2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Allah korusun,antibiotik hemen keser iltihabı merak etme

Antibiyotikli verdiyseniz çıkmamış olabilir ....ayrıca çoğu hastanenin mikrobiyolojisi çok yetersiz ... iyi bi yerde 5-6 gün antibiyotiksiz vajinal ve idrar kültürü vermeniz lazım .... benm hiç bi hastanede üreme olmuyordu ... 10 dakika içinde ekilmesi gerekiyor yoksa üreme olmuyor zaten bu duruma hiç dikkat etmiyorlar !

Kız ben de çok şükür 2 gündür maşallah maşallah çok iyiyim sabah öğürtü oluyor sadece ona da alıştım artık
Canım benim galiba koku hassasiyeti midemi bulandırıyor kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum ama iki gündür ben yapmıyorum dolayısıyla koku bana gelmediği için rahat geçiyor ilk uyandığım zaman bulantım oluyor hemen kraker alıyorum iki üç tane geçiyor hamdolsun

Arkadaşlar geçmeyen mantar olmaz başk enfeksiyonunuz da olabilir 5-6 günlük antibiyotik kullanmadan kültür verin ama iyi bi yerde ...10 dakikada ekilmediğinde üreme olmuyor ve antibiyogram yapılsın , gelişi güzel antibiyotik kullanımı bakterilere direnç kazandırıyor ve malesef kadın doğum doktorlarımız mantar deyip iki fitil verip sallıyor ,ben çektim sizlere yardımcı olmak istiyorum

Kızlar benim ciddi anlamda hastane fobim var. Ben kendimi bildim bileli acillik olmadan gitmedim hastaneye.
İlk gebelikte günler öncesinden strese girerdim uyuyamazdım ağlayarak giderdim hastaneye
Sırf bu hastane korkusundan rahatlamak için eşimin arkadaşının çalıştığı hasteneye gittim ilk gebelikte, o sağolsun bizle ilgileniyordu işlerimizi hemen halledip çıkıyorduk çok beklemiyorduk.
Ama şimdi o hasteneye gitmicem, hem uzak hem de pandemiden dolayı korkuyorum.
Yarın randevum, stres sardı beni

Maalesef doğumdan sonra da birçok sağlık sorunu yaşadım ve korkum daha da arttı.
Şimdi bir de malum pandemi var her yer hastalık, aşırı stresliyim.
Zaten kan alınırken bayılacak gibi oluyorum, çocuk gibi ağlıyorum
Benim gibi olan var mı

Aynıyız valla canım

Özel hastane ya da klinik poliklinik gidin hem ortam açısından ev gibi daha rahat hissedersin

Canım sen hastanede mi yatıyorsun?kanama alanın büyük mü ki? Neden oluyormuş? Bende de var bu arada kanama alanı maalesef

İdrar kültürünü antibiyotik kullanmadan önce vermiştim zaten temiz çıktı

İdrar kültürünü antibiyotik kullanmadan önce vermiştim zaten temiz çıktı
İyi bi yerde vermediyseniz çıkmaz ayrıca vajinadan da kaynaklı olabilir .... rica ederim yardım etmeye çalışıyorum sadece ! Bu konularda baya bilgim var

İyi bi yerde vermediyseniz çıkmaz ayrıca vajinadan da kaynaklı olabilir .... rica ederim yardım etmeye çalışıyorum sadece ! Bu konularda baya bilgim var
Evet idrar yollarımla alakalı değil çünkü idrar yaparken yanma vs. Olmuyor. Vajina ile ilgili olduğunu düşünüyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…