- 13 Nisan 2020
- 2.897
- 5.448
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.461
Al benden de o kadar vallaAh canımZaten burada en yakın arkadaşlarım siz oldunuz kimseyle paylaşmadığım şeyleri paylaşıyorum sizinle
Canım bende de 6. Haftada yoktu hayta hiç bi belirtim yoktu 7 sen sonra bulantı başladıBende de hiç bulantı yok ayy acaba bişey mi oldu vs diye düşünüyorum kimi duysam ilk andan beri bulanıyor diyorlar
Dayanırsan helal olsun vallaBen cinsiyeti öğrenmeden söylemicem dedim bakalım dayanacak mıyım
Ayy gerçekten miCanım bende de 6. Haftada yoktu hayta hiç bi belirtim yoktu 7 sen sonra bulantı başladı
İstanbuldayım canım ama senin bulunduğun yere gelmiştimAl benden de o kadar vallasen hangi şehirdeydin canım
Oooy çoook uzakİstanbuldayım canım ama senin bulunduğun yere gelmiştim
Valla göğsümde hassasiyet bile yoktu bulantıyı bırak herşeyi yiyodum ama şimdi sabahları fena öğürtü gece devamlı tuvalete kalkıyorum ki normalde beni kesseler sabaha beklerimAyy gerçekten miZaten bi öksürük var geceleri ölüp bitiyorum bide o başlarsa mafolurum galiba
Ilk 3 -4 gun benim de boyle çıktı canım testleri sabah aç karnına yap git gide koyulasacaktir merak etme
Koyulasacagina daha da silindi bugün hepten görünmez oldu
Şimdi göğüs hassasiyetin var Mı canım?Valla göğsümde hassasiyet bile yoktu bulantıyı bırak herşeyi yiyodum ama şimdi sabahları fena öğürtü gece devamlı tuvalete kalkıyorum ki normalde beni kesseler sabaha beklerimama dayanamıyorum
Var canım ara ara çok sık olmasa da misal sabah kalktığımda ya da üstüne yattığım zaman ama geçen haftalardaki gibi yoğun değilŞimdi göğüs hassasiyetin var Mı canım?
Gelmeden neler yapıyor sıpalarımızValla göğsümde hassasiyet bile yoktu bulantıyı bırak herşeyi yiyodum ama şimdi sabahları fena öğürtü gece devamlı tuvalete kalkıyorum ki normalde beni kesseler sabaha beklerimama dayanamıyorum
Seninle aramızda bir hafta var canım aynı şekilde ilk zamanlar çok yoğunduVar canım ara ara çok sık olmasa da misal sabah kalktığımda ya da üstüne yattığım zaman ama geçen haftalardaki gibi yoğun değil
Hiç sorma varya ama bugün her işimi yaptım temizlik çamaşır balkonlar temizledim banyoyu filan hallettim tam oturdum şükür bi rahatsızlık olmadı dedim midem bulanmaya başladı hemen yağsız tost yaptımGelmeden neler yapıyor sıpalarımız
Aynen aynen suan öyle değilim hatta bulantım olmasa gebe olduğumu unutcamSeninle aramızda bir hafta var canım aynı şekilde ilk zamanlar çok yoğundu
Buna çok güldümValla göğsümde hassasiyet bile yoktu bulantıyı bırak herşeyi yiyodum ama şimdi sabahları fena öğürtü gece devamlı tuvalete kalkıyorum ki normalde beni kesseler sabaha beklerimama dayanamıyorum
Ben 2 kadın doğumcuya sordum günde 1 tane alabilirsin sorun yok dediler. Onu içmeden duramıyorum ben maalesef ... Bebekler iyi olsun yeter benim için bir süre böyle geçicek yapacak birşey yokBende geçen gün doktora gittim zofer mecbur kalmadıkça kullanma ağır Bi ilaç dedi ben de akşam yemeğinde ilacı dörde bölüp içiyorum sadece yoksa hiçbir şey yiyemem. Bende sadece yatmak istiyorum ama tekim ve evde iş yapmam lazım mecbur yavaş yavaş bile yapsam hemen bulanıyor
Canım kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun bnm de 4 kimyasal bir 8 haftalık düşüğüm oldu genetik bölümünde test yapıldı pıhtılaşma tesisi kondu sonra tedavi ile hamile kaldım hemen iğneye başladık şükür 14 aylık ikizlerim şimdi de kendiliğinden hamile kaldım hemen başladım iğneye kontrole geldim bugün bakalım hele ins sikinti cikmaz bundadaMeraba kızlar ben de aranızdayım inşallah, ama durumum çok kritik. SAT 13 ağustos. 18 eylülde hcg 13 cikti. Hemen progestan ve folik asit başladım, (daha once 4 kez kimyasal gebelik yaşadığım için) 23 eylülde hcg 84 çıkınca artış güzel diye çok sevinmiştim. Dün öğlen lekeler gelince tekrar doktora gittim, hcg değerleri dusuk olduğundan kese görülmedi henüz ama rahim bişeysi kalın burda bebek tutunur dedi umutlandım, akşam yine biraz daha lekeler geldi, evde de sürekli test yapıyordum ama her yaptığım testte bir öncekinden daha silik çizgi çıkınca umudum azaldı diş gebelik olmasın diye de progestani bugün itibariyle bıraktım. Yarın tekrar randevu aldım ama yine kese görülecek değerlere ulasamadigimizdan ancak kanda hcg bakılacaktır. Benim bu seferki hikayem bu, inşallah hepimiz sağ salim alırız bebeklerimizi kucagimiza
Merhabalar, gebeliğiniz hayırlı olsunBu surecye doktorla ayni kafada olmak onemli benimkide vegan oldgumu ogrenince sacmasapan bi tepki vermisti hic orali olmadi. Doktor senin sadece gebeliginin takibinden sorumlu oluyor aslinda beslenme yeme duzeni bunlar birazda bizim arastirip ogrenicegimiz seyler sonucta beslenme uzmani degiller ben disaridan bir diyetisyenlede gorusecegim bu surecte ve duzenli vitamin testleride isimizi gorebilir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?