- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.661
Evet hatırladım sen çok erken görmüştün kalp atışınıAa oyle mi ben 5+1 de kalp atisini gormustum iste dun de duydumdoktor haftasiyla uyumlu 7 haftalik gozukuyor dedi ama 3 gun vardi 7 haftalik olmasina, bende erken dollenmeden oyle sandim
Evet hatırladım sen çok erken görmüştün kalp atışınıerken döllenmeyle ilgisi vardır seninkinin mutlaka ama cihaz cidden önemli.
Oh süper benimki üzüldü çünkü hiç göremeyecek miyim diye sordu. 10uncu haftada çağırdı tekrar ona beraber gideriz artık.
Canım acıbademde doğum paketleri var onlarla daha uyguna gelmez mi acaba ? Tahliller falan da dahil oluyor en azından. Bir de sigortası olanlar baya bi az ödüyor ama onu önceden yaptırmak gerekiyor sanırım?Kizlar evde tek kalinca sikintidan napicagimi bilemedim ve acibadem kozyatagini aradim dogum icin, burada merak edenlerde vardidogum ucretleri su sekilde; 12.750 profesor normal dogum fiyati, 13 800 epidural normal dedi. Sezeryanlar 15 binlerdeydi ama suan onu dusunmedigim icin aklimda tutamadim ama bu fiyatlar yilbasindan once gecerliymis, sonrasinda artis olabilirmis. Ben bir sonraki gittigimde hocayla konusucam, saglikla surec devam ederse orada yapicagimi ama yilbasindan onceki fiyatlardan yararlanmak isticegimi soylicem. Belki kabul eder sansimi deniycem
Vallahi kızlar kime diyeceğimi bilemedim şu kenarda içimi dökiym bari 10 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama utancımdan kimseye diyemiyorum yaşım 44 3 çocuk vardı onlar büyük bayağı onlarada hiç bişey demedim ama içten içede bi sevindim aslında doktor bayağı sıkıntı yaşıcaz dedi troitlerim antikor üretiyormuş ayrıca crhon hastasıyım ankilozan spondilit var birde omurgada ama yinede rabbim verdi dedim geçen devlet jastanesi e gittiğimde doktor yanındaki asistana bide bunlar var işte dedi fare ke disi geçemiyor kuyruğuna teneke bağlamış dedi okadar üzüldüm ki
Gözüne batıyor hele Bi de çocuk doğsun gece uyanmasın bak nasıl kavga çıkarYa işte öyle olunca daha çok bunalıyorsun bi de sinirlendirdi beni Bugün gel de dellenmehamilelikte kocasından soğuyan filan oluyormus allahım ben de mi öyle olcam
Ne dedi? Ama bence çocuklar büyükse de siz istiyorsanız yapın, benim bi yakınım, kızıyla aynı anda doğurdu, teyze yeğen çok iyi arkadaşlar şimdi, ne var bundaVallahi kızlar kime diyeceğimi bilemedim şu kenarda içimi dökiym bari 10 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama utancımdan kimseye diyemiyorum yaşım 44 3 çocuk vardı onlar büyük bayağı onlarada hiç bişey demedim ama içten içede bi sevindim aslında doktor bayağı sıkıntı yaşıcaz dedi troitlerim antikor üretiyormuş ayrıca crhon hastasıyım ankilozan spondilit var birde omurgada ama yinede rabbim verdi dedim geçen devlet jastanesi e gittiğimde doktor yanındaki asistana bide bunlar var işte dedi fare ke disi geçemiyor kuyruğuna teneke bağlamış dedi okadar üzüldüm ki
Kıza yazık bence içten içe mutlaka annesine söylenmiştirNe dedi? Ama bence çocuklar büyükse de siz istiyorsanız yapın, benim bi yakınım, kızıyla aynı anda doğurdu, teyze yeğen çok iyi arkadaşlar şimdi, ne var bunda
Canım acıbademde doğum paketleri var onlarla daha uyguna gelmez mi acaba ? Tahliller falan da dahil oluyor en azından. Bir de sigortası olanlar baya bi az ödüyor ama onu önceden yaptırmak gerekiyor sanırım?
Senle aynıyız canım hafta ve biliyosun hala gitmedim hahaha senin bir sonraki kontrolün 11. Haftada mı olacakAa oyle mi ben 5+1 de kalp atisini gormustum iste dun de duydumdoktor haftasiyla uyumlu 7 haftalik gozukuyor dedi ama 3 gun vardi 7 haftalik olmasina, bende erken dollenmeden oyle sandim
Sigorta yı kendiniz mi yaptırdınız öyleyse aynı para oluyor zatenBenim sigortam var 2 yildir oduyoruz o bekleme suresini de doldurduko yuzden muhtemelen ben ya hic odemiycem yada cok az odiycem. Ama sigortasi kapsamayanlar bencede o paketler daha mantikli olur
Yani olan olmuş canım boşver inşallah sağlıkla ilerler hamileliğin. Maddi ve manevi açıdan yeni bebişe yetebilecekseniz kimseye aldırış etmeVallahi kızlar kime diyeceğimi bilemedim şu kenarda içimi dökiym bari 10 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama utancımdan kimseye diyemiyorum yaşım 44 3 çocuk vardı onlar büyük bayağı onlarada hiç bişey demedim ama içten içede bi sevindim aslında doktor bayağı sıkıntı yaşıcaz dedi troitlerim antikor üretiyormuş ayrıca crhon hastasıyım ankilozan spondilit var birde omurgada ama yinede rabbim verdi dedim geçen devlet jastanesi e gittiğimde doktor yanındaki asistana bide bunlar var işte dedi fare ke disi geçemiyor kuyruğuna teneke bağlamış dedi okadar üzüldüm ki
İlk keseyi ozamanmı gördünüz ?Valla ben su çok içilip gidildiğini bilmiyordum normal gittim görmüştük keseyi 5+2 ya da 3 olması lazım karından ultrasonla canım sen de görürsün merak etme
Senle aynıyız canım hafta ve biliyosun hala gitmedim hahaha senin bir sonraki kontrolün 11. Haftada mı olacak
Doktor ne demiş. Ki?Yani olan olmuş canım boşver inşallah sağlıkla ilerler hamileliğin. Maddi ve manevi açıdan yeni bebişe yetebilecekseniz kimseye aldırış etmeYaşın da çok değil artık insanlar geç evlenip geç çocuk sahibi oluyorlar tek sıkıntı tiroidlerin ve omurgan inşallah onlar sorun olmaz. Ayrıca ben olsam doktoru cimere yada baş hekimliğe şikayet ederdim ona ne ona mı kaldı seni yargılamak Zaten belli ki streslisin birde üstüne böyle şeyler duyunca insan iyice üzülür. Yani herkes biraz haddini bilemli diye düşünüyorum ben
Yok canimm 9. Haftaya cagirdi tekrar kontrol muayenesine, sonra 11. Hafta gelirsin dedi galiba ikili testi yapicak o zaman oyle bir seyler dedi
Sigorta yı kendiniz mi yaptırdınız öyleyse aynı para oluyor zatenama iş yerinden fln sa o zaman iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?