- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.381
Maşallah çok sabırlıymış ama ben normalde de sabırsızım zaten güya eşime sürpriz yapacaktım sabah onu işe gönderdim test yaptım anında aradım onu 5 dk falan geçmişti evden ayrılalıÖyle canım ben de kimyasal gebelik dış gebelik duymuştum ama işte insan o ilk heyecanla hemen herkese söylemek istiyor.
Arkadaşım cinsiyeti öğrenene kadar kimseye söylemedi valla tebrik ettim
Açıkçası onlar sorana kadar ben söylemeyi düşünmüyordum ama çok doldum babamla konuşurken söyledim, annem aramadı bile... sinir oldum hem kendi hayırlı olsun diye aramıyor hem de millete haber veriyor onlar bana hayırlı olsun mesajları yazıyor komikliğe bak...Neyse en azından haberleri olmuşannenizle iyi olursunuz inş canınızı sıkmayın
amin inşAllah teşekkür ederim darısı o süreçte olanlara canım.Evet canım kese gelişimi vs herkeste farklı ilerliyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ♥
Çok şaşırdımAçıkçası onlar sorana kadar ben söylemeyi düşünmüyordum ama çok doldum babamla konuşurken söyledim, annem aramadı bile... sinir oldum hem kendi hayırlı olsun diye aramıyor hem de millete haber veriyor onlar bana hayırlı olsun mesajları yazıyor komikliğe bak...
annemle de düzelir mi ne zaman düzelir bilemem çok da üzülüyorum ama takmamaya çalışıyorum, aileme çocuklarıma odaklanmak istiyorum sadece
Bende sadece kakayı deniyorum zaten çiş biraz zorlar şimdiTuvalet iletişimini biliyorum denemeyi de istiyorum ama eşim erken diyor sadece kakasını yaparken deneyebiliim zaten ne zaman yapacağını anlıyorum artık
Canım benimde 2. Gebeliğimde triploidi çıktı ondan sonra tekrar hamile kaldım ve Allaha şükür oğlumuzu sağlıklı bi şekilde kucağımıza aldıkBenim de ilk gebeliğimde 8. Haftada kalp durması sonucu sonlanmıştı. ilk gebelik olmasına rağmen biz genetiğe göndermiştik triploidi çıktı. Yani 69 kromozom. tekrarlama riski çok düşük bi durummuş ama insan korku halinde oluyor her hafta doktora gidiyorum doktor artık gelme diyorinşallah hepimiz sorunsuz, güzel bi hamilelik süreci geçiririz
Biz söyledik canım kalp atışını duyduktan sonraKızlar ya bu arada ailelere söylediniz mi özellikle 2. Bebekli lerne zaman Söyleyeceksiniz?
Boşver canım takmamaya çalış zor bir durum ama bi şekilde hallolur. Kendini çocuklarını düşünAçıkçası onlar sorana kadar ben söylemeyi düşünmüyordum ama çok doldum babamla konuşurken söyledim, annem aramadı bile... sinir oldum hem kendi hayırlı olsun diye aramıyor hem de millete haber veriyor onlar bana hayırlı olsun mesajları yazıyor komikliğe bak...
annemle de düzelir mi ne zaman düzelir bilemem çok da üzülüyorum ama takmamaya çalışıyorum, aileme çocuklarıma odaklanmak istiyorum sadece
Bende iskenderuna gelin geldim canımCanınız istemiyorsa hiç zorlamayın kendinizi kızlar, tiksinirseniz zor yersiniz sonradan. Bekleyin ne zaman canınız isterse o zaman yiyin.
Yeşil mercimek, nohut, fasulye de etin yerine geçer onları tüketebilirsiniz soğuk salata şeklinde.
Ben yeşil mercimeği haşlayıp domates soğan semizotu ile salata yapıyorum nar ekşisi zeytin yağı çok güzel oluyor tavsiye ederim. Varsa dereotu da koyuyorum hem kızım için de süt yapıyor
Ben 8+5 oldum hala gitmedim
İlk gebelikte de 8+2de gitmiştim yine acele etmemiştim
Ben de Hatay iskenderunluyum
Çok geçmiş olsun canım
Ben de 2019 Nisan annesiyim
Bunu çevremde çok diyen oldu ama biz üç kez korunmadık hamile kaldımbu kadar çabuk kalacağımı tahmin etmiyordum. Kızımda korunmayı bıraktıktan beş ay sonra hamile kalmıştım, bu da hemen olmaz herhalde dedik ama kısmeti varmış ❣
Senin kacinci haftan oldu pekiBende de inanılmaz bulantı var, ayağa kalktığım an midem bulanıyor 2 haftadır devam eden bir durum ...
Aa ciddi misin çok şaşırdımBende iskenderuna gelin geldim canım
Ben de güya ikinciyi sürpriz yapacaktım ama sabahın köründe tepesine dikildim kalk kan vermeye gidicez diyeMaşallah çok sabırlıymış ama ben normalde de sabırsızım zaten güya eşime sürpriz yapacaktım sabah onu işe gönderdim test yaptım anında aradım onu 5 dk falan geçmişti evden ayrılalı
Ben solgarin balik yagini kullaniyorum.. bende hic balik yemem normaldede alismamisiz sevmiyorum..Kızlar omega 3 takviyesi kullanan var mı? Ben balık yemediğim için almak istiyorum doktora sordum yemek zorundasın diyor püre haline getir bişeylerin içine karıştırarak ye diyor. Ama yok mümkün değil. Tam da beyin gelişim evresinde omega çok faydalı ne kullanabilirim ?
Şaşırılmayacak gibi değil ki...Çok şaşırdım
Gerçekten takmamak çok zor, inan düşünmeyim diyorum ama olmuyor üzülüyorum aklıma geldikçe.Boşver canım takmamaya çalış zor bir durum ama bi şekilde hallolur. Kendini çocuklarını düşün
Ilk 3 -4 gun benim de boyle çıktı canım testleri sabah aç karnına yap git gide koyulasacaktir merak etmeTestlerime bakar mısınız? Çizgiler gun geçtikçe belirginlesmiyor sizce umut var mı yine de?
Kız olursa :öykü olacak ama erkek olursa ona daha karar veremedimKızlar erken biliyorum ama isim konusunu düşündünüz mü yoksa sadece ben mi düşünüyorum
Canim yemek zorunda olmak diye birsey yok ben veganim ona bakarsan yani hicbirr hayvansal urun tuketmiyorum sabah ve aksamlari omega 3 takviyesi al bitsin okay hicte dert etmeKızlar omega 3 takviyesi kullanan var mı? Ben balık yemediğim için almak istiyorum doktora sordum yemek zorundasın diyor püre haline getir bişeylerin içine karıştırarak ye diyor. Ama yok mümkün değil. Tam da beyin gelişim evresinde omega çok faydalı ne kullanabilirim ?
Alla alla bunu duyduğum iyi oldu teşekkürler canımHayırlı akşamlar canım ben yazınızı okuyunca sessiz kalamadım bir can taşıyorsun vazelin petrol atığından yapılan bir kremdir ve çok tehlikelidir istersen nette araştırabilirsin elinize krem olarak bile kullanmayın gebelik sürecinde
Aynen Salih serin ona gidiyorum canım ben de çok memnunum harika bi doktor diyebilirimSen can hastanesine gidiyorsun değil mi kuzum, orda Salih doktor vardı bilmiyorum hala var mı ama herkes ondan çok memnundu, esprili bir doktordu, ben bir kez kist problemim için gitmiştim bana hizanda ne yapıyorsun boş boş çocuk yapsana demişti
Muayene ücreti de diğer doktorlardan fazlaydı çok tercih edildiği için
Valla ben ilk hamileliğimde de ne görsem canım çekiyordu, sırf bu yüzden markete gitmiyordum reklamları izlemiyordum
Şimdi de aklıma ne gelse hemen canım çekiyor eşimi arıyorum o da gelirken alıyor ama o gelene kadar benim iştah gitmiş oluyor ve çoğu zaman bir kere alıp bırakıyorum
Valla ben su çok içilip gidildiğini bilmiyordum normal gittim görmüştük keseyi 5+2 ya da 3 olması lazım karından ultrasonla canım sen de görürsün merak etmeKizlar bişey sorcam yarin 5+2 olcak keseyi görmek için gidicez görürüz inşallahultrasona girmeden önce bol su mu iciyim napiym görünmesi için yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?