2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aa oyle mi ben 5+1 de kalp atisini gormustum iste dun de duydum doktor haftasiyla uyumlu 7 haftalik gozukuyor dedi ama 3 gun vardi 7 haftalik olmasina, bende erken dollenmeden oyle sandim
Evet hatırladım sen çok erken görmüştün kalp atışını erken döllenmeyle ilgisi vardır seninkinin mutlaka ama cihaz cidden önemli.

Kizlar evde tek kalinca sikintidan napicagimi bilemedim ve acibadem kozyatagini aradim dogum icin, burada merak edenlerde vardi dogum ucretleri su sekilde; 12.750 profesor normal dogum fiyati, 13 800 epidural normal dedi. Sezeryanlar 15 binlerdeydi ama suan onu dusunmedigim icin aklimda tutamadim ama bu fiyatlar yilbasindan once gecerliymis, sonrasinda artis olabilirmis. Ben bir sonraki gittigimde hocayla konusucam, saglikla surec devam ederse orada yapicagimi ama yilbasindan onceki fiyatlardan yararlanmak isticegimi soylicem. Belki kabul eder sansimi deniycem

Vallahi kızlar kime diyeceğimi bilemedim şu kenarda içimi dökiym bari 10 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama utancımdan kimseye diyemiyorum yaşım 44 3 çocuk vardı onlar büyük bayağı onlarada hiç bişey demedim ama içten içede bi sevindim aslında doktor bayağı sıkıntı yaşıcaz dedi troitlerim antikor üretiyormuş ayrıca crhon hastasıyım ankilozan spondilit var birde omurgada ama yinede rabbim verdi dedim geçen devlet jastanesi e gittiğimde doktor yanındaki asistana bide bunlar var işte dedi fare ke disi geçemiyor kuyruğuna teneke bağlamış dedi okadar üzüldüm ki

Canım acıbademde doğum paketleri var onlarla daha uyguna gelmez mi acaba ? Tahliller falan da dahil oluyor en azından. Bir de sigortası olanlar baya bi az ödüyor ama onu önceden yaptırmak gerekiyor sanırım?

Fare ne yapamıyor? Anlamadım? 44 yaş normal aslında ama çocuklar küçükse, herkesin kendi tercihi ama kızıyla beraber doğuran anneler varmış fln bana garip geliyor, kızın yerinde olsam utanırım

Ne dedi? Ama bence çocuklar büyükse de siz istiyorsanız yapın, benim bi yakınım, kızıyla aynı anda doğurdu, teyze yeğen çok iyi arkadaşlar şimdi, ne var bunda

Emziren hamileler size bir sorum var, sütünüz azaldı mı? Maşallah diyim benim sütüm iyiydi emzirme sorunu hiç yaşamadım ama bu hafta sütüm azaldı çok net görüyorum

Canım acıbademde doğum paketleri var onlarla daha uyguna gelmez mi acaba ? Tahliller falan da dahil oluyor en azından. Bir de sigortası olanlar baya bi az ödüyor ama onu önceden yaptırmak gerekiyor sanırım?

Benim sigortam var 2 yildir oduyoruz o bekleme suresini de doldurduk o yuzden muhtemelen ben ya hic odemiycem yada cok az odiycem. Ama sigortasi kapsamayanlar bencede o paketler daha mantikli olur

Aa oyle mi ben 5+1 de kalp atisini gormustum iste dun de duydum doktor haftasiyla uyumlu 7 haftalik gozukuyor dedi ama 3 gun vardi 7 haftalik olmasina, bende erken dollenmeden oyle sandim
Senle aynıyız canım hafta ve biliyosun hala gitmedim hahaha senin bir sonraki kontrolün 11. Haftada mı olacak

Benim sigortam var 2 yildir oduyoruz o bekleme suresini de doldurduk o yuzden muhtemelen ben ya hic odemiycem yada cok az odiycem. Ama sigortasi kapsamayanlar bencede o paketler daha mantikli olur
Sigorta yı kendiniz mi yaptırdınız öyleyse aynı para oluyor zaten ama iş yerinden fln sa o zaman iyi

Yani olan olmuş canım boşver inşallah sağlıkla ilerler hamileliğin. Maddi ve manevi açıdan yeni bebişe yetebilecekseniz kimseye aldırış etme Yaşın da çok değil artık insanlar geç evlenip geç çocuk sahibi oluyorlar tek sıkıntı tiroidlerin ve omurgan inşallah onlar sorun olmaz. Ayrıca ben olsam doktoru cimere yada baş hekimliğe şikayet ederdim ona ne ona mı kaldı seni yargılamak Zaten belli ki streslisin birde üstüne böyle şeyler duyunca insan iyice üzülür. Yani herkes biraz haddini bilemli diye düşünüyorum ben

Doktor ne demiş. Ki?

Sigorta yı kendiniz mi yaptırdınız öyleyse aynı para oluyor zaten ama iş yerinden fln sa o zaman iyi

Biz ilk evlendigimizde benim koltuk altimda kitle olusmustu dogum kontrol hapi kaynakli, hemen ameliyat demisti bir hastane sagolsun. Sonra abtibiyotik tedavisiyle gecti ama esim dedi sen cok narinsin ve boyle bize daha fazlaya gelicek en iyisi saglik sigortasi yaptiralim onunkini kendi sirketi karsiliyor, ama benim icin ayda 500 oduyordu 2 yildir. Aslinsa ayni para sadece dogumu dusunursek, ama simdi laboratuvar limitsiz, ayakta tedavi limitsiz yada iste ogretim gorevlisi farki %20 o yuzden bence daha uyguna geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…