2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benimde evvel gün öyleydi canım gün boyu geçmedi ağrısı parol atabilirmisn dedi doktorum ama ben atmadm

Kuzum çok korktum tansiyon yükseldi falan sandım hala çok ağrıyor şiddetli şekilde
Korkma canım inşallah kötü bişey yoktur hamilelikte baş ağrısı olabilirmiş ama sen her ihtimale karşı evde tansiyon aleti bulundur olcersin için rahatlar benimki düşüyor sürekli baş ağrısı olmuyo ama bı kraker yiyorum yada tuzlu ayran iyi geliyor korkma hiç bisy olmaz

Siparişi verdim canım henüz gelmedi tansiyon aleti Benim de ilk kez başım ağrıdı çok teşekkür ederim canım

Günaydın güne bulantı yla başlayan güzel anneler
Bulantısız başlayan anneler size de günaydın sizi birazcık kıskanıyor olabilirim

valla dün burda lahmacun falan filan diyodum ama bugün itibairyle sabahları midem bulanmaaya başladı hayırlı olsun.

Siparişi verdim canım henüz gelmedi tansiyon aleti Benim de ilk kez başım ağrıdı çok teşekkür ederim canım ♥

geçmiş olsuuun

Gunaydinn
Bende bas agrisiyla uyandim bugun dun doktordan gelince uyumustum aksam uykum yokken uyudum. Uykum olmayinca da cok uyandim gece o yuzden bas agrisi oldu sanirim uyuyup uyanmaktan bi de ben cok unutkan olmusum ya dun kimligimi hastanede unutmusum aksam farkettim normalde boyle bir seyi asla yapmam cok dikkatliyimdir ama nasil oldu anlamadim. Sagolsun babam almaya gitti gece evleri cok yakin hastaneye

Bende de lekelenme var kan sulandırıcı yapabilir böyle seyler dedi dokto r ama kesmedi hatta rapor cıkardı doguma kadar kullanacakmışım. Kesmelimiydi ya
Benim pıhtılaşma problemim o kadar ciddi değilmiş, hatta bebeği etkikeyen ni yanı yokmuş, iki perinatolog kontrol ediyor, ikisi de keselim dedi, bir de benimkinde kanama alanı çok büyük, riski yüksekmiş, senin belki kanama alanın bile yoktur, korkma, inşallah yoktur

Su içmen nasıl canım? Benim başım ne zaman ağrısa 1 litre kadar su içerim hemen, geçer, bi denesen mi?

Geçmiş olsun. Kürtaj olmak istememenizde özel bir neden var mı? İlaçlarla düşürmek uzun ve daha kontrol dışı gerçekleşebilir haliyle de psikolojik olarak yıpratıcı. Lütfen doktorunuza güvenin. Kürtaj korkulacak bir işlem değil.

Yaa, çok üzüldüm ya, geçmiş olsun, hemen arkasından, siz ister istemez sağlıkla gelsin inşallah, ben iki dış gebelik yaşadım, ameliyat da oldum tüpüm alındı ama kürtajı hiç bilmiyorum, doktorun ne öneriyorsa onu tercih et ama bence, istersen de birkaç doktora daha danış hatta

çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla tekrar hamile kalırsınız.
doktorunuzun önerisini dinleyin bence ama yine de emin olmak bi doktora daha görünebilirsiniz.

Daha once de 8 haftalik kalbi durdu ve aldirmak zorunda kaldim ne bileyim narkoz veriyorlar bu sekilde istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…