2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlaar nasılsınız mutlu sıkıntısız bi gün geçirmeniz dileğiyle inşAllah sağlıklıca bebişlerimize kavuşmak dileğiyle Rabbim'n izniyle bi yazıyım dedim..
Ben çok şükür bomba gibiyim hayrolsun insallah bulantılarım hafifliyor mu acaba yoksa bi sorun mu var diye düşünmeden kendimi alamıyorum ama bugünüme şükür sen nasılsın canm

Ben çok şükür bomba gibiyim hayrolsun insallah bulantılarım hafifliyor mu acaba yoksa bi sorun mu var diye düşünmeden kendimi alamıyorum ama bugünüme şükür sen nasılsın canm
Kız maşallah de ne güzel bulantıların geçiyor işte

Rabbim iyilik versin kuzum şükrünü daim kılsın hep böyle olasın inşAllah. Dr. Ne zaman gidiceksin ? Şükür bende öyle uğraşıyorum napayım dr. Gününü çekiyorum bakalım benimde 2 gündür belirtilerim bi kayboluyo geliyo kafasına göre stres yapmayım diyorum eldemi sanki.. banada dua et güzel haberler alıyım inşAllah bebişim hakkında

Kızlar sakin bende oyle endişeye kapıldım belirtim bi oluyor bi olmuyo diye ama gecen kontrole gittim maşallahı var miniğimin gelişimide cok guzel içiniz ferah tutun belirti her zaman olcak diye bişey yok

Devletteki haklı o kadar yoğun ki kadın doğum sürekli hamile kaıdn var sirkülasyon bitmiyor, devlette ilgi beklemeyin bence

Kizlar uyku durumlariniz nasil bu arada. Ben neredeyse hic uyumuyorum yani saatim var uyku duzenini olcen derin uyku en fazla 50 dakika gerisi hep hafif uyku gozukuyor
ve gece 6 kez tuvalete kalkiyorum birde alerji olunca geceleri surekli burun silme nöbetleri hapsuruklar.. uykum ztn normalde de cok hafiftir ama artik nerdeyse uyumuyo gibiyim oglenleri allahtan bi kac saat kestiriyorum uyku basiyoda oyle idare ediyorum. Cok uykum olsa bile uyuyamiyorum deliricem.sabah 8 dedim mi ayaktayim. Sizde yasiyornusunuz ayni durumu yoksa bu tamamrn benm bunyemle mi ilgili bilemedm

Ben sabah namazından sonra uyuyamıyorum canım gözlerim açılıyor hemen ama akşam erken uyuyorum gün içinde de uykum gelmiyor öyle

Kızlar sakin bende oyle endişeye kapıldım belirtim bi oluyor bi olmuyo diye ama gecen kontrole gittim maşallahı var miniğimin gelişimide cok guzel içiniz ferah tutun belirti her zaman olcak diye bişey yok
MaşAllah maşAllah bende bian önce o günleree geçsem Rabbim'n izniyle inşAllah aynen stres yapmamak lazım yoksa heryerden bişey çıkıyor..

Galiba gunduz uyuyunca gece hic bir sekilde uyuyamiyoruz. Bende dun gece cok fazla uyandim hic uyuyamadim ve surekli uyuyup uyanmaktan da insanin basi agriyor bugun gunduz hic uyumamaya calisicam, normalde uyku duzenim de 00 30 8 30 du o bana yetiyordu. Dun yoruldum diye gunduz uyudum 2 saat kadar sabah olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…