2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
MaşAllah maşAllah bende bian önce o günleree geçsem Rabbim'n izniyle inşAllah aynen stres yapmamak lazım yoksa heryerden bişey çıkıyor..
Kesinlikle benım gogus hassasiyetim gecmiş ti endişelendim ama normalmiş yani hayırlısıyla gitte için rahatlasın

İnsallah sen de güzel haberlerle dönersin canım benim 8 Ekim’de randevum bakalım doktorumuz ne dicek güzel haberler alırız insallah

Aerji için hap alıyormusın bende de var ilaç alıyorum ama icim hiç rahat değil

Valla ben her an uyuyabilirim gece de Çok etken uyuyorum zaten 10-11 gibi uyku bastırıyor

Kesinlikle benım gogus hassasiyetim gecmiş ti endişelendim ama normalmiş yani hayırlısıyla gitte için rahatlasın
Göğüs hassasiyeti erken gebelik belirtisi zaten canım hafta geçtikçe azalıyor aslında hassasiyet gebeliğin daha anlaşılmadan olan erken belirtisiymiş şu an yaşamamamız gayet normal

Göğüs hassasiyeti erken gebelik belirtisi zaten canım hafta geçtikçe azalıyor aslında hassasiyet gebeliğin daha anlaşılmadan olan erken belirtisiymiş şu an yaşamamamız gayet normal
Aynen oyleymiş cok sonradan öğrendim canım ama dolgunluk devam ediyor hassasiyet gecti sadece sabahları hassas oda gebelik hormonları sabah saatlerinde cok yogun olurmus onuda ogrendim sabah bulantılarımızda bıyuzden hatta

Aerji için hap alıyormusın bende de var ilaç alıyorum ama icim hiç rahat değil
Canim benim cidden cok ama cok iyi bir doktorum var astim doktorum kesinlikle alerji hapi yok dedi zyrtec vesaire asla dedi. Astim spreyi kulkaniyorum ama o da hamilelere zarar vermedigi kanitlanmis bir sprey sdc sabah aksam sprey ve okyanus suyu verdi burnum icin sen ne kullaniosun alerji hapi bence numkun oldugunca kulkanma ya ne gerke var antihistaminik iyi bisey degil

Ben gogus kinusunda berbatim zztn regli zamanindan bi hafta once baslardi direkt suan asiri sis ve cok hassas hareket ettigimde bile aciyor ins gecer çok sıkıcı bi durum

Ben gogus kinusunda berbatim zztn regli zamanindan bi hafta once baslardi direkt suan asiri sis ve cok hassas hareket ettigimde bile aciyor ins gecer çok sıkıcı bi durum
Canım ben 7.haftada azalmaya başlamıştı şu an dolgunluk var hassasiyet oldukça az

Sanirim ya duzebler bozuldu gunduz sekerlemeleriyle ama suan bile ayakta duramiyorum gozum kapaniyo cok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…