2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım çok yüksek kilolarla başlamadıysan sorun olacağını sanmıyorum. Ben 58 kilo ile başladım doktorum o kadar ilginç biri ki 25 hafta boyunca kilo almak yok o zamana kadar aldığın kilo sadece senin bebekle alakası yok dedi her gittiğimde de vurguluyor biraz sinirlerim bozuluyor. Şu an hala 58 im ama karnımın altı şişti rahim büyüdüğü için. Zaten normalde de hafif göbeği olan biriydim o aynı duruyor ama aşırı su tüketiyorsan o da tartıda etkileyebilir. Sabah hiç bir şey yiyip içmeden ölçülen kilo gerçek kilondur

Ben de 58 kiloyum canım doktorum bana da yasakladı kilo almayı ama şöyle açıkladı hamur işi tatlı vs yasak dedi onların ne sana ne de bebeğine faydası olur dedi maksimum 10 kilo ile bitirmeni hedeflerim dedi benim de işime yaradı onun önerdiği şeyleri tüketmeye çalışıyorum

Saç demişken resmen iki renkli saçım var kızlar çok fena dipleri geldi ama boyatamıyorum bu şekilde de çok komik görünüyor bir daha boyatmıcam saçlarımı

Ben o karantina donemlerinde saclarimi hep toplayarak dibinin cikmasini iyice bekledim sonra temmuzun basinda gittim ombre yaptirdim suan gayet iyi durumda sende dogumdan sonra oyle yaparsin canini sikma toplarsin sacini yada topuz en temizi

Ben o karantina donemlerinde saclarimi hep toplayarak dibinin cikmasini iyice bekledim sonra temmuzun basinda gittim ombre yaptirdim suan gayet iyi durumda sende dogumdan sonra oyle yaparsin canini sikma toplarsin sacini yada topuz en temizi
Kuzum ben de temmuzda boyadım saçlarımı şimdi dipler uzadı bayağı kötü duruyor

Ben ilk gebeligimde 48 le hamile kaldım 64 le doğuma gittim 10. Gün 10 kilo gitmişti daha sonra da zaman içinde iki kilo daha verdim 52 de kaldım. Şimdi de 53 kilo olmuşum ama daha şimdiden çok ödem topladı ellerim biliyorum ki yine su. Çünkü hergun en az bir saat yürüyorum .

Benim de hiç olmazdı, regl döneminde bile. Ama bu sıra minicik minicik çıktı birkaç tane. Hormonlar alt üst etti vücudumu.
Analık zor

Benim de regli doneminde hep cikardi kocaman bir iki tane bir de cok maske takmak zorunda kaldiysam agzimin kenarlari ve cenemde cikiyor hemen sivilceler

Evet canım ama 25 hafta çok uzun bi süre illaki alınır. Ama bebek o haftalardan sonra kilo alıp bizim kilomuza yansıyormuş öyle söyledi. Ben de zaten çok iştahlı biri değilim normalde de bi fark olmadı o yüzden.. hatta kokulardan bulantılardan olmayan iştahtım da kapandı sadece faydası olacak sağlıklı şeyleri tüketiyorum bu sebeple.

Kuzum ben de temmuzda boyadım saçlarımı şimdi dipler uzadı bayağı kötü duruyor

Ben marttan temmuza kadar sabredip beklemistim ama baya bir dip cikmisti sonra ombre yaptik ama bi kismini da kendi sac rengime boyamistik renk farki olmasin diye. Denize cok girmezsen sorun olmaz dedi bende sacimi cok sokmadim sonra renk farki olmadi simdi aslinda 3 4 aydan sonra dip haric bitkisel boyaniyor diyorlar ama cok rahatsiz ederse doktoruna sorup ona gore hareket edersin bende kaslarimi bir iki ton acmak istiyordum evde kendi kendime yapiyordum bu isleri ama simdi kasi boyamakta bebege zarar vericegi icin bende bekliyorum

Bebeğin kiz mi olucak acaba :)) erkek bebekte çok güzelleşiyor dün

Bebeğin kiz mi olucakki :) erkek bebekte çok guzellesiyorsun:)
AA öyle bir şey mi varmış. Benim cildim de hayatım boyunca sivilce çıkmadı şimdi baktım yine yok ama çok kızım olsun istiyorum o zaman sivilce falan çıkarsa şu an çok sevinicem

AA öyle bir şey mi varmış. Benim cildim de hayatım boyunca sivilce çıkmadı şimdi baktım yine yok ama çok kızım olsun istiyorum o zaman sivilce falan çıkarsa şu an çok sevinicem
Sivilceye bile seviniyor insan annelik ne kutsal

Benim de regli doneminde hep cikardi kocaman bir iki tane bir de cok maske takmak zorunda kaldiysam agzimin kenarlari ve cenemde cikiyor hemen sivilceler
Belki de maskeden oluyor bilemiyorum, ergenlikten beri sivilce görmemiştim moralim bozuldu

Ben de tatlı istemiyorum, turşu suyu hayal ediyorum

Ben kiloyu takmıyorum zaten canım yani bebeğim sağlıklı olsun kilo verilir ama normalde de hamur işi ve tatlı yiyemezdim hiç etçil bir insandım onu da yiyemiyorum şu an

Ben hayatımda et yemem nefret ederim oğlum olacaginda ilk defa etli şeyler yemeye başlamıştım

Aynı durumdayım tatlıya bayılırdım şu an görünce midem kalkıyor. Çiğköfte kısır nar ekşisi bunları istiyorum hep inşallah Ayşe gelir diyorum ben

Bebeğin kiz mi olucak acaba :)) erkek bebekte çok güzelleşiyor dün

Bebeğin kiz mi olucakki :) erkek bebekte çok guzellesiyorsun:)
Evet bunu biliyorum ben de, annem bütün güzelliğimi aldınız der hep Hayırlısı, kızım olsun isterim şimdi yalan yok. Zaten muhtemelen tek çocukta kalırız, kız olursa müthiş olur. Erkek olursa ikinciyi yapmak zorunda kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…