- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #6.341
Sonraları bir de denir ilacı eklemecek ki sormaBeni kötü ediyor kuzum ya
Çok şükür canım toparladım ama gece kötüydüm bayağı duş aldım nerdeyse acile gidecektim ama geceye göre çok iyiyimCanım geçmiş olsun, daha iyi misin?
Ben çok şükür bomba gibiyim hayrolsun insallah bulantılarım hafifliyor mu acaba yoksa bi sorun mu var diye düşünmeden kendimi alamıyorum ama bugünüme şükürKızlaar nasılsınız mutlu sıkıntısız bi gün geçirmeniz dileğiyle inşAllah sağlıklıca bebişlerimize kavuşmak dileğiyle Rabbim'n izniyle bi yazıyım dedim..
Ya ben daha taaaaa haftaya perşembe ageçmiyor günlerGünaydın kızlarrr kimler doktora gitti bugün yeni haberler neler
Kız maşallah de ne güzel bulantıların geçiyor işteBen çok şükür bomba gibiyim hayrolsun insallah bulantılarım hafifliyor mu acaba yoksa bi sorun mu var diye düşünmeden kendimi alamıyorum ama bugünüme şükürsen nasılsın canm
Rabbim iyilik versin kuzum şükrünü daim kılsın hep böyle olasın inşAllah. Dr. Ne zaman gidiceksin ? Şükür bende öyle uğraşıyorum napayım dr. Gününü çekiyorum bakalım benimde 2 gündür belirtilerim bi kayboluyo geliyo kafasına göre stres yapmayım diyorum eldemi sanki.. banada dua et güzel haberler alıyım inşAllah bebişim hakkındaBen çok şükür bomba gibiyim hayrolsun insallah bulantılarım hafifliyor mu acaba yoksa bi sorun mu var diye düşünmeden kendimi alamıyorum ama bugünüme şükürsen nasılsın canm
Maşallah
Canım aminnnn hepimiz sağlıkla kavuşalımRica ederim canım 9 ayı kazasız belasız atlatırız da bebislerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah ❤
Kızlar sakin bende oyle endişeye kapıldım belirtim bi oluyor bi olmuyo diye ama gecen kontrole gittim maşallahı var miniğimin gelişimide cok guzel içiniz ferah tutun belirti her zaman olcak diye bişey yokRabbim iyilik versin kuzum şükrünü daim kılsın hep böyle olasın inşAllah. Dr. Ne zaman gidiceksin ? Şükür bende öyle uğraşıyorum napayım dr. Gününü çekiyorum bakalım benimde 2 gündür belirtilerim bi kayboluyo geliyo kafasına göre stres yapmayım diyorum eldemi sanki.. banada dua et güzel haberler alıyım inşAllah bebişim hakkında
Devletteki haklı o kadar yoğun ki kadın doğum sürekli hamile kaıdn varCanım bana sormuştu tahlilleri gelmeden önce ver sonucunu getir demişti aile hekimliğinde verdim sonucu giderken götürdüm eksik olan tahliller varmış onları da orda yaptırdım haftaya perşembe gidicem şifada içiyo musun ne yiyosun ne yemiyorsun hepsini sordu bana özelle devlet farkı bu sanıyorum ki aynen özele git canım o daha farklı ilgileniyor
Anlamadım canımSonraları bir de denir ilacı eklemecek ki sorma
Ben sabah namazından sonra uyuyamıyorum canım gözlerim açılıyor hemen ama akşam erken uyuyorum gün içinde de uykum gelmiyor öyleKizlar uyku durumlariniz nasil bu arada. Ben neredeyse hic uyumuyorum yani saatim var uyku duzenini olcen derin uyku en fazla 50 dakika gerisi hep hafif uyku gozukuyor
ve gece 6 kez tuvalete kalkiyorum birde alerji olunca geceleri surekli burun silme nöbetleri hapsuruklar.. uykum ztn normalde de cok hafiftir ama artik nerdeyse uyumuyo gibiyim oglenleri allahtan bi kac saat kestiriyorum uyku basiyoda oyle idare ediyorum. Cok uykum olsa bile uyuyamiyorum deliricem.sabah 8 dedim mi ayaktayim. Sizde yasiyornusunuz ayni durumu yoksa bu tamamrn benm bunyemle mi ilgili bilemedm
Ben de 9+2 yim, benim de sanki biraz azalıyor bu aralar, hayırlısı bakalımBen çok şükür bomba gibiyim hayrolsun insallah bulantılarım hafifliyor mu acaba yoksa bi sorun mu var diye düşünmeden kendimi alamıyorum ama bugünüme şükürsen nasılsın canm
Ezandan snra bazen bende uyuyamıyorum erken yatmak iyi oluyodur en azindan cnm benm gun icinde surekli uykum varBen sabah namazından sonra uyuyamıyorum canım gözlerim açılıyor hemen ama akşam erken uyuyorum gün içinde de uykum gelmiyor öyle
Kızlar sakin olun benim iki ablam da hiç mide bulantısı yaşamamış korkmayınBen de 9+2 yim, benim de sanki biraz azalıyor bu aralar, hayırlısı bakalım
MaşAllah maşAllah bende bian önce o günleree geçsem Rabbim'n izniyle inşAllah aynen stres yapmamak lazım yoksa heryerden bişey çıkıyor..Kızlar sakin bende oyle endişeye kapıldım belirtim bi oluyor bi olmuyo diye ama gecen kontrole gittim maşallahı var miniğimin gelişimide cok guzel içiniz ferah tutun belirti her zaman olcak diye bişey yok
Ay ne bilim alışmıştım sankiKız maşallah de ne güzel bulantıların geçiyor işte
Kizlar uyku durumlariniz nasil bu arada. Ben neredeyse hic uyumuyorum yani saatim var uyku duzenini olcen derin uyku en fazla 50 dakika gerisi hep hafif uyku gozukuyor
ve gece 6 kez tuvalete kalkiyorum birde alerji olunca geceleri surekli burun silme nöbetleri hapsuruklar.. uykum ztn normalde de cok hafiftir ama artik nerdeyse uyumuyo gibiyim oglenleri allahtan bi kac saat kestiriyorum uyku basiyoda oyle idare ediyorum. Cok uykum olsa bile uyuyamiyorum deliricem.sabah 8 dedim mi ayaktayim. Sizde yasiyornusunuz ayni durumu yoksa bu tamamrn benm bunyemle mi ilgili bilemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?