- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
- 333
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.801
Canım çok yüksek kilolarla başlamadıysan sorun olacağını sanmıyorum. Ben 58 kilo ile başladım doktorum o kadar ilginç biri ki 25 hafta boyunca kilo almak yok o zamana kadar aldığın kilo sadece senin bebekle alakası yok dedi her gittiğimde de vurguluyor biraz sinirlerim bozuluyor. Şu an hala 58 im ama karnımın altı şişti rahim büyüdüğü için. Zaten normalde de hafif göbeği olan biriydim o aynı duruyorYa allah rızası için bi tartılın nolur, yalnız olmadığımı görmek istiyorum
Ben hamilelikten önce hep az yerdim, her zaman diyetteydim. Şimdi normal bi beslenme düzenine geçince sanırım ondan dolayı da kilom artıyor. Ama böyle giderse yandım.
İnstagramda falan bakıyorum, insanlar taa 4. 5. ayda açıklıyorlar hamileliği ama hiç kilo alınmıyor, göbekler hiç çıkmıyor, nasıl oluyor anlamış değilim.
Ben de 58 kiloyum canım doktorum bana da yasakladı kilo almayı ama şöyle açıkladı hamur işi tatlı vs yasak dedi onların ne sana ne de bebeğine faydası olur dedi maksimum 10 kilo ile bitirmeni hedeflerim dedi benim de işime yaradı onun önerdiği şeyleri tüketmeye çalışıyorumCanım çok yüksek kilolarla başlamadıysan sorun olacağını sanmıyorum. Ben 58 kilo ile başladım doktorum o kadar ilginç biri ki 25 hafta boyunca kilo almak yok o zamana kadar aldığın kilo sadece senin bebekle alakası yok dedi her gittiğimde de vurguluyor biraz sinirlerim bozuluyor. Şu an hala 58 im ama karnımın altı şişti rahim büyüdüğü için. Zaten normalde de hafif göbeği olan biriydim o aynı duruyorama aşırı su tüketiyorsan o da tartıda etkileyebilir. Sabah hiç bir şey yiyip içmeden ölçülen kilo gerçek kilondur
Saç demişken resmen iki renkli saçım var kızlar çok fena dipleri geldi ama boyatamıyorum bu şekilde de çok komik görünüyor bir daha boyatmıcam saçlarımı
Kuzum ben de temmuzda boyadım saçlarımı şimdi dipler uzadı bayağı kötü duruyorBen o karantina donemlerinde saclarimi hep toplayarak dibinin cikmasini iyice bekledimsonra temmuzun basinda gittim ombre yaptirdim suan gayet iyi durumda sende dogumdan sonra oyle yaparsin canini sikma toplarsin sacini yada topuz en temizi
Düşündükçe fena oluyorumAyy bize de anne diyen bir eşek sıpası olacak artık değil mi ya
Benim de hiç olmazdı, regl döneminde bile. Ama bu sıra minicik minicik çıktı birkaç tane.Hormonlar alt üst etti vücudumu.
Analık zor
Aynen bende de saçlar leş adetaAhahakuzum benim cildim sivilceye yatkın maalesef o yüzden sivilceleri çok takmıyorum ama saçlar fena
Evet canım ama 25 hafta çok uzun bi süre illaki alınır. Ama bebek o haftalardan sonra kilo alıp bizim kilomuza yansıyormuş öyle söyledi. Ben de zaten çok iştahlı biri değilim normalde de bi fark olmadı o yüzden.. hatta kokulardan bulantılardan olmayan iştahtım da kapandı sadece faydası olacak sağlıklı şeyleri tüketiyorum bu sebeple.Ben de 58 kiloyum canım doktorum bana da yasakladı kilo almayı ama şöyle açıkladı hamur işi tatlı vs yasak dedi onların ne sana ne de bebeğine faydası olur dedi maksimum 10 kilo ile bitirmeni hedeflerim dedi benim de işime yaradı onun önerdiği şeyleri tüketmeye çalışıyorum
Kuzum ben de temmuzda boyadım saçlarımı şimdi dipler uzadı bayağı kötü duruyor
AA öyle bir şey mi varmış. Benim cildim de hayatım boyunca sivilce çıkmadı şimdi baktım yine yok ama çok kızım olsun istiyorum o zaman sivilce falan çıkarsa şu an çok sevinicemBebeğin kiz mi olucak acaba :)) erkek bebekte çok güzelleşiyor dün
Bebeğin kiz mi olucakki :) erkek bebekte çok guzellesiyorsun:)
Sivilceye bile seviniyor insan annelik ne kutsalAA öyle bir şey mi varmış. Benim cildim de hayatım boyunca sivilce çıkmadı şimdi baktım yine yok ama çok kızım olsun istiyorum o zaman sivilce falan çıkarsa şu an çok sevinicem
Belki de maskeden oluyor bilemiyorum, ergenlikten beri sivilce görmemiştim moralim bozulduBenim de regli doneminde hep cikardi kocaman bir iki tanebir de cok maske takmak zorunda kaldiysam agzimin kenarlari ve cenemde cikiyor hemen sivilceler
Ben de tatlı istemiyorum, turşu suyu hayal ediyorumKızlar normalde tatlıya bayılırım ama tatlının yüzüne bakasım yok canım kısır filan çekiyor ekşileme vs ettennde baya uzaklaşmış durumdayım ekşiye çok düşüyorum Ayşe mi geliyo nedir
Ben kiloyu takmıyorum zaten canım yani bebeğim sağlıklı olsun kilo verilir ama normalde de hamur işi ve tatlı yiyemezdim hiç etçil bir insandım onu da yiyemiyorum şu anEvet canım ama 25 hafta çok uzun bi süre illaki alınır. Ama bebek o haftalardan sonra kilo alıp bizim kilomuza yansıyormuş öyle söyledi. Ben de zaten çok iştahlı biri değilim normalde de bi fark olmadı o yüzden.. hatta kokulardan bulantılardan olmayan iştahtım da kapandı sadece faydası olacak sağlıklı şeyleri tüketiyorum bu sebeple.
Ben hayatımda et yemem nefret ederim oğlum olacaginda ilk defa etli şeyler yemeye başlamıştımKızlar normalde tatlıya bayılırım ama tatlının yüzüne bakasım yok canım kısır filan çekiyor ekşileme vs ettennde baya uzaklaşmış durumdayım ekşiye çok düşüyorum Ayşe mi geliyo nedir
Aynı durumdayım tatlıya bayılırdım şu an görünce midem kalkıyor. Çiğköfte kısır nar ekşisi bunları istiyorum hep inşallah Ayşe gelir diyorum benKızlar normalde tatlıya bayılırım ama tatlının yüzüne bakasım yok canım kısır filan çekiyor ekşileme vs ettennde baya uzaklaşmış durumdayım ekşiye çok düşüyorum Ayşe mi geliyo nedir
Ay kız deme canım çektiiiiiiBen de tatlı istemiyorum, turşu suyu hayal ediyorum
Evet bunu biliyorum ben de, annem bütün güzelliğimi aldınız der hepBebeğin kiz mi olucak acaba :)) erkek bebekte çok güzelleşiyor dün
Bebeğin kiz mi olucakki :) erkek bebekte çok guzellesiyorsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?