2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kesinlikle bugun ayni sey oldu, megersem bende acikmisim bir de doymadim yedikten sonra, bir kasede yogurt yedim o da cok iyi geliyor hem tok tutuyor
İyi yapmışsın , normal vakitlerden daha çok acıkıyoruz galiba. Gebelik öncesi kg vermeye çalışıyordum, 6 dan sonra bir şey yemiyordum sıkıntı olmuyordu. Şimdi elim ayağım titriyor. Bir de meyveleri akşam yiyordum, gün içine aldım . akşam fena tırmalıyor

Kaç kilo aldın ki şuana kadar? Eğer zayıf biriysen doğuma kadar 15-20 kilo alman normal ama yine de kontrollü gitmek de fayda var. Ben önceki gebeliğimde toplam 9 kilo aldım ne zayıf ne şişman biriydim ama riskli gebelik olduğum için kiloma dikkat etmeye çalıştım. İlk 3 ay hiç kilo almadım 9 kiloyu sonraki zamanlarda aldım yani. Şuan da çok dikkat ediyorum henüz kilo almadım ama karnımda acaip şişlik oldu pantalonlarım kapanmıyor yani kilo illaki alacağız ama başlangıç durumumuzu dikkate alıp kontrollü kilo almakta yarar var, sağlıklı dengeli besleniyorsan hiç korkma

Normalde tansiyon ilacı kullanırdım. Transfer öncesi bıraktırdı doktorum. Şuan yükselmiyor gibi. Benimki 15-10 oluyordu genelde. 12-8 benim normalim yani. 1-2 kaşığ yoğurdun içine sarımsak doğra ve ye. En iyi o düşürüyor. Maden suyu içme. Tuzsuz ye bir de

Son düzenleyen: Moderatör:
Gunaydin kizlar,

Bana bir sey dokunmus sanirim vucudumda nokta nokta kabarik kizarmalar var sinek isirigi gibi ama her yerinde var yani sinek isirmis olamaz rubellaya bakmislardi gecirmisim, dun hep yedigim seyleri yedim neden boyle oldu anlamadim. Bugun cildiyeye de mi gitsem acaba

Kızlar günaydııııın Ben cok erkenden uyuyorum ya doğal olarak erkenden de ayağa dikiliyorum

aynı durumdayım, bi de kalktığımda inanılmaz sıkışık oluyorum, o da hızlandırıyor kalkma sürecini

günaydııın, minik bi böcek vs. gelmiş olabilir mi? bazen hormonlar da cildi saçmalatır ama bence sıcak olmayan bi duş alıp takip edebilirsin. öğlene doğru azalmaz ise bi doktora gitsen?

Günaydın canım hormonlarla alakalı olabilir sanki benim yüzümde de sivilce gibi ufak kabarık kızarmalar var boynuma doğru

Kesinlkle aktif olmam lazi mzaten tiroid hastasiyim hormon kullaniyorum su an bi sistim ki eski benden eser yok bakalim su ilk uc ay gecsin surekli yuruyus yapcam :) uyku cok tatli geliyor valla:) sahiller dolu enniyisi ormanlarndedigin gibi cnm

Bende ilk bocek diye onemsemmistim cumartesi cikmaya basladi, esime krem surdurtuyorum cok kasinmasin diye. Baya cogalmis dedi sen randevu al. Acaba diyorum hayatimda ilk kez cuma aksami hatay sofrasinda hurma diye verdikleri bir sey yedim o mu dokundu cunku onun disinda hep yedigim seyleri yedim, aldim randevu bakalim su cicegi gibi seyler olmasinda

Kızlar günaydııııın Ben cok erkenden uyuyorum ya doğal olarak erkenden de ayağa dikiliyorum
Gunaydin canim benim bende genelde erken uyaniyorum ama senin kdr degil:)
Bugun aile hekimine bi ugricam kayitmi nenaliyolarmis ya hamileleri onu soylicem bi kac tanr de fazladan test yaptiririm :) sizler basilsini bakalim

Günaydın canım hormonlarla alakalı olabilir sanki benim yüzümde de sivilce gibi ufak kabarık kızarmalar var boynuma doğru

Yuzumde de sadece bir tane cikmis ama vucudum, gogsum her yerim kabar kabar olmus ya bir bulasici hastalik, ya alerji anlamadim neden. Sinek desem sutyenin icinden nasil gircek bir de esimde hic bir sey yok kucukken alerji testi de olmustum biraz nazli vucudum maalesef soguga karsi alerjim cikmisti, usuyunce dizlerimden kabarmaya basliyorum

Canim sen muhakkak bi doktora gorun cok korkma cilt alerjik reaksiyon yapmis belli ki bakalim cildiye ne dicek cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…