- 28 Ağustos 2020
- 8.984
- 41.154
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.781
izmirdeyim. iki kez kontrole gittim ikiside birbirinden beterdi. gerçekten insanı özele mecbur bırakıyorlar. doktor tek kelime etmiyor tek derdi ellerine kat kat eldiven geçirmek.hiç bişey umrunda değil.Merhaba ☘
İstanbulda yaşıyorsanız maalesef özel hastane fiyatları yüksek gelebilir çalışmıyorsanız, ama küçük bir yerdeyseniz uygun oluyor.
Annelerimiz bizleri hep devlette doğurmuş etmiş, böyle düşünün içiniz rahatlasın. Herkes özel hastaneye gitmek zorunda değil, bazen devletteki doktorlar ve imkanlar daha iyi bence.
Tavsiye üzerine bi doktor bulmaya çalışın.
Ah keşke mümkün olsa
Maalesef bu kilo konusu bende takıntı. Çocuğumu da strese sokuyorum böyle.
Doktordaki tartıya kanma o zaman, hem kıyafet hem ayakkabı, hem gün ortası. En doğru tartı aç karna, tuvalete çıktıktan sonra ve sabah olmalı.
Ben o yüzden doktorda tartılmayı reddettim
Kendim tartılırım evde dedim.
Günaydın kızlar, benim cildim çok kötü oldu ya. Minik minik sivilceler çıktı ve yıkarken elime pütür pütür geliyor yüzüm. Saçlarım da çok dökülüyorneden böyle oldu hani hamilelikte güzelleşirdi cilt saçlar?
Canım ben de 9. Haftadayım ikiz gebelik sabah akşam kusuyorum sürekli bulantılıyım Allah yardımcımız olsun, bebeklerimiz iyi olsun inşallahKızlar günaydınnn dün o kadar kötü oldum ki akşam anlatamam size oturdum ağladım o dereceydim Allah bi daha yaşatmasın bulantı bi yandan baş ağrısı bi yandan perişan oldum uyudum direk şimdi sabah yine bulantıyla uyandım. Allah’ın izniyle geçseydi bulantılı günler sağlıklı bi şekilde
Sen benim cildimi görsen yanaklarım hatta boynuma doğru minik minik sivilceler bastı yüzümü bir şey de kullanamıyorumGünaydın kızlar, benim cildim çok kötü oldu ya. Minik minik sivilceler çıktı ve yıkarken elime pütür pütür geliyor yüzüm. Saçlarım da çok dökülüyorneden böyle oldu hani hamilelikte güzelleşirdi cilt saçlar?
Yemek yiyemiyorum midem bulanıyor keşke midem bulanmasa da yemek yiyip kilo alsam çok açım ama yiyemiyorumAh keşke mümkün olsa
Maalesef bu kilo konusu bende takıntı. Çocuğumu da strese sokuyorum böyle.
Vallahi canım çok doğru söyledin sudan bile tiksindim korka korka alıyorum elime bardağıBende kullanıyorum canım bana yapmıyor şu an. Ama bulantılar başladıktan sonra ictigin su bile kokar bulantı yapar o zaman suçu ilaca bulmamak lazım zaten herşeye bulanıyor çünkü
Günaydın kızlar, benim cildim çok kötü oldu ya. Minik minik sivilceler çıktı ve yıkarken elime pütür pütür geliyor yüzüm. Saçlarım da çok dökülüyorneden böyle oldu hani hamilelikte güzelleşirdi cilt saçlar?
Saç demişken resmen iki renkli saçım var kızlar çok fena dipleri geldi ama boyatamıyorum bu şekilde de çok komik görünüyor bir daha boyatmıcam saçlarımıSivilce hic yok bende ama sac dokulmesi cok fenabir de hamilelikte saclar kesilmez diye bir inanis varya annem onu soyleyip duruyor. Gerci pandemiden dolayi kuafore gitmem de suan saclar belimde bakalim nasil olacak
Sen onu diyosun bende bi de beyaz var ırsi hem boyayamıyorum hem de beyazlar cıktı altlar kahve üstler siyah beyaz her telden çalıyorum bu arada ben ergenliğimde cildimde bi sivilce cıkmadı şimdi sivilce gibi değil gibi minik minik bişiler ve saçım felaket dökülüyor bence boyaya alıştı boyamayı bıraktım ondan böyle dökülüyor siye düşünüyorumSaç demişken resmen iki renkli saçım var kızlar çok fena dipleri geldi ama boyatamıyorum bu şekilde de çok komik görünüyor bir daha boyatmıcam saçlarımı
Oyyyy canım benim amin insallahhhhCanım ben de 9. Haftadayım ikiz gebelik sabah akşam kusuyorum sürekli bulantılıyım Allah yardımcımız olsun, bebeklerimiz iyi olsun inşallah
Benim de hiç olmazdı, regl döneminde bile. Ama bu sıra minicik minicik çıktı birkaç tane.Sivilce hic yok bende ama sac dokulmesi cok fenabir de hamilelikte saclar kesilmez diye bir inanis varya annem onu soyleyip duruyor. Gerci pandemiden dolayi kuafore gitmem de suan saclar belimde bakalim nasil olacak
AhahaSen onu diyosun bende bi de beyaz var ırsi hem boyayamıyorum hem de beyazlar cıktı altlar kahve üstler siyah beyaz her telden çalıyorum bu arada ben ergenliğimde cildimde bi sivilce cıkmadı şimdi sivilce gibi değil gibi minik minik bişiler ve saçım felaket dökülüyor bence boyaya alıştı boyamayı bıraktım ondan böyle dökülüyor siye düşünüyorumhamileler güzelleşir genelde ben doğuma gargamel gibi gidicem herhalde
Ayy bize de anne diyen bir eşek sıpası olacak artık değil mi yaEki Görüntüle 2697118
Hele şu gelen mesajatamam bulantı halsizlik herşey oluyor illa geçcek sen sağlıklı gel bakim minnak sıpammmm
3 hafta gerideyim sende ama bir kilo aldım karnımda ikinci olduğu için daha büyük olacak gibi şimdiden belli çünkü. Ama kilodan hiç korkma 10. Gün 10 kilo vermiştim doğumdan sonra :)Sevgili anneler,
Benimle aynı haftalarda olup kilosunda artış ve karnında belirginlik başlayan var mı?
Ben bu hızla kilo alırsam 20 kg alırım
Valla çok tedirginim nasıl olacak bilmiyorum.
Bebeğin kiz mi olucakki :) erkek bebekte çok guzellesiyorsun:)Günaydın kızlar, benim cildim çok kötü oldu ya. Minik minik sivilceler çıktı ve yıkarken elime pütür pütür geliyor yüzüm. Saçlarım da çok dökülüyorneden böyle oldu hani hamilelikte güzelleşirdi cilt saçlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?