2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende özele gidiyorum ama kilo tansiyon bakmıyor benimde aklımda soru işaretleri var
Hadi bakalım görcez

Canım bana sormuştu tahlilleri gelmeden önce ver sonucunu getir demişti aile hekimliğinde verdim sonucu giderken götürdüm eksik olan tahliller varmış onları da orda yaptırdım haftaya perşembe gidicem şifada içiyo musun ne yiyosun ne yemiyorsun hepsini sordu bana özelle devlet farkı bu sanıyorum ki aynen özele git canım o daha farklı ilgileniyor

Selam kızlar herkez kalp atıslarını duydunuzmu hepinize dua ediyorum saglıkla alalım kucaklarımızaaa inşallah
Merhaba canim doktorun dedigi gun 10 gun snra geldi o da bugune denk geliyor ama beb gitmedim bugun 6+2 yim cuma gidicem kalp atisi icin biraNdaha gecsin duyulmaz fln moralm bozulur diye suan sdc keseyi gorduk bebiside gormedik yani ins bende gorur ve duyarim

Gozun aydinn cok sevindim her seyin yolunda olmasina benim eski doktorumda oyle cok rahatti hic bir sey sormuyordu. Testlerini yaptirip baska doktora gittiginde sorar bence mutlaka. Tsh i cok onemsiyorlar ama zaten sen test sonucun cikinca da goruyorsun bir seyleri ona gore erken yada gec gidebilirsin ozel doktora Bende cook once yaptirdim testleri hic bir ilac vs baslanmadi daha Bir de gebelikte sanirim tansiyonda da artis oluyor benim tansiyonum hep 9 7 cikardi olctugumde, hastanede 11 8 cikmisti

Benimkiler de iyice kıvrıldı fark ediyorum. Gür ve kıvrıktı normalde de ama şimdi dediğin gibi lifting yapılmış gibi

Duyarsın canım ama karından duymaya bilirsin ben 6.1 de vajinal duydum

Duyarsın canım ama karından duymaya bilirsin ben 6.1 de vajinal duydum
Ben 5+4 falandim ozel hastane keseyi ustten gordu devlete gittim vajinal bakti hosuma gitmedi acikcasi . Ama sonra okudum sorun teskil etmezmis rahim agzina kdr girerms sdc o yuzden tamam fedim bakalim en kotu vajinal olsun iyi olsunda yeterki

Benim de öyle oldu canım yüzüm kireç gibi eşime nur saçıyorum diyorum

Ahh ahh bana da öyle geliyor canım ve yediğim her yemekten 5 dakika sonra ağzımın tadı resmen acıyor vee oğluma hamileykende böyleydim maalesef 9 ay öyle gezdim doğum olur olmaz ağzımın tadı düzeldi
Sağlıkla gelsinlerde canım biz çekeriz bulantıyı

Aynen normal diyorlar ama başın çok ağrırsa soğuk su iç canım hemen geçmiş olsunnnnn

Ay kuzum çıkmışsın maşallah çok sevindim tansiyonu ölçmesi gerekirdi ben her gittiğimde ölçüyor doktorum hatta evime de tansiyon aleti aldırdı arada ölç dedi gebelikte önemliymiş gerçi babamda hipertansiyon olduğunu belirtmiştim genetik yatkınlığım fazla diye düşünüp kontrol de ediyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…