- 13 Nisan 2020
- 2.897
- 5.448
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #6.321
Bende özele gidiyorum ama kilo tansiyon bakmıyor benimde aklımda soru işaretleri varÇıktım KızlarKirazHanim
Doktor 9+4 dedi ama bana son adet tarihimi falan sormadı, çok ilginç değil mi
Ben sata göre 9+2 oluyurum.
Sadece ilk gebelik mi dedi bir de vitamin alıyor musun dedi.
Kalp atışını dinletti, tamam bebek güzel kalp atışı var bu haftalarda başka bir şey yok zaten dedi.
İlk gebelikte gittiğim hastanede her kontrolde kilo, tansiyon bakılırdı. Kullandığın ilaç var mı bi hastalığın var mı sigara alkol kullanımı var mı vs bunları sorarlardı, burda hiçbir şey sormadılar.
Tahlilleri de öğleden sonra göstermene gerek yok, üç hafta sonra geldiğinde gösterirsin dedi. Bu da ilginç değil mi, belki tsh yüksek çıkacak ilaç başlamam gerekecek.
Ay ne bileyim baktık çıktık işte başka bir şey olmadı.
Sonuçlarımı alınca özel doktora gidicem
Hadi bakalım görcez
Canım bana sormuştu tahlilleri gelmeden önce ver sonucunu getir demişti aile hekimliğinde verdim sonucu giderken götürdüm eksik olan tahliller varmış onları da orda yaptırdım haftaya perşembe gidicem şifada içiyo musun ne yiyosun ne yemiyorsun hepsini sordu bana özelle devlet farkı bu sanıyorum ki aynen özele git canım o daha farklı ilgileniyorÇıktım KızlarKirazHanim
Kalp atışını dinletti, tamam bebek güzel kalp atışı var bu haftalarda başka bir şey yok zaten dedi.
İlk gebelikte gittiğim hastanede her kontrolde kilo, tansiyon bakılırdı. Kullandığın ilaç var mı bi hastalığın var mı sigara alkol kullanımı var mı vs bunları sorarlardı, burda hiçbir şey sormadılar.
Tahlilleri de öğleden sonra göstermene gerek yok, üç hafta sonra geldiğinde gösterirsin dedi. Bu da ilginç değil mi, belki tsh yüksek çıkacak ilaç başlamam gerekecek.
Merhaba canim doktorun dedigi gun 10 gun snra geldi o da bugune denk geliyor ama beb gitmedim bugun 6+2 yim cuma gidicem kalp atisi icin biraNdaha gecsin duyulmaz fln moralm bozulur diye suan sdc keseyi gorduk bebiside gormedik yani ins bende gorur ve duyarimSelam kızlar herkez kalp atıslarını duydunuzmu hepinize dua ediyorum saglıkla alalım kucaklarımızaaa inşallah
Çıktım KızlarKirazHanim
Benimkiler de iyice kıvrıldı fark ediyorum. Gür ve kıvrıktı normalde de ama şimdi dediğin gibi lifting yapılmış gibiKızlar çok komik bişi dicembenim kirpiklerim karışmadı aksine kıvrıldı sanki lifting yaptırmışım gibi niye böyle acaba bi yüzüm beyaz kirpikler kıvrık . Kirpiklerim uzundur ama kıvrık değil normalde çok hoşuma gidiyo şuan
Merhaba canim doktorun dedigi gun 10 gun snra geldi o da bugune denk geliyor ama beb gitmedim bugun 6+2 yim cuma gidicem kalp atisi icin biraNdaha gecsin duyulmaz fln moralm bozulur diye suan sdc keseyi gorduk bebiside gormedik yani ins bende gorur ve duyarim
Folik asit vitamin değilmiVitamin de kullanmıyorum ki benfolik asit bir o kadar belki o yapıyosa bilemem tabikii
Oyyh masallah annesi bu melegi kucagindanuyuturken gordugun gunler gelsin saglicakka cok sevindim cnm sorun olmamasina nazarlardan korusun allahim ins ben ve daha bebisini gormeyen diger arkdslarda bu goruntuyle evimize döneriz
Ben 5+4 falandim ozel hastane keseyi ustten gordu devlete gittim vajinal bakti hosuma gitmedi acikcasi . Ama sonra okudum sorun teskil etmezmis rahim agzina kdr girerms sdc o yuzden tamam fedim bakalim en kotu vajinal olsun iyi olsunda yeterkiDuyarsın canım ama karından duymaya bilirsin ben 6.1 de vajinal duydum
Benim de öyle oldu canım yüzüm kireç gibi eşime nur saçıyorum diyorumKızlar çok komik bişi dicembenim kirpiklerim karışmadı aksine kıvrıldı sanki lifting yaptırmışım gibi niye böyle acaba bi yüzüm beyaz kirpikler kıvrık . Kirpiklerim uzundur ama kıvrık değil normalde çok hoşuma gidiyo şuan
Maşallah canım yaa nasıl güzel bisy bu sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Sağlıkla gelsinlerde canım biz çekeriz bulantıyıAhh ahh bana da öyle geliyor canım ve yediğim her yemekten 5 dakika sonra ağzımın tadı resmen acıyorvee oğluma hamileykende böyleydim maalesef 9 ay öyle gezdim doğum olur olmaz ağzımın tadı düzeldi
Beni kötü ediyor kuzum yaGebelikte genellikle verilen vitamindir.bende kullandığımı hatırlıyorum
Aynen normal diyorlar ama başın çok ağrırsa soğuk su iç canım hemen geçmiş olsunnnnnE effokSpring05 S SarI NisaN Senemisback Y Yorgunnnanne kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kahvaltı yaptım şu an biraz daha iyiyim çok şükür araştırdığım kadarıyla baş ağrısı ilk aylarda normal olarak kabul ediliyor yine de cuma günü randevum var doktorumdan bilgi alıcam. atanamayanogretmen canım mutlu haberlerini bekliyoruz
Canım geçmiş olsun, daha iyi misin?E effokSpring05 S SarI NisaN Senemisback Y Yorgunnnanne kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kahvaltı yaptım şu an biraz daha iyiyim çok şükür araştırdığım kadarıyla baş ağrısı ilk aylarda normal olarak kabul ediliyor yine de cuma günü randevum var doktorumdan bilgi alıcam. atanamayanogretmen canım mutlu haberlerini bekliyoruz
Valla ben esmerim o yüzden çok değişmedim ama kirpiklerim zaten uzundu baya farkettim gürleşti sankiBenim de öyle oldu canım yüzüm kireç gibi eşime nur saçıyorum diyorum
Ay kuzum çıkmışsın maşallah çok sevindimÇıktım KızlarKirazHanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?