2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende ilk hamileliğimi bilmiyokwn rüyamda erkek cocuğum vardı geçenlerde yine gördüm erkek bebek

Alla allaaa çorba filan iç canım ben çorba içiyorum hergün misal bugün brokoli çorbası yapıyorum çok kokusu olmayan şeyleri tercih ediyorum yoksa koku beni bitiriyoooo
Kuzum çocukluğumda brokolinin zehirlenmiştim o günden beri yiyemiyorum Dün yoğurt çorbası yaptım biraz ondan içmeyi denicem canım afiyet olsun sana da.

Valla esten dostan duyarsan aklina geliyim canim doktor rahat ol mugik bisi degil fln dedi regli ile atilamadigi icin kist olmus zamanla yok olur yok olmazsada mudahele ederiz dedi ama insan korkuyor tabi
Canım korkma içini ferah tut regli ile atamadığın kist ise eğer hiç problem değildir o kendiliğinden yok olur

Kuzum çocukluğumda brokolinin zehirlenmiştim o günden beri yiyemiyorum Dün yoğurt çorbası yaptım biraz ondan içmeyi denicem canım afiyet olsun sana da.
Ayyy geçmiş olsun canım yoğurt çorbası da güzel yarın da onu yapayım şu yemek işi beni bitirdi artık ya keşke günlük menüm eve gelse

Ya ne güzel işte daha ne istiyorsunuz tadını çıkarın ben sevdiğim şeyleri yiyemiyom artıkkkkk et benim hayat felsefemdi Hayatım değişti
Canım öylede dün doktora gittim kese geçen haftaya göre büyümüş ama 5 hatta dedi doktor. 5+6 olması gerekiyor hocam dedim haftasına göre biraz küçük kalmış o zaman dedi. Kese dışında bir şey de göremedik çok tedirginim

Yumurtalık kistleri çok sıkıntı çıkarmıyor diye biliyorum kuzu ben. Ama çok da emin değilim. Doktorun ne dedi

Canım içini ferah tut 1 haftaya kadar geriden gelme normal kabul ediliyor bu aralar pekmez filan bol tüketmeye çalış canım merak etme hiç bişe olmaz 5+2 de ben de kese görmüştüm 7 haftalıkken bebeği görüp kalp atışı duymuştum

Etyiyici bir hamileden daha sağlıklı geçeceğini söylüyor araştırmalar Benim için de tüm canlıların yaşam hakkı kutsal, ben bundan 2-3 sene öncesine kadar etobur bir insanken tabi insan kendini geliştirince, okuyunca, öğrenmek-anlamak isteyince aslında doğru bilgiye rahatlıkla erişiyor ancak benim de bir kaç göründüğüm doktor vejeteryan dönemlerimde tuhaf tepkiler vermişti ve çok cahilce gelmişti bana. Et ve süt endüstrisi öyle bir boyutta ki söylediğiniz gibi, neyse ki artık insanların çoğu inek sütünü çocuğuna içirmemesi gerektiğinin farkında :) Mantık çok basit; ineğin sütü ineğin bebeği için faydalı

Inşallah canım doktor 15 gün sonra çağırdı. Haftaya bir özele gitmek istiyorum 6+5 ken bakalım hayırlısı rabbimden

Psikoloji bende pek iyi sayılmaz panik korku hali ne nsl olacak diye yalnızım bulunduğum şehirde eşimde diyo çok zorlanirsak tayin isteriz annemlerin bulunduğu yere de iste kontrollere heryere 4 kisi gidiyoruz korkuyorum da su virus ortaminda ama mecbur bugun kontrol vardi inlettiler hastaneyi birakacak kimsem yok ah keşke emseydiler 2 ay emdiler 6. Aylarına dek makinayla sağa sağa verdim sonra kesildi sütüm içimde ukde kaldı emzirmek doktorun öyle dediyse sıkıntı yapma cnm bnde geçen biryerde izlemistim hamileyken emzirilebilir diye

Maşallah ikizlerin normal yollla mı olmuştu . Şundan soruyorum tedavi sonrası hamile kalanlar ardından hemen kolay kalıyorlar sanki.

Maşallah ikizlerin normal yollla mı olmuştu . Şundan soruyorum tedavi sonrası hamile kalanlar ardından hemen kolay kalıyorlar sanki.
Bnm 4 yil olmadi kimyasal gebelikler geçirdim düşük oldu sonra bir ay femera diye bir ilaç ve çatlama iğnesi kullandım o ay hamile kaldım ikizlere şimdi de kendiliğinden oldu olmama nedeni düşük nedeni pıhtılaşma imiş şükür bulundu önce kızlarıma kavuştum şimdide nasipse bu bebise Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş

Canım ben bugün doktordaydim benimde yumurtalık kisti var sol tarafta 10 milim doktora dedim bı sorun olur mu bebeğe zararı olur mu diye bı sorun olmaz merak etme dedi kötü şeyler dusunmeyelim bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Bugün ben de gittiiiim ve keseyi gördüm
Doktor bebeği görene kadar heyecanlanmamızı ve kendimize hakim olmamızı istedi yine de.
5 Ekim Pazartesi tekrar bir kontrole gelmemi istedi. Hesabıma göre o zaman 6+3 olmuş olacağım, bebeği görmek için nasıl bir tarih sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…