2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Risk grubundaysan muhtemelen yapılmanı isticektir doktorun canım yine de söyle sen ama genelde sorun görmüyorsa gebelik sonrası diyo
Risk grubunda olmayı neler belirliyor acaba, ilk gebelikte Doğumdan sonra yaptırırsın demişti doktor ama hiç fırsatım olmadı dediğim gibi başka hastalıklarla uğraştık. Acaba doğumdan sonra emzirirken de yapılabilen bir aşı mı bunu da merak ediyorum

Grubumuzda Kayserili olan veya Kayseri’de yaşayan var mı kızlar
Kayseri’ye yakın başka bir ilçede oturuyoruz, bulunduğum ilde veya ilçede doğum için güvenerek gidebileceğim bir hastane yok, ilk doğumumu devlette yaptım, benim için kötü bir tecrübeydi
Bu kez takiplerimi özel muayenehanede yaptırcam ama doğum için hastane araştırmam gerek, bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse memnun olurum
İyi geceler herkese

Canım bende hiç bişey yokken Bi sabah uyandım lavaboya girdim ve öyle kanama gördüm baya parlak kırmızı adet olmuşum gibi akıntı gibi kan geliyordu hemen doktora gittim hastaneye yatışım yapıldı aynı gün progestan iğne yapıldı ve hapları kullanmaya başladım çarşamba günü kontrolum var çok şükür eve taburcu oldugumdan beri kanama filan olmadı bulantılarım aşırı arttı ama bulantıların artması gebeliğin ilerlediğini göstergesiymiş aynı zamanda. O yüzden dayanmaya çalışıyorum. Hep dinleniyorum kendimi hiç yormuyorum bebeğim için her şey

Benim de bugün ayrı bir bulantım var doğru düzgün bir şey yiyemedim. Gece istifraya kalkacak gibiyim

Kayseride yaşamıyorum ancak oralı bir arkadaşım mustafa başbuğa gitmişti memnun olduğunu söylemişti. Seçeneklerin arasında var mı bilmiyorum, bunu da bir araştır.

Kızlar ağzının tadı değişen var mı? Metal tadı gibi

Çok teşekkür ederim açıklamana

Bende de lekelenme var kan sulandırıcı yapabilir böyle seyler dedi dokto r ama kesmedi hatta rapor cıkardı doguma kadar kullanacakmışım. Kesmelimiydi ya
Benimki muhtemelen kan sulandırıcı iğne ve ilaçtanmış, kestik bakalım, umarım çözüm olur, sağol kuzum

Selam kızlar herkez kalp atıslarını duydunuzmu hepinize dua ediyorum saglıkla alalım kucaklarımızaaa inşallah
Ben bu sabah 9+2 oldum, bugün ilk kontrolüme gidicem, eğer bebek sağlıklı gelişmişse duyarız inşallah

Günaydın kızlar
Çookk heyecanlıyım, bugün ilk kez miniğimi göreceğim
Gece çok stresli yatmıştım ama şimdi heyecan daha fazla, içim kıpır kıpır
Haftasıyla uyumlu olarak gelişim göstermişse bugün kalp atışını duyarız inşallah
Dua edin bizim için güzel anneler
Güzel bir gün olsun hepimiz için

İnşallah duyarsın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…