2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kizlar bişey sorcam yarin 5+2 olcak keseyi görmek için gidicez görürüz inşallah ultrasona girmeden önce bol su mu iciyim napiym görünmesi için yardım lütfen

Eveet bol su icmelisin daha rahat gorunuyor bende bugun oyle gittim, doktor baya sıkışıp gelmişsin tutabilcek misin dedi

devlet hast drlarına bakma sen cnm basında onca bekleyen çoğu basından savıyor pek rastlamadım düzgün muayene efene bı ıkı Kısı harıcı

Neden görümcen ya da kaynının ismi ki onların adını koycağına kocanın adını koy daha iyi misal

Tepkiler nasıldı
Annem zaten yanimda şimdi çalişicam diye çocuk için gelmişti inanamadi pek şaşirdi sevindi babama tel de söylemiş o da aynı şekilde arkadaşlarima söylemeseydim diyorum çünkü sürekli soruyorlar noldu naptin biri de kötü tecrübelerini paylaşip endişelendirdi sağolsun bence de beklemeli paylaşmamalı mümkün mertebe

devlet hast drlarına bakma sen cnm basında onca bekleyen çoğu basından savıyor pek rastlamadım düzgün muayene efene bı ıkı Kısı harıcı
Inşallah canım ya haftaya özele gidicem inşallah kalbi falan duyar embriyo görürüz. Yoksa bu süreçte kalpten gidicem ben

Bizde de öyle oldu :)) ben başta öğrenince biraz şok yaşadım ama şimdi çok mutluyum enerjim ve heyecanım eksilmeden bu yavrumu da büyütüp çocuk defterini kapatırım diye planlıyorum. Ayrıca pandemide çocuk büyütmek çok kolay oldu gelen giden olmadan

Aynen inşallah öyle olursa güzel olur aradan çikar bi çocuğun daha mi var kaç yaşinda ben de biraz geç kalmişim diyorum süpriz oldu bana Pandemi de çok rahat olur evde olabiliyorsan canim mis

Aynen inşallah öyle olursa güzel olur aradan çikar bi çocuğun daha mi var kaç yaşinda ben de biraz geç kalmişim diyorum süpriz oldu bana Pandemi de çok rahat olur evde olabiliyorsan canim mis
Bir oğlum var 16 aylık :)) nasip olursa tam iki yaş olacak aralarında. Oğlum gazsız sancısız iştahlı bir bebekti kolay büyüdü bu da öyle olur inşallah senin ki 2016 li sanırım 4yaşında mi ?

Canim yemek zorunda olmak diye birsey yok ben veganim ona bakarsan yani hicbirr hayvansal urun tuketmiyorum sabah ve aksamlari omega 3 takviyesi al bitsin okay hicte dert etme
Haklısın canım ben de öyle yapıcam ama doktorum bu konuda çok anlayışsız ve ters kalıyor. Sırf bu sebepten değiştirmeyi düşünüyorum

Bir oğlum var 16 aylık :)) nasip olursa tam iki yaş olacak aralarında. Oğlum gazsız sancısız iştahlı bir bebekti kolay büyüdü bu da öyle olur inşallah senin ki 2016 li sanırım 5 yaşında mi ?
Ne güzel maşallah tam istediğim gibi aslında ikisi beraber büyür giderler inşallah Evet Haziran doğumlu kızım var benimde 4.5 yaşinda Şimdi yine öyle olursa ne güzel olur haziranda

Neden sadece sana anlatıyor dertlerini ailen? Tek kardeş misin? Kardeşin varsa onlarla da paylaşsınlar sen artık hamilesin canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…