2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar merhaba herkes bebeğini sağlıcakla kucağına alır inşallah. Ben bugün doktora gittim 6+0 olmam gerekiyordu dr 6+3 dedi bebek vardı ama kalp atışı yoktu normal mi acaba çok korkuyorum. Dr haftaya bir daha gel dedi

Allah yardımcın olsun kuzum ya hepimiz de ayrı bi sorun var kazasız belasız şu 9 ayı atlatırız inşallah
benimde 5 + 3 öyle ağrım yok pek fazla iş yapmıyorum özellikle ağır hiç kaldırmıyorum sürekli bi uyku hali var bolca uyumamam rağmen dikkat et kendine ağır şeyler kaldırma yorma kendini uzat ayaklarını dinlen bol bol

Benim de 8+0 mide bulantım sabah ve akşamları hafif hafif var yine de ama çok çok yoğun değil, 6.hafta korkunçtu bende mesela. Ben de arada kuruyorum cnm, bulantı geçiyor gibi mi, noluyor diye... Ama sanırım her bünye farklı, belki giderek azalacaktır bizimki de...

Merhabalar benimde içeride kanama alanım var bence sizinkisi kurumuş o yüzden kahverengi olarak dışarı atılmış. Geçmiş olsun
Kesenin etrafını sarmış, ince uzun bi kanama alanı var kesenin etrafını sardığı için düşük riski var dedi doktor, ama kalp atışı falan güzeldi, aslında progesteron seviyem de hep 60 üzeri çıkmıştı, neden böyle oldu anlamadım, sizin kaç haftalık, benim 9+1 şimdi? Size doktor ne dedi? Kırmızı kanama mı oldu sizde? Sağlıklıdır dilerim

Canım bazen geç görünüyor, 7-8.haftaları buluyor. Hemen kötü düşünme, azıcık daha sabredin, inşallah güzel haberler alırsınız. Bir de vajinal de ancak ses duyuluyor o haftalarda, üstten baktıysa duyamaması normal.

kalp atış sesini duymamış olabilirsin ama görüntüde yok muydu ama daha çok küçük belli olmuyo olabilir haftaya salı 6 + 4 olucam bende gidip baktırcam 4+5 iken zar zor keseyi gördük

bulantınız kaç haftalıkkken başladı 5 + 3 şuana kadar olmadı hiç inş olmaz ilk hamileliğimde çok kötüydü bunda olmayınca bende şaşırdım acaba erken mi yoksa inş hiç olmaz bu seferkinde

ben haşimatoyum doktor antikorlarımın yüksekliğinden haşimato teşhisi koydu kanıma bakıldı tpo anti tpo değerleri yüksek ve hiç bi zman düşmüyor

Bende simdi cektirdim ultrasonda sorun yok dedi sonuclarimi birazdan alicam kan testi de cumaya kadar cikicakmis. Bir de hepatit b tahlilim cikmis doktorum asi yaptir dedi. Simdi dahiliyeyi bekliyorum bugun baya sabahtan beri doktordayim

Benim hiç uyku yok bulantı fln da yok bel kasik ağrısı var fazlasıyla. Bide ben çalıştığım için sürekli oturuyorum o zmn da belim çok ağrıyor Allah yardımcımız olsun

@dyggnd ve M maralalmila , kızlar bu yumurtalık kisti ağrınızı bana da tarif eder misiniz?
Tam olarak yumurtalik kistinden mi rahim buyumesinden mi bilemiyorum ama sag tarafim batiyor gibi yani oraya bastirmam imkansiz aci oluyor ara sira bicak saplanmasi kramp gibi seyler yasiyorum kisa sureli ama rahatsiz rdici yatarken gerilme hissi cenin pozisyinu biraz rahatlatiyor bir doluluk hissi bu tarz canim. Ve tek bi yerde

Benim hiç uyku yok bulantı fln da yok bel kasik ağrısı var fazlasıyla. Bide ben çalıştığım için sürekli oturuyorum o zmn da belim çok ağrıyor Allah yardımcımız olsun
amin bende çalışıyorum sürekli oturmam lazım ama fırsat buldukça kalkıp yürüyorum 2tane boyun fıtıgı birde belde fıtık var ama bu hamileliğimde belim ağrımadı şükür

Seninki inşallah rahim büyümesindendir canım, ben az önce doktordaydım o bölgeye baktı, benim orada da kanama alanım varmış, hayırlısı bakim

Bende simdi cektirdim ultrasonda sorun yok dedi sonuclarimi birazdan alicam kan testi de cumaya kadar cikicakmis. Bir de hepatit b tahlilim cikmis doktorum asi yaptir dedi. Simdi dahiliyeyi bekliyorum bugun baya sabahtan beri doktordayim

Kizlar hepatit b asisi 12. Haftadan sonra yapilirmis. Doktor yaptirabilirsin yazmis bende nerdeyse bugun hastanedeyken yaptiriyim bari demistim. Aklinizda olsun sizinde

Seninki inşallah rahim büyümesindendir canım, ben az önce doktordaydım o bölgeye baktı, benim orada da kanama alanım varmış, hayırlısı bakim
Kanama alani neymis ki cnm . Valla ozeodeki doktorndemedi kistndiye devlete bi gittim o kist dedi bugun 6+1 im cuma doktora gidicem kalp atislari icin bi detayli baktiricam ultrasonla rahatsiz ediyor

Kanama alani neymis ki cnm . Valla ozeodeki doktorndemedi kistndiye devlete bi gittim o kist dedi bugun 6+1 im cuma doktora gidicem kalp atislari icin bi detayli baktiricam ultrasonla rahatsiz ediyor
Ha sana doktor kist dediyse kisttir o be kuzum, korkma hiç, benimki kanama alanıymış, kanamam olmuştu da, daha varmış, bakalım, inşallah bebişim etkilenmez vücudumdaki bu saçmalıklardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…