2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Folbiol benimkide 5 mg, ben zamanından fazla kullanmak zararlı diye biliyorum ilk 3 ay kullanılıyor.

Hadi hayırlı olsun canım bende mersinliyim hoşgeldin insallah sağlıklı sıhhatli bir süreç geçiririz burda hep beraber benim ilk gebeliğim Hayatım merak heyecan korku şüphe endişe filan devam ediyor şükür

Canım ben de folbiol kullanıyordum burda doktora gittiğimde onu önermiyorum dedi başka bişe verdi adı da Folwo onu aldım onu kullanıyorum
Benim gittiğim iki doktor da folbiol verdi günde yarım tok karnına iç dedi

Kızlar bi 3-4 haftaya yavaş yavaş cinsiyet öğrenilir paylaşırız burdan insallahhhh Düşündükçe heyecanlanıyorum
Ay evet ben de çok heyecanlıyım hayırlısıyla belli olsun da kıyafet alayım yavaş yavaş

Yaa ne güzel, hoşbuldum rabbim sağasağlim kavuştursun hepimizi ilkin heyecanı bir başka oluyor

Bende de hiç bulantı yok ayy acaba bişey mi oldu vs diye düşünüyorum kimi duysam ilk andan beri bulanıyor diyorlar
Benim de hiç bulantı yok 5. haftadaoldu biraz ama o zaman çok yol yaptım, ondan olduğunu düşünüyorum.
Merhaba ilk sayfada bir tablomuz var, orda kimlerin kaçıncı çocuğu olduğu yazıyor
Kızlar bi 3-4 haftaya yavaş yavaş cinsiyet öğrenilir paylaşırız burdan insallahhhh Düşündükçe heyecanlanıyorum
eşim dün gece rüyasında bebeğimizi görmüş, erkekmiş ben de hep erkek olacağını düşünüyorum.

Hemde ikizlerin var ha maşallah canım psikolojin nasıl benim kızımda 15 aylık, ben biraz değişik oldum beklemeden oldu, ilki için çok uğraştım bende. Emzirme işini nasıl yapıyorsun emziriyor musun bilmiyorum yanlış anlama kuzu, doktorum 4 aya kadar emzirebikirsin dedi. Kafamda deli sorular

Aaa bakayım dikkat etmemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…