2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben hiç bilmiyorum kuzum, Allah ağrısız, sağlıklı, kolay geçirsin inşallah hepimizin hamileliğini

Hastane politikası canım, benim gittiğim yerde de asla almıyorlar. Doktorla ilgisi yok. İlk gittiğim hastanede eşimi alıyorlardı. En iyisi bu dönem özel muayenehaneye gitmek sanırım.

Evet cok dogru bisey soylediniz. Simdi pandemiden dolayi almiyolarmis da vs vs vs. Yahu bu spesifik bisey. Her muayeneye beraber girecek halimiz yok. Istese sadece 15 20 saniye surecek bisey icin alabilir. Ya doktor konusu bastan beri canimi sikan bisey zaten. Bi de boyle olunca iyice sogudum. Kalp atisini baba da duymaliydi. Bak simdi gene moralim bozuldu.

Hastane politikası canım, benim gittiğim yerde de asla almıyorlar. Doktorla ilgisi yok. İlk gittiğim hastanede eşimi alıyorlardı. En iyisi bu dönem özel muayenehaneye gitmek sanırım.
Ya öyle de canım zaten 5 sn falan duymama izin verdi doktor yani beş saniye girse çıksa eşler ne olacak ki

Bozma kuzum benim eşim de duymadı yapacak bir şey yok ama başka dr bulabilirsin benim ilk gittiğim doktor da kesinlikle eşler giremez deyince değiştirdim doktorumu yani özel bir an baba adayı duymasından daha doğal ne olabilir ki

Ben de 5+6 da sadece keseyi görmüştüm, vajinal hem de, ne bebeği ne yolk sac görmüştük, içini ferah tur, 1 hafta, 10 gün sonra kalp atışını duyarsınız inşallah

Benim doktorumda eşimin girmesine müsade ediyor canım mantıken aynı evde yaşıyorsunuz zaten virüsden vs korumak içinse

Ben dun gittigimde kalp atisini duymustum 6+4 de ama doktor 7 haftalik dedi erken dollenmeyle alakali sanirim bu durumlar ben 2 hafta sonra gidicem, sonraki 2 hafta sonrada ikili test icin cagirdi yanlis anlamadiysam
Yok canım o erken döllenmeyle değil cihazla alakalı benim hep geç döllenme olur ben hepsinde 6+0da görmüştüm

Kızlar kocam her daim çalışıyor Allah kolaylık versin tabi ama aşırı yoğun bu aralar ben de olanca buğuzu ediyorum o gelince elimde değil napcam bilmiyommm gebelik hormonları bitirdi beni sen doğurcan da bende boş durmıcam ben de doğurcam diyo canım benim ya

Var mi benim gibi olannnn

Yaaa çok üzüldüm keyifsiz olmana
burdaki annelerin kullandığı ilaçlar var, bide onlardan denesen doktorunun da fikrini alarak, belki fiyat daha uygundur. prilam dı sanırım adı. bilenler cevap verirse daha iyi olur.
bizim hastanede covid kuralları falan hak getire o zaman çünkü eşim her muayenede girebiliyor benimle birlikte.

bende geçen hafta bu hafta kalp atışlarını duydum, onun dışında bi değişiklik yok.
mide bulantım yok demeye utanıyorum burda, üzülüyorum bulantı çekenlere ama maalesef yapacak bir şey yok, bünye ve genetik meselesi sanırım. annemin de iki hamileliğinde midesi hiç bulanmamış.

sen keyifsiz olsanda uğra buralara, keyfini yerine getiririz

video çekseydin canım keşke..

video çekseydin canım keşke..
Cantami esime birakip girmistim hic aklima gelmedi o an bir ay sonra yine randevu verdi, aylik kontroller baslayacak artik dedi. O zaman cekeyim hic degilse.

Senin iyi olmana cok sevindim❤ mide bulantisi bunye meselesi tabi, keyfini cikar prilami ben de burdan bir arkadas yazmisti duymustum. Neden acaba bana farkli verdi? Bi de 10 tanecik yani. Her gun icme dedi. Iyi de her gun bulaniyo. Off bilmiyorum.. neyse bunlar yine de onemsiz detaylar. Surec saglikla ilerlesin de baska istegimiz yok

Hangi şehirdesiniz bizde alıyorlar da babaları

Benim eşim de kendi işini yaptığı için çok yoğun çalışıyor. Gündüz yetmiyormuş gibi bazen de gece Online toplantıları oluyor. gündüz de zaten şehirlerarası nerde olduğu belli değil ama ben alıştım artık.. evlenmeden önce daha yoğundu çok kavga ederdik

Ben ilk randevuya Bodrum Acıbadem’e gittim orda eşim oğlum ultrason odasına alındı. Sonra kalp atışı için Altunizade Acıbadem’e tek gittim ama almıyorlar sanırım eşler hep dışarıda bekliyordu.

Son derece normal canım bu tepkiler bu hislerin eşin için zor olucak ama idare etmesi lazım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…