2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar, benim cildim çok kötü oldu ya. Minik minik sivilceler çıktı ve yıkarken elime pütür pütür geliyor yüzüm. Saçlarım da çok dökülüyor neden böyle oldu hani hamilelikte güzelleşirdi cilt saçlar?

izmirdeyim. iki kez kontrole gittim ikiside birbirinden beterdi. gerçekten insanı özele mecbur bırakıyorlar. doktor tek kelime etmiyor tek derdi ellerine kat kat eldiven geçirmek.hiç bişey umrunda değil.

Ah keşke mümkün olsa
Maalesef bu kilo konusu bende takıntı. Çocuğumu da strese sokuyorum böyle.

birden sporu kesip, bir de dengeli besleyici seyler yemeye basladik. sen canini sikma onemli olan tek sey bebegin
kilo gelir gider, bebek dogunca zaten uykusuzluk, kosturma, hele bir de ise donunce 2 kati kosturma derken hepsi hatta fazlasi gider, icini rahat tut

Haha dogru bir de deli su icip sıkışmıştım ultrasonda görsün diye

sivilce konusunda ayni durumdayim malesef
bi noktada sebum dengesi duzenlenecek sanirim, su an hormonlar LALALALALLALALA diye calisiyor olmali

Canım ben de 9. Haftadayım ikiz gebelik sabah akşam kusuyorum sürekli bulantılıyım Allah yardımcımız olsun, bebeklerimiz iyi olsun inşallah

Sen benim cildimi görsen yanaklarım hatta boynuma doğru minik minik sivilceler bastı yüzümü bir şey de kullanamıyorum

Ah keşke mümkün olsa
Maalesef bu kilo konusu bende takıntı. Çocuğumu da strese sokuyorum böyle.
Yemek yiyemiyorum midem bulanıyor keşke midem bulanmasa da yemek yiyip kilo alsam çok açım ama yiyemiyorum

Bende kullanıyorum canım bana yapmıyor şu an. Ama bulantılar başladıktan sonra ictigin su bile kokar bulantı yapar o zaman suçu ilaca bulmamak lazım zaten herşeye bulanıyor çünkü
Vallahi canım çok doğru söyledin sudan bile tiksindim korka korka alıyorum elime bardağı

Sivilce hic yok bende ama sac dokulmesi cok fena bir de hamilelikte saclar kesilmez diye bir inanis varya annem onu soyleyip duruyor. Gerci pandemiden dolayi kuafore gitmem de suan saclar belimde bakalim nasil olacak

Sivilce hic yok bende ama sac dokulmesi cok fena bir de hamilelikte saclar kesilmez diye bir inanis varya annem onu soyleyip duruyor. Gerci pandemiden dolayi kuafore gitmem de suan saclar belimde bakalim nasil olacak
Saç demişken resmen iki renkli saçım var kızlar çok fena dipleri geldi ama boyatamıyorum bu şekilde de çok komik görünüyor bir daha boyatmıcam saçlarımı

Saç demişken resmen iki renkli saçım var kızlar çok fena dipleri geldi ama boyatamıyorum bu şekilde de çok komik görünüyor bir daha boyatmıcam saçlarımı
Sen onu diyosun bende bi de beyaz var ırsi hem boyayamıyorum hem de beyazlar cıktı altlar kahve üstler siyah beyaz her telden çalıyorum bu arada ben ergenliğimde cildimde bi sivilce cıkmadı şimdi sivilce gibi değil gibi minik minik bişiler ve saçım felaket dökülüyor bence boyaya alıştı boyamayı bıraktım ondan böyle dökülüyor siye düşünüyorum hamileler güzelleşir genelde ben doğuma gargamel gibi gidicem herhalde

Benim de hiç olmazdı, regl döneminde bile. Ama bu sıra minicik minicik çıktı birkaç tane. Hormonlar alt üst etti vücudumu.
Analık zor

Ahaha kuzum benim cildim sivilceye yatkın maalesef o yüzden sivilceleri çok takmıyorum ama saçlar fena

Sevgili anneler,
Benimle aynı haftalarda olup kilosunda artış ve karnında belirginlik başlayan var mı?
Ben bu hızla kilo alırsam 20 kg alırım
Valla çok tedirginim nasıl olacak bilmiyorum.
3 hafta gerideyim sende ama bir kilo aldım karnımda ikinci olduğu için daha büyük olacak gibi şimdiden belli çünkü. Ama kilodan hiç korkma 10. Gün 10 kilo vermiştim doğumdan sonra :)

Bebeğin kiz mi olucak acaba :)) erkek bebekte çok güzelleşiyor dün
Bebeğin kiz mi olucakki :) erkek bebekte çok guzellesiyorsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…