2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Öyle canım ben de kimyasal gebelik dış gebelik duymuştum ama işte insan o ilk heyecanla hemen herkese söylemek istiyor.
Arkadaşım cinsiyeti öğrenene kadar kimseye söylemedi valla tebrik ettim
Maşallah çok sabırlıymış ama ben normalde de sabırsızım zaten güya eşime sürpriz yapacaktım sabah onu işe gönderdim test yaptım anında aradım onu 5 dk falan geçmişti evden ayrılalı

Neyse en azından haberleri olmuş annenizle iyi olursunuz inş canınızı sıkmayın
Açıkçası onlar sorana kadar ben söylemeyi düşünmüyordum ama çok doldum babamla konuşurken söyledim, annem aramadı bile... sinir oldum hem kendi hayırlı olsun diye aramıyor hem de millete haber veriyor onlar bana hayırlı olsun mesajları yazıyor komikliğe bak...
annemle de düzelir mi ne zaman düzelir bilemem çok da üzülüyorum ama takmamaya çalışıyorum, aileme çocuklarıma odaklanmak istiyorum sadece

Çok şaşırdım

Tuvalet iletişimini biliyorum denemeyi de istiyorum ama eşim erken diyor sadece kakasını yaparken deneyebiliim zaten ne zaman yapacağını anlıyorum artık
Bende sadece kakayı deniyorum zaten çiş biraz zorlar şimdi
Canım benimde 2. Gebeliğimde triploidi çıktı ondan sonra tekrar hamile kaldım ve Allaha şükür oğlumuzu sağlıklı bi şekilde kucağımıza aldık
Kızlar ya bu arada ailelere söylediniz mi özellikle 2. Bebekli ler ne zaman Söyleyeceksiniz?
Biz söyledik canım kalp atışını duyduktan sonra İlk iki gebeliğim düşükle sonuçlanınca 3. De 3 ay dolsun siye bekledik ama bunu kalp atışı duyar duymaz söyledik

Boşver canım takmamaya çalış zor bir durum ama bi şekilde hallolur. Kendini çocuklarını düşün

Bende iskenderuna gelin geldim canım

Sevgili arkadaşlar doktora gidip 6+6 da bebeği göremeyip 1 hafta sonra görebilen oldu mu karından? Çok stresliyim bugün goremedigim için. Sadece bazı oluşumlar gördü ama net değil dedi vajinalden baktiramadim bazı sorunlarım olduğu için.

Maşallah çok sabırlıymış ama ben normalde de sabırsızım zaten güya eşime sürpriz yapacaktım sabah onu işe gönderdim test yaptım anında aradım onu 5 dk falan geçmişti evden ayrılalı
Ben de güya ikinciyi sürpriz yapacaktım ama sabahın köründe tepesine dikildim kalk kan vermeye gidicez diye

Ben solgarin balik yagini kullaniyorum.. bende hic balik yemem normaldede alismamisiz sevmiyorum..

Kızlar bugünkü randevuma gittim. 5+6 yım kese geçen haftaya göre büyümüş doktor 5 haftalık dedi. Bende hocam bugün 5+6 yım dedim o zaman biraz küçük kalmış dedi. Yolk sac embriyo hakkında bir şey söylemedi. 2 hafta sonra çağırdı ama ben haftaya 6+5 iken falan özele gitmeyi düşünüyorum. Başka bir kese daha olduğundan şüphelendi emin olamadı. Ikiz gebelik yazip soru işareti koydu. Embriyo falan göremeyince tedirgin oldum ben. Inşallah her şey yolundadır ya

Çok şaşırdım
Şaşırılmayacak gibi değil ki...
hamile olduğumu öğrenmeden bir hafta önce annem bizdeydi, hamile olabilirim demiştim, sonra biz onların gideceği gece biraz tartıştık annem küstü ve bir daha da aramadı.
Bu süreçte ev taşıdım, küçücük kızım var ve hamileyim hiç arayıp sormadı ben de söylemedim, taşındıktan sonra yanıma geleceklerdi ama annem bırak gelmeyi aramadı bile, babam tek geldi.
Ben de aramıyorum ve aramayı da düşünmüyorum açıkçası. İlk gebeliğim zaten onların sorunları yüzünden ağlayarak geçti, bu kez aynı şeyleri yaşatmalarına izin vermicem

Boşver canım takmamaya çalış zor bir durum ama bi şekilde hallolur. Kendini çocuklarını düşün
Gerçekten takmamak çok zor, inan düşünmeyim diyorum ama olmuyor üzülüyorum aklıma geldikçe.
Ama artık ben de bir anneyim ve çocuklarımı düşünmek zorundayım, bu yüzden de enerjimi düşüren her durumdan uzak kalmaya çalışıyorum.

Canim yemek zorunda olmak diye birsey yok ben veganim ona bakarsan yani hicbirr hayvansal urun tuketmiyorum sabah ve aksamlari omega 3 takviyesi al bitsin okay hicte dert etme

Alla alla bunu duyduğum iyi oldu teşekkürler canım

Aynen Salih serin ona gidiyorum canım ben de çok memnunum harika bi doktor diyebilirim

Kizlar bişey sorcam yarin 5+2 olcak keseyi görmek için gidicez görürüz inşallah ultrasona girmeden önce bol su mu iciyim napiym görünmesi için yardım lütfen
Valla ben su çok içilip gidildiğini bilmiyordum normal gittim görmüştük keseyi 5+2 ya da 3 olması lazım karından ultrasonla canım sen de görürsün merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…