- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #6.281
Benimde evvel gün öyleydi canım gün boyu geçmedi ağrısı parol atabilirmisn dedi doktorum ama ben atmadmGünaydın kızlar gece benim için çok zor geçti akşam başım ağrıdı uyudum sabaha karşı yine baş ağrısıyla uyandım hala ağrıyor cuma günü doktora gidecektim ama doktorumu arıcam müsaitse bugün gidicem
Kuzum çok korktum tansiyon yükseldi falan sandım hala çok ağrıyor şiddetli şekildeBenimde evvel gün öyleydi canım gün boyu geçmedi ağrısı parol atabilirmisn dedi doktorum ama ben atmadm
Korkma canım inşallah kötü bişey yoktur hamilelikte baş ağrısı olabilirmiş ama sen her ihtimale karşı evde tansiyon aleti bulundur olcersin için rahatlar benimki düşüyor sürekli baş ağrısı olmuyo ama bı kraker yiyorum yada tuzlu ayran iyi geliyor korkma hiç bisy olmazKuzum çok korktum tansiyon yükseldi falan sandım hala çok ağrıyor şiddetli şekilde
Siparişi verdim canım henüz gelmedi tansiyon aleti Benim de ilk kez başım ağrıdı çok teşekkür ederim canımKorkma canım inşallah kötü bişey yoktur hamilelikte baş ağrısı olabilirmiş ama sen her ihtimale karşı evde tansiyon aleti bulundur olcersin için rahatlar benimki düşüyor sürekli baş ağrısı olmuyo ama bı kraker yiyorum yada tuzlu ayran iyi geliyor korkma hiç bisy olmaz
Rica ederim canım 9 ayı kazasız belasız atlatırız da bebislerimize sağlıkla kavuşuruz inşallahSiparişi verdim canım henüz gelmedi tansiyon aleti Benim de ilk kez başım ağrıdı çok teşekkür ederim canım
Günaydın güne bulantı yla başlayan güzel anneler
Bulantısız başlayan anneler size de günaydın sizi birazcık kıskanıyor olabilirim
Siparişi verdim canım henüz gelmedi tansiyon aleti Benim de ilk kez başım ağrıdı çok teşekkür ederim canım ♥
Günaydın kızlar gece benim için çok zor geçti akşam başım ağrıdı uyudum sabaha karşı yine baş ağrısıyla uyandım hala ağrıyor cuma günü doktora gidecektim ama doktorumu arıcam müsaitse bugün gidicem
Benim pıhtılaşma problemim o kadar ciddi değilmiş, hatta bebeği etkikeyen ni yanı yokmuş, iki perinatolog kontrol ediyor, ikisi de keselim dedi, bir de benimkinde kanama alanı çok büyük, riski yüksekmiş, senin belki kanama alanın bile yoktur, korkma, inşallah yokturBende de lekelenme var kan sulandırıcı yapabilir böyle seyler dedi dokto r ama kesmedi hatta rapor cıkardı doguma kadar kullanacakmışım.Kesmelimiydi ya
Su içmen nasıl canım? Benim başım ne zaman ağrısa 1 litre kadar su içerim hemen, geçer, bi denesen mi?Günaydın kızlar gece benim için çok zor geçti akşam başım ağrıdı uyudum sabaha karşı yine baş ağrısıyla uyandım hala ağrıyor cuma günü doktora gidecektim ama doktorumu arıcam müsaitse bugün gidicem
Geçmiş olsun. Kürtaj olmak istememenizde özel bir neden var mı? İlaçlarla düşürmek uzun ve daha kontrol dışı gerçekleşebilir haliyle de psikolojik olarak yıpratıcı. Lütfen doktorunuza güvenin. Kürtaj korkulacak bir işlem değil.Selam kizlar dr malesef bebegin kalp atisini goremedi sagliksiz gebelik olarak gordu ve bebek dogru duzgun gorunmedi. Beni kurtaja yonlerdirdi yatisinizi yapmamiz lazim dendi fakat ben kurtaj ilmak istrmiyorum. Nette ilacla da dusurulecegi yazdi etrafinizda ilacla dusuren var mi?
Yaa, çok üzüldüm ya, geçmiş olsun, hemen arkasından, siz ister istemez sağlıkla gelsin inşallah, ben iki dış gebelik yaşadım, ameliyat da oldum tüpüm alındı ama kürtajı hiç bilmiyorum, doktorun ne öneriyorsa onu tercih et ama bence, istersen de birkaç doktora daha danış hattaSelam kizlar dr malesef bebegin kalp atisini goremedi sagliksiz gebelik olarak gordu ve bebek dogru duzgun gorunmedi. Beni kurtaja yonlerdirdi yatisinizi yapmamiz lazim dendi fakat ben kurtaj ilmak istrmiyorum. Nette ilacla da dusurulecegi yazdi etrafinizda ilacla dusuren var mi?
çok geçmiş olsunSelam kizlar dr malesef bebegin kalp atisini goremedi sagliksiz gebelik olarak gordu ve bebek dogru duzgun gorunmedi. Beni kurtaja yonlerdirdi yatisinizi yapmamiz lazim dendi fakat ben kurtaj ilmak istrmiyorum. Nette ilacla da dusurulecegi yazdi etrafinizda ilacla dusuren var mi?
Günaaaaydıııııınnnnatanamayanogretmen insallah güzel haberlerle dönersin canım kaçta eandevuuun
bireylulmasali canım benim geçmiş olsun2 bardak soğuk suyu arka arkaya iç bakalım baş ağrısına iyi geliyor genelde dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?