2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
bir yaştan sonra annenin çocuğun olduğunu farkediyorsun roller değişiyor sanki o çocuk sen annesin gibi. Ben sadece dua ediyorum canım gebeliğim sağlıkla ilerlesin çocuğumu sağ Salim kucağıma alayım bakarım ben

Ohoo kızlar beni ayın 15 inden sonra çağırdı doktor. Çarşamba gittiğimde 6.hafta bitiyordu Kalp atışını vajinal duyabildim bebişi göremedim. Zaman nasıl geçecek bilmiyorum

Fare kediyi geçemiyor ni de kuyruğuna teneke bağlamış demiş asistanına melike hanımdan için, Bi de böyleleri var demiş 44 yaşında 4. Çocuğu olduğu için

Progestan kullanan var mı kızlar doktor kesenin altında ufak Bi kanama alanı gördü ve Progestan verdi, düşük olacak birşey yok ama biz önleminizi alalım bebek yerleşmeye çalışıyor olabilir dedi.

Progestan kullanan var mı kızlar doktor kesenin altında ufak Bi kanama alanı gördü ve Progestan verdi, düşük olacak birşey yok ama biz önleminizi alalım bebek yerleşmeye çalışıyor olabilir dedi.

Ben kullanıyorum canım ben geçen hafta düşük tehlikesiyle hastanede bile yattım hala kullanıyorum haftaya kontrolum var bırak derse bırakıcam yoksa devam.. Bebeğim için razıyım her şeye...

Ben kullanıyorum canım ben geçen hafta düşük tehlikesiyle hastanede bile yattım hala kullanıyorum haftaya kontrolum var bırak derse bırakıcam yoksa devam.. Bebeğim için razıyım her şeye...
Şu an iyisin drğil mi canım soramadım...

Boş ayna isimli kitabı tavsiye ederim, anneniz narsist olabilir çoğu annenin olduğu gibi maalesef bu yüzden kız çocuklarını rakip görürler, erkek çocuklarına düşkün olurlar, biz onlar gibi olmamak için kendimizi eğitmeliyiz

Fare kediyi geçemiyor ni de kuyruğuna teneke bağlamış demiş asistanına melike hanımdan için, Bi de böyleleri var demiş 44 yaşında 4. Çocuğu olduğu için
Hayırlısı ama doğum kontrol de çok önemli, 2.den sonra çok ciddi korunmak istiyorum aman kaza fln olmasın

İnşallah sağasağlim kavuşursun uz kuzum, görmeden aşık oluyoruz Bi de görsen hiiiç vazgeçmiyorsun aşkın en gerçek hali

Annesiyle problem yaşayan ya da annesi gelemeyecek arkadaşlar yerinizde olsam hiç korkmam. Allah büyük. Bu 9 aylık süreçte Cenabı Allah sizi anneliğe acılara ağrılara zorluklara öyle bir alistiracak ki bir daha eski halinizı hatırlamayacaksiniz bile :) yepyeni ve çok güçlü yeni bir kadın olarak bebeğinizle sizde doğacaksiniz :) hiç moral bozmak yok o yüzden biz çok güçlüyüz

Ah bende dertliyim anne konusunda. Aramızda saçma sapan bir rekabet var sanki. Olabildiğince uzak duruyorum gebeliğimi de söylemedim. Uzak kalmak iyi geldi sürekli iyi davranıyor sürekli arıyor fln. Ama biliyorum ki ben biraz gevşesem aynı şeyleri bana yaşatacak. Bel ve boyun fıtıkları var. Resmen hizmetçiliğini yapıyordum yine yaparım o ayrı ama insan kıymet görmeyince çok üzülüyor. Evlilik yıldönümümüzde bile kızım çocuğu bırakın da başbaşa bi yemeğe çıkın fln demedi millete de torunla ilgileniyorum ben büyütüyorum diye konuşur. Sorsan evime en son 8-9 ay önce gelmiştir. Evlerimizin arasında 5 dk var. Bunun gibi bir çok nedenden dolayı hamileliğimi bile söylemedim.

Ana var anacık var derler bizim orda.. Nasıl anneler bilmem ki, annelik bambaşka bir duygu oysa.. İşte her anne ana olamıyor yavrusuna, zor anaya evlat olmak da, zor evlada ana olmak da zor.. Rabbim ıslah etsin.. Sanmam ki kolay değişsin.. Biz onlara bakarak nasıl ana olunmaz onu öğreniyoruz..

Sağlıkla kavuşun inşallah canım maşallah Allaha şükürler olsun, 4 yıl yaşadım zordu seni tahmin bile edemiyorum.. Kavuşmaları en güzeli olsun
Ahh ahh Allah kimseye yaşatmasın.Allah cümlemizin yavrusunu muhafaza eylesin umduğumuza nail,korktuğumuzdan emin eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…