2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
AA öyle bir şey mi varmış. Benim cildim de hayatım boyunca sivilce çıkmadı şimdi baktım yine yok ama çok kızım olsun istiyorum o zaman sivilce falan çıkarsa şu an çok sevinicem
Öyle derler canım temmuz anneleri grubunda da genellikle öyle olmuştu bizim gozlemlerimize göre :) bir de üst bacağımda tüylenme olmuştu bu haftalarda o zaman da emin olmuştum nedense erkek olacağından

Allah hayırlısını nasip etsin büyük konuşmak istemem ben de tek çocuk yanlısıyım.Ama çocuğun paylaşmayı öğrenmesi için de kardeş şart

Aynı durumdayım tatlıya bayılırdım şu an görünce midem kalkıyor. Çiğköfte kısır nar ekşisi bunları istiyorum hep inşallah Ayşe gelir diyorum ben
Ayy evet bol nar ekşili çiğköfte limonlu şehriye çorbası, çubuk turşusu

Allah hayırlısını nasip etsin büyük konuşmak istemem ben de tek çocuk yanlısıyım.Ama çocuğun paylaşmayı öğrenmesi için de kardeş şart
Evet kardeş müthiş bir şey kesinlikle ama hayat şartları, dünyanın, insanlığın gidişatı vs beni çok korkutuyor Nasip bakalım belki her şey daha güzel olur bilemeyiz.

Evet kardeş müthiş bir şey kesinlikle ama hayat şartları, dünyanın, insanlığın gidişatı vs beni çok korkutuyor Nasip bakalım belki her şey daha güzel olur bilemeyiz.
Ablamın iki kızı var küçük kızı annesine gelip ablam benimle bir şey paylaşmıyor diyor yada tam tersi birbirimizle yemeklerimizi oyuncaklarımızı paylaştık diyor çıldırasım geliyor o an çok tatlılar maşallah kız çocuğu zaten farklı

Benim de kız kardeşim var, dünyanın en güzel şeylerinden biri bence belki de ondan kız fikrine daha yakınım.

arkadaslaaar size bir soru
5. haftada keseyi gorenler, ayni anda yolk sac'de gordu mu acaba? dun 5+2'de doktor kese disinda bir olusum gormedi ondan merak ettim

5. haftada keseyi gorenler, ayni anda yolk sac'de gordu mu acaba? dun 5+2'de doktor kese disinda bir olusum gormedi ondan merak ettim
Ben tam 5. Haftada keseyi görmüştüm içinde küçücük bişey vardı ama yolk sac mı embriyo mu onu bilmiyorum canım doktor da bişey söylememişti.

dun 5+1 ya da 5+2 olmam gerekiyor tahminime gore tabii :)
Canım şu yüzden sordum ben 5+2 de gittiğimde yolk sac yoktu içim içimi yedi iki gün sonra doktoru değiştirdim farklı hastaneye gittim 5+4 yolk sac oluşmuş dedi dr sanırım gebelikte bir gün bile çok önemli

Emziren hamileler size bir sorum var, sütünüz azaldı mı? Maşallah diyim benim sütüm iyiydi emzirme sorunu hiç yaşamadım ama bu hafta sütüm azaldı çok net görüyorum
Bende emziriyorum geçen haftalarda azaldı gibi gelmişti bana da sonra daha sık emzirmeye başladım şimdi normele döndü canım
Doktor ne demiş. Ki?
Fare kediden kaçamıyor ama kuyruğuna teneke bağlamış gibi saçma bir ata sözü söylemiş hani 4. Çocuk yaş 44 kendince küçümsemiş yani ben öyle anladım
Ya bişey diyimmi ben 32 yaşındayım ve kardeşim olsun çok isterdim annemlerde istemiş ama olmamış maalef annem şimdi bana deseki ben hamileyim çok sevinirim (tabi imkansızda menapoz fln) yani kişiden kişiye fark eder sanırım bebek mevzuu
Progestan kullanan var mı kızlar doktor kesenin altında ufak Bi kanama alanı gördü ve Progestan verdi, düşük olacak birşey yok ama biz önleminizi alalım bebek yerleşmeye çalışıyor olabilir dedi.
Ben kullanıyorum canım 1 tane içiyorum 1 tane fitil olarak vajene atıyorum. Bu arada progestan da çok fazla mide bulantısı ve halsizlik yapar o yüzden gece içiyorum 1 tane ve fitil olarak kullanıyorum sende de öyle bir etki yaparsa doktoruna danışıp fitil olarak kullanabilirsin
Ya ben oğlumu da götürmek istiyorum hastaneye çok mu mantıksız olur
Sevgili anneler,
Benimle aynı haftalarda olup kilosunda artış ve karnında belirginlik başlayan var mı?
Ben bu hızla kilo alırsam 20 kg alırım
Valla çok tedirginim nasıl olacak bilmiyorum.
Sanırım haftalarımız baya yakın ben kilo almadım daha mide bulantısından zar zor yiyorum oda emziriyorum diye. Oğluma hamileyken de ilk zamanlar kilo almamıştım hatta 2 kilo vermiştim sonra nasıl olduysa 20 kilo aldım hiç anlamadım valla nasıl olduğunu doğumdan sonra 10 kilo gitti hemen de kalan 10 kiloyu veremeden yine hamile kaldım bunda bir diyetisyene gidip çok kilo almamayı hedefliyorum (hadi inşallah diyeyim kendime)

Ben bu yolk sac ı burda sizden duydum açıkçası benim doktorların ikisi de bahsetmedi bundan. Anneye neden bu kadar detay veriyorlar onu da anlamıyorum Sonra kafayı yiyoruz araştırmaktan eskiden ultrason bile yokmuş

dun 5+1 ya da 5+2 olmam gerekiyor tahminime gore tabii :)
Doktor şemasından göstermişti; ilk önce kese oluşuyor biz onu görüyoruz, bir kaç gün sonra yolksac oluşuyor ama tekrar gitmediğimiz için bazen onu göremiyoruz. Sonrasında ise içinde embriyo oluşuyor o zaman hem yolksac hem embriyoyu görmüş oluyoruz yani görmemesi tamamen normal canım

Ben bu yolk sac ı burda sizden duydum açıkçası benim doktorların ikisi de bahsetmedi bundan. Anneye neden bu kadar detay veriyorlar onu da anlamıyorum Sonra kafayı yiyoruz araştırmaktan eskiden ultrason bile yokmuş
Valla benim doktorum detay vermedi ben irdeledim hatta şaşırdı bu kadar şeyi nerden biliyorsunuz Allah korusun başınıza mı geldi diye (boş gebelik,dış gebelik vs) ben de çok şükür yaşamadım ama nette yazılanlar dedim sana netten bu tarz şeyler okumanı yasaklıyorum dedi

Aynen öyle canım okumamak en güzeli iyi demiş. Yani bu kadar detay bilmeye gerek yok ki, her şey yolunda demesi yeterli benim için.

Kızlar gerçekten netten okuyup kafanızı karıştırmayın olacak olanın önüne kimse geçemiyor maalesef biz dua ederek,tevekkül ederek süreci geçirmeye çalışalım.Bütün gebelere ve özellikle sizlere çok dua ediyorum Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…