- 20 Eylül 2020
- 4.029
- 4.400
- 83
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #6.221
Aynen benim de ekşi tuzlu acıTatlı türü şeyleri canım hiiiiiç istemiyor normalde çok severim nutellayı ama ekşi şeyler istiyor
Ben de öyleydim kız oldu sağlikli olsunlarda yine kız olsun bizim ki kız istiyor arkadaş olsun diyeİyiyim canım ben de
O zaman Ayşe geliyorilkinde ben de böyleydim ağzım sulanıyordu
Allah korusun,antibiotik hemen keser iltihabı merak etmeBen sağlık ocağında öğrendim bugün hamileliğini
Enfeksiyon çıkmasa kadın doğuma 6haftada gidecektim ama Şimdi yarın gidicem bakalım ne ilaç verecek. Evet düşüğü artırırmış Allahım esirgesin
Benim ilkinde aşırı tatlı yiyordum kızım oldu :)İyiyim canım ben de
O zaman Ayşe geliyorilkinde ben de böyleydim ağzım sulanıyordu
Antibiyotikli verdiyseniz çıkmamış olabilir ....ayrıca çoğu hastanenin mikrobiyolojisi çok yetersiz ... iyi bi yerde 5-6 gün antibiyotiksiz vajinal ve idrar kültürü vermeniz lazım .... benm hiç bi hastanede üreme olmuyordu ... 10 dakika içinde ekilmesi gerekiyor yoksa üreme olmuyor zaten bu duruma hiç dikkat etmiyorlar !Arkadaşlar kaç gündür vajinal yanma ile uğraşıyorum. Geçen hafta wc ye gittikten sonra yanma oluyordu doktora gittim hemen idrar kültürü yaptı temiz çıktı. İdrar yolu Enfeksiyonundan şüphelendi saşe verdi iki gün onu içtim neyse geçti gibi oldu. Ertesi gün yanmam başladı ama sürekli bir yanma hali wcye gittiğimde yanma olmuyor genel olarak yanıyor. Korktum cumartesi acile gittim. Hemen idrar tahlili yaptılar idrarım temiz çıktı hiçbir sıkıntı yok. Acilden benim kadın doğum doktorumu aradılar Şikayetimi belirtti ordaki doktor. Başka bir enfeksiyon olabileceğini söyledi bir günlük fitil ve travazol verdi. Ama hiçbir kaşıntım yok sadece yanma sanki biber sürmüşsün de yanmışsın gibi. Dün yine kötüydüm bugün daha iyi gibiyim ama korkuyorum tam olarak geçmedi yanma
Canım benim galiba koku hassasiyeti midemi bulandırıyor kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum ama iki gündür ben yapmıyorum dolayısıyla koku bana gelmediği için rahat geçiyor ilk uyandığım zaman bulantım oluyor hemen kraker alıyorum iki üç tane geçiyor hamdolsunKız ben de çok şükür 2 gündür maşallah maşallah çok iyiyim sabah öğürtü oluyor sadece ona da alıştım artık
Arkadaşlar geçmeyen mantar olmaz başk enfeksiyonunuz da olabilir 5-6 günlük antibiyotik kullanmadan kültür verin ama iyi bi yerde ...10 dakikada ekilmediğinde üreme olmuyor ve antibiyogram yapılsın , gelişi güzel antibiyotik kullanımı bakterilere direnç kazandırıyor ve malesef kadın doğum doktorlarımız mantar deyip iki fitil verip sallıyor ,ben çektim sizlere yardımcı olmak istiyorumÇok teşekkür ederiim evet suyu fazla içiyorum sorunum sanırım idrar yolunda değil başka bir vajinal enfeksiyon. Mantar olsa kaşınırdı diye düşünüyorum kaşınma yok. Yani dün mesela otururken yatarken yanma vardı bugün yürürken ayaktayken bir yanma hali ama içten yanma
Aynıyız valla canımCanım benim galiba koku hassasiyeti midemi bulandırıyor kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum ama iki gündür ben yapmıyorum dolayısıyla koku bana gelmediği için rahat geçiyor ilk uyandığım zaman bulantım oluyor hemen kraker alıyorum iki üç tane geçiyor hamdolsun
Özel hastane ya da klinik poliklinik gidin hem ortam açısından ev gibi daha rahat hissedersinKızlar benim ciddi anlamda hastane fobim var. Ben kendimi bildim bileli acillik olmadan gitmedim hastaneye.
İlk gebelikte günler öncesinden strese girerdim uyuyamazdım ağlayarak giderdim hastaneye
Sırf bu hastane korkusundan rahatlamak için eşimin arkadaşının çalıştığı hasteneye gittim ilk gebelikte, o sağolsun bizle ilgileniyordu işlerimizi hemen halledip çıkıyorduk çok beklemiyorduk.
Ama şimdi o hasteneye gitmicem, hem uzak hem de pandemiden dolayı korkuyorum.
Yarın randevum, stres sardı beni
Maalesef doğumdan sonra da birçok sağlık sorunu yaşadım ve korkum daha da arttı.
Şimdi bir de malum pandemi var her yer hastalık, aşırı stresliyim.
Zaten kan alınırken bayılacak gibi oluyorum, çocuk gibi ağlıyorum
Benim gibi olan var mı
Canım sen hastanede mi yatıyorsun?kanama alanın büyük mü ki? Neden oluyormuş? Bende de var bu arada kanama alanı maalesefKızlar nasılsınız benim kanama alanım hala görünüyor ultrasonda ve yatıyorum.doktor gelişim normal dedi ama işte insan endişeleniyor.
2.gebelikte sakin olurum sanıyodum ama yok yine aynı telaş aynı heyecan.sizlerde benim gibi misiniz
İdrar kültürünü antibiyotik kullanmadan önce vermiştim zaten temiz çıktıArkadaşlar geçmeyen mantar olmaz başk enfeksiyonunuz da olabilir 5-6 günlük antibiyotik kullanmadan kültür verin ama iyi bi yerde ...10 dakikada ekilmediğinde üreme olmuyor ve antibiyogram yapılsın , gelişi güzel antibiyotik kullanımı bakterilere direnç kazandırıyor ve malesef kadın doğum doktorlarımız mantar deyip iki fitil verip sallıyor ,ben çektim sizlere yardımcı olmak istiyorum
İyi bi yerde vermediyseniz çıkmaz ayrıca vajinadan da kaynaklı olabilir .... rica ederim yardım etmeye çalışıyorum sadece ! Bu konularda baya bilgim varİdrar kültürünü antibiyotik kullanmadan önce vermiştim zaten temiz çıktı
Evet idrar yollarımla alakalı değil çünkü idrar yaparken yanma vs. Olmuyor. Vajina ile ilgili olduğunu düşünüyorum ben deİyi bi yerde vermediyseniz çıkmaz ayrıca vajinadan da kaynaklı olabilir .... rica ederim yardım etmeye çalışıyorum sadece ! Bu konularda baya bilgim var
Kızlar doktorum folik asiti bıraktırdı elevit diye bir ilaç verdi kullanan var mı?
Amin canım en hayırlı vakitte inşallahMaşallah canım ne güzel bı duygu ya Allah isteyen herkese nasip etsin
Bilmiyorum canım ama Benim aşırı midemi bulandırıyor doktora bir danışacağım gidinceaaa neden?
bana da solgar yerine iyot takviyeli bi tane verdi, yarindan itibaren onu alacagim
Hayır canım ben folbiol kullanıyordum folwa verdi ona başladım iyot b12 Demir vs takviyeli bi folik asit neden bıraktırdı kiKızlar doktorum folik asiti bıraktırdı elevit diye bir ilaç verdi kullanan var mı?
Bu kanama alanı neden oluyor bilginiz var mu Kızlar rabbim tez zamanda geçirir insallahCanım sen hastanede mi yatıyorsun?kanama alanın büyük mü ki? Neden oluyormuş? Bende de var bu arada kanama alanı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?