2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim eşimde gün aşırı gece nöbete gidiyor yarında maalesef 24 nöbeti var Yanına gideyim desem virüs var yanlız başına hiç geçmiyor zaman

Benim eşim de öyle canım hormonların etkisiyle de adamın üstüne gidiyorum hep

Ya benim eşim de çok değişik çalışıyor 2 gün gündüz 2 gün gece 2 gün izin ben de ayak uydurmaya çalışıyorum

Yok canım o erken döllenmeyle değil cihazla alakalı benim hep geç döllenme olur ben hepsinde 6+0da görmüştüm

Aa oyle mi ben 5+1 de kalp atisini gormustum iste dun de duydum doktor haftasiyla uyumlu 7 haftalik gozukuyor dedi ama 3 gun vardi 7 haftalik olmasina, bende erken dollenmeden oyle sandim

Aliyorlar aliyorlar bende dun kozyatagindaydim ilk doktor seni dinliyor sorularini cevapliyor iste test sonuclarimi not etti filan, sonra ultrason odasina alip seni hazirliyor ve asistani esinizi cagirmaya gidiyor. Hatta esim gelene kadar bana dinletti, bende bana dinletmeyin hocam bebegi yormayalim esim gelince dinleriz dedim, hic bir sey olmaz zarari yok korkma dedi. Sonra biz dinledik tuh be keske video cekseydik dedik sonra bir de video cekerken dinledik

Temmuz annelerinde ilk doğuran olmuştum canım erken gelmişti hatırlarsan bir oğlum var senin kızdı dimi
Ya hatırlıyorum sanki ya, evet kuzum ilk doğuran olduğunu gruba girmediğini merak ettiğimizi falan hatırlıyorum Maşallah kuzu ya seni görmek beni sevindirdi, Benim kız evet

Benim eşimde gün aşırı gece nöbete gidiyor yarında maalesef 24 nöbeti var Yanına gideyim desem virüs var yanlız başına hiç geçmiyor zaman
Kız gitme bi yere boşver aynen virüs kol geziyor Allah korusun benim eşim geliyo dezenfekte edip öyle alıyorum

Prilam dr die bulanti ilaci var dene bi cnm cok iyi geliyor

Merhaba kızlar, Bugün yoğun bi gündü, yeni girebildim . ilk muayenemizi bugün olduk biz de . 6+3 üz. Bebişim olmuşmuş, Kalp atışını duyduk. Haftasıyla uyumlu, yarım santimmiş. Dr her şey yolunda görünüyor dedi çok şükür Folik asit olarak folidays verdi. Tsh için de 25 mg lik hap verdi, ikiye böl iç dedi. Aslında vermeye gerek görmedi ama ilk hamileliğimde ve sonrasında da bir süre kullandığımı söyleyince tedbiren verdi.

ya bugün ben de aynı dertten muzdaribim.
bide inat gibi peşimden ayrılmadı evde, ben oda değiştirdikçe bilgisayarını aldı peşimde gezdi.
Ya işte öyle olunca daha çok bunalıyorsun bi de sinirlendirdi beni Bugün gel de dellenme hamilelikte kocasından soğuyan filan oluyormus allahım ben de mi öyle olcam

Oh süper benimki üzüldü çünkü hiç göremeyecek miyim diye sordu. 10uncu haftada çağırdı tekrar ona beraber gideriz artık.

Ya öyle de canım zaten 5 sn falan duymama izin verdi doktor yani beş saniye girse çıksa eşler ne olacak ki
Canım orayı bilmiyorum da benim gittiğim hastanede eşleri koridorda bile bekletmiyorlar. Yani kalabalık olmasın diye. Aslında bu açıdan hoşuma gitti benim tenha oluyor böylece. Sadece kadınlar bekliyor oda önünde. İlk gittiğim hastanede alıyorlardı herkesi ama aşırı kalabalıktı, çok tedirgin oluyordum beklerken. Keşke bu hastalık hiç olmasaydı da rahat rahat gitseydik.

Canım benimkide 6+5 olması gerekirken 6+1 çıktı boyu da 4 mm geç döllenme olmuştur dedi belki seninki de öyledir sıkma canını
Aman boşver canım eşin yardım eder sana hiç canını sıkma bi şekilde hallolur herşey
Folbiol benimkide 5 mg, ben zamanından fazla kullanmak zararlı diye biliyorum ilk 3 ay kullanılıyor.
İlk 3 ay folik asit kullanılıyor sonrasınde demir takviyesi veriliyor ve onun içinde de folik asir oluyor o yüzden ekstra folik asit verilmiyor siye biliyorum
Benimde 7 aylık oğlum var canım düşük tehlikesi olmadığı müddetçe emzirmekte hiç bir sıkıntı yok tandem emzirme diye google dan arat çok var emziren inşallah ben emzirmeyi düşünüyorum doktorum da hiç bişey demedi bende kes der diye sormadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…