- 20 Temmuz 2016
- 677
- 864
- 103
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #6.021
Belki Koronanin da etkisi vardır, evden çıkarken maskeyi takıyoruz taki eve girene kadar. Ankarada vakalar da aşırı arttı ve polis arabada bile ceza kesebiliyor. Herşey sağlık için mecbur takacağız da hamilelikte maske çok havasız bırakıyor, kusasım geliyor. onu çekeceğime evimde dururum. Hastane ortamları da aynı eski tat yok yani. İlk randevumuzda kızımı ve eşimi almadılar odaya. Onlar da görmek istiyordu. Kısacası bu zamanda pek gidilmezBen de aynı senin gibiyim şu an, gitmek istemiyorum. Doğsun elime versinler dedim hatta eşime geçen. Benim ilk üstelik.
5+2Kaç haftalıksın canım?
Mutlaka onların da etkisi var. Ben hiç keyif almıyorum şu anki süreçtenBelki Koronanin da etkisi vardır, evden çıkarken maskeyi takıyoruz taki eve girene kadar. Ankarada vakalar da aşırı arttı ve polis arabada bile ceza kesebiliyor. Herşey sağlık için mecbur takacağız da hamilelikte maske çok havasız bırakıyor, kusasım geliyor. onu çekeceğime evimde dururum. Hastane ortamları da aynı eski tat yok yani. İlk randevumuzda kızımı ve eşimi almadılar odaya. Onlar da görmek istiyordu. Kısacası bu zamanda pek gidilmez
Aslında keşke insanlarımız anlasalar taktıkları maske kendilerini değil karşısındakini koruyor. Eger ayrı odanız varsa yine bir nebze iyidir de aynı ortamda iseniz durum vahimBen bir kamu kurumunda çalışıyorum ve bütün gün çift maske takıyorum çünkü iş arkadaşlarım dahil olmak üzere birçok kişi maske takmıyor. Çift maske ile bütün gün durmak nasıl zor anlatamam, üstelik sürekli merdiven inip çıkıyorum. Akşamları eve gelince nefes egzersizi yapıyorum, gündüzün acısını çıkarmak için.
Neden takmıyorlar? Şikayet etme şansınız olsa keşke, size tavır alırlar bu seferBen bir kamu kurumunda çalışıyorum ve bütün gün çift maske takıyorum çünkü iş arkadaşlarım dahil olmak üzere birçok kişi maske takmıyor. Çift maske ile bütün gün durmak nasıl zor anlatamam, üstelik sürekli merdiven inip çıkıyorum. Akşamları eve gelince nefes egzersizi yapıyorum, gündüzün acısını çıkarmak için.
Güzel bişey tabi bunları yapması maşallahİkinciye hamilelik galiba cnm insan daha tecrubeli olur tabi benm ilk daha ne nedir farkinda bile degilim ama inanilmaz cok uyuyorum ogle uykusuna bi yatiyorum 3 saat en az:) kremlee konusunda da biraz daha dogal takilicam dedigin gibi. Ya benim esim hicbirsey yaptırmıyor bana evden calisma doneminede denk geldi ama cok abartiyor iki gunde bir sil supur temizlik yapiyor kedilerde var malum ama azcik vileda yaoiyim diyorum olay cikiyor surekli sen yat modunda yemek yaparken bile sdc sogan dogruyorum oturdugum yerden bu kdri fazla diyorum inanmiyor simdiden o kdr sıkıldım ki covit diye evdende cikarmiyor :ssss bikkinlik gelcek adama 9 ay diye korkuyorum
Gayet normal canım benim o haftalarda uykumdan uyandırırdı ağrısı dr sorduğumda rahim genişliyor korkma demişti
EyvH intikam alabilir diyorsan boşver kuzugit kestir Rahatlaaaa, sabah erken ilk müşteri olarak git o zman çok sakin oluyor kimse yok temiz misss
Şimdi kruvasan dedin gönlümü çaldın tatlı kızz neden dedinOff ayni ben sabahlari kalkip usenmeden kruvasan, pogaca alip geliyorum
Şimdi kruvasan dedin gönlümü çaldın tatlı kızz neden dedinçok severiiiiimm
Doğrudur canım annemde de hiç çatlak falan yokBu çatlak olayı biraz da genetik sanırım bi arkadaşım zeytinyağı sürüyordu hamileliğimde hem de özel getirtmişti. onun dışında lieraclar, clarinsler neler neler kullandı Daha ilk haftalardan başladı ama son aylarda kasıktan göğsüne kadar uzanan çatlaklar olmuştu. Depresyona girmişti doğumdan sonra. Kaç sene geçti daha yeni yeni alışıyor
Ya benim de kızım 13 aylık emiyor hala bende memeden ayırmaya kıyamadım zamanında emsin diye çok uğraştım şimdi emmeyi çok seviyor. Bende tandem emzirme yapıcam ama canı sıkıldıkça emme modundaydı biraz onu kontrol altına almaya çalışıyorum en azından 2-3 saatte bir emmesini sağlamaya çalışıyorum. Doğuma kadar da inşallah emme sıklığı azalır o zaman benim için de daha kolay olurBenim de hayalim tandem emzirme yapmak,sırf bu yüzden bile hemen bebek istedim diyebilirim
Kızım 17 aylık emiyor, bir sıkıntı olmazsa da devam edicem. Beni tek düşündüren şey doğuma gittiğimde kızım emmeden uyuyabilecek mi çok ağlayacak mı bensiz.
Belki doğumdan önce gece emmesini bıraktırırım başarabilirsem
Bir an önce normale döneriz inşallahMutlaka onların da etkisi var. Ben hiç keyif almıyorum şu anki süreçten
Dün gece mide kazıntısından uyku tutmadı , mutfağın yolunu tuttum, Bir parça ekmek arasına tel peynir , öyle iyi geldi ki. ben de midem bulanıyor sanıyordum meğer açmışımSabahi bekleyelimm o zaman yicez simdi olmaz zaten midemiz yanar uyuyamayiz
Allah yardımcınız olsun , çok zordur mutlaka. İş olunca mecbur çekiyorsunuz malesef. Inşallah en yakın zamanda normale dönerizBen bir kamu kurumunda çalışıyorum ve bütün gün çift maske takıyorum çünkü iş arkadaşlarım dahil olmak üzere birçok kişi maske takmıyor. Çift maske ile bütün gün durmak nasıl zor anlatamam, üstelik sürekli merdiven inip çıkıyorum. Akşamları eve gelince nefes egzersizi yapıyorum, gündüzün acısını çıkarmak için.
Dün gece mide kazıntısından uyku tutmadı , mutfağın yolunu tuttum, Bir parça ekmek arasına tel peynir , öyle iyi geldi ki. ben de midem bulanıyor sanıyordum meğer açmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?