- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.761
Bn kullanıyorum 200 lükten 2 sabah alıyorum 2 kapsül de akşam.Progestan kullanan var mı kızlar doktor kesenin altında ufak Bi kanama alanı gördü ve Progestan verdi, düşük olacak birşey yok ama biz önleminizi alalım bebek yerleşmeye çalışıyor olabilir dedi.
Ay su an inanilmaz.mutlu oldum ya kapsiyorsa super canim konusursan sende sorarsan cok sevinirim bende sorarim ekstradanYok yok bak benim dediğim Acıbadem sigortadan yapılıyor istersen Pazartesi hatırlat ben sigortacıma sorayım fiyatını. Yada sende ulaşabilirsin Acıbadem sigorta genel merkezden fiyata. Şaduman Çelik sigortacımın adı çok tatlı bir hanım o da.
Canım benim alt tarafta hafif şişkinlik var ama kiloda da artış olabilir çünkü pantolon sıktı beni giydiğimdeSevgili anneler,
Benimle aynı haftalarda olup kilosunda artış ve karnında belirginlik başlayan var mı?
Ben bu hızla kilo alırsam 20 kg alırım
Valla çok tedirginim nasıl olacak bilmiyorum.
Merhaba bunu dün ben de farkettim resmen karnım çıktı kilo artışımı bilmiyorum tartılmadığım için hiç bulantım falanda olmuyor benim inşallah sıkıntı yokturSevgili anneler,
Benimle aynı haftalarda olup kilosunda artış ve karnında belirginlik başlayan var mı?
Ben bu hızla kilo alırsam 20 kg alırım
Valla çok tedirginim nasıl olacak bilmiyorum.
Canım benim alt tarafta hafif şişkinlik var ama kiloda da artış olabilir çünkü pantolon sıktı beni giydiğimde
Ya allah rızası için bi tartılın nolur, yalnız olmadığımı görmek istiyorumMerhaba bunu dün ben de farkettim resmen karnım çıktı kilo artışımı bilmiyorum tartılmadığım için hiç bulantım falanda olmuyor benim inşallah sıkıntı yoktur
Canım illaki almışızdır çünkü benim iştahım çok açıldı birde gazın varmı bende inanılmaz gaz var şişkinlikte olabilir ha bide miğde bulantısı olup kusanlar kilo veriyor kusma olayın varmıYa allah rızası için bi tartılın nolur, yalnız olmadığımı görmek istiyorum
Ben hamilelikten önce hep az yerdim, her zaman diyetteydim. Şimdi normal bi beslenme düzenine geçince sanırım ondan dolayı da kilom artıyor. Ama böyle giderse yandım.
İnstagramda falan bakıyorum, insanlar taa 4. 5. ayda açıklıyorlar hamileliği ama hiç kilo alınmıyor, göbekler hiç çıkmıyor, nasıl oluyor anlamış değilim.
Ya allah rızası için bi tartılın nolur, yalnız olmadığımı görmek istiyorum
Ben hamilelikten önce hep az yerdim, her zaman diyetteydim. Şimdi normal bi beslenme düzenine geçince sanırım ondan dolayı da kilom artıyor. Ama böyle giderse yandım.
İnstagramda falan bakıyorum, insanlar taa 4. 5. ayda açıklıyorlar hamileliği ama hiç kilo alınmıyor, göbekler hiç çıkmıyor, nasıl oluyor anlamış değilim.
Yok hiç mide bulantım olmadı, normal hayatıma devam ediyorum. Bide ben spor yapıyordum, şimdi onu da bıraktım bi süredir. En azından yürüyüşlere başlamak lazım.Canım illaki almışızdır çünkü benim iştahım çok açıldı birde gazın varmı bende inanılmaz gaz var şişkinlikte olabilir ha bide miğde bulantısı olup kusanlar kilo veriyor kusma olayın varmı
Hiç dert yapma canım belki alışkın olduğun düzen bozulunca Vücut tepki verdi ay sevindim ya benimde yok miğde bulantım herkesin bulanıyor bendemi bi gariplik var diyorumYok hiç mide bulantım olmadı, normal hayatıma devam ediyorum. Bide ben spor yapıyordum, şimdi onu da bıraktım bi süredir. En azından yürüyüşlere başlamak lazım.
Bende tartıda 1 kg artı var. Ama o 4-5. Ayda karın çıkmama olayı bende de vardı bak bu iç karınla alakalı bir şey benim iç karnım geniş olduğı için çok minikti. Kahvaltıyı yapayım yeme içme işlerim bitsin güncel foto koyarım.Ya allah rızası için bi tartılın nolur, yalnız olmadığımı görmek istiyorum
Gaz benim de oluyor, tartıda fatkettirir mi bilmiyorum. Kilom 1,5 kg gibi artışta.canim benim belki gaz veya odem olabilir mi? Benim minik bir alt karnim var ama tamamen gaz biliyorum. Doktor dun ilk uc ayda maksimum 1 kilo alinabir, cunku bebekle alakasi yok aldigin kilonun dedi.
olman gereken kilonun ne kadar ustundesin?
Ya allah rızası için bi tartılın nolur, yalnız olmadığımı görmek istiyorum
Merhabagünaydııınnnnşöyle bi yorumları okudum geldim.bayağıdır bakamıyordum
Biz de hamileliği henüz kimseye söylemedik ,sadece görümcem biliyor...
yoğun şekilde mide bulantısı kusmalarım vardı bugün biraz daha iyi gibiyim. mide bulantısı olmadan hamilelik yaşayanlara çok özeniyorum ya ben yerlerde sürünüyorum resmen. bu durum kilo almamıda engelliyor.hamileliğin ilk aylarında kilo veren bi insanım.
Ayrıca devlet hastanesine mecbur olduğum için oldukça sorun yaşamaktayım. devlette çalışan doktorların sorunu ne anlayamadım.özele gidebilmek için nerdeyse bi iş bulup çalışmaya başlıycam. ne yapcağmı bilemiyorum
Gaz benim de oluyor, tartıda fatkettirir mi bilmiyorum. Kilom 1,5 kg gibi artışta.
İnternetten okuduğum kadarıyla ilk 3 ay 2,5 kg artış normalmiş.
Doktordaki tartıya kanma o zaman, hem kıyafet hem ayakkabı, hem gün ortası. En doğru tartı aç karna, tuvalete çıktıktan sonra ve sabah olmalı.Benim de karnimda bir sislik var ama gaz mi anlamadim bu durumuevde tarti yok en son annemde tartildigimda 60 kg dim. Doktora da 60 kg hamile kaldim dedim bir olctu beni 62.3. Kiyafet ve ayakkabiyla olctu aslinda ama yine de sen simdi 2 kg mu aldin, 12. Haftaya kadar 1 kg alman lazimdi dedi. Dun acikcasi birazcik yediklerime dikkat etmeye basladim bende, yoksa cok fena olacagiz bizde bulanti olmadigi icinde yiyoruz bir de istahim acik
Ah keşke mümkün olsabagirsak hareketlerin duzensizse direkt etkilenir :)
bence sen saglikli beslendigin surece cok tartilip canini sikma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?