- 29 Nisan 2020
- 2.192
- 2.410
- 83
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.641
Benim eşimde gün aşırı gece nöbete gidiyor yarında maalesef 24 nöbeti varKızlar kocam her daim çalışıyor Allah kolaylık versin tabi ama aşırı yoğun bu aralar ben de olanca buğuzu ediyorum o gelince elimde değil napcam bilmiyommmgebelik hormonları bitirdi beni sen doğurcan da bende boş durmıcam ben de doğurcam diyo canım benim ya
Benim eşim de öyle canım hormonların etkisiyle de adamın üstüne gidiyorum hepKızlar kocam her daim çalışıyor Allah kolaylık versin tabi ama aşırı yoğun bu aralar ben de olanca buğuzu ediyorum o gelince elimde değil napcam bilmiyommmgebelik hormonları bitirdi beni sen doğurcan da bende boş durmıcam ben de doğurcam diyo canım benim ya
Ya benim eşim de çok değişik çalışıyor 2 gün gündüz 2 gün gece 2 gün izin ben de ayak uydurmaya çalışıyorumBenim eşim de kendi işini yaptığı için çok yoğun çalışıyor. Gündüz yetmiyormuş gibi bazen de gece Online toplantıları oluyor. gündüz de zaten şehirlerarası nerde olduğu belli değilama ben alıştım artık.. evlenmeden önce daha yoğundu çok kavga ederdik
Senin de mi eşin polis yoksaYa benim eşim de çok değişik çalışıyor 2 gün gündüz 2 gün gece 2 gün izin ben de ayak uydurmaya çalışıyorum
Yok canım o erken döllenmeyle değil cihazla alakalı benim hep geç döllenme olur ben hepsinde 6+0da görmüştüm
Ben ilk randevuya Bodrum Acıbadem’e gittim orda eşim oğlum ultrason odasına alındı. Sonra kalp atışı için Altunizade Acıbadem’e tek gittim ama almıyorlar sanırım eşler hep dışarıda bekliyordu.
Ya hatırlıyorum sanki ya, evet kuzum ilk doğuran olduğunu gruba girmediğini merak ettiğimizi falan hatırlıyorumTemmuz annelerinde ilk doğuran olmuştum canım erken gelmişti hatırlarsan bir oğlum varsenin kızdı dimi
Abooo 7 haftalık doğurması varHayırlısıyla sağlıkla doğsunlar artık
Rica ederim kuzu, istersen limon ve bal da ekleyebilirsinTamam canım teşekkür ederim deneyeceğim
Kız gitme bi yere boşver aynen virüs kol geziyor Allah korusun benim eşim geliyo dezenfekte edip öyle alıyorumBenim eşimde gün aşırı gece nöbete gidiyor yarında maalesef 24 nöbeti varYanına gideyim desem virüs var yanlız başına hiç geçmiyor zaman
Prilam dr die bulanti ilaci var dene bi cnm cok iyi geliyorRose cumbeni mide bulantisi vurdu gunlerim mutsuz nesesiz geciyor. Onun yani sira tek olumlu gelismeyi yazayim, dun kalp atisini duyduk daha dogrusu sadece ben duydum, pandemiden dolayi esler muayene odasina alinmiyomus. Kendi kendime duydum. Degisik bi duyguydu❤ ama isterdim ki esimle o ani paylasabilelim. Sektere de sordum cinsiyet vs ogrenirken yani her tur ultrasonda tek olacakmisim. Bu ne tan bi is ya. Bilmiyorum hic hosuma gitmedi boyle olmasi. Belki sirf ultrason icin ilerleyen zamanda baska bi yere gideriz bi kereligine. Onun disinda mide bulantim icin zofran diye bir dil ustu tableti verdi. Ben de seviniyorum.eczaneye bi gittim 10 tanecik bisey. Devlet de odemiyor, 79 lira iyi de benim midem her gun bulaniyo bari en zor anlarda kullanayim dedim.
Bende durumlar bu. Sen nasilsin keyfin,bebisin nasil❤
her hareketi batıyor bana mesela BugünBenim eşim de öyle canım hormonların etkisiyle de adamın üstüne gidiyorum hep
ya bugün ben de aynı dertten muzdaribim.her hareketi batıyor bana mesela Bugün
Amin canım inşallahYok canim olur mu oyle sey biz biraz heyecanliyizAllah herkesin ailesini basindan eksik etmesin. Saglikli, mutlu ve huzurlu bir yasam versin ❣
Ya işte öyle olunca daha çok bunalıyorsun bi de sinirlendirdi beni Bugün gel de dellenmeya bugün ben de aynı dertten muzdaribim.
bide inat gibi peşimden ayrılmadı evde, ben oda değiştirdikçe bilgisayarını aldı peşimde gezdi.
Oh süper benimki üzüldü çünkü hiç göremeyecek miyim diye sordu. 10uncu haftada çağırdı tekrar ona beraber gideriz artık.Aliyorlar aliyorlar bende dun kozyatagindaydimilk doktor seni dinliyor sorularini cevapliyor iste test sonuclarimi not etti filan, sonra ultrason odasina alip seni hazirliyor ve asistani esinizi cagirmaya gidiyor. Hatta esim gelene kadar bana dinletti, bende bana dinletmeyin hocam bebegi yormayalim esim gelince dinleriz dedim, hic bir sey olmaz zarari yok korkma dedi. Sonra biz dinledik tuh be keske video cekseydik dedik sonra bir de video cekerken dinledik
Canım orayı bilmiyorum da benim gittiğim hastanede eşleri koridorda bile bekletmiyorlar. Yani kalabalık olmasın diye. Aslında bu açıdan hoşuma gitti benim tenha oluyor böylece. Sadece kadınlar bekliyor oda önünde. İlk gittiğim hastanede alıyorlardı herkesi ama aşırı kalabalıktı, çok tedirgin oluyordum beklerken. Keşke bu hastalık hiç olmasaydı da rahat rahat gitseydik.Ya öyle de canım zaten 5 sn falan duymama izin verdi doktor yani beş saniye girse çıksa eşler ne olacak ki
Canım benimkide 6+5 olması gerekirken 6+1 çıktı boyu da 4 mm geç döllenme olmuştur dedi belki seninki de öyledir sıkma canınıBebeği gördü ama gelişimi zayıf dedi, yani daha büyük olmalıymış sanırım. 3.3 mm bebişin boyu ve ultrason da haftam 6+0 ölçtü. Halbuki 6+6 olmam gerek. Ben ne hayallerle gitmiştim, gümgüm duyarız sesini diye ama olmadı. Kendimi üzmemeye çalışıyorum, 1 hafta sonra inşallah herşey yolunda der doktor. Ama olmazsa da hayırlısı böyleymiş demek lazım, çok zor ama yapacak birşey yok. Doğa duygusal düşünmüyor, sağlıklı bireyler için sağlıksız olanları eliyor.
Aman boşver canım eşin yardım eder sana hiç canını sıkma bi şekilde hallolur herşeyCanım benim de annemle sorunlarım var maalesef ama ben bebeğime odaklandım sadece ablam da hamile bugün öğrendim ve çok sevindim onun 4.çocuğu olacak inşallah benim ilk.Muhtemelen doğumlarımız arasında iki hafta olacak ablam şehir dışında ve annemin bugün söylediği şey ablanın doğumuna giderim dedi 12 yıl aradan sonra çocuğu olacak dedi en küçük kızı 12 yaşında.E benim ilk doğumum çok tecrübesizim dedim sonra da git anne ben kendime yeterim dedim ne diyeyim
İlk 3 ay folik asit kullanılıyor sonrasınde demir takviyesi veriliyor ve onun içinde de folik asir oluyor o yüzden ekstra folik asit verilmiyor siye biliyorumFolbiol benimkide 5 mg, ben zamanından fazla kullanmak zararlı diye biliyorumilk 3 ay kullanılıyor.
Benimde 7 aylık oğlum var canım düşük tehlikesi olmadığı müddetçe emzirmekte hiç bir sıkıntı yok tandem emzirme diye google dan arat çok var emziren inşallah ben emzirmeyi düşünüyorum doktorum da hiç bişey demedi bende kes der diye sormadımHemde ikizlerin var ha maşallah canımpsikolojin nasıl benim kızımda 15 aylık, ben biraz değişik oldum beklemeden oldu, ilki için çok uğraştım bende. Emzirme işini nasıl yapıyorsun emziriyor musun bilmiyorum yanlış anlama kuzu, doktorum 4 aya kadar emzirebikirsin dedi. Kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?