- 13 Ağustos 2020
- 1.000
- 710
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #6.381
Anam ne üzülüyon Rabbim nasip etmiş yaşıcakları yicekeri varmış gelmişler iyide bakıyolar valla gerçi devlet var onlara.. ama bizimkilerin ayağında bi çorap olmasa hastanelik olurlar bebeler rezil geziyor hiç bişi olmuyo ben ona şaşırıyorum. Ne diyimAy hakikaten çok şaşırıyorum ellerinde boy boy çocuklar üzülüyorum da bir yandan o çocuklara
Benım 8 e dogru gecti kaçsın suanBen gogus kinusunda berbatim zztn regli zamanindan bi hafta once baslardi direkt suan asiri sis ve cok hassas hareket ettigimde bile aciyor ins gecer çok sıkıcı bi durum
Evet canım maşallah de kendineBulantı yoğun olmaması normalmi peki ?
Vitamin de onun yapacağını sanmıyorumFolik asit vitamin değilmi
Benim geçen haftalarda bulantım yoktu yeni yeni fazlalaştıBulantı yoğun olmaması normalmi peki ?
Ben de her an uyuyabilirim gözüm Açılmıyor sabahları zor kalkıyorum akşamları yatar yatmaz uyuyorumSanirim ya duzebler bozuldu gunduz sekerlemeleriyle ama suan bile ayakta duramiyorum gozum kapaniyo cok sinir bozucu
Sanirim ya duzebler bozuldu gunduz sekerlemeleriyle ama suan bile ayakta duramiyorum gozum kapaniyo cok sinir bozucu
Benim de berbat ağzımın tadıKızlar ağzının tadı değişen var mı? Metal tadı gibi
Canım geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bebişiniz olur yineSelam kizlar dr malesef bebegin kalp atisini goremedi sagliksiz gebelik olarak gordu ve bebek dogru duzgun gorunmedi. Beni kurtaja yonlerdirdi yatisinizi yapmamiz lazim dendi fakat ben kurtaj ilmak istrmiyorum. Nette ilacla da dusurulecegi yazdi etrafinizda ilacla dusuren var mi?
Benim de düşüktür tansiyonum 10 a 6 fln çıkar hep ama gebelikte de değişmedi canım hep bu şekilde çıktı sanırım kişiden kişiye de değişiyor bu durumGozun aydinn cok sevindim her seyin yolunda olmasinabenim eski doktorumda oyle cok rahatti hic bir sey sormuyordu. Testlerini yaptirip baska doktora gittiginde sorar bence mutlaka. Tsh i cok onemsiyorlar ama zaten sen test sonucun cikinca da goruyorsun bir seyleri ona gore erken yada gec gidebilirsin ozel doktora Bende cook once yaptirdim testleri hic bir ilac vs baslanmadi daha Bir de gebelikte sanirim tansiyonda da artis oluyor benim tansiyonum hep 9 7 cikardi olctugumde, hastanede 11 8 cikmisti
Anlamadım canım
Yani birde işerleyen zamanlarda demir ilacı veriyorlar. Aç karnına içmek işkenceAnlamadım canım
Valla ben her an uyuyabilirim gece de Çok etken uyuyorum zaten 10-11 gibi uyku bastırıyor
Kız onlarda doğum kontrol yöntemi pek yok maşallah 9 ayda bir oluyor küçücük kAnam ne üzülüyon Rabbim nasip etmiş yaşıcakları yicekeri varmış gelmişler iyide bakıyolar valla gerçi devlet var onlara.. ama bizimkilerin ayağında bi çorap olmasa hastanelik olurlar bebeler rezil geziyor hiç bişi olmuyo ben ona şaşırıyorum. Ne diyim
Canım zor olsa da bir şeyler yemeye çalış aç kalınca daha çok bulanıyor mideBana pek oyle olmadi ya, cok yoruldugumda gunduz bi iki kere uyudum. Migrenim var bi de basimin agrisi tutunca cok kotu oluyorum. Mide bulantisi da olmuyo filan diyordum bugun baya kotuyum ayaga kalkamiyorum. Sadece elma yedim bu saate kadarHeralde uyku da bir iki haftaya bastiricak
Benim de berbat ağzımın tadı
Canım geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bebişiniz olur yine
benim ilk gebeliğimde kalp atışı durmuş 8 haftalıkken gelişimi 6. Haftada durmuş kendi kendine kanamayla düştü ama nasıl bir ağrı sancı çektiğimi anlatamam kıvrandım resmen acile gittik gece ordada müdahale etmediler ve kendi kendine düştü. İlaçla nasıl düşürüyorlar bilmiyorum ama benim yaşadığım gibiyse gerçekten çok ağrılıydı tek iyi tarafı rahime müdahale olmadığı için doktorum korunmanıza gerek yok demişti. 2. Gebeliğimde de kalp atışı durmuştu ama o 8 haftalıktı bende kürtajdan korktuğum için doktoruma kendi kendine düşermi dedim bu sefer boyutu büyüko yüzden kürtaj olman gerekiyo dedi. Belki seninde ilaçla düşürülemeyecek kadar büyümüştür
Benim de düşüktür tansiyonum 10 a 6 fln çıkar hep ama gebelikte de değişmedi canım hep bu şekilde çıktı sanırım kişiden kişiye de değişiyor bu durum
Ayyy insallah bir an önce geçer canım aynen olabilir uyku vazgeçilmezim oldu her an uyuyabilirimBana pek oyle olmadi ya, cok yoruldugumda gunduz bi iki kere uyudum. Migrenim var bi de basimin agrisi tutunca cok kotu oluyorum. Mide bulantisi da olmuyo filan diyordum bugun baya kotuyum ayaga kalkamiyorum. Sadece elma yedim bu saate kadarHeralde uyku da bir iki haftaya bastiricak
Olur inş biraz bekleyip öyle gidinKızlar merhaba. Ben dondurulmuş embriyo tedabisiyle 31ağustosta transfer oldum ve çok şükür ki pozitifi görmüştük. Bugün 6+3de doktora göründüm, vajinal de baktı, yolk kesesi oluşmuş ama bebeği net göremiyorum ,kalp atımlarını bu haftalarda görmek isteriz, 3-4gün sonra gel tekrar bakalım ama düşük riski var gibi duruyor dedi.. bu 4.denememdi, ilk kez pozitif görünce çok mutlu olmuştuk aslında, devam etme ihtimali hiç yok mu sizce?
Maşallah bakalım bizimkisi nsısl olacak 10 elime randevu aldım bende
Kız onlarda doğum kontrol yöntemi pek yok maşallah 9 ayda bir oluyor küçücük k
Canım zor olsa da bir şeyler yemeye çalış aç kalınca daha çok bulanıyor mide
Ayyy insallah bir an önce geçer canım aynen olabilir uyku vazgeçilmezim oldu her an uyuyabilirim
Ne gibi demek istediniz?İt kunluyır gibi grup grup süriyeli dolu töbe töbe normal yani çok görmemek lazım...
Ya ayaklarım ds ödem de oluştu biraz kanama alanı var die wc dşnda kalkma dedi dr ama tartı beni 3 buçuk fazla gösterince üzüldüm nasl şiştim aldım bu kadar die. Kaç kilo aldınız sizSevgili anneler,
Benimle aynı haftalarda olup kilosunda artış ve karnında belirginlik başlayan var mı?
Ben bu hızla kilo alırsam 20 kg alırım
Valla çok tedirginim nasıl olacak bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?