2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Merhaba arkadaşlar ben tüp bebek annesiyim inşallah Mayıs gibi doğum gerçekleşecek, tüp bebek doktorumuz takip hastası bakmıyor tam düzenli gidebilecek kadın doğumcu önerisi istiyorum İstanbul avrupa yakası bilginiz var ise Gaziosmanpaşa ve yakın çevre hakkında doktor önerisi istiyorum.

Dün aynısı bana oldu canım. 6+6 idim dün. Hem karından hem vajinal kalp atışı göremedi. 1 hafta bekleyip özel kliniğe gideceğim. Bir umut belki cihaz farkından görmemiştir. Bir de ultrason kağıdında 6+0 yazıyordu, acaba 1 hafta geriden mi geliyor bebiş bilemedim. İnşallah senin için de herşey yoluna girer. Çok zormuş bu endişe, yaşamadan anlayamıyor insan.

Günaydın kızlar sabah öğürmelerim son gaz devam ediyor onun dışında gün içinde bi sıkıntım yok şükür sizler nasılsınız ?

Gunaydin kizlar

Daha tik yok bende, dun biraz sag kasigim agrimisti heralde cok yurudum ondandir diye dusundum
Bu arada kizlar bizim evde tarti yok ben en son kilomu olctugumde 60 dim, doktor dun kilomu olctu 62 ciktim kiyafet ve ayakkabiyla boyum 1.74 ama yine de daha kilo alma 2 kilo mu aldin sen simdi dedi, bende yani galiba oyle oldu dedim bir de evlendigimizde 54 kiloydum bu pandemi mahvetti beni. 12. Haftaya kadar 1 kilo almani tavsiye ediyorum dedi, bir daha ki gelisinde kilo almamis gormek istiyorum seni dedi. Ben biraz diyete giriyorum zaten bulantimda yok istahim yerinde bir de bana kofte yogurucaksan eldiven giy, eti elinle tutma eldivenle tut, kedi kumuna dokunma dedi su toksoplasmayi gecirmisim ama yine gecirebilirmisim. Salam sucuk ve sosisi de asla tuketme dedi. Sizin de aklinizda olsun eldiven giymeyi unutmayin

Haklısın canım ben de öyle yapıcam ama doktorum bu konuda çok anlayışsız ve ters kalıyor. Sırf bu sebepten değiştirmeyi düşünüyorum
Bu surecye doktorla ayni kafada olmak onemli benimkide vegan oldgumu ogrenince sacmasapan bi tepki vermisti hic orali olmadi. Doktor senin sadece gebeliginin takibinden sorumlu oluyor aslinda beslenme yeme duzeni bunlar birazda bizim arastirip ogrenicegimiz seyler sonucta beslenme uzmani degiller ben disaridan bir diyetisyenlede gorusecegim bu surecte ve duzenli vitamin testleride isimizi gorebilir cnm

[
6+6 haftalık tüp bebek annesiyiim SAT 09.08.2020 kese ve kalp atışı gördük çok şükür İstanbul Avrupa yakasında takipli olduğunuz doktorlar hakkında bilgi verir misiniz ?
canım Doğan hastanesi Yasemin ağralı inanılmaz memnunum

İnşallah canım evet ne ümitlerle gidiliyor o doktora o monitorun karşısına ama bir anda omuzlarım nasıl çöktü birden. Bol bol dua ve sabırlı bir bekleyiş. Başka bir çaremiz yok. Belli belirsiz oluşumlar gördüm fln dedi mi sana peki ben o kısma takıldım vajinal baksan net bişey soylicem ama dedi ben baktiramadim malesef. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah

Acaba kız bebiş mi geliyor :) bende kızlarıma hamileyken ilk 4 ay şekeri görünce bile midem bulanırdı normalde tatlı manyağıyimdir şimdide ekşi acı yiyemiyorum sürekli tatlı yemek istiyorum hayırlısı bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…