- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #6.081
Aa evet bunu dusunmemistimuzun zaman sonra ilk kez cift maskeyle metroya bindim bugun baya da yuruyus yapmis oldum neyse iyi tarafindan bakicam
Geçmiş olsun. Ben bundan üç kutu bitirmiştim. Yakında yine stoklamaya başlarımBeni bir seyler isirmiscatlaklar icin sordum karniniz gogsunuz buyumeden surmeye baslayin dedi. Liearac in bir kremini onerdi
Geçmiş olsun. Ben bundan üç kutu bitirmiştim. Yakında yine stoklamaya başlarım
Arkadaşlar kaç gündür vajinal yanma ile uğraşıyorum. Geçen hafta wc ye gittikten sonra yanma oluyordu doktora gittim hemen idrar kültürü yaptı temiz çıktı. İdrar yolu Enfeksiyonundan şüphelendi saşe verdi iki gün onu içtim neyse geçti gibi oldu. Ertesi gün yanmam başladı ama sürekli bir yanma hali wcye gittiğimde yanma olmuyor genel olarak yanıyor. Korktum cumartesi acile gittim. Hemen idrar tahlili yaptılar idrarım temiz çıktı hiçbir sıkıntı yok. Acilden benim kadın doğum doktorumu aradılar Şikayetimi belirtti ordaki doktor. Başka bir enfeksiyon olabileceğini söyledi bir günlük fitil ve travazol verdi. Ama hiçbir kaşıntım yok sadece yanma sanki biber sürmüşsün de yanmışsın gibi. Dün yine kötüydüm bugün daha iyi gibiyim ama korkuyorum tam olarak geçmedi yanma
Çok teşekkür ederiim evet suyu fazla içiyorum sorunum sanırım idrar yolunda değil başka bir vajinal enfeksiyon. Mantar olsa kaşınırdı diye düşünüyorum kaşınma yok. Yani dün mesela otururken yatarken yanma vardı bugün yürürken ayaktayken bir yanma hali ama içten yanmageçmiş olsun, çooook fazla su içiyor musunuz?
doktorunuz kesin söylemiştir ama idrarla ilgili enfeksiyonların şaselerden sonra enn büyük yardımcısı çok fazla su içip oradaki oluşumları idrarla atmak vücuttan.
Kizlar benim tiroid im 2.60 (temmuz) 2.98 (eylul) olmustu ya doktor tekrar tsh testi istedi ve tiroid ultrasonu istedi. Sizden de istemis miydi? Bunlar icin baska bir hastaneden randevu aldim ama yuzde 20 si bile ultrasonun cok fazlabebege zarari yok dedi ama yine de icime kurt dustu hem doktora hem radyolojiye sordum ultrasondan zarar gelmez dedi. Ben liseye giderken cekilmistim, beni ayri bir bolumde filan oturduklarini hatirliyorum vucudumda radyasyon varmis hatta o gun odamdan cikmamistim kimseyle gorusmemistim gibi seyler hatirliyorum
Sonuçta bizde ulturasona giriyoruz bebek için. Sorun olacağını düşünmüyorum. Büyük ihtimalle nodül falan var mı diye bakacaklardır. İlk gittiğimde bana da öyle bakılmıştı ardından nodül çıkmadı sadece ilaç ayarı yapılıyor artıkKizlar benim tiroid im 2.60 (temmuz) 2.98 (eylul) olmustu ya doktor tekrar tsh testi istedi ve tiroid ultrasonu istedi. Sizden de istemis miydi? Bunlar icin baska bir hastaneden randevu aldim ama yuzde 20 si bile ultrasonun cok fazlabebege zarari yok dedi ama yine de icime kurt dustu hem doktora hem radyolojiye sordum ultrasondan zarar gelmez dedi. Ben liseye giderken cekilmistim, beni ayri bir bolumde filan oturduklarini hatirliyorum vucudumda radyasyon varmis hatta o gun odamdan cikmamistim kimseyle gorusmemistim gibi seyler hatirliyorum
Çok teşekkür ederiim evet suyu fazla içiyorum sorunum sanırım idrar yolunda değil başka bir vajinal enfeksiyon. Mantar olsa kaşınırdı diye düşünüyorum kaşınma yok. Yani dün mesela otururken yatarken yanma vardı bugün yürürken ayaktayken bir yanma hali ama içten yanma
Benim gebelikten önce iki kere bakıldı nodül var mi diye. Çıksa bende çıkardı bence değerim yüksek.Nodül Çıkacağını sanmıyorum ama zararı yok dediyse bir sıkıntı olmaz zaten boynuna bir şey tutuyor iki dk gezdiriyor başka bir şey yapmıyorlarKizlar benim tiroid im 2.60 (temmuz) 2.98 (eylul) olmustu ya doktor tekrar tsh testi istedi ve tiroid ultrasonu istedi. Sizden de istemis miydi? Bunlar icin baska bir hastaneden randevu aldim ama yuzde 20 si bile ultrasonun cok fazlabebege zarari yok dedi ama yine de icime kurt dustu hem doktora hem radyolojiye sordum ultrasondan zarar gelmez dedi. Ben liseye giderken cekilmistim, beni ayri bir bolumde filan oturduklarini hatirliyorum vucudumda radyasyon varmis hatta o gun odamdan cikmamistim kimseyle gorusmemistim gibi seyler hatirliyorum
Normal ultrasonun zararı yok canim röntgen gibi değil nodül var mı diye bakıyorlar yani senin karından olduğun ile ayniKizlar benim tiroid im 2.60 (temmuz) 2.98 (eylul) olmustu ya doktor tekrar tsh testi istedi ve tiroid ultrasonu istedi. Sizden de istemis miydi? Bunlar icin baska bir hastaneden randevu aldim ama yuzde 20 si bile ultrasonun cok fazlabebege zarari yok dedi ama yine de icime kurt dustu hem doktora hem radyolojiye sordum ultrasondan zarar gelmez dedi. Ben liseye giderken cekilmistim, beni ayri bir bolumde filan oturduklarini hatirliyorum vucudumda radyasyon varmis hatta o gun odamdan cikmamistim kimseyle gorusmemistim gibi seyler hatirliyorum
Fitil bir tane verdi cumartesi gece yatmadan kullandım. Krem de çarşambaya kadar sürülecek. Başka ilaç yoken son verilen ilaçlar kaç tane? bir kere içtim bitti gibi ilaçlar mı?
geçmiş olsun ya, neyse de iyi yakalayıp farketmişsiniz. ilaçları kullandıkça bence etki edecektir
Fitil bir tane verdi cumartesi gece yatmadan kullandım. Krem de çarşambaya kadar sürülecek. Başka ilaç yok
Ultrason konusunda spesifik bilgim yok ama vucuda radyoaktif madde verilip öyle çekim yapılırsa (ilaçlı tomografi, sintigrafi vs.) o zaman çocuklardan, yaşlılardan uzak durun - radyasyon saçıyor olabilirsiniz diyorlar. Ultrason normal meme muayenesi, doktorun bebeği karından görmesi vs. işleminde kullanılan alet. Bence de zararsızdır, yoksa bebek için karından bakılırken hep sakıncalı olmaz mı?
Neden direkt ilaç verip düşürmedi doktor da ultrason istedi? Haşimato vs. öyle bir şey mi var onu mu anlamaya çalışıyor acaba?
Çok teşekkür ederim ya gerçekten artık stres yapmaktan uyku uyuyamaz oldum bebeğe bir zararı olmuş mudur diye düşünmekten falan yani gerçekten yaşam kalitesini de etkiliyor bu tip olaylargeçer bence o zamana rahat rahat, çok kafanıza takmadan yine de çok su tüketin bence ilaçlara ek olarak.
geçmiş olsun tekraar
Sonuçta bizde ulturasona giriyoruz bebek için. Sorun olacağını düşünmüyorum. Büyük ihtimalle nodül falan var mı diye bakacaklardır. İlk gittiğimde bana da öyle bakılmıştı ardından nodül çıkmadı sadece ilaç ayarı yapılıyor artık
Normal ultrasonun zararı yok canim röntgen gibi değil nodül var mı diye bakıyorlar yani senin karından olduğun ile ayni
Rica ederimOh tamamdir o zaman tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?