2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

çok geçmiş olsun, içinize sinmiyorsa bir doktorla daha konuşun isterseniz..
ama o da aynı şeyi önerirse belki de önermelerinde bir neden vardır.
inşallah en kısa zamanda, sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebislerin olur Allah acil şifalar versin

valla sabrına hayranım çok coolsun
bize hemen haber ver unutma.

Hemen yazarım canım, daha 10.10 randevusunu almadık dedi görevli, ben de 10.20
Kaç kişi kaldı diye sorup duruyorum sabrım buraya kadar

Vitaminlerrden oldugunu dusunuyorum benım kiler de uzadı maşallah

Hadi insallah güzel geçer aklına takılan tüm sorularını sor canım
Çıktım Kızlar KirazHanim
Doktor 9+4 dedi ama bana son adet tarihimi falan sormadı, çok ilginç değil mi
Ben sata göre 9+2 oluyurum.
Sadece ilk gebelik mi dedi bir de vitamin alıyor musun dedi.
Kalp atışını dinletti, tamam bebek güzel kalp atışı var bu haftalarda başka bir şey yok zaten dedi.
İlk gebelikte gittiğim hastanede her kontrolde kilo, tansiyon bakılırdı. Kullandığın ilaç var mı bi hastalığın var mı sigara alkol kullanımı var mı vs bunları sorarlardı, burda hiçbir şey sormadılar.
Tahlilleri de öğleden sonra göstermene gerek yok, üç hafta sonra geldiğinde gösterirsin dedi. Bu da ilginç değil mi, belki tsh yüksek çıkacak ilaç başlamam gerekecek.
Ay ne bileyim baktık çıktık işte başka bir şey olmadı.
Sonuçlarımı alınca özel doktora gidicem

Hayırlı olsun canımm çok sevindim sağlıklı ilerlemesine.Benim de adet tarihimi hiç sormamıştı direkt bebeğin haftasını söylemişti ben de şaşırmıştım Kiloma tansiyonuma benim de bakılmadı hiç ama sonuçlarını sen görürsün e nabızdan. Yüksek değer yoksa göstermene gerek olmayabilir gelişimi önde olduğu için 9+4 görünüyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…