- 13 Nisan 2020
- 2.897
- 5.448
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.401
Kizlar bişey sorcam yarin 5+2 olcak keseyi görmek için gidicez görürüz inşallahultrasona girmeden önce bol su mu iciyim napiym görünmesi için yardım lütfen
devlet hast drlarına bakma sen cnm basında onca bekleyen çoğu basından savıyor pek rastlamadım düzgün muayene efene bı ıkı Kısı harıcıKızlar bugünkü randevuma gittim. 5+6 yım kese geçen haftaya göre büyümüş doktor 5 haftalık dedi. Bende hocam bugün 5+6 yım dedim o zaman biraz küçük kalmış dedi. Yolk sac embriyo hakkında bir şey söylemedi. 2 hafta sonra çağırdı ama ben haftaya 6+5 iken falan özele gitmeyi düşünüyorum. Başka bir kese daha olduğundan şüphelendi emin olamadı. Ikiz gebelik yazip soru işareti koydu. Embriyo falan göremeyince tedirgin oldum ben. Inşallah her şey yolundadır ya
Kızlar ya bu arada ailelere söylediniz mi özellikle 2. Bebekli lerne zaman Söyleyeceksiniz?
Annem babam biliyo bi iki arkadasima dedim demez olaydimBen öğrenir öğrenmez söyledim
Valla ben de düşünmedim henüz düşünsem de kendime itiraf etmeden gizli düşünüyorum sanırımKızlar erken biliyorum ama isim konusunu düşündünüz mü yoksa sadece ben mi düşünüyorum
Neden görümcen ya da kaynının ismi ki onların adını koycağına kocanın adını koy daha iyi misalCinsiyet belli olmayınca isimde aklıma gelmiyor benim hiç fikrim yok güzel isim öneriniz olursa paylaşın kızlar. Zaten isim konusunda sıkıntiliyiz biz kaynana kayınbaba benden önce düşünüyor isim sağolsunlar. Kaynımın ismi diğer cocuklarimda illa konulsun diye uğraştılar dedikleri olmadı şimdide cinsiyet bile belli değil görümcemin ismi ni diyor lar koyarmısınız diye eşim önünü kesmiş hemen yok demiş.
Bir laf var görümce görmiyim seni ömrümce diye aman neyse benim iyi aram görümcemle şükürİyi bari canım eş desteği çok önemli burada.Ay bilenler bilir benim görümcelerle hiç aram yok
Tepkiler nasıldıAnnem babam biliyo bi iki arkadasima dedim demez olaydim
Selam kizlar Bugün muayene günüm Kalp atışı için gideceğiz inşallah Bugün 7+1'deyiz
Ne mutlu gözünüz aydınKizlar selam, muayenemiz iyi geçti Kalp atışını duyduk ve günüyle uyumlu. Her şey yolunda çok şükür
Annem zaten yanimda şimdi çalişicam diye çocuk için gelmişti inanamadi pek şaşirdi sevindi babama tel de söylemiş o da aynı şekildeTepkiler nasıldı
Inşallah canım ya haftaya özele gidicem inşallah kalbi falan duyar embriyo görürüz. Yoksa bu süreçte kalpten gidicem bendevlet hast drlarına bakma sen cnm basında onca bekleyen çoğu basından savıyor pek rastlamadım düzgün muayene efene bı ıkı Kısı harıcı
Bizde de öyle oldu :)) ben başta öğrenince biraz şok yaşadım ama şimdi çok mutluyum enerjim ve heyecanım eksilmeden bu yavrumu da büyütüp çocuk defterini kapatırım diye planlıyorum. Ayrıca pandemide çocuk büyütmek çok kolay oldu gelen giden olmadanAnnem zaten yanimda şimdi çalişicam diye çocuk için gelmişti inanamadi pek şaşirdi sevindi babama tel de söylemiş o da aynı şekildearkadaşlarima söylemeseydim diyorum çünkü sürekli soruyorlar noldu naptin biri de kötü tecrübelerini paylaşip endişelendirdi sağolsun bence de beklemeli paylaşmamalı mümkün mertebe
Yok sakin ol ben de öyleydim düşünmemeye çalişiyorum her söylenene kulak asma iyi olur inşallahInşallah canım ya haftaya özele gidicem inşallah kalbi falan duyar embriyo görürüz. Yoksa bu süreçte kalpten gidicem ben
Aynen inşallah öyle olursa güzel olur aradan çikar bi çocuğun daha mi var kaç yaşinda ben de biraz geç kalmişim diyorum süpriz oldu banaBizde de öyle oldu :)) ben başta öğrenince biraz şok yaşadım ama şimdi çok mutluyum enerjim ve heyecanım eksilmeden bu yavrumu da büyütüp çocuk defterini kapatırım diye planlıyorum. Ayrıca pandemide çocuk büyütmek çok kolay oldu gelen giden olmadan
Bir oğlum var 16 aylık :)) nasip olursa tam iki yaş olacak aralarında. Oğlum gazsız sancısız iştahlı bir bebekti kolay büyüdü bu da öyle olur inşallahAynen inşallah öyle olursa güzel olur aradan çikar bi çocuğun daha mi var kaç yaşinda ben de biraz geç kalmişim diyorum süpriz oldu banaPandemi de çok rahat olur evde olabiliyorsan canim mis
Haklısın canım ben de öyle yapıcam ama doktorum bu konuda çok anlayışsız ve ters kalıyor. Sırf bu sebepten değiştirmeyi düşünüyorumCanim yemek zorunda olmak diye birsey yok ben veganim ona bakarsan yani hicbirr hayvansal urun tuketmiyorum sabah ve aksamlari omega 3 takviyesi al bitsin okay hicte dert etme
Ne güzel maşallahBir oğlum var 16 aylık :)) nasip olursa tam iki yaş olacak aralarında. Oğlum gazsız sancısız iştahlı bir bebekti kolay büyüdü bu da öyle olur inşallahsenin ki 2016 li sanırım 5 yaşında mi ?
Açıkçası onlar sorana kadar ben söylemeyi düşünmüyordum ama çok doldum babamla konuşurken söyledim, annem aramadı bile... sinir oldum hem kendi hayırlı olsun diye aramıyor hem de millete haber veriyor onlar bana hayırlı olsun mesajları yazıyor komikliğe bak...
annemle de düzelir mi ne zaman düzelir bilemem çok da üzülüyorum ama takmamaya çalışıyorum, aileme çocuklarıma odaklanmak istiyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?