2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar emin misiniz ya bu kadar erken belli olur mu ki?

Yüzüne bile söyledim çoğu şeyi beni kıskanıyorsun fln dedi en son patladım saçmaladıkça saçmalıyor. Senden hiçbir zaman anne olmaz dedim en son.
İnsanın içini acıtıyor ama üzülmemeye çalış kuzu, içinde olanları söylemen iyi olmuş.. Bizimde sorunlarımız vardı biraz aştık ama benim Bi çizgi var o konuları açamıyor sanki biraz anladı.. Herşeyi düzeltemez ama bundan sonrası için çabalıyor..

Ya benim de annemle sorunlarım var annem gerçekten çok iyi bir kadın beni de çok sevdiğini biliyorum ama küçüklüğümden beri anne kız ilişkisini yakalayamadık annemin önceliği hep ailesi ve kardeşleri oldu halbuki bizim de onun ailesi olduğumuzu unutuyor en çok buna kızıyorum bana sürekli söyler dayını ara yengeni ara şöyle yap böyle yap dün dayının kızı doğum yapmış onu ara dedi ben de dayanamadım patladım evlendim bi kişi bile yanımda olmadı beni aramadı dedim beni artık yönlendirmekten vazgeç dedim ama biliyorum ki oturup senelerce annemle konuşsam yine de değişmeyecek...

Yazık canım vallahi çok üzüldüm senin adına görünen o ki annen normal bir insan değilmiş..

Sivilce hic yok bende ama sac dokulmesi cok fena bir de hamilelikte saclar kesilmez diye bir inanis varya annem onu soyleyip duruyor. Gerci pandemiden dolayi kuafore gitmem de suan saclar belimde bakalim nasil olacak
Kestir kuzum zor oluyor ya ben doğumdan Bi gün evvel gidip baya kısaltmıştım hayatım kolaylaştı resmen ya da eşinden rica et becerebilir düz kessin, batıl inanışlar ne kadar saçma yaa

Sağol canım desteğin için değişik bir duygu

Kuzu ben normalde çok iştahlı yemeyi seven Bi insanım, ama gebelikte hiçbirşey canım istemez.. Ben cilt bakımını kestim kuzu, kremler illaki zararlı diye kullanmıyorum. Bence sende kullanma, evde kendin maske falan yap. İş falan yapıyorum gayet normal rutin devam ediyor, ama bazı ağrıları hemen eşime söylüyorum, bazayı açmak falan mesela sakın yapma. Onun dışında bazen dışarı çıkıp yürüyüş yapıyoruz ama bence evdede aktif olduğum için sorun yok

arkadaslaaar size bir soru
5. haftada keseyi gorenler, ayni anda yolk sac'de gordu mu acaba? dun 5+2'de doktor kese disinda bir olusum gormedi ondan merak ettim
Canım normal ben de 5+2 de gittim sadece kese vardı onu görünce bile Nası mutlu oldum sonra 7+ da gittim kalbini duydum bi de geçen hafta gittim işte hem yeni doktorumla tanışmak için hem de bi kaç tahlil verdim 8 inde çağırdı bekliyorum ki zaman geçsin rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin mis kokularını içimize çekelim insallah

Selam canım bende bu sayfayı gizli gizli okuyan biriyim benim gibi biri varmı diye kendime bir arkadaş arıyordum kim bilir seninle aynıyız bende 43 yaşındayım 18 ve 16 yaşlarında 3 çocuğum var büyükler ikiz oluyor ve şimdi 8 haftalık hamileyim çocuklarım dahil hiç kimseye söyleyemedim ve nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum hatta onlar farkedinceye kadar da söylemeyi düşünmüyorum geçen hafta kontrole gittim kalbi atmaya başlamış miniğimin ama dr.yaşın ileri olduğu için bebeğe bazı testler yapılması gerekiyor demesi beni tedirgin etti sevinemedim bile Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hiç üzülme herşeyde bir hayır vardır ben öyle düşünüyorum Rabbim hayırlı evlat eylesin rahatsızlıklarına gelince inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin

Valla hiç tedirgin olmayın. Yaş kaç olursa olsun rabbim verdiyse kimseye sorgulamak düşmez kimi 18 yaşında anne olur kimi 40-45 yaşında Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah

amiiiin amin

Şimdi bu forumda baya baya bişiler okuyorum kese durumundan cinsiyet anlaşıldığını ve doğruluk yüksek olduğunu söylüyorlar var kı bilginiz minnoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…