2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben de aynı senin gibiyim şu an, gitmek istemiyorum. Doğsun elime versinler dedim hatta eşime geçen. Benim ilk üstelik.
Belki Koronanin da etkisi vardır, evden çıkarken maskeyi takıyoruz taki eve girene kadar. Ankarada vakalar da aşırı arttı ve polis arabada bile ceza kesebiliyor. Herşey sağlık için mecbur takacağız da hamilelikte maske çok havasız bırakıyor, kusasım geliyor. onu çekeceğime evimde dururum. Hastane ortamları da aynı eski tat yok yani. İlk randevumuzda kızımı ve eşimi almadılar odaya. Onlar da görmek istiyordu. Kısacası bu zamanda pek gidilmez

Mutlaka onların da etkisi var. Ben hiç keyif almıyorum şu anki süreçten

Ben bir kamu kurumunda çalışıyorum ve bütün gün çift maske takıyorum çünkü iş arkadaşlarım dahil olmak üzere birçok kişi maske takmıyor. Çift maske ile bütün gün durmak nasıl zor anlatamam, üstelik sürekli merdiven inip çıkıyorum. Akşamları eve gelince nefes egzersizi yapıyorum, gündüzün acısını çıkarmak için.

Aslında keşke insanlarımız anlasalar taktıkları maske kendilerini değil karşısındakini koruyor. Eger ayrı odanız varsa yine bir nebze iyidir de aynı ortamda iseniz durum vahim

Neden takmıyorlar? Şikayet etme şansınız olsa keşke, size tavır alırlar bu sefer

Şikayet ettim ama bu ülkede keşke her şikayet dikkate alınsa. Mesela kapalı alanda sigara içen müdürler de var. Kendi odasında içince hakkıymıs gibi davranıyorlar sanki kendi evinde gibi. Halbuki o oda kamuya yani vatandaşa ait bir ondadır ve asla sigara içilmemesi lazım. Koridorlar sigara kokuyor, heryere şikayet ettim ama sonuç yok. Uyarı gönderip geçiyorlar, denetlemiyorlar. Maskeyi de uyarınca çay içiyorum, su içiyorum ondan çıkardım vs vs. Kötü biri olmak için illa ki hırsızlık, cinayet gibi büyük sebeplere ihtiyacımız yok. Başka bir canlıya verilen her zarar büyük kötülüktür ama sorsan herkes melek

Güzel bişey tabi bunları yapması maşallah ama aktif olman daha sağlıklı aslında çok oturursan çok şişersin hamilelikte uyku çok normal kuzu benim Bi kızım var onu öğle uykusuna yatırınca bende yatıyorum fırsat buldukça eve tıkılma konusu benimde canımı çok sıkıyor kuzu inan ki ama napalım mecburuz.. Ormanlara kaçalım biz öyle yapıyoruz.

EyvH intikam alabilir diyorsan boşver kuzu git kestir Rahatlaaaa, sabah erken ilk müşteri olarak git o zman çok sakin oluyor kimse yok temiz misss

Doğrudur canım annemde de hiç çatlak falan yok

Ya benim de kızım 13 aylık emiyor hala bende memeden ayırmaya kıyamadım zamanında emsin diye çok uğraştım şimdi emmeyi çok seviyor. Bende tandem emzirme yapıcam ama canı sıkıldıkça emme modundaydı biraz onu kontrol altına almaya çalışıyorum en azından 2-3 saatte bir emmesini sağlamaya çalışıyorum. Doğuma kadar da inşallah emme sıklığı azalır o zaman benim için de daha kolay olur

Sabahi bekleyelimm o zaman yicez simdi olmaz zaten midemiz yanar uyuyamayiz
Dün gece mide kazıntısından uyku tutmadı , mutfağın yolunu tuttum, Bir parça ekmek arasına tel peynir , öyle iyi geldi ki. ben de midem bulanıyor sanıyordum meğer açmışım

Allah yardımcınız olsun , çok zordur mutlaka. İş olunca mecbur çekiyorsunuz malesef. Inşallah en yakın zamanda normale döneriz

Dün gece mide kazıntısından uyku tutmadı , mutfağın yolunu tuttum, Bir parça ekmek arasına tel peynir , öyle iyi geldi ki. ben de midem bulanıyor sanıyordum meğer açmışım

Kesinlikle bugun ayni sey oldu, megersem bende acikmisim bir de doymadim yedikten sonra, bir kasede yogurt yedim o da cok iyi geliyor hem tok tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…