- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.981
Çok eğilip kalktıysan bulantı olur canım
Amin vallahi bi yaştan sonra zormuş bu işler bende çok tedirginimSelam canım bende bu sayfayı gizli gizli okuyan biriyim benim gibi biri varmı diye kendime bir arkadaş arıyordum kim bilir seninle aynıyız bende 43 yaşındayım 18 ve 16 yaşlarında 3 çocuğum var büyükler ikiz oluyor ve şimdi 8 haftalık hamileyim çocuklarım dahil hiç kimseye söyleyemedim ve nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum hatta onlar farkedinceye kadar da söylemeyi düşünmüyorum geçen hafta kontrole gittim kalbi atmaya başlamış miniğimin ama dr.yaşın ileri olduğu için bebeğe bazı testler yapılması gerekiyor demesi beni tedirgin etti sevinemedim bile Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hiç üzülme herşeyde bir hayır vardır ben öyle düşünüyorum Rabbim hayırlı evlat eylesin rahatsızlıklarına gelince inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin
Fare kendi geçemiyor kuyruğuna teneke bağlamış dediDoktor ne dmeiş ki ben anlamadım ya
Çok teşekkürler böyle ileri yaş hamilelik haberleri beni mutlu etti moralim düzeldiNe olmuş canım artık çoğu kadın iş hayatından fırsat bulamadığı için o yaşlarda doğum yapıyor. O doktorun haddini bilmezliği eğer yanlış anlamadıysanız. Kimsenin sizin aile planlamanıza karışmaya hakkı yok. Benim uzaktan bir akrabam 47 yaşında sağlıklı bir doğum yaptı umarım sizin hamileliğiniz de sağlıkla ilerler.
Dün gittim kuzumm tam 7 haftalıkdı kalp atışı da duyduk..rahim ağzında az bi kanama alanı varmış 1 hafta daha az az lekelenme yapabilir dedi progestan kullancam bir hafta dahaGittinmi doktora canım
Kizlar galiba kendime nazar degdirdimbiz eski evimizi esyali satmistik, parca parca esyalar geliyordu dun geldi bir kismi. Bugun konsolun icine yemek takimlarini ve fazlaliklari koliden cikarip yikayip yerlestirdim. Cok ayakta durdugum icin mi bilmiyorum inanilmaz bulantim var. Usuttum mu diye dusunuyorum ama heralde basladi artik, baya kotuymus ya her an cikaricakmis gibi hissediyorum
İlk bebekte ben de sürekli gittimBebeğim ablam da aynı şeyi söyledi en fazla 4-5 kez gittim ilk gebeliğimde dedi annemin dediği gibi eskiden ultrason mu vardı sakin olalım
Ay aynı vallahi ter kokum beni mahvetti ki normalde bu sorunu yaşamazdımKızlar ter kokusu değişen var mı ya. Eşim bile diyor sen spor yapardın o zaman bile terin böyle yoğun kokmazdi dedi. Bana da daha yoğun kokuyor gibi geliyor. Iki günde bir dus alıyorum.
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum artık cuma gününü de atlatayımİlk bebekte ben de sürekli gittim2. De testlere gitcem, kontrole de 1.5-2 ayda bir fln giderim zaten korona var
Allah razı olsun çok açıklayıcı olduKızlar yengem ebe onunla konuştum her türlü sorularımı sordum
kırmızı yoğun kanama gelmediği sürece korkma dedi
Bulantın bir gün olur bir gün olmaz her gün olacak diye bişe yok bazen de birden kesilir dedi
10. Haftadan sonra bu bulantı sancı vs geçer dedi
Spor doktor risk görmediyse yap mutlaka doğumun kolay olur dedi
Kahve günde 2 fincan 3 fincan dedi
İlk 3 ay çocuk annesinin deposundan faydalanıyormuş yediğimiz içtiğimiz şeylerde depo boşalmasın diye yaniii
Çok ani hareket etme dediii sonracımaaaa uyumadan önce mutlaka süt iç ılık dedi sabah bulantısı için bunu doktorum da söylemişti
Bazen adet olacakmışsın gibi karnın ağrır o olamadığından onu kafana takma dedi ve daha bir sürü şeyhatırladıklarım bınlar
Kaç haftalıksın canım?Kızlar benim karın ağrılarım bir türlü geçmedi normal mı?Regl ağrısı gibi
Aynı sorun aynı tepkiKızlar ter kokusu değişen var mı ya. Eşim bile diyor sen spor yapardın o zaman bile terin böyle yoğun kokmazdi dedi. Bana da daha yoğun kokuyor gibi geliyor. Iki günde bir dus alıyorum.
Çok normal. Bundan sonraki aylarda da adet günün gelince sanki olacakmissin gibi agriyabilir o da normal.Kızlar benim karın ağrılarım bir türlü geçmedi normal mı?Regl ağrısı gibi
Benim de eşim müdür yardımcısı ben öğretmenim.Önceden ne güzel aynı anda gider aynı anda çıkardık.Şimdi haftaiçi yetmiyor bazen haftasonlari gidiyor ben de sizin gibi söylenip duruyorumBen özel muayenehaneye gidicem ama tahliller için yine mecbur devlet hastanesine gidiyoruz
Salı günü ilk kontrolüme gidicem devlet hastanesinden aldım, bulunduğumuz ilçede randevu da açılmıyor doktor yok sanırım, yakın başka bir ilçeye gidicem, tahlil sonuçlarını alınca da il merkezindeki özel muayenehaneye gidicem
Valla ben de senin gibiyim canımeşim öğretmen ama iki geçen yıldan beri müdür yardımlığı yapıyor, öyle olunca da memur usulü çalışıyor, haftasonları da açık lise olduğu için yine gidiyor. Sürekli söyleniyorum o da çok üzülüyor, keyfime mi gidiyorum para kazanmaya gidiyorum hovardalık mı yapıyorum sanki diyor
İlk gebeliğimde öğretmendi ve sadece maaş karşılığı derse giriyordu, haftada 2 buçuk gün gidiyordu okula, o zamanlar harikaydı hep birlikteydik doğumdan sonra da çok iyi olmuştu evde olması. Ama işte maddi sebeplerden idareci olmayı kabul etti, aslında yine bizim için uğraşıyor da gurbette kimsesiz kalınca eşlere sarıyoruz
gecmis olsuuun, bence her seyi kenara birakip uzan ve bos bos bir seyler izle bu aksam, daha fazla egilme
belki azcik tansiyonun oynamistir oyle hareket edince.
Film önerin var mı canımBiseyler soyleyip yedim ustune bir kasede yogurt yedim simdi baya iyiyim, demekki mide bos olunca daha cok bulanti oluyoryemekten sonrada yattim hemen netflix de dolanip duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?