2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Tatli mesajiniz icin çok tesekkurederim kesinlikle et ve sut urunlerinin insan sagligi uzerindeki zararlarina ufak capta bir arastirma yapan herkes erisebilirken toplumda daha dogdugumuz andan bu yana reklam pazarlama ve kültürel ogretilmisliklerden dolayi ve yargilamadan kabul ettigimiz dogru saydigimiz yanlışlardan dolayi insanlar veganligi garipsiyorlar ama isin icine girince biraz arastirinca sadece dev bir sektore hizmet ettigini ve vucuduna neler girdigini bilmek buyuk bir husrana donusuyor. Ama herseyden once veganizm hicbir canlinin somurulmemesi icin var ben o yuzden bitkisel beslenmiyorum veganim diyorum. Benim icin her canlinin yasama hakki oncelikli cunku.veganlik ve hamilelik konusuna gelincede detayli arastirmalarla ne yiyip ne yemem gerektigini gunluk kac gram protein aminoasit ve kalsiyum almam gerektigini bilincli bir sekilde dengeleyerek gidiyorum. Umarim hamileligimde rahat gecicektir

Yaa ne güzel, hoşbuldum rabbim sağasağlim kavuştursun hepimizi ilkin heyecanı bir başka oluyor
Hiç sorma her dakika heyecan doluyum amiiin insallahhhhh
hadi hayırlısı canım ben de hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda görmüştüm doğum yapıyodum erkekti Allah hayırlısını versin

Bende öyleydim ama 7. Haftada başldı canım şuan bulantın yokken tadını çıkar benim işthım açılmıştı sürekli yemek yiyordum ama artık ne mümkün
Ya bende sadece mide bulantısı değil aşırı derecede tiksinme de var aklınıza gelebilecek her şeyden tiksindim zorla bir iki kaşık yiyorum

Bende öyleydim ama 7. Haftada başldı canım şuan bulantın yokken tadını çıkar benim işthım açılmıştı sürekli yemek yiyordum ama artık ne mümkün
Hadi ya sonradan baslayabilir diyosun:) ay keske hic baslamasa :) bi iki hafta sonra baslarsa diye ben smdiden cnm ne istiyosa yiyim ins seninde hafif gecer canim bulantı ilaçları fkn durumu kurtarir umarim

Kizlar ben oncedende yazmıştım ama cevap alamadim sanirim benimle ayni sorunu yasayan yok yumurtaliklarinda bir kist gozuktu ve ben hamileligimi cok agrili geciriyorum neredeyse gun icinde hicbirsey yapmıyorum biraz ayakta kalsam bel agrisi oluyo ve alerjim var hapsururken kasik agrisi yatakta donerken batmalar.. cok zorlaniyorum bu kist olayini duyaniniz bileniniz varmi cok korkuttu beni aslinda

Hadi ya sonradan baslayabilir diyosun:) ay keske hic baslamasa :) bi iki hafta sonra baslarsa diye ben smdiden cnm ne istiyosa yiyim ins seninde hafif gecer canim bulantı ilaçları fkn durumu kurtarir umarim
Şimdilik ilaç kullanmıyorum canım doktorum geçen hafta bulantıların başlar demişti dediği gibi oldu haftaya kalp atışı için gideceğiz ozaman bir soracağız

Canım benim bi fikrim yok inan ki doktorun ne diyo

Ya bende sadece mide bulantısı değil aşırı derecede tiksinme de var aklınıza gelebilecek her şeyden tiksindim zorla bir iki kaşık yiyorum
Alla allaaa çorba filan iç canım ben çorba içiyorum hergün misal bugün brokoli çorbası yapıyorum çok kokusu olmayan şeyleri tercih ediyorum yoksa koku beni bitiriyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…