2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Küçükken hepatit aşısı oluyoruz zaten o yüzden sonuç pozitif çıkıyor yaptırmaya gerek kalmıyor ama sonuç negatifse hepatit aşısı olmak gerekiyor. Onun dışında sadece tetanoz
Ben hayatım boyunca hiç hepatit aşısı olmadım. Düşündüm de küçükken bi kere okuldan kaçmıştım aşıdan korkup belki de o hepatit aşısıydı

Ya bu hepatit aşısı benim kafamı kurcalıyor.
İlk gebelikte doktor bana senin hepatit aşın yok mu dedi ben de bilmem dedim hani gebelik başında rutin tahliller yapılıyor ya onda aşısız çıktım demek ki.
Doktor da neyse artık doğumdan sonra yaptırırsın dedi ama ben doğumdan sonra farklı hastalıklarla uğraştığım için hiç aklıma gelmedi.
Yarın ilk kontrolüm var, bakalım orda ne çıkacak doktor ne diyecek.
Bu aşı önemli mi, doktor bir şey demezse benim bu durumu hatırlatmam gerek mi acaba

Risk grubundaysan muhtemelen yapılmanı isticektir doktorun canım yine de söyle sen ama genelde sorun görmüyorsa gebelik sonrası diyo

Ha sana doktor kist dediyse kisttir o be kuzum, korkma hiç, benimki kanama alanıymış, kanamam olmuştu da, daha varmış, bakalım, inşallah bebişim etkilenmez vücudumdaki bu saçmalıklardan
Benim kızımda kanama alani vardi dikkat edip ilaç kullanmiştim geçer inş çok korkutmuşum kendimi sakin kalın çok düşünmeyin siz iyi olur inşallah

bulantınız kaç haftalıkkken başladı 5 + 3 şuana kadar olmadı hiç inş olmaz ilk hamileliğimde çok kötüydü bunda olmayınca bende şaşırdım acaba erken mi yoksa inş hiç olmaz bu seferkinde
Benim 5.haftada başladı hemen, ama dayanılmayacak gibi değil, bir şekilde katlanıyorum, kusma yok en azından

Mesela benim eski doktorum hic hepatit b ye bakmamis bile. Ama bu doktor ekstra baktirdi gecirip gecirmedigime de bakti. Valla bilmiyorum ki bende ne deniliyorsa yapmaya calisiyorum bence doktorunuza hatirlatin siz yine de belki gerek gormez ama soyle bir bilgi buldum

Eklentiler

• SmartSelect_20200928-175540_Chrome.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar nasılsınız benim kanama alanım hala görünüyor ultrasonda ve yatıyorum.doktor gelişim normal dedi ama işte insan endişeleniyor.
2.gebelikte sakin olurum sanıyodum ama yok yine aynı telaş aynı heyecan.sizlerde benim gibi misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…