2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kendime maşallah diyim bulantım az oldu geçti, bu hamilelikte bulantı çok yaşamadım inş ilerleyen haftalarda da olmaz, ilk hamilelikte kimi görsem suratına kusmak istiyordum çok kötüydü herkesten nefret ediyordum yiyecekler aklıma gelince midem bulanıyordu ama 13. Haftada bir sabah uyandım ve geçmişti o da çok garipti birden bıçak gibi kesildi neyse şu an bulantım yok biraz yorgun hissediyorum ama o da normaldir

Bazen bu haftalarda görülmeyebiliyor hatta öyle bir şey ki bir gün öncesi görülmezken bir gün sonra görülebiliyor yani bir gün bile çok önemli. Haftaya duymuş olursunuz. Bebeğin boyu kaçtı acaba ultrason kağıdında da yazar ?

Ya giderek azalacak tabiki böyle gitmicek ama işte insan herşeyden endişe ediyor analık zor zanaat

Devlete gittim herhangi bir kağıt vermedi yarın özele gideceğim. İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim

Nasılsın canım doktora gitmedin daha Di. Mi

Çok teşekkürler umarım duyarız vajinal da baktı emin olamadı
kalp atış sesini duymamış olabilirsin ama görüntüde yok muydu ama daha çok küçük belli olmuyo olabilir haftaya salı 6 + 4 olucam bende gidip baktırcam 4+5 iken zar zor keseyi gördük
Görüntü vardı belli belirsiz dedi, erken dedi ama işte insanın içi rahat etmiyor

Ben sadece tetonoz yaptırmıştım ilkinde

Ben erenkoy hastanesinde staja baslarken bundan 4 yil kadar once de hepatit b asisi olmustum aslinda. Hastane ortaminda cok insanla muhatap olacaksin o yuzden yapilmali denmisti.

Simdi de sonuclar boyle cikmis asiyi yaptirabilirsin diye mesaj atmis bende gitmisken hastaneye bu da aradan ciksin dedim ama Allahtan dahiliyeci, kadin dogumcuyu aradi 12. Haftadan sonra dedi. Sonra bende doktorumu aradim evet 12. Haftadan sonra dedi. Keske mesajda da oyle yazsaydiniz ben cok tez canliyim diyemedim

Eklentiler

• SmartSelect_20200928-151208_Gallery.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 44
kızlar tsh değerlerinize baktırıyo muusnuz gebelikte artabiliyor tsh t4 t3 çok önemli ilk 3 ay için dikkatli olun özellikle t4 değerine

Son düzenleme:
Ben çalışıyorum ya allahtan evden şu ara ama "2 bebekle ne olacak onu düşünüyorum :) yardımcım var allahtan ev işlerinin yarısı onda ama bana yine iş kalıyor ve ev sürekli kirlenmiş oluyor

Siz simdi de hastanede mi çalışıyorsunuz ondan yaptırın diyorlar size demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…