında Yusuf hiç düşünmüyordu, Efe’nin yanına isim arıyorlardı, Doğumdan bir hafta önce gelin hanımın 23 yaşındaki erkek kardeşi kalp krizinden vefat etti, abim de onu çok severdi onun adını koydular Yusuf.
Ay ben de öyleyim valla yemek programlarını izlemiyorum artık. Bir de biz küçük bir ilçedeyiz öyle her şeyi bulma imkanın da yokHahah benim de canım duyduğumu bile çekiyor
Gebelik biraz ilerlesin biz indirimden stok yapmaya başlicazTuvalet iletişiminin katkısı varmış eğitime biraz araştırdım denenebilir,
Sanırım en çok 2 bebeğin bezli olması zorlayacak
Benim kullandığım piyasa veya eczane ürünü değil, güvendiğim bir firmanın takviye ürünlerini kullanıyorum çok uzun zamandır.ben baktım ama bpm olarak bişey yazmıyor alttaki ritmlerden de bişey çıkaramadım
hangi balık yağını kullanıyorsun canım. Biraz araştırdım efa1200 hakkında baya iyi yorumlar var. Bu arada çiğ köfte ve kısır son zamanlarda favori yiyeceklerim zaten normalde de çok severdim şu an aşeriyorum
Ben normalde cinsiyeti öğrenene kadar söylemeyecektim ama annemle biraz olaylar oldu küstü konuşmuyor, ben de babamla konuşurken ağladım ben hamileyim hiç birinizin haberi yok umrunuzda değil dedim, onlar da sağolsun herkese söylemişlerKızlar ya bu arada ailelere söylediniz mi özellikle 2. Bebekli lerne zaman Söyleyeceksiniz?
Ay ben ilk gebelikte testte çift çizgiyi görür görmez herkese söyledimBen ilk günden söyledim ilk gebelik olunca sabırsız oluyor insansadece babam bilmiyordu ona da yüz yüze söylemek istedik dün öğrendi dua etti sağ olsun
Açıkçası ben bir iki kez cips de yedim kola da içtim, her gün tüketmedikten sonra bir şey olmaz diye düşünüyorum.Ya ben zaten test yapıyordum adet öncesi ama yine de canım cips kola çekti hahaha dedim hamileyimbak canım çiğ köfte çekti yiyim bari
Canım ben gebelik olayını hiç böyle bilmiyordum ki sanıyordum ki hamile olacam sonra ayda bir kontrole gidicem nerdeeeeeeee bir sürü şey varmış kan testi vermeye gidince öğrendim meğer doktorlar kalp atışını duyduktan sonra gebe diyorlarmışAy ben de öyleyim valla yemek programlarını izlemiyorum artık. Bir de biz küçük bir ilçedeyiz öyle her şeyi bulma imkanın da yok
Anca işte market manav ürünlerinden ne varsa.
Gebelik biraz ilerlesin biz indirimden stok yapmaya başlicaz
Kızım doğduğundan beri prima kullanıyoruz, diğerleri hep pişik yaptı ama prima da bizim bütçeyi pişirdi
Benim kullandığım piyasa veya eczane ürünü değil, güvendiğim bir firmanın takviye ürünlerini kullanıyorum çok uzun zamandır.
Genelde acılı ekşili şeyler bulantıya iyi geliyor ya o yüzden çiğköfte kısır tarzı yemekler süslüyor hayalleri
Ben normalde cinsiyeti öğrenene kadar söylemeyecektim ama annemle biraz olaylar oldu küstü konuşmuyor, ben de babamla konuşurken ağladım ben hamileyim hiç birinizin haberi yok umrunuzda değil dedim, onlar da sağolsun herkese söylemişler
Ama kaynanama daha söylemedik
Ay ben ilk gebelikte testte çift çizgiyi görür görmez herkese söyledim
Şimdi düşünüyorum da ne kadar acele etmişim, insan bi kan tahlili yaptırır kese var mı Bebek var mı bi bakar dimi
Açıkçası ben bir iki kez cips de yedim kola da içtim, her gün tüketmedikten sonra bir şey olmaz diye düşünüyorum.
Zaten kızım alerjik bebekti ben aylarca sıkı diyet yaptım, hala da bazı gıdalara diyetimiz devam ediyor. Diyet zamanı alıştım hiçbir şey yememeye ama artık abartmadan paketli gıdalar tüketiyorum çikolata bisküvi gofret vs
Gelin hanım sorun yapmaz da ben artık koymam. Ben isimlerin kaderi etkilediğine inanıyorum, Yusuf da çok genç yaşta vefat edince ben çok etkilendim, şimdi yeğenime bile ismiyle seslenirken tuhaf oluyorumHaha yok işte eşimi korundurtcam diyim hahaha ben de iğne fln olamam ayy
Allah rahmet eylesinartık başka isim seçersin Napalım ya da koyabilirsin de sonuçta çift isim, gelin hanım çok sorun yapmazsa hayalim diyip koyabilirsin
İsim olayı da nasip bi yerde, demek ki kısmet onaymış. Allah rahmet eylesin Gelininizin kardeşine deBen de evlendiğimden beri erkek olursa Yusuf ali istiyordum ama abimin oğlu oldu o Yusuf Efe koydu ben koymam artık.
Onlar da aslında Yusuf hiç düşünmüyordu, Efe’nin yanına isim arıyorlardı, Doğumdan bir hafta önce gelin hanımın 23 yaşındaki erkek kardeşi kalp krizinden vefat etti, abim de onu çok severdi onun adını koydular Yusuf.
Ay ben de öyleyim valla yemek programlarını izlemiyorum artık. Bir de biz küçük bir ilçedeyiz öyle her şeyi bulma imkanın da yok
Anca işte market manav ürünlerinden ne varsa.
Gebelik biraz ilerlesin biz indirimden stok yapmaya başlicaz
Kızım doğduğundan beri prima kullanıyoruz, diğerleri hep pişik yaptı ama prima da bizim bütçeyi pişirdi
Benim kullandığım piyasa veya eczane ürünü değil, güvendiğim bir firmanın takviye ürünlerini kullanıyorum çok uzun zamandır.
Genelde acılı ekşili şeyler bulantıya iyi geliyor ya o yüzden çiğköfte kısır tarzı yemekler süslüyor hayalleri
Ben normalde cinsiyeti öğrenene kadar söylemeyecektim ama annemle biraz olaylar oldu küstü konuşmuyor, ben de babamla konuşurken ağladım ben hamileyim hiç birinizin haberi yok umrunuzda değil dedim, onlar da sağolsun herkese söylemişler
Ama kaynanama daha söylemedik
Ay ben ilk gebelikte testte çift çizgiyi görür görmez herkese söyledim
Şimdi düşünüyorum da ne kadar acele etmişim, insan bi kan tahlili yaptırır kese var mı Bebek var mı bi bakar dimi
Açıkçası ben bir iki kez cips de yedim kola da içtim, her gün tüketmedikten sonra bir şey olmaz diye düşünüyorum.
Zaten kızım alerjik bebekti ben aylarca sıkı diyet yaptım, hala da bazı gıdalara diyetimiz devam ediyor. Diyet zamanı alıştım hiçbir şey yememeye ama artık abartmadan paketli gıdalar tüketiyorum çikolata bisküvi gofret vs
Öyle canım ben de kimyasal gebelik dış gebelik duymuştum ama işte insan o ilk heyecanla hemen herkese söylemek istiyor.Canım ben gebelik olayını hiç böyle bilmiyordum ki sanıyordum ki hamile olacam sonra ayda bir kontrole gidicem nerdeeeeeeee bir sürü şey varmış kan testi vermeye gidince öğrendim meğer doktorlar kalp atışını duyduktan sonra gebe diyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?