2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

sıkma canınııı, genel bir check-up gibi düşün.
hatta cildiyeyle ilgili krem vs. soruların varsa gitmişken onları sorarsın bak ne güzel

Ben
tesekkur ederim kizlar
acikcasi bana da doktor bir sey demedi, ben buradaki yorumlarda gorunce allah allah niye gormedik ki diye dusundum. tesekkurler tekrar yorumlariniz iciiin
Ben de 5+5 ya da 5+6 da sadece keseyi gördüm, 6+5 ya da 6+6 idi kalp atışını duyduk, hiç telaşlanma, o hafta ben de biraz streslenmiştim ama oyalanıp düşünmemeye çalılmıştım, 1 haftaya 10 güne kalbini bike duyarsın inşallah hiç telaş yapma

keseyi görmeden önce diyordum ki, tamam gideyim keseyi görsem yeter, mantıklı olan önce keseyi görmek..
sonra doktor malum "bebeği görene kadar sevinmiyoruz" deyince beni aldı bi stres, bebeği niye görmedik vs. diye
çok teşekkür ederiiim mesajınız için, bunların normal olduğunu söyleyen mesajlar çok iyi geliyor

Ben 6+3 te duyamadım kalp atışını. Ama kızımda da 6+0 da duymamamıştım. Kızımda 8+0 da gittiğimde duymuştum. Şimdi yine öyle giddceğim byraya bakınca bi telaş yapıyorum sonra bekle duyacaksın diyorum

Çok teşekkür ederim birde öyle deneyeyim benim normalde zaten düşük olduğu için hatta 9-6 olduğunda bile ben çok iyi oluyorum bana 12-8 sizin 15-10'nunuz gibi geliyor ilk hamileligimde hiç yaşamamıştım tansiyon sorunu zaten tuz hayatimda çok çok az var dün daha kahvalti masasında yükseldi koca gün sadece bir kase çorba icebildim yükselince mide bulantisida yapıyor ilk hamileligimde son iki ayda tansiyonum 12-8 olup bünyem anca o zamanlar kaldırmıştı o tansiyonu ama aşırı ödem vardı vücudumda ayaklarımın üstüne basmak bile zor geliyordu her doktor kontrolunde idrarda protein kaçağına bakılıyordu PREEKLAMPSİ varmı diye bu sefer şimdiden böyle yukselmeye başlayınca son aylar nasıl olacak diye düşünmeye başladım şimdi birde evde ilgilenmem gereken ana okuluna giden bir kızım var dünkü odevleriyle hiç ilgilenemedim en çok ona üzülüyorum anne nasıl oldun diyip diyip öpüyor hadi oynayalım diyor

sıkma canınııı, genel bir check-up gibi düşün.
hatta cildiyeyle ilgili krem vs. soruların varsa gitmişken onları sorarsın bak ne güzel

Aa evet bunu dusunmemistim uzun zaman sonra ilk kez cift maskeyle metroya bindim bugun baya da yuruyus yapmis oldum neyse iyi tarafindan bakicam

Ben olsam şikayet ederdim, kesin yani, bu ne bencillik, eşek gibi de takacaklar

Canım selam, senin kanaman nasıl olmuştu, kırmızı mı?bir de miktarı ne kadardı? Bir de tabii o sırada ya da sonrasında ağrın olmuş muydu? Benim de yataktan kalktım bi anda bacakalrımdan bolca kahverengi ama 1 çay bardağından fazladır kesin, bi anda akıverdi, ve hemen de kesildi, cumartesi oldu bu, bugün bi gideceğim, ama bana doktorlar olacak, telaş etme diye uyarıda bulunmuştu, çünkü zaten halihazırda büyükçe bi kanama alanım vardı, ondan stres yapmadım, bekledim bu günü, sendeki durumu bana özetler misin rica etsem?

DuDulalala ve M maralalmila , kızlar bu yumurtalık kisti ağrınızı bana da tarif eder misiniz?
Canım benim ayakta biraz fazla kalsam hemen yumurtalıkta ağrım başlıyor bele doğru yayılıyor. Ben idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sandım öyle bi ağrı. Bide bu kasık krampları olduğunda 6-7 saat kalıyor ağrısı.

Tek taraflı mı peki? Benim de daha çok tek taraflı kasık ağrım oluyor ama dönerken falan daha çok

Canım endişelenme kahverengi kan eski kandır zaten. Stres yapmadan git doktoruna. İnşallah bişey yoktur

Canım endişelenme kahverengi kan eski kandır zaten. Stres yapmadan git doktoruna. İnşallah bişey yoktur
Ay inşallah, bir de ben pek teslim olmayı bilen, kaderci biri değilim sanırsam, artık öyle yapacağım, dilerim sağlıkla ilerler ve kucağıma sağlıkla alırım

Bende de oluyor geçen hafta daha çoktu şimdi daha azaldı.bütün gün evdeyim nırmalde . Bugün sağlıkocağına gittim geldim belim kasıklarım ağrıdı yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…