- 20 Temmuz 2016
- 677
- 864
- 103
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #6.001
Valla ilk çok heyecanlı oluyor , ilk kez anne olacakların heyecanını anlıyorum da ikinci de hiç öyle olmuyor , ben de öyle en azından. Geçen Dr a gittiğimde hiç ilkteki gibi değilim , Hastane görmek istemiyorum, Tek doğuma gelip çocuğu alıp gideyim istiyorum, normal mi, doğunca da üvey anne gibi olmam değil mi dedim. çok normal dedi, 2. 3. ler gebelikte de doğduktan sonra da kendi kendini büyütür derler. 2 hamileliğimde ben de bir iki kez gittim dedi. İçim rahatladıEki Görüntüle 2697328
Kızlar hayırlı akşamlar diliyorum size bu kahveyi de sizinle içiyormuş gibi düşünüp yaptım. Az önce eşimle konuştum onun arkadaşının eşi de doğum yapmış daha yeni kız da hemşireymiş çalışmıyormuş ama doktora 9 ay boyunca toplasan 3-4 kere gittik demiş her ay her ay doktora mı gidilir ya diyormuş. Yani eşi Nası sabretti adam Nası sabretti anlamış değilimya da biz çok paniğiz bunu duyduktan sonra sizi ve kendimi daha sakin olmaya çağırıyorum
Bende prilam içiyorum iyi geliyor ama yok yine bi bulantı bi hazmsızlık gaz herşey birbirine giriyor midemde. Yüzümde ekstradan bir beyazlık var bi onu anlamış değilim. Geçsin şu günlerKizlar bugun midem cok kotuydu ve yedigim herseyi afedersiniz cikardim vatana millete hayirli olsunustelik prilam kullanmama ragmen boyle oldu. artik ilac bile yutamiyorum folik asidi almasak olur mu prilam da kullanmayacagim midem kabul etmiyor artik
Benim gibi bir gurbetci daha bende memleketten 10.000 km uzagim malesefCanım aynen biz de öyleyiz devamlı tetikte bekliyoruz adeta gün gelse de gitsek diye kontrol günü evde bayram havasına dönüştüTatvanda yaşıyorum canım gurbetçiyim memleketimden bin km uzağım aynen manzara güzel allahtan içimi açıyor
Anladım canım teşekkür ederim maşAllah hepimiz sağlıklıca skıntısız kavuşalım bebişlerimize bende bu gittiğimde duyarım inşAllahCanım 7+ da bebişi gördüm duydum kalbini de sonra geçen hafta gittim bir haftaya göre inanılmaz büyümüştü o zaman kalbi daha güçlü duydum
Bende bugun aynadan baktigimda yuzum kirec gibi olmustu hamilelikten sanirim. Gun sayiyorum bulantim gecsin diye. Hani bir sabah uyandiginda bulantilarin bir anda kesilecek diyorlar ya o gunu bekliyorumBende prilam içiyorum iyi geliyor ama yok yine bi bulantı bi hazmsızlık gaz herşey birbirine giriyor midemde. Yüzümde ekstradan bir beyazlık var bi onu anlamış değilim. Geçsin şu günler
Biseyler soyleyip yedim ustune bir kasede yogurt yedim simdi baya iyiyim, demekki mide bos olunca daha cok bulanti oluyoryemekten sonrada yattim hemen netflix de dolanip duruyorum
Film önerin var mı canım ☺
Bunlara bi tane de ben ekliyim orphan black. Pek kimse bilmez ama favori dizilerim arasında ilk sıralardadır, üstüne dizi tanımam kolay kolay. Karakterleri bile özlerim hala :))Ohoo bir suru
Working moms
Unorthodox
Stranger things
La casa de papel
Into the night
The Rain
Freud
Messiah
Bird box
Gelecege Donus (ben bunu cocukken izlememisim)
Umudunu kaybetme
Naim suleymanoglu
Amir khanin nerdeyse tum filmleri cok guzeldir
Kalifat
Yeniden izle seceneginde bunlari bulabildim working moms cok eglencelidir ben cok sevmistim
Bu çatlak olayı biraz da genetik sanırım bi arkadaşım zeytinyağı sürüyordu hamileliğimde hem de özel getirtmişti. onun dışında lieraclar, clarinsler neler neler kullandı Daha ilk haftalardan başladı ama son aylarda kasıktan göğsüne kadar uzanan çatlaklar olmuştu. Depresyona girmişti doğumdan sonra. Kaç sene geçti daha yeni yeni alışıyorMerhaba kızlar çok hızlısınız yetişemiyorum yazılanları okumaya sadece çocukları uyutuyorken girebiliyorum bi bakıyorum 10 sayfa birikmiş :) kremlerden bahsetmişsiniz oldum olası kremlerden hiç hazzetmem güneş kremi bile kullanmam öyle söyliyim zaten yağlı cildim var ben ilk hamileligimde sprey şişeye zeytin yağı doldurmuştum onu kullanıyordum yatmadan önce sıkıp geçiriyordum azıcık ikiz olunca bayada şişmişti karnım ama hiç çatlak iz birşey olmadı sukur ins bundada olmaz gene aynını yapacağım
Ben başroldeki kadının yeteneğine hayran kalmıştım. O zaman fringe de seversin?Bunlara bi tane de ben ekliyim orphan black. Pek kimse bilmez ama favori dizilerim arasında ilk sıralardadır, üstüne dizi tanımam kolay kolay. Karakterleri bile özlerim hala :))
Ben baya heyecanlıyım aslında 2. Benim de, gün sayıyorum doktora gitmek için ama yine de az gideceğim çünkü çok gitmenin bir anlamı yok onu tecrübe ettimValla ilk çok heyecanlı oluyor , ilk kez anne olacakların heyecanını anlıyorum da ikinci de hiç öyle olmuyor , ben de öyle en azından. Geçen Dr a gittiğimde hiç ilkteki gibi değilim , Hastane görmek istemiyorum, Tek doğuma gelip çocuğu alıp gideyim istiyorum, normal mi, doğunca da üvey anne gibi olmam değil mi dedim. çok normal dedi, 2. 3. ler gebelikte de doğduktan sonra da kendi kendini büyütür derler. 2 hamileliğimde ben de bir iki kez gittim dedi. İçim rahatladı
Ben de aynı senin gibiyim şu an, gitmek istemiyorum. Doğsun elime versinler dedim hatta eşime geçen. Benim ilk üstelik.Valla ilk çok heyecanlı oluyor , ilk kez anne olacakların heyecanını anlıyorum da ikinci de hiç öyle olmuyor , ben de öyle en azından. Geçen Dr a gittiğimde hiç ilkteki gibi değilim , Hastane görmek istemiyorum, Tek doğuma gelip çocuğu alıp gideyim istiyorum, normal mi, doğunca da üvey anne gibi olmam değil mi dedim. çok normal dedi, 2. 3. ler gebelikte de doğduktan sonra da kendi kendini büyütür derler. 2 hamileliğimde ben de bir iki kez gittim dedi. İçim rahatladı
Bunlara bi tane de ben ekliyim orphan black. Pek kimse bilmez ama favori dizilerim arasında ilk sıralardadır, üstüne dizi tanımam kolay kolay. Karakterleri bile özlerim hala :))
Ne güzelBen baya heyecanlıyım aslında 2. Benim de, gün sayıyorum doktora gitmek için ama yine de az gideceğim çünkü çok gitmenin bir anlamı yok onu tecrübe ettim
Bu çatlak olayı biraz da genetik sanırım bi arkadaşım zeytinyağı sürüyordu hamileliğimde hem de özel getirtmişti. onun dışında lieraclar, clarinsler neler neler kullandı Daha ilk haftalardan başladı ama son aylarda kasıktan göğsüne kadar uzanan çatlaklar olmuştu. Depresyona girmişti doğumdan sonra. Kaç sene geçti daha yeni yeni alışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?