2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sigorta yı kendiniz mi yaptırdınız öyleyse aynı para oluyor zaten ama iş yerinden fln sa o zaman iyi

Biz ilk evlendigimizde benim koltuk altimda kitle olusmustu dogum kontrol hapi kaynakli, hemen ameliyat demisti bir hastane sagolsun. Sonra antibiyotik tedavisiyle gecti ama esim dedi sen cok narinsin ve boyle bize daha fazlaya gelicek en iyisi saglik sigortasi yaptiralim onunkini kendi sirketi karsiliyor, ama benim icin ayda 500 oduyordu 2 yildir. Aslinsa ayni para sadece dogumu dusunursek, ama simdi laboratuvar limitsiz, ayakta tedavi limitsiz yada iste ogretim gorevlisi farki %20 o yuzden bence daha uyguna geliyor

Aynen evet bana kalsa direkt 2li testte gitcem ama o da çok geç w olur artık

Ya aslinda gorunce de bir sey olmuyo cok haklisin, pandemi de var ama insan aa hala orda yasiyor cok sukur filan demek istiyor. Ben cevremdeki insanlarin da kayiplarina sahit oldum o yuzden biraz korkuyorum, 15 de bir gidicem eger bir sorun cikmazsa

Kıza yazık bence içten içe mutlaka annesine söylenmiştir
Teyzemle biz de öyleyiz. Ama anannem küçük evlenmiş küçük yaşta çocuk sahibi olmuş, annem de aynı şekilde. Düşünsenize benim yaşımda anannemin torunu olmuş ben daha ilk çocuğun içinden çıkamadım

Kızlar uzun zamandır bu topiğe girmiyordum çünkü kötü bir süreç yaşadım elim varmıyordu. Bugün kalp atışını gördük pıtı pıtı atıyordu artık bir sorun görünmüyor şükür inşallah hepimiz sağlıkla zamanında kucağımıza alırız bebişlerimizi sürekli böyle dua ediyorum hepimiz için

Utanılacak bir şey yok aslında, fakat yaş dolayısıyla tahlil ve takiplerinizi daha sık ve iyi takip etmelisiniz. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah, Diğerlerini büyütmüşsünüz, bunu seversiniz işte ne güzel

Ne olmuş canım artık çoğu kadın iş hayatından fırsat bulamadığı için o yaşlarda doğum yapıyor. O doktorun haddini bilmezliği eğer yanlış anlamadıysanız. Kimsenin sizin aile planlamanıza karışmaya hakkı yok. Benim uzaktan bir akrabam 47 yaşında sağlıklı bir doğum yaptı umarım sizin hamileliğiniz de sağlıkla ilerler.

Canım mutlaka zam yapıyorlar tecrübe ile sabit Kozyatağı epey uygunmuş. Ben sigortaya 14-15 bin gibi bişey ödüyorum şu anda düşün. Hemde profesöre gidiyorsun çok iyi

Eskiyi anlarım 15imde evleniyorlarmış ama bazen hala olduğunu duyuyoruz tabi yine erken evlenenler oluyor ama anne 45 kız 25 yaşında beraber doğuma gitmek fln ben kız olarak istemem, anneler artık kızlarını da düşünsün demek istediğim buydu

Benimkinde varmıydı acaba maltofer kullanıyordum öncekinde bilmiyom ki şimdiden unutmuşum, anladım kuzum bende okudum biraz oksitosin hormonu rahimde kasılmaya sebep oluyormuş bazı insanlar dayanamıyorum o yüzden bıraktırıyormuş

Canım mutlaka zam yapıyorlar tecrübe ile sabit Kozyatağı epey uygunmuş. Ben sigortaya 14-15 bin gibi bişey ödüyorum şu anda düşün. Hemde profesöre gidiyorsun çok iyi

Bencede zamlanacak bakalim nasil olacak sirketten cok daha indirimli oluyor demekki

Kuzenim 43 yaşında en büyük kızı 18 yaşında Mart ayında dördüncü çocuğunu doğurdu bilerek ve isteyerek bir de bebeğin nasibi varsa zaten Allah nasip ediyor ben sadece buna inanıyorum ve yerinizde olsaydım o doktoru baş hekime şikayet ederdim lütfen sıkntı stres yapmayın bugün ablamın da hamilelik haberini aldım o 35 yaşında ve dördüncü çocuğunu doğuracak inşallah.artık evlilik yaşı da anne olma yaşı da değişti

Maşallah gözün aydın canım kalp atışını duymuşsun ne güzel, darısı bizlere

atanamayanogretmen canım burda bi restoran demiştin yemekleri iyi olan hangisiydi o
Tam olarak restoran değil canım esnaf lokantası ayarında salaş bir yer ama eti harika.
Adı “çınar” sanırım vangölü seyahate yakındı yanlış hatırlamıyorsam.
Küçük salaş bir yer ama her zaman tıklım tıklım olurdu, biz hizandan yola çıkarken arar etleri ayırtırdık yoksa kalmazdı
Mutlaka git ve benim yerime de kuzu şiş ye
Sahibi kel bıyıklı çok güler yüzlü biriydi ve özellikle dışardan gelenlere çok saygılılar, genelde de aileler gider.
Bu arada biz hizanda değiliz canım, iki yıl oldu tayinimiz çıkalı, eşim öğretmen

M melikee77 kuzu çok üzüldüm yaa gerçekten bu laflar yani ne olursa olsun Bi insana hiç yakışmıyor, bu hastalıkların yükünü sen çekeceksin kendisi değil ki.. Ne ilgilendirir ayrıca.. İnsan olmak başka bir meziyet arkadaşım üzülme rabbim vermiş sağasağlim kavuşursun inşallah, hem yaşında ne var kime ne, aptallar

Doktor ne dmeiş ki ben anlamadım ya

Canım ben yazdığını şimdi gördüm, gebelikte kist oluşabiliyormuş, benim ilk gebeliğimde de kist olmuştu, doktor bir sıkıntı olmaz demişti Doğumla birlikte de gitti sanırım.
Ben bekarken de sağ yumurtalığımdan kist ameliyatı olmuştum. Evet kist ağrı sancı yapar ama bu haftalarda yaşadığın ağrıların sebebi kist olmayabilir de. İlk haftalar kuzum rahim büyüyor, büyüdükçe de ağrı yapıyor doğal olarak, ilk haftalar çoğu gebede bel sırt kasık ağrısı olur, hapşırırken veya ani hareketlerde kasığa bıçak saplanır gibi ağrı olur.
Bütün bunları kimi hafif geçirir kimi çok sancı çeker sürekli yatmak ister.
İmkanın varsa yat bol bol dinlen canım, yatarken hapşıracağın zaman yastığa sarıl karnına bastır sanki gücünü oraya yoğunlaştırmış gibi bilemiyorum anlatabildim mi, bu şekilde kaşığına baskı yapmamış olursun.
Kistin de çatlayıp sızıntı yapmadığı sürece bir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle, büyük ihtimalle Doğumda da hepsi temizlenir zaten

Ya işte ben böyle şeylere hem üzülüyorum hem kızıyorum, yani illa senin anne gel demen mi gerek, bariz belli senin daha çok ihtiyacın olacak.
Bak ben de küçücük çocukla ve hamile halimle ev taşıdım, annem sadece allah yardımcın olsun dedi
Ha onu da küsmeden önce demişti zaten, küstükten sonra aramadı bile.
Ben anlamıyorum biz mi sürekli pohpohlayacaz, hangimiz anne hangimiz evlat belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…