2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bebeği gördü ama gelişimi zayıf dedi, yani daha büyük olmalıymış sanırım. 3.3 mm bebişin boyu ve ultrason da haftam 6+0 ölçtü. Halbuki 6+6 olmam gerek. Ben ne hayallerle gitmiştim, gümgüm duyarız sesini diye ama olmadı. Kendimi üzmemeye çalışıyorum, 1 hafta sonra inşallah herşey yolunda der doktor. Ama olmazsa da hayırlısı böyleymiş demek lazım, çok zor ama yapacak birşey yok. Doğa duygusal düşünmüyor, sağlıklı bireyler için sağlıksız olanları eliyor.

Benim doktorum da vegan beslenmeye geçmiş. İlk duydugumda adama yumurtasız kafa mı çalışır ay demiştim cahiiliğim iştr hani ben de 40 tan sonra kırmıZı eti bırakmayı istiyorum ama sonra bu konuyu diyetisyenimle de konuştuk aslında baya iyi bir durummuş bu, vegan gebe danışanları da olmış bu süreci çok güzel geçirmişler.

Bebeği gördü ama gelişimi zayıf dedi, yani daha büyük olmalıymış sanırım. 3.3 mm bebişin boyu ve ultrason da haftam 6+0 ölçtü. Halbuki 6+
Canım benim de annemle sorunlarım var maalesef ama ben bebeğime odaklandım sadece ablam da hamile bugün öğrendim ve çok sevindim onun 4.çocuğu olacak inşallah benim ilk.Muhtemelen doğumlarımız arasında iki hafta olacak ablam şehir dışında ve annemin bugün söylediği şey ablanın doğumuna giderim dedi 12 yıl aradan sonra çocuğu olacak dedi en küçük kızı 12 yaşında.E benim ilk doğumum çok tecrübesizim dedim sonra da git anne ben kendime yeterim dedim ne diyeyim

Kardeşler arası ayrım en katlanamadığım . Allah sabır versin size de. Gün doğmadan neler doğar. Belki de çok rahat bir süreç geçireceksiniz. Kinseyr ihtiyacınız bile olmayacak.

Kardeşler arası ayrım en katlanamadığım . Allah sabır versin size de. Gün doğmadan neler doğar. Belki de çok rahat bir süreç geçireceksiniz. Kinseyr ihtiyacınız bile olmayacak.
Kuzum ben alıştım yani hiç bir zaman annemin önceliği olmıcam zaten Allah razı olsun eşim en büyük destekçim bu süreci sağlıkla bitireyim doğumu zaten düşünmüyorum Allah yardım eder

Keşke yakın yerlerde olsak hepimiz birbirimize yardım ederdik valla
Kuzum ben alıştım yani hiç bir zaman annemin önceliği olmıcam zaten Allah razı olsun eşim en büyük destekçim bu süreci sağlıkla bitireyim doğumu zaten düşünmüyorum Allah yardım eder

Bence sen hiç takma kafana bebeği görmüş bana kalırsa geç döllenme. İnan bana haftaya çok güzel haberlerle çıkacaksın o odadan sakin ümidini kaybetme..

Canım benim çok bulantım var hep yatıyorum, bulantı için zofer kullanıyorum sadece hafifletiyor. Onun dışında herşey yolunda çok şükür, senin nasıl gidiyor?
Bende geçen gün doktora gittim zofer mecbur kalmadıkça kullanma ağır Bi ilaç dedi ben de akşam yemeğinde ilacı dörde bölüp içiyorum sadece yoksa hiçbir şey yiyemem. Bende sadece yatmak istiyorum ama tekim ve evde iş yapmam lazım mecbur yavaş yavaş bile yapsam hemen bulanıyor

Geriden gelen ama ona göre de doğum yapan çok kişi var neden öyle düşünüyosun moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…