- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.501
Benimde yok inşallah da hiç olmaz. Bilsen ki ne kadar şanslısınBende de hiç bulantı yok ayy acaba bişey mi oldu vs diye düşünüyorum kimi duysam ilk andan beri bulanıyor diyorlar
Yaaaa sende mi burdasın inanamıyorumAaa bakayım dikkat etmemişim
Tatli mesajiniz icin çok tesekkurederim kesinlikle et ve sut urunlerinin insan sagligi uzerindeki zararlarina ufak capta bir arastirma yapan herkes erisebilirken toplumda daha dogdugumuz andan bu yana reklam pazarlama ve kültürel ogretilmisliklerden dolayi ve yargilamadan kabul ettigimiz dogru saydigimiz yanlışlardan dolayi insanlar veganligi garipsiyorlar ama isin icine girince biraz arastirinca sadece dev bir sektore hizmet ettigini ve vucuduna neler girdigini bilmek buyuk bir husrana donusuyor. Ama herseyden once veganizm hicbir canlinin somurulmemesi icin var ben o yuzden bitkisel beslenmiyorum veganim diyorum. Benim icin her canlinin yasama hakki oncelikli cunku.veganlik ve hamilelik konusuna gelincede detayli arastirmalarla ne yiyip ne yemem gerektigini gunluk kac gram protein aminoasit ve kalsiyum almam gerektigini bilincli bir sekilde dengeleyerek gidiyorum. Umarim hamileligimde rahat gecicektirMerhabalar, gebeliğiniz hayırlı olsunVegan olmanız ne kadar güzel, ben de vejeteryana yakın bir beslenme içindeyim, zorunda kalmadıkça et tüketmemeye çalışıyorum, umarım ileride tamamen vegana dönebilirim ben de ❤ Ülkemizde tıp okumuş insanların veganlık konusundaki inanılmaz bilgisizliğine ben de şok oluyorum, birçok doktor cık cık cık yapıyor, halbuki artık tüm dünyada hayvansal gıdaların insan bedenine verdiği zarar neredeyse kanıtlanmış durumda ..
Kizlar bendede hic bulamti kusma vesaire yok hatta istahimda yerinde :) biz nedne boyleyiz ya :)Kuzu bende de hiç bulantı tiksinme yok valla. Ben de hep aynı şeyi düşünüyorum
Hiç sorma her dakika heyecan doluyumYaa ne güzel, hoşbuldumrabbim sağasağlim kavuştursun hepimizi ilkin heyecanı bir başka oluyor
hadi hayırlısı canım ben de hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda görmüştüm doğum yapıyodum erkekti Allah hayırlısını versinBenim de hiç bulantı yok5. haftadaoldu biraz ama o zaman çok yol yaptım, ondan olduğunu düşünüyorum.
Merhabailk sayfada bir tablomuz var, orda kimlerin kaçıncı çocuğu olduğu yazıyor
eşim dün gece rüyasında bebeğimizi görmüş, erkekmişben de hep erkek olacağını düşünüyorum.
Bende öyleydim ama 7. Haftada başldı canım şuan bulantın yokken tadını çıkar benim işthım açılmıştı sürekli yemek yiyordum ama artık ne mümkünKizlar bendede hic bulamti kusma vesaire yok hatta istahimda yerinde :) biz nedne boyleyiz ya :)
Ay gerçekten miAcele etme kuzu aman, bana erkek dediler 4 aylıkken ben aldım kıyafet5. Ayda kız dediler
Ya bende sadece mide bulantısı değil aşırı derecede tiksinme de var aklınıza gelebilecek her şeyden tiksindim zorla bir iki kaşık yiyorumBende öyleydim ama 7. Haftada başldı canım şuan bulantın yokken tadını çıkar benim işthım açılmıştı sürekli yemek yiyordum ama artık ne mümkün
Meyve hariç aklıma bir yemek ismi gelsin yeter direkt kusmak istiyorumYa bende sadece mide bulantısı değil aşırı derecede tiksinme de var aklınıza gelebilecek her şeyden tiksindim zorla bir iki kaşık yiyorum
Hiç bir fikrim yok vallaKizlar bendede hic bulamti kusma vesaire yok hatta istahimda yerinde :) biz nedne boyleyiz ya :)
Hem erkek hem kıza uygun bişiler alınmalı o zaman ilkAy gerçekten miilk çocuk olunca çok heyecan yapıyor insan
Ya ne güzel işte daha ne istiyorsunuz tadını çıkarınHiç bir fikrim yok valla
Hadi ya sonradan baslayabilir diyosun:) ay keske hic baslamasa :) bi iki hafta sonra baslarsa diye ben smdiden cnm ne istiyosa yiyim ins seninde hafif gecer canim bulantı ilaçları fkn durumu kurtarir umarimBende öyleydim ama 7. Haftada başldı canım şuan bulantın yokken tadını çıkar benim işthım açılmıştı sürekli yemek yiyordum ama artık ne mümkün
Şimdilik ilaç kullanmıyorum canım doktorum geçen hafta bulantıların başlar demişti dediği gibi oldu haftaya kalp atışı için gideceğiz ozaman bir soracağızHadi ya sonradan baslayabilir diyosun:) ay keske hic baslamasa :) bi iki hafta sonra baslarsa diye ben smdiden cnm ne istiyosa yiyim ins seninde hafif gecer canim bulantı ilaçları fkn durumu kurtarir umarim
Canım benim bi fikrim yok inan kiKizlar ben oncedende yazmıştım ama cevap alamadim sanirim benimle ayni sorunu yasayan yok yumurtaliklarinda bir kist gozuktu ve ben hamileligimi cok agrili geciriyorum neredeyse gun icinde hicbirsey yapmıyorum biraz ayakta kalsam bel agrisi oluyo ve alerjim var hapsururken kasik agrisi yatakta donerken batmalar.. cok zorlaniyorum bu kist olayini duyaniniz bileniniz varmi cok korkuttu beni aslinda
Alla allaaa çorba filan iç canım ben çorba içiyorum hergün misal bugün brokoli çorbası yapıyorumYa bende sadece mide bulantısı değil aşırı derecede tiksinme de var aklınıza gelebilecek her şeyden tiksindim zorla bir iki kaşık yiyorum
Valla esten dostan duyarsan aklina geliyim canim doktor rahat ol mugik bisi degil fln dedi regli ile atilamadigi icin kist olmus zamanla yok olur yok olmazsada mudahele ederiz dedi ama insan korkuyor tabiCanım benim bi fikrim yok inan kidoktorun ne diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?