2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ayy gerçekten mi Zaten bi öksürük var geceleri ölüp bitiyorum bide o başlarsa mafolurum galiba
Valla göğsümde hassasiyet bile yoktu bulantıyı bırak herşeyi yiyodum ama şimdi sabahları fena öğürtü gece devamlı tuvalete kalkıyorum ki normalde beni kesseler sabaha beklerim ama dayanamıyorum

Valla göğsümde hassasiyet bile yoktu bulantıyı bırak herşeyi yiyodum ama şimdi sabahları fena öğürtü gece devamlı tuvalete kalkıyorum ki normalde beni kesseler sabaha beklerim ama dayanamıyorum
Şimdi göğüs hassasiyetin var Mı canım?

Var canım ara ara çok sık olmasa da misal sabah kalktığımda ya da üstüne yattığım zaman ama geçen haftalardaki gibi yoğun değil
Seninle aramızda bir hafta var canım aynı şekilde ilk zamanlar çok yoğundu

Buna çok güldüm çünkü ben de normalde gece tuvaletim gelse kalkmaya üşenir zorla uyumaya çalışırım şimdi paşa paşa kalkıp gidiyorum

Merhaba arkadaşlar bende mayıs annesi olacağım inşallah ikinci gebeliğim, mersinde yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim kimlerin ikinci kimlerin ilk gebeliği merak ediyorum doğrusu, 2. Gebeliği olanlar da benim gibi panik mi acaba sizinle konuşmak paylaşmak beni çok rahatlatacak sevgiler

Ben 2 kadın doğumcuya sordum günde 1 tane alabilirsin sorun yok dediler. Onu içmeden duramıyorum ben maalesef ... Bebekler iyi olsun yeter benim için bir süre böyle geçicek yapacak birşey yok

Canım kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun bnm de 4 kimyasal bir 8 haftalık düşüğüm oldu genetik bölümünde test yapıldı pıhtılaşma tesisi kondu sonra tedavi ile hamile kaldım hemen iğneye başladık şükür 14 aylık ikizlerim şimdi de kendiliğinden hamile kaldım hemen başladım iğneye kontrole geldim bugün bakalım hele ins sikinti cikmaz bundada

Merhabalar, gebeliğiniz hayırlı olsun Vegan olmanız ne kadar güzel, ben de vejeteryana yakın bir beslenme içindeyim, zorunda kalmadıkça et tüketmemeye çalışıyorum, umarım ileride tamamen vegana dönebilirim ben de Ülkemizde tıp okumuş insanların veganlık konusundaki inanılmaz bilgisizliğine ben de şok oluyorum, birçok doktor cık cık cık yapıyor, halbuki artık tüm dünyada hayvansal gıdaların insan bedenine verdiği zarar neredeyse kanıtlanmış durumda ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…