2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bugün doktor kontrolüne gittik bebisi gördük kalbide pıt pıt atiyor 6+1 dedi doktor herşey yolunda çok şükür rabbim tüm isteyenlere bu mucize anı yaşatsın inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah. Karından mi duydunuz kalbi.

Kızlar dün akşamdan beri hafif bel ağrım var. 8.haftaya girdik bugün. Biraz yürüyüş yaptım, belki o yüzdendir ama beli ağrıyan oluyor mu hiç benim gibi..

Kızlar bulantım bitti denecek kadar az bugün 9+0 oldum göğüs hassasiyetim de eskisi gibi çok değil bu iyi bişe mi kötü bişe mi anlamadım sonuçta sonsuza kadar midemiz bulanmayacaktı dimi ama gel de bunu bana anlat

Amin canim inşallah yok alttan baktı doktor . Ben erken diye duymayız henüz sanıyordum
Ben de 6+5 de gideceğim duyarım inşallah. Cuma günü gittim 5+6ydim 5 haftalık dedi doktor. Haftasına göre küçük kalmış dedi. Karından bakmıştı. Cok detay vermiyorlar devlette o yüzden bi özele gitmek istiyorum bakalım

Senin kokulara karşı hassasiyetin var mıydı canım yoksa normalde bulanıyor muydu? Dün gece yastık kılıfının deterjan kokusundan o kadar kötü oldum ki herşey kokuyor yumuşatıcı kullanmasam bile o kokuyu alıyorum. İlginç şekilde balık hariç hiç bi yemek kokusu rahatsız etmiyor. inşallah 9. Haftada geçer benim de az kaldı

Merhabalar benimde içeride kanama alanım var bence sizinkisi kurumuş o yüzden kahverengi olarak dışarı atılmış. Geçmiş olsun

Canım bulantın Ve istifran ne zaman başlamıştı

Inşallah duyarsın canım muhteşem bi an

Ultrason ses dalgalarıyla çalışan bir alet. Dolayısıyla hiç bir zarari yok. Kendimize de bebeğe de. Zararı olan röntgen tomografi falan.

bence hiiiç çağırma, böyle işte azalarak bitmiş olsun

benim midem bulanıyor ama kusmuyorum, özellikle sentetik ve kolonya vs. gibi alkollü kokularda midem bi dönüyor ama öğürmüyorum da, garip bir his.

daha erken diye mi bilmiyorum

Canım koku beni mahvediyor yemek yapamaz olmuştum hala kokuya hassasım ama önceki gibi değilim şükür daha iyiyim insallah geçer canım benim

benim midem bulanıyor ama kusmuyorum, özellikle sentetik ve kolonya vs. gibi alkollü kokularda midem bi dönüyor ama öğürmüyorum da, garip bir his.

daha erken diye mi bilmiyorum
Ben de bugüne kadar hiç istifra etmemiştim 5-6 gündür hafif hafif bulantı oluyordu. Bugün başladı kusma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…