- 20 Temmuz 2016
- 677
- 864
- 103
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #6.041
İyi yapmışsın , normal vakitlerden daha çok acıkıyoruz galiba. Gebelik öncesi kg vermeye çalışıyordum, 6 dan sonra bir şey yemiyordum sıkıntı olmuyordu. Şimdi elim ayağım titriyor. Bir de meyveleri akşam yiyordum, gün içine aldım . akşam fena tırmalıyorKesinlikle bugun ayni sey oldu, megersem bende acikmisimbir de doymadim yedikten sonra, bir kasede yogurt yedim o da cok iyi geliyor hem tok tutuyor
Kaç kilo aldın ki şuana kadar? Eğer zayıf biriysen doğuma kadar 15-20 kilo alman normal ama yine de kontrollü gitmek de fayda var. Ben önceki gebeliğimde toplam 9 kilo aldım ne zayıf ne şişman biriydim ama riskli gebelik olduğum için kiloma dikkat etmeye çalıştım. İlk 3 ay hiç kilo almadım 9 kiloyu sonraki zamanlarda aldım yani. Şuan da çok dikkat ediyorum henüz kilo almadım ama karnımda acaip şişlik oldu pantalonlarım kapanmıyorYa allah rızası için bi tartılın nolur, yalnız olmadığımı görmek istiyorum
Ben hamilelikten önce hep az yerdim, her zaman diyetteydim. Şimdi normal bi beslenme düzenine geçince sanırım ondan dolayı da kilom artıyor. Ama böyle giderse yandım.
İnstagramda falan bakıyorum, insanlar taa 4. 5. ayda açıklıyorlar hamileliği ama hiç kilo alınmıyor, göbekler hiç çıkmıyor, nasıl oluyor anlamış değilim.
İçime şu serptiniz biz 14 yıl bekledik acaba tutunamıyor mu diyorum çarşamba kalp atışını duymaya gidecez inşallah sorun yokturdurGayet normal canım benim o haftalarda uykumdan uyandırırdı ağrısı dr sorduğumda rahim genişliyor korkma demişti
Normalde tansiyon ilacı kullanırdım. Transfer öncesi bıraktırdı doktorum. Şuan yükselmiyor gibi. Benimki 15-10 oluyordu genelde. 12-8 benim normalim yani. 1-2 kaşığ yoğurdun içine sarımsak doğra ve ye. En iyi o düşürüyor. Maden suyu içme. Tuzsuz ye bir deAranızda tansiyonu yükselen varmı hanımlar normalde 10-6 tansiyon benim için ideal 36 yaşına kadar böyle geldi şimdi ara ara tansiyonum 12-8'e çıkıyor ve beni fena sarsiyor bugün bütün gün yattım geçen hafta iki sefer daha yükselmişti limonlu su iyi gelmişti ama bugün limonun kendisini de yedim 11'den aşağıya düşmedi bir müddet sonra yine 12'ye çıktı evde birde 5,5 yaşında kızım var ilgilenmem gereken doktora söylediğimde 13'ten yukarı cikarsa dikkat et demişti ama bende 12 bile gözümü zor actiriyor varmı başına gelip çözüm onerebilecek olan böyle olunca midemde bişey istemiyor
Kızlar günaydııııınBen cok erkenden uyuyorum ya doğal olarak erkenden de ayağa dikiliyorum
Gunaydin kizlar,
Bana bir sey dokunmus sanirim vucudumda nokta nokta kabarik kizarmalar varsinek isirigi gibi ama her yerinde var yani sinek isirmis olamaz rubellaya bakmislardi gecirmisim, dun hep yedigim seyleri yedim neden boyle oldu anlamadim. Bugun cildiyeye de mi gitsem acaba
İçini ferah tut canım Allahın izniyle gümbür gümbür duyacaksın bebeşiniİçime şu serptiniz biz 14 yıl bekledik acaba tutunamıyor mu diyorum çarşamba kalp atışını duymaya gidecez inşallah sorun yokturdur
Günaydın canım hormonlarla alakalı olabilir sanki benim yüzümde de sivilce gibi ufak kabarık kızarmalar var boynuma doğruGunaydin kizlar,
Bana bir sey dokunmus sanirim vucudumda nokta nokta kabarik kizarmalar varsinek isirigi gibi ama her yerinde var yani sinek isirmis olamaz rubellaya bakmislardi gecirmisim, dun hep yedigim seyleri yedim neden boyle oldu anlamadim. Bugun cildiyeye de mi gitsem acaba
Kesinlkle aktif olmam lazi mzaten tiroid hastasiyim hormon kullaniyorum su an bi sistim ki eski benden eser yok bakalim su ilk uc ay gecsin surekli yuruyus yapcam :) uyku cok tatli geliyor valla:) sahiller dolu enniyisi ormanlarndedigin gibi cnmGüzel bişey tabi bunları yapması maşallahama aktif olman daha sağlıklı aslında çok oturursan çok şişersin hamilelikte uyku çok normal kuzu benim Bi kızım var onu öğle uykusuna yatırınca bende yatıyorum fırsat buldukça eve tıkılma konusu benimde canımı çok sıkıyor kuzu inan ki ama napalım mecburuz.. Ormanlara kaçalım biz öyle yapıyoruz.
aynı durumdayım, bi de kalktığımda inanılmaz sıkışık oluyorum, o da hızlandırıyor kalkma sürecini
günaydııın, minik bi böcek vs. gelmiş olabilir mi? bazen hormonlar da cildi saçmalatır ama bence sıcak olmayan bi duş alıp takip edebilirsin. öğlene doğru azalmaz ise bi doktora gitsen?
Gunaydin canim benim bende genelde erken uyaniyorum ama senin kdr degil:)Kızlar günaydııııınBen cok erkenden uyuyorum ya doğal olarak erkenden de ayağa dikiliyorum
Günaydın canım hormonlarla alakalı olabilir sanki benim yüzümde de sivilce gibi ufak kabarık kızarmalar var boynuma doğru
Canim sen muhakkak bi doktora gorun cok korkma cilt alerjik reaksiyon yapmis belli ki bakalim cildiye ne dicek cok gecmis olsunBende ilk bocek diye onemsemmistim cumartesi cikmaya basladi, esime krem surdurtuyorum cok kasinmasin diye. Baya cogalmis dedi sen randevu al. Acaba diyorum hayatimda ilk kez cuma aksami hatay sofrasinda hurma diye verdikleri bir sey yedim o mu dokunducunku onun disinda hep yedigim seyleri yedim, aldim randevu bakalim su cicegi gibi seyler olmasinda
Canim sen muhakkak bi doktora gorun cok korkma cilt alerjik reaksiyon yapmis belli ki bakalim cildiye ne dicek cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?