- 13 Nisan 2020
- 2.894
- 5.447
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.841
Amin canım amin misal Bugün bulantım yok şüpheye düştüm normal mi diyeKızlar gerçekten netten okuyup kafanızı karıştırmayın olacak olanın önüne kimse geçemiyor maalesef biz dua ederek,tevekkül ederek süreci geçirmeye çalışalım.Bütün gebelere ve özellikle sizlere çok dua ediyorum Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Ay maşallah de kız ne güzel işteAmin canım amin misal Bugün bulantım yok şüpheye düştüm normal mi diyeo kadar alışmışım ki
Canım ne kadar detay bilirsek o kadar panik yapıyoruz aslında ben de çok araştırıp, didikleyen biriyim her konuda o yüzden çok sıkıntısını çektiğim olmuşturValla benim doktorum detay vermedi ben irdeledim hatta şaşırdı bu kadar şeyi nerden biliyorsunuz Allah korusun başınıza mı geldi diye (boş gebelik,dış gebelik vs) ben de çok şükür yaşamadım ama nette yazılanlar dedim sana netten bu tarz şeyler okumanı yasaklıyorum dedi
Maalesef ben de öyleyim zaten yapı olarak fazla paniğim bu yüzden her şeyi en son ben duyarım ailede.Allah’a şükür eşim pozitif ve sakin bir insan da bana engel oluyor çoğu zamanCanım ne kadar detay bilirsek o kadar panik yapıyoruz aslında ben de çok araştırıp, didikleyen biriyim her konuda o yüzden çok sıkıntısını çektiğim olmuştur
Ya ben 59 kiloydum öğrendiğimde şu an 62 ve karnım belirginleşti diğerinde 13. Haftada anlaşılıyordu göbeğim şimdi çok belli Şişkinlik var ama 4 aylık gibi görünüyor bol giyiniyorum hep. Rahim çıkıntısı resmen görünüyor çıplakken. Çok şaşkınım.Sevgili anneler,
Benimle aynı haftalarda olup kilosunda artış ve karnında belirginlik başlayan var mı?
Ben bu hızla kilo alırsam 20 kg alırım
Valla çok tedirginim nasıl olacak bilmiyorum.
Canim bende senin gibiyim ztn tiroidten dolayi asiri bi kilo durumu baslamisti 1 kilo akmsm daha smdiden ama bu odem flnda olabulir sende cok takma kafana ya bir de gaz oluyor cok sinir bozucu valla her ay foto cekicem bu ay ceksem millet 3 aylik sanarYa allah rızası için bi tartılın nolur, yalnız olmadığımı görmek istiyorum
Ben hamilelikten önce hep az yerdim, her zaman diyetteydim. Şimdi normal bi beslenme düzenine geçince sanırım ondan dolayı da kilom artıyor. Ama böyle giderse yandım.
İnstagramda falan bakıyorum, insanlar taa 4. 5. ayda açıklıyorlar hamileliği ama hiç kilo alınmıyor, göbekler hiç çıkmıyor, nasıl oluyor anlamış değilim.
Ayın 8 İ Nası gelcek acabaAy maşallah de kız ne güzel iştegerçi benim de kasıklarımda ağrı yok normal mi diye düşünüyorum
Canım ben embriyoyu da görmüştüm 5+4 dearkadaslaaar size bir soru
5. haftada keseyi gorenler, ayni anda yolk sac'de gordu mu acaba? dun 5+2'de doktor kese disinda bir olusum gormedi ondan merak ettim
Canım ben her işimi yapıyorum yavaş yavaş hatta annemlerin ordan geldim cam Bile sildimCanim bende senin gibiyim ztn tiroidten dolayi asiri bi kilo durumu baslamisti 1 kilo akmsm daha smdiden ama bu odem flnda olabulir sende cok takma kafana ya bir de gaz oluyor cok sinir bozucu valla her ay foto cekicem bu ay ceksem millet 3 aylik sanar
Sivilce konusunda bendede bi iki cenemde sacmasapan bisiler cikmaya basladi normalde hic olmaz
Hamile oldugumu ogrendikten bi gun once saclarimi boyatmistim rofleler acicilar dip boyalar hamile oldugumu ogrenince isyanlardaydimama dogal rengimde koyu olmadigi icin ombre gibi olur ilerde diyorum.
Kizlar ben birde size cilt bakimi sorcam ya siz kremlerinize fln devam ediyormusunuz benncekinip suremiyorum yani aslinda hep organik seyler kullaniyorum ama bir yuz kremim var efsane fkt organik degil onu suremiyorum sis neler yapiyosunuz bu konuda
Birde evde hareket duzeyiniz ne yani ev isi fkn yapiyomusunuz
Kızlar ben de 1 kg almışım yurtta dünyada kutlamalar başlasın yuvarlanarak doğumhaneye gireceğim anlaşılanYa ben 59 kiloydum öğrendiğimde şu an 62 ve karnım belirginleşti diğerinde 13. Haftada anlaşılıyordu göbeğim şimdi çok belli Şişkinlik var ama 4 aylık gibi görünüyor bol giyiniyorum hep. Rahim çıkıntısı resmen görünüyor çıplakken. Çok şaşkınım.
Valla ben de çok paniğim anında midem filan bulanır öyle bi insanım yani bu konu olunca insan daha hassas oluyor çok fazla araştırınca da kendini dinlemeye başlıyorsun acaba acaba derken akşam oluyor kocam geliyor evde yemek yokMaalesef ben de öyleyim zaten yapı olarak fazla paniğim bu yüzden her şeyi en son ben duyarım ailede.Allah’a şükür eşim pozitif ve sakin bir insan da bana engel oluyor çoğu zaman
Sağol canım, Duydum şükür, Sen de duyarsın inşallahMaşallahgözün aydın canım kalp atışını duymuşsun ne güzel, darısı bizlere
Ben bu yolk sac ı burda sizden duydum açıkçası benim doktorların ikisi de bahsetmedi bundan. Anneye neden bu kadar detay veriyorlar onu da anlamıyorumSonra kafayı yiyoruz araştırmaktan eskiden ultrason bile yokmuş
Doktor şemasından göstermişti; ilk önce kese oluşuyor biz onu görüyoruz, bir kaç gün sonra yolksac oluşuyor ama tekrar gitmediğimiz için bazen onu göremiyoruz. Sonrasında ise içinde embriyo oluşuyor o zaman hem yolksac hem embriyoyu görmüş oluyoruz yani görmemesi tamamen normal canım
Canım ben embriyoyu da görmüştüm 5+4 de
Ben direkt bebeği gördüm canım keseden sonra, yolk sac falan bilmiyorum. Çok kafaya takma boşvertesekkur ederim kizlar
acikcasi bana da doktor bir sey demedi, ben buradaki yorumlarda gorunce allah allah niye gormedik ki diye dusundum. tesekkurler tekrar yorumlariniz iciiin
Bende var şişkinlik var yani alt karında ben şok şimdiden böyleyse yandımYa hani gebelerde hep görüyordum karında çizgi oluyor ya sizde olmaya başladı mi o ?
Benimde bembeyaz valla dipler berbat duruyorSen onu diyosun bende bi de beyaz var ırsi hem boyayamıyorum hem de beyazlar cıktı altlar kahve üstler siyah beyaz her telden çalıyorum bu arada ben ergenliğimde cildimde bi sivilce cıkmadı şimdi sivilce gibi değil gibi minik minik bişiler ve saçım felaket dökülüyor bence boyaya alıştı boyamayı bıraktım ondan böyle dökülüyor siye düşünüyorumhamileler güzelleşir genelde ben doğuma gargamel gibi gidicem herhalde
Yaaa o çizgi erken belirginleşiyorsa erkek bebek olma ihtimali çok yüksek DerlerYa hani gebelerde hep görüyordum karında çizgi oluyor ya sizde olmaya başladı mi o ?
Ben de genelde içeriği temiz ürünler kullanmaya çalışırım ama bazıları tabi etkili ürünler ancak çok temiz değil. Ben kullanmaya devam ediyorum cilt bakımına çok düşkün biriyimdir maalesef hamilelikte azaltmış olsam da bu alışkanlığımdan vazgeçemiyorum.Canim bende senin gibiyim ztn tiroidten dolayi asiri bi kilo durumu baslamisti 1 kilo akmsm daha smdiden ama bu odem flnda olabulir sende cok takma kafana ya bir de gaz oluyor cok sinir bozucu valla her ay foto cekicem bu ay ceksem millet 3 aylik sanar
Sivilce konusunda bendede bi iki cenemde sacmasapan bisiler cikmaya basladi normalde hic olmaz
Hamile oldugumu ogrendikten bi gun once saclarimi boyatmistim rofleler acicilar dip boyalar hamile oldugumu ogrenince isyanlardaydimama dogal rengimde koyu olmadigi icin ombre gibi olur ilerde diyorum.
Kizlar ben birde size cilt bakimi sorcam ya siz kremlerinize fln devam ediyormusunuz benncekinip suremiyorum yani aslinda hep organik seyler kullaniyorum ama bir yuz kremim var efsane fkt organik degil onu suremiyorum sis neler yapiyosunuz bu konuda
Birde evde hareket duzeyiniz ne yani ev isi fkn yapiyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?