- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.621
Ben hiç bilmiyorum kuzum, Allah ağrısız, sağlıklı, kolay geçirsin inşallah hepimizin hamileliğiniKizlar ben oncedende yazmıştım ama cevap alamadim sanirim benimle ayni sorunu yasayan yok yumurtaliklarinda bir kist gozuktu ve ben hamileligimi cok agrili geciriyorum neredeyse gun icinde hicbirsey yapmıyorum biraz ayakta kalsam bel agrisi oluyo ve alerjim var hapsururken kasik agrisi yatakta donerken batmalar.. cok zorlaniyorum bu kist olayini duyaniniz bileniniz varmi cok korkuttu beni aslinda
Hastane politikası canım, benim gittiğim yerde de asla almıyorlar. Doktorla ilgisi yok. İlk gittiğim hastanede eşimi alıyorlardı. En iyisi bu dönem özel muayenehaneye gitmek sanırım.Benim doktorum eşleri alıyor canım hatta kalp atışını duyacağımız esnada asistanına babayı da çağıralım dedi ama maalesef eşim çalıştığı için yanımda yoktu bir dahakine gelir duyar dedi doktorum bence burada dr insiyatifi önemli
Evet cok dogru bisey soylediniz. Simdi pandemiden dolayi almiyolarmis da vs vs vs. Yahu bu spesifik bisey. Her muayeneye beraber girecek halimiz yok. Istese sadece 15 20 saniye surecek bisey icin alabilir. Ya doktor konusu bastan beri canimi sikan bisey zaten. Bi de boyle olunca iyice sogudum. Kalp atisini baba da duymaliydi. Bak simdi gene moralim bozuldu.Benim doktorum eşleri alıyor canım hatta kalp atışını duyacağımız esnada asistanına babayı da çağıralım dedi ama maalesef eşim çalıştığı için yanımda yoktu bir dahakine gelir duyar dedi doktorum bence burada dr insiyatifi önemli
Ya öyle de canım zaten 5 sn falan duymama izin verdi doktor yani beş saniye girse çıksa eşler ne olacak kiHastane politikası canım, benim gittiğim yerde de asla almıyorlar. Doktorla ilgisi yok. İlk gittiğim hastanede eşimi alıyorlardı. En iyisi bu dönem özel muayenehaneye gitmek sanırım.
Bozma kuzum benim eşim de duymadı yapacak bir şey yok ama başka dr bulabilirsin benim ilk gittiğim doktor da kesinlikle eşler giremez deyince değiştirdim doktorumu yani özel bir an baba adayı duymasından daha doğal ne olabilir kiEvet cok dogru bisey soylediniz. Simdi pandemiden dolayi almiyolarmis da vs vs vs. Yahu bu spesifik bisey. Her muayeneye beraber girecek halimiz yok. Istese sadece 15 20 saniye surecek bisey icin alabilir. Ya doktor konusu bastan beri canimi sikan bisey zaten. Bi de boyle olunca iyice sogudum. Kalp atisini baba da duymaliydi. Bak simdi gene moralim bozuldu.
Ben de 5+6 da sadece keseyi görmüştüm, vajinal hem de, ne bebeği ne yolk sac görmüştük, içini ferah tur, 1 hafta, 10 gün sonra kalp atışını duyarsınız inşallahCanım öylede dün doktora gittim kese geçen haftaya göre büyümüş ama 5 hatta dedi doktor. 5+6 olması gerekiyor hocam dedim haftasına göre biraz küçük kalmış o zaman dedi. Kese dışında bir şey de göremedik çok tedirginim
Benim doktorumda eşimin girmesine müsade ediyor canım mantıken aynı evde yaşıyorsunuz zaten virüsden vs korumak içinseEvet cok dogru bisey soylediniz. Simdi pandemiden dolayi almiyolarmis da vs vs vs. Yahu bu spesifik bisey. Her muayeneye beraber girecek halimiz yok. Istese sadece 15 20 saniye surecek bisey icin alabilir. Ya doktor konusu bastan beri canimi sikan bisey zaten. Bi de boyle olunca iyice sogudum. Kalp atisini baba da duymaliydi. Bak simdi gene moralim bozuldu.
Ciddi misiniz ya?Ay ben yabani olduğumu biliyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum maşallah size
İşte her eş 5sn girse sonu yok ki, sonuçta herkes aynı sebeple geliyor oraya.Ya öyle de canım zaten 5 sn falan duymama izin verdi doktor yani beş saniye girse çıksa eşler ne olacak ki
Yok canım o erken döllenmeyle değil cihazla alakalı benim hep geç döllenme olur ben hepsinde 6+0da görmüştümBen dun gittigimde kalp atisini duymustum 6+4 de ama doktor 7 haftalik dedi erken dollenmeyle alakali sanirim bu durumlarben 2 hafta sonra gidicem, sonraki 2 hafta sonrada ikili test icin cagirdi yanlis anlamadiysam
Var mi benim gibi olannnnKızlar kocam her daim çalışıyor Allah kolaylık versin tabi ama aşırı yoğun bu aralar ben de olanca buğuzu ediyorum o gelince elimde değil napcam bilmiyommmgebelik hormonları bitirdi beni sen doğurcan da bende boş durmıcam ben de doğurcam diyo canım benim ya
Yaaa çok üzüldüm keyifsiz olmanaRose cumbeni mide bulantisi vurdu gunlerim mutsuz nesesiz geciyor. Onun yani sira tek olumlu gelismeyi yazayim, dun kalp atisini duyduk daha dogrusu sadece ben duydum, pandemiden dolayi esler muayene odasina alinmiyomus. Kendi kendime duydum. Degisik bi duyguydu❤ ama isterdim ki esimle o ani paylasabilelim. Sektere de sordum cinsiyet vs ogrenirken yani her tur ultrasonda tek olacakmisim. Bu ne tan bi is ya. Bilmiyorum hic hosuma gitmedi boyle olmasi. Belki sirf ultrason icin ilerleyen zamanda baska bi yere gideriz bi kereligine. Onun disinda mide bulantim icin zofran diye bir dil ustu tableti verdi. Ben de seviniyorum.eczaneye bi gittim 10 tanecik bisey. Devlet de odemiyor, 79 lira iyi de benim midem her gun bulaniyo bari en zor anlarda kullanayim dedim.
Bende durumlar bu. Sen nasilsin keyfin,bebisin nasil❤
video çekseydin canım keşke..Evet cok dogru bisey soylediniz. Simdi pandemiden dolayi almiyolarmis da vs vs vs. Yahu bu spesifik bisey. Her muayeneye beraber girecek halimiz yok. Istese sadece 15 20 saniye surecek bisey icin alabilir. Ya doktor konusu bastan beri canimi sikan bisey zaten. Bi de boyle olunca iyice sogudum. Kalp atisini baba da duymaliydi. Bak simdi gene moralim bozuldu.
Cantami esime birakip girmistim hic aklima gelmedi o anvideo çekseydin canım keşke..
Hangi şehirdesiniz bizde alıyorlar da babalarıRose cumbeni mide bulantisi vurdu gunlerim mutsuz nesesiz geciyor. Onun yani sira tek olumlu gelismeyi yazayim, dun kalp atisini duyduk daha dogrusu sadece ben duydum, pandemiden dolayi esler muayene odasina alinmiyomus. Kendi kendime duydum. Degisik bi duyguydu❤ ama isterdim ki esimle o ani paylasabilelim. Sektere de sordum cinsiyet vs ogrenirken yani her tur ultrasonda tek olacakmisim. Bu ne tan bi is ya. Bilmiyorum hic hosuma gitmedi boyle olmasi. Belki sirf ultrason icin ilerleyen zamanda baska bi yere gideriz bi kereligine. Onun disinda mide bulantim icin zofran diye bir dil ustu tableti verdi. Ben de seviniyorum.eczaneye bi gittim 10 tanecik bisey. Devlet de odemiyor, 79 lira iyi de benim midem her gun bulaniyo bari en zor anlarda kullanayim dedim.
Bende durumlar bu. Sen nasilsin keyfin,bebisin nasil❤
Benim eşim de kendi işini yaptığı için çok yoğun çalışıyor. Gündüz yetmiyormuş gibi bazen de gece Online toplantıları oluyor. gündüz de zaten şehirlerarası nerde olduğu belli değilKızlar kocam her daim çalışıyor Allah kolaylık versin tabi ama aşırı yoğun bu aralar ben de olanca buğuzu ediyorum o gelince elimde değil napcam bilmiyommmgebelik hormonları bitirdi beni sen doğurcan da bende boş durmıcam ben de doğurcam diyo canım benim ya
Kızlar kocam her daim çalışıyor Allah kolaylık versin tabi ama aşırı yoğun bu aralar ben de olanca buğuzu ediyorum o gelince elimde değil napcam bilmiyommmgebelik hormonları bitirdi beni sen doğurcan da bende boş durmıcam ben de doğurcam diyo canım benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?