- 13 Nisan 2020
- 2.897
- 5.448
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.441
Geçmiş olsun canımCanım benim sabah başlıyor tüm gün bulantı devam yatmazsam ayakta gezinirsem bile oluyor
Hayırlı olsun canımGünaydın kizlarrrr bugün keseyi gördük minicik bişey iki hafta sonra gel kalp atışına bakalm dedi doktor Rabbime binlerce şükür
Saol canım benim çok teşekkür ederimHayırlı olsun canımben de ilk gördüğümde minicikti
Bebeği gördü ama gelişimi zayıf dedi, yani daha büyük olmalıymış sanırım. 3.3 mm bebişin boyu ve ultrason da haftam 6+0 ölçtü. Halbuki 6+6 olmam gerek. Ben ne hayallerle gitmiştim, gümgüm duyarız sesini diye ama olmadı. Kendimi üzmemeye çalışıyorum, 1 hafta sonra inşallah herşey yolunda der doktor. Ama olmazsa da hayırlısı böyleymiş demek lazım, çok zor ama yapacak birşey yok. Doğa duygusal düşünmüyor, sağlıklı bireyler için sağlıksız olanları eliyor.İnşallah canım evet ne ümitlerle gidiliyor o doktora o monitorun karşısına ama bir anda omuzlarım nasıl çöktü birden. Bol bol dua ve sabırlı bir bekleyiş. Başka bir çaremiz yok. Belli belirsiz oluşumlar gördüm fln dedi mi sana peki ben o kısma takıldım vajinal baksan net bişey soylicem ama dedi ben baktiramadim malesef. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Benim doktorum da vegan beslenmeye geçmiş. İlk duydugumda adama yumurtasız kafa mı çalışır ay demiştimBu surecye doktorla ayni kafada olmak onemli benimkide vegan oldgumu ogrenince sacmasapan bi tepki vermisti hic orali olmadi. Doktor senin sadece gebeliginin takibinden sorumlu oluyor aslinda beslenme yeme duzeni bunlar birazda bizim arastirip ogrenicegimiz seyler sonucta beslenme uzmani degiller ben disaridan bir diyetisyenlede gorusecegim bu surecte ve duzenli vitamin testleride isimizi gorebilir cnm
Bebeği gördü ama gelişimi zayıf dedi, yani daha büyük olmalıymış sanırım. 3.3 mm bebişin boyu ve ultrason da haftam 6+0 ölçtü. Halbuki 6+
Canım benim de annemle sorunlarım var maalesef ama ben bebeğime odaklandım sadece ablam da hamile bugün öğrendim ve çok sevindim onun 4.çocuğu olacak inşallah benim ilk.Muhtemelen doğumlarımız arasında iki hafta olacak ablam şehir dışında ve annemin bugün söylediği şey ablanın doğumuna giderim dedi 12 yıl aradan sonra çocuğu olacak dedi en küçük kızı 12 yaşında.E benim ilk doğumum çok tecrübesizim dedim sonra da git anne ben kendime yeterim dedim ne diyeyimŞaşırılmayacak gibi değil ki...
hamile olduğumu öğrenmeden bir hafta önce annem bizdeydi, hamile olabilirim demiştim, sonra biz onların gideceği gece biraz tartıştık annem küstü ve bir daha da aramadı.
Bu süreçte ev taşıdım, küçücük kızım var ve hamileyim hiç arayıp sormadı ben de söylemedim, taşındıktan sonra yanıma geleceklerdi ama annem bırak gelmeyi aramadı bile, babam tek geldi.
Ben de aramıyorum ve aramayı da düşünmüyorum açıkçası. İlk gebeliğim zaten onların sorunları yüzünden ağlayarak geçti, bu kez aynı şeyleri yaşatmalarına izin vermicem
Gerçekten takmamak çok zor, inan düşünmeyim diyorum ama olmuyor üzülüyorum aklıma geldikçe.
Ama artık ben de bir anneyim ve çocuklarımı düşünmek zorundayım, bu yüzden de enerjimi düşüren her durumdan uzak kalmaya çalışıyorum.
Aynen canım sabahtan başlıyor yatana kadar sadece meyve yiyebiliyorumÖğürme kötü yaböyle dolanıyorum evde
Kardeşler arası ayrım en katlanamadığım . Allah sabır versin size de. Gün doğmadan neler doğar. Belki de çok rahat bir süreç geçireceksiniz. Kinseyr ihtiyacınız bile olmayacak.Canım benim de annemle sorunlarım var maalesef ama ben bebeğime odaklandım sadece ablam da hamile bugün öğrendim ve çok sevindim onun 4.çocuğu olacak inşallah benim ilk.Muhtemelen doğumlarımız arasında iki hafta olacak ablam şehir dışında ve annemin bugün söylediği şey ablanın doğumuna giderim dedi 12 yıl aradan sonra çocuğu olacak dedi en küçük kızı 12 yaşında.E benim ilk doğumum çok tecrübesizim dedim sonra da git anne ben kendime yeterim dedim ne diyeyim
Kuzum ben alıştım yani hiç bir zaman annemin önceliği olmıcam zaten Allah razı olsun eşim en büyük destekçim bu süreci sağlıkla bitireyim doğumu zaten düşünmüyorum Allah yardım ederKardeşler arası ayrım en katlanamadığım . Allah sabır versin size de. Gün doğmadan neler doğar. Belki de çok rahat bir süreç geçireceksiniz. Kinseyr ihtiyacınız bile olmayacak.
Kuzum ben alıştım yani hiç bir zaman annemin önceliği olmıcam zaten Allah razı olsun eşim en büyük destekçim bu süreci sağlıkla bitireyim doğumu zaten düşünmüyorum Allah yardım eder
Bence sen hiç takma kafana bebeği görmüş bana kalırsa geç döllenme. İnan bana haftaya çok güzel haberlerle çıkacaksın o odadan sakin ümidini kaybetme..Bebeği gördü ama gelişimi zayıf dedi, yani daha büyük olmalıymış sanırım. 3.3 mm bebişin boyu ve ultrason da haftam 6+0 ölçtü. Halbuki 6+6 olmam gerek. Ben ne hayallerle gitmiştim, gümgüm duyarız sesini diye ama olmadı. Kendimi üzmemeye çalışıyorum, 1 hafta sonra inşallah herşey yolunda der doktor. Ama olmazsa da hayırlısı böyleymiş demek lazım, çok zor ama yapacak birşey yok. Doğa duygusal düşünmüyor, sağlıklı bireyler için sağlıksız olanları eliyor.
Ah canımKeşke yakın yerlerde olsak hepimiz birbirimize yardım ederdik valla
Bende geçen gün doktora gittim zofer mecbur kalmadıkça kullanma ağır Bi ilaç dedi ben de akşam yemeğinde ilacı dörde bölüp içiyorum sadece yoksa hiçbir şey yiyemem. Bende sadece yatmak istiyorum ama tekim ve evde iş yapmam lazım mecbur yavaş yavaş bile yapsam hemen bulanıyorCanım benim çok bulantım var hep yatıyorum, bulantı için zofer kullanıyorum sadece hafifletiyor. Onun dışında herşey yolunda çok şükür, senin nasıl gidiyor?
bizde minicik gördük çok şükürGünaydın kizlarrrr bugün keseyi gördük minicik bişey iki hafta sonra gel kalp atışına bakalm dedi doktor Rabbime binlerce şükür
Benimde çarşamba vajinaldan baktı duyuldu böylr az az tık tıkHayır canım karından baktı, çok net görüldü.
Ben öğrenir öğrenmez söyledim
Bence mutluluğu paylaşmak gerekBen cinsiyeti öğrenmeden söylemicem dedim bakalım dayanacak mıyım
Geriden gelen ama ona göre de doğum yapan çok kişi var neden öyle düşünüyosun moralini bozmaBebeği gördü ama gelişimi zayıf dedi, yani daha büyük olmalıymış sanırım. 3.3 mm bebişin boyu ve ultrason da haftam 6+0 ölçtü. Halbuki 6+6 olmam gerek. Ben ne hayallerle gitmiştim, gümgüm duyarız sesini diye ama olmadı. Kendimi üzmemeye çalışıyorum, 1 hafta sonra inşallah herşey yolunda der doktor. Ama olmazsa da hayırlısı böyleymiş demek lazım, çok zor ama yapacak birşey yok. Doğa duygusal düşünmüyor, sağlıklı bireyler için sağlıksız olanları eliyor.
Bende de hiç bulantı yok ayy acaba bişey mi oldu vs diye düşünüyorum kimi duysam ilk andan beri bulanıyor diyorlarGeçmiş olsun canımumarım sağlıkla atlatırız bu dönemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?