- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.681
Sigorta yı kendiniz mi yaptırdınız öyleyse aynı para oluyor zatenama iş yerinden fln sa o zaman iyi
Allah yardımcımız olsunGözüne batıyor hele Bi de çocuk doğsun gece uyanmasın bak nasıl kavga çıkar
5+2 ydi sanırım canımİlk keseyi ozamanmı gördünüz ?
Aynen evet bana kalsa direkt 2li testte gitcem ama o da çok geç w olur artık
Teyzemle biz de öyleyiz. Ama anannem küçük evlenmiş küçük yaşta çocuk sahibi olmuş, annem de aynı şekilde. Düşünsenize benim yaşımda anannemin torunu olmuşKıza yazık bence içten içe mutlaka annesine söylenmiştir
Utanılacak bir şey yok aslında, fakat yaş dolayısıyla tahlil ve takiplerinizi daha sık ve iyi takip etmelisiniz. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah, Diğerlerini büyütmüşsünüz, bunu seversiniz işte ne güzelVallahi kızlar kime diyeceğimi bilemedim şu kenarda içimi dökiym bari 10 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama utancımdan kimseye diyemiyorum yaşım 44 3 çocuk vardı onlar büyük bayağı onlarada hiç bişey demedim ama içten içede bi sevindim aslında doktor bayağı sıkıntı yaşıcaz dedi troitlerim antikor üretiyormuş ayrıca crhon hastasıyım ankilozan spondilit var birde omurgada ama yinede rabbim verdi dedim geçen devlet jastanesi e gittiğimde doktor yanındaki asistana bide bunlar var işte dedi fare ke disi geçemiyor kuyruğuna teneke bağlamış dedi okadar üzüldüm ki
Ne olmuş canım artık çoğu kadın iş hayatından fırsat bulamadığı için o yaşlarda doğum yapıyor. O doktorun haddini bilmezliği eğer yanlış anlamadıysanız. Kimsenin sizin aile planlamanıza karışmaya hakkı yok. Benim uzaktan bir akrabam 47 yaşında sağlıklı bir doğum yaptı umarım sizin hamileliğiniz de sağlıkla ilerler.Vallahi kızlar kime diyeceğimi bilemedim şu kenarda içimi dökiym bari 10 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama utancımdan kimseye diyemiyorum yaşım 44 3 çocuk vardı onlar büyük bayağı onlarada hiç bişey demedim ama içten içede bi sevindim aslında doktor bayağı sıkıntı yaşıcaz dedi troitlerim antikor üretiyormuş ayrıca crhon hastasıyım ankilozan spondilit var birde omurgada ama yinede rabbim verdi dedim geçen devlet jastanesi e gittiğimde doktor yanındaki asistana bide bunlar var işte dedi fare ke disi geçemiyor kuyruğuna teneke bağlamış dedi okadar üzüldüm ki
Canım mutlaka zam yapıyorlar tecrübe ile sabitKizlar evde tek kalinca sikintidan napicagimi bilemedim ve acibadem kozyatagini aradim dogum icin, burada merak edenlerde vardidogum ucretleri su sekilde; 12.750 profesor normal dogum fiyati, 13 800 epidural normal dedi. Sezeryanlar 15 binlerdeydi ama suan onu dusunmedigim icin aklimda tutamadim ama bu fiyatlar yilbasindan once gecerliymis, sonrasinda artis olabilirmis. Ben bir sonraki gittigimde hocayla konusucam, saglikla surec devam ederse orada yapicagimi ama yilbasindan onceki fiyatlardan yararlanmak isticegimi soylicem. Belki kabul eder sansimi deniycem
Teyzemle biz de öyleyiz. Ama anannem küçük evlenmiş küçük yaşta çocuk sahibi olmuş, annem de aynı şekilde. Düşünsenize benim yaşımda anannemin torunu olmuşben daha ilk çocuğun içinden çıkamadım
Benimkinde varmıydı acaba maltofer kullanıyordum öncekindeCanım benimkide 6+5 olması gerekirken 6+1 çıktı boyu da 4 mm geç döllenme olmuştur dedi belki seninki de öyledir sıkma canını
Aman boşver canım eşin yardım eder sana hiç canını sıkma bi şekilde hallolur herşey
İlk 3 ay folik asit kullanılıyor sonrasınde demir takviyesi veriliyor ve onun içinde de folik asir oluyor o yüzden ekstra folik asit verilmiyor siye biliyorum
Benimde 7 aylık oğlum var canım düşük tehlikesi olmadığı müddetçe emzirmekte hiç bir sıkıntı yok tandem emzirme diye google dan arat çok var emziren inşallah ben emzirmeyi düşünüyorum doktorum da hiç bişey demedi bende kes der diye sormadım
Canım mutlaka zam yapıyorlar tecrübe ile sabitKozyatağı epey uygunmuş. Ben sigortaya 14-15 bin gibi bişey ödüyorum şu anda düşün. Hemde profesöre gidiyorsun çok iyi
Kuzenim 43 yaşında en büyük kızı 18 yaşında Mart ayında dördüncü çocuğunu doğurdu bilerek ve isteyerek bir de bebeğin nasibi varsa zaten Allah nasip ediyor ben sadece buna inanıyorum ve yerinizde olsaydım o doktoru baş hekime şikayet ederdim lütfen sıkntı stres yapmayın bugün ablamın da hamilelik haberini aldım o 35 yaşında ve dördüncü çocuğunu doğuracak inşallah.artık evlilik yaşı da anne olma yaşı da değiştiVallahi kızlar kime diyeceğimi bilemedim şu kenarda içimi dökiym bari 10 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama utancımdan kimseye diyemiyorum yaşım 44 3 çocuk vardı onlar büyük bayağı onlarada hiç bişey demedim ama içten içede bi sevindim aslında doktor bayağı sıkıntı yaşıcaz dedi troitlerim antikor üretiyormuş ayrıca crhon hastasıyım ankilozan spondilit var birde omurgada ama yinede rabbim verdi dedim geçen devlet jastanesi e gittiğimde doktor yanındaki asistana bide bunlar var işte dedi fare ke disi geçemiyor kuyruğuna teneke bağlamış dedi okadar üzüldüm ki
MaşallahMerhaba kızlar, Bugün yoğun bi gündü, yeni girebildim . ilk muayenemizi bugün olduk biz de . 6+3 üz. Bebişim olmuşmuş, Kalp atışını duyduk. Haftasıyla uyumlu, yarım santimmiş. Dr her şey yolunda görünüyor dedi çok şükürFolik asit olarak folidays verdi. Tsh için de 25 mg lik hap verdi, ikiye böl iç dedi. Aslında vermeye gerek görmedi ama ilk hamileliğimde ve sonrasında da bir süre kullandığımı söyleyince tedbiren verdi.
Tam olarak restoran değil canım esnaf lokantası ayarında salaş bir yer ama eti harika.
Doktor ne dmeiş ki ben anlamadım yaM melikee77 kuzu çok üzüldüm yaa gerçekten bu laflar yani ne olursa olsun Bi insana hiç yakışmıyor, bu hastalıkların yükünü sen çekeceksin kendisi değil ki.. Ne ilgilendirir ayrıca.. İnsan olmak başka bir meziyet arkadaşımüzülme rabbim vermiş sağasağlim kavuşursun inşallah, hem yaşında ne var kime ne, aptallar
Canım ben yazdığını şimdi gördüm, gebelikte kist oluşabiliyormuş, benim ilk gebeliğimde de kist olmuştu, doktor bir sıkıntı olmaz demişti Doğumla birlikte de gitti sanırım.Kizlar ben oncedende yazmıştım ama cevap alamadim sanirim benimle ayni sorunu yasayan yok yumurtaliklarinda bir kist gozuktu ve ben hamileligimi cok agrili geciriyorum neredeyse gun icinde hicbirsey yapmıyorum biraz ayakta kalsam bel agrisi oluyo ve alerjim var hapsururken kasik agrisi yatakta donerken batmalar.. cok zorlaniyorum bu kist olayini duyaniniz bileniniz varmi cok korkuttu beni aslinda
Ya işte ben böyle şeylere hem üzülüyorum hem kızıyorum, yani illa senin anne gel demen mi gerek, bariz belli senin daha çok ihtiyacın olacak.Canım benim de annemle sorunlarım var maalesef ama ben bebeğime odaklandım sadece ablam da hamile bugün öğrendim ve çok sevindim onun 4.çocuğu olacak inşallah benim ilk.Muhtemelen doğumlarımız arasında iki hafta olacak ablam şehir dışında ve annemin bugün söylediği şey ablanın doğumuna giderim dedi 12 yıl aradan sonra çocuğu olacak dedi en küçük kızı 12 yaşında.E benim ilk doğumum çok tecrübesizim dedim sonra da git anne ben kendime yeterim dedim ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?