- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #6.061
Bende ilk bocek diye onemsemmistim cumartesi cikmaya basladi, esime krem surdurtuyorum cok kasinmasin diye. Baya cogalmis dedi sen randevu al. Acaba diyorum hayatimda ilk kez cuma aksami hatay sofrasinda hurma diye verdikleri bir sey yedim o mu dokunducunku onun disinda hep yedigim seyleri yedim, aldim randevu bakalim su cicegi gibi seyler olmasinda
Al benden de o kadar kuzum.Ay aynı vallahi ter kokum beni mahvetti ki normalde bu sorunu yaşamazdım
Demekki yalnız değilmişimAynı sorun aynı tepki
Ben de 5+5 ya da 5+6 da sadece keseyi gördüm, 6+5 ya da 6+6 idi kalp atışını duyduk, hiç telaşlanma, o hafta ben de biraz streslenmiştim ama oyalanıp düşünmemeye çalılmıştım, 1 haftaya 10 güne kalbini bike duyarsın inşallah hiç telaş yapmatesekkur ederim kizlar
acikcasi bana da doktor bir sey demedi, ben buradaki yorumlarda gorunce allah allah niye gormedik ki diye dusundum. tesekkurler tekrar yorumlariniz iciiin
Ben
Ben de 5+5 ya da 5+6 da sadece keseyi gördüm, 6+5 ya da 6+6 idi kalp atışını duyduk, hiç telaşlanma, o hafta ben de biraz streslenmiştim ama oyalanıp düşünmemeye çalılmıştım, 1 haftaya 10 güne kalbini bike duyarsın inşallah hiç telaş yapma
Çok teşekkür ederim birde öyle deneyeyim benim normalde zaten düşük olduğu için hatta 9-6 olduğunda bile ben çok iyi oluyorum bana 12-8 sizin 15-10'nunuz gibi geliyor ilk hamileligimde hiç yaşamamıştım tansiyon sorunu zaten tuz hayatimda çok çok az var dün daha kahvalti masasında yükseldi koca gün sadece bir kase çorba icebildim yükselince mide bulantisida yapıyor ilk hamileligimde son iki ayda tansiyonum 12-8 olup bünyem anca o zamanlar kaldırmıştı o tansiyonu ama aşırı ödem vardı vücudumda ayaklarımın üstüne basmak bile zor geliyordu her doktor kontrolunde idrarda protein kaçağına bakılıyordu PREEKLAMPSİ varmı diye bu sefer şimdiden böyle yukselmeye başlayınca son aylar nasıl olacak diye düşünmeye başladım şimdi birde evde ilgilenmem gereken ana okuluna giden bir kızım var dünkü odevleriyle hiç ilgilenemedim en çok ona üzülüyorum anne nasıl oldun diyip diyip öpüyor hadi oynayalım diyorNormalde tansiyon ilacı kullanırdım. Transfer öncesi bıraktırdı doktorum. Şuan yükselmiyor gibi. Benimki 15-10 oluyordu genelde. 12-8 benim normalim yani. 1-2 kaşığ yoğurdun içine sarımsak doğra ve ye. En iyi o düşürüyor. Maden suyu içme. Tuzsuz ye bir de
sıkma canınııı, genel bir check-up gibi düşün.
hatta cildiyeyle ilgili krem vs. soruların varsa gitmişken onları sorarsın bak ne güzel
Ben olsam şikayet ederdim, kesin yani, bu ne bencillik, eşek gibi de takacaklarBen bir kamu kurumunda çalışıyorum ve bütün gün çift maske takıyorum çünkü iş arkadaşlarım dahil olmak üzere birçok kişi maske takmıyor. Çift maske ile bütün gün durmak nasıl zor anlatamam, üstelik sürekli merdiven inip çıkıyorum. Akşamları eve gelince nefes egzersizi yapıyorum, gündüzün acısını çıkarmak için.
Canım selam, senin kanaman nasıl olmuştu, kırmızı mı?bir de miktarı ne kadardı? Bir de tabii o sırada ya da sonrasında ağrın olmuş muydu? Benim de yataktan kalktım bi anda bacakalrımdan bolca kahverengi ama 1 çay bardağından fazladır kesin, bi anda akıverdi, ve hemen de kesildi, cumartesi oldu bu, bugün bi gideceğim, ama bana doktorlar olacak, telaş etme diye uyarıda bulunmuştu, çünkü zaten halihazırda büyükçe bi kanama alanım vardı, ondan stres yapmadım, bekledim bu günü, sendeki durumu bana özetler misin rica etsem?Kızlar dualarınıza ihtiyacım var Allah için çok korkuyorum kanamam oldu şuan hastaneye yattım düşük tehlikesi ile.. Nolur dua edin bebeğim benimle kalsın çok üzülüyorum. Şuan bebeğim yaşıyor hala gitmesin nolur
Canım benim ayakta biraz fazla kalsam hemen yumurtalıkta ağrım başlıyor bele doğru yayılıyor. Ben idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sandım öyle bi ağrı. Bide bu kasık krampları olduğunda 6-7 saat kalıyor ağrısı.
Tek taraflı mı peki? Benim de daha çok tek taraflı kasık ağrım oluyor ama dönerken falan daha çokCanım benim ayakta biraz fazla kalsam hemen yumurtalıkta ağrım başlıyor bele doğru yayılıyor. Ben idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sandım öyle bi ağrı. Bide bu kasık krampları olduğunda 6-7 saat kalıyor ağrısı.
Canım endişelenme kahverengi kan eski kandır zaten. Stres yapmadan git doktoruna. İnşallah bişey yokturCanım selam, senin kanaman nasıl olmuştu, kırmızı mı?bir de miktarı ne kadardı? Bir de tabii o sırada ya da sonrasında ağrın olmuş muydu? Benim de yataktan kalktım bi anda bacakalrımdan bolca kahverengi ama 1 çay bardağından fazladır kesin, bi anda akıverdi, ve hemen de kesildi, cumartesi oldu bu, bugün bi gideceğim, ama bana doktorlar olacak, telaş etme diye uyarıda bulunmuştu, çünkü zaten halihazırda büyükçe bi kanama alanım vardı, ondan stres yapmadım, bekledim bu günü, sendeki durumu bana özetler misin rica etsem?
Evet hep sağ taraftaTek taraflı mı peki? Benim de daha çok tek taraflı kasık ağrım oluyor ama dönerken falan daha çok
Ay inşallah, bir de ben pek teslim olmayı bilen, kaderci biri değilim sanırsam, artık öyle yapacağım, dilerim sağlıkla ilerler ve kucağıma sağlıkla alırımCanım endişelenme kahverengi kan eski kandır zaten. Stres yapmadan git doktoruna. İnşallah bişey yoktur
Ben o zaman bugün gidince doktora bunu da sorayım bi, yani görebildikleri bir şey bu yumurtalık kisti?Evet hep sağ tarafta
Bende de oluyor geçen hafta daha çoktu şimdi daha azaldı.bütün gün evdeyim nırmalde . Bugün sağlıkocağına gittim geldim belim kasıklarım ağrıdı yineCanım benim ayakta biraz fazla kalsam hemen yumurtalıkta ağrım başlıyor bele doğru yayılıyor. Ben idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sandım öyle bi ağrı. Bide bu kasık krampları olduğunda 6-7 saat kalıyor ağrısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?