2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Ya çok şükür bizim doktora muhabbete gidiyor gibiydik ilkinde özel hastane avantajı da bu sanırım gezmeye gidiyor gibisin ama şimdi ben de pek gitmek istemiyorum koronaaaa

Ayyy çok severim izlemeyi bıraktım orayı ben hamburger yapmışlardı biz de evde yaptık sonra her canım istediğini onlar gibi yapamıcağımı anladım

su an iskence gibi izliyorum resmen, iki kere degistirdim geri actim sonra. boyle bol yesillikli limonlu ne yerim üfff

Ya çok şükür bizim doktora muhabbete gidiyor gibiydik ilkinde özel hastane avantajı da bu sanırım gezmeye gidiyor gibisin ama şimdi ben de pek gitmek istemiyorum koronaaaa
Bana özel devlet fark etmiyor canım o ortama girmek düşüncesi, doktorla karşı karşıya gelmek vs aşırı geriyor beni
Biliyorum çok saçma ama elimde değil

Özel hastane ya da klinik poliklinik gidin hem ortam açısından ev gibi daha rahat hissedersin
Hiç fark etmiyor her yerde aynı gerginliği yaşıyorum
Bu gebelikte zaten takibimi özel muayenehanede yaptırcam ama tahliller için mecbur gidicem hastaneye.
Hastalık kapma düşüncesi ya da sadece iğne korkusu değil hissettiğim, genel olarak bu tarz ortamlarda bulunmak inanılmaz geriyor beni.
Ben böbrek taşından çok çektim, o deli sancılarda bile son raddeye kadar evde bekledim gitmedim, böyle aşırı bir durum işte

Tabi canım doktor ne derse uymak lazım, ben yarın hatırlatayım bu aşı konusunu bakalım ne diyecek.

Aynen, bulsam fırsat ben de uyucam ama daha hiç uyumadım sabahtan beri dolanıyorum evde,
Valla canım ben genelde öğlen kızımla birlikte uyuyorum çok iyi geliyor, hem kızımın yanında yatınca o da daha uzun ve güzel uyuyor. Akşam da bir posta kızı uyuturken yine uyuyorum sonra da zaten ordan gece uykusuna geçiş yapıyorum. Sağolsun yemek bulaşık her işi eşim hallediyr da kafam rahat yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…