2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Allah ne kadar büyük diye düşündüm az evvel. Oğluma hamileyken baya baya zavallı gibiydim hep bulantı hep kusma evde hep ıslak halı kokusu. Buzdolabını açsa eşim içerden kokusunu duyar kızardım falan. Şimdi hem bez değiştiriyorum hem oğlumla ilgileniyorum hem onun yemeklerini kendi yemeklerimizi halledebiliyorum ve sanki hamile bile değilim . Bin şükür ya

Merhabalar kızlar. Ben de bugün hamile oldugumu öğrendim.buyuk ıhtimal mayısta doğar ama haziran annelerindeyim:) size soracağım bisey var cevaplarsanız .sizde idrar yolu enfeksiyonu varmı? Ben bugün tahlil yaptırdım ileri derecedeymiş çok üzüldüm. Bu durumu yaşayanlar varmı acaba

Mide bulantiniz yokmu kızlar
Canım benim çok şükür çok azaldı sebebini buldum ben bulaşık makinası yerleştirirken ve yemek yaparken bulanıyor kokudan dolayı o yüzden yemek yapmayı bıraktım makinayı da yerleştirmiyorum eşim yapıyor sağolsun şu dönem geçene kadar. Adama da acıyorum yemek yaptı yedik ortalığı topladı işe gitti. Bu dönemde Allah eşlerimizin de yardımcısı olsun

Antibiyotik vermiştir doktorun.
Kesintisiz içmen gerek.
Tedavi edilmeyen enfeksiyon düşük riskini arttırır.
İlk gebeliğimde antibiotik kullanmıştım 5.haftada

Canım geçmiş olsun öncelikle hoşgeldin hayırlı olsun bebişin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Doktor bi ilaç filan söylemedi mi ?

Antibiyotik vermiştir doktorun.
Kesintisiz içmen gerek.
Tedavi edilmeyen enfeksiyon düşük riskini arttırır.
İlk gebeliğimde antibiotik kullanmıştım 5.haftada
Ben sağlık ocağında öğrendim bugün hamileliğini
Enfeksiyon çıkmasa kadın doğuma 6haftada gidecektim ama Şimdi yarın gidicem bakalım ne ilaç verecek. Evet düşüğü artırırmış Allahım esirgesin

Canım geçmiş olsun öncelikle hoşgeldin hayırlı olsun bebişin ☺☺ Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Doktor bi ilaç filan söylemedi mi ?
Çok tesekur ederim canım.❤ Doktora yarın gidicem inşallah. Sıkıntısız atlatirim umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…