2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Amin vallahi bi yaştan sonra zormuş bu işler bende çok tedirginim

Çok teşekkürler böyle ileri yaş hamilelik haberleri beni mutlu etti moralim düzeldi

Kızlar yengem ebe onunla konuştum her türlü sorularımı sordum
kırmızı yoğun kanama gelmediği sürece korkma dedi
Bulantın bir gün olur bir gün olmaz her gün olacak diye bişe yok bazen de birden kesilir dedi
10. Haftadan sonra bu bulantı sancı vs geçer dedi
Spor doktor risk görmediyse yap mutlaka doğumun kolay olur dedi
Kahve günde 2 fincan 3 fincan dedi
İlk 3 ay çocuk annesinin deposundan faydalanıyormuş yediğimiz içtiğimiz şeylerde depo boşalmasın diye yaniii
Çok ani hareket etme dediii sonracımaaaa uyumadan önce mutlaka süt iç ılık dedi sabah bulantısı için bunu doktorum da söylemişti
Bazen adet olacakmışsın gibi karnın ağrır o olamadığından onu kafana takma dedi ve daha bir sürü şey hatırladıklarım bınlar

gecmis olsuuun, bence her seyi kenara birakip uzan ve bos bos bir seyler izle bu aksam, daha fazla egilme
belki azcik tansiyonun oynamistir oyle hareket edince.

Kızlar ter kokusu değişen var mı ya. Eşim bile diyor sen spor yapardın o zaman bile terin böyle yoğun kokmazdi dedi. Bana da daha yoğun kokuyor gibi geliyor. Iki günde bir dus alıyorum.

Kızlar ter kokusu değişen var mı ya. Eşim bile diyor sen spor yapardın o zaman bile terin böyle yoğun kokmazdi dedi. Bana da daha yoğun kokuyor gibi geliyor. Iki günde bir dus alıyorum.
Ay aynı vallahi ter kokum beni mahvetti ki normalde bu sorunu yaşamazdım

Allah razı olsun çok açıklayıcı oldu

Benim de eşim müdür yardımcısı ben öğretmenim.Önceden ne güzel aynı anda gider aynı anda çıkardık.Şimdi haftaiçi yetmiyor bazen haftasonlari gidiyor ben de sizin gibi söylenip duruyorum

gecmis olsuuun, bence her seyi kenara birakip uzan ve bos bos bir seyler izle bu aksam, daha fazla egilme
belki azcik tansiyonun oynamistir oyle hareket edince.

Biseyler soyleyip yedim ustune bir kasede yogurt yedim simdi baya iyiyim, demekki mide bos olunca daha cok bulanti oluyor yemekten sonrada yattim hemen netflix de dolanip duruyorum

Biseyler soyleyip yedim ustune bir kasede yogurt yedim simdi baya iyiyim, demekki mide bos olunca daha cok bulanti oluyor yemekten sonrada yattim hemen netflix de dolanip duruyorum
Film önerin var mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…