2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ay hakikaten çok şaşırıyorum ellerinde boy boy çocuklar üzülüyorum da bir yandan o çocuklara
Anam ne üzülüyon Rabbim nasip etmiş yaşıcakları yicekeri varmış gelmişler iyide bakıyolar valla gerçi devlet var onlara.. ama bizimkilerin ayağında bi çorap olmasa hastanelik olurlar bebeler rezil geziyor hiç bişi olmuyo ben ona şaşırıyorum. Ne diyim

Kızlar ağzının tadı değişen var mı? Metal tadı gibi
Benim de berbat ağzımın tadı
Canım geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bebişiniz olur yine
benim ilk gebeliğimde kalp atışı durmuş 8 haftalıkken gelişimi 6. Haftada durmuş kendi kendine kanamayla düştü ama nasıl bir ağrı sancı çektiğimi anlatamam kıvrandım resmen acile gittik gece ordada müdahale etmediler ve kendi kendine düştü. İlaçla nasıl düşürüyorlar bilmiyorum ama benim yaşadığım gibiyse gerçekten çok ağrılıydı tek iyi tarafı rahime müdahale olmadığı için doktorum korunmanıza gerek yok demişti. 2. Gebeliğimde de kalp atışı durmuştu ama o 8 haftalıktı bende kürtajdan korktuğum için doktoruma kendi kendine düşermi dedim bu sefer boyutu büyüko yüzden kürtaj olman gerekiyo dedi. Belki seninde ilaçla düşürülemeyecek kadar büyümüştür
Benim de düşüktür tansiyonum 10 a 6 fln çıkar hep ama gebelikte de değişmedi canım hep bu şekilde çıktı sanırım kişiden kişiye de değişiyor bu durum

Valla ben her an uyuyabilirim gece de Çok etken uyuyorum zaten 10-11 gibi uyku bastırıyor

Bana pek oyle olmadi ya, cok yoruldugumda gunduz bi iki kere uyudum. Migrenim var bi de basimin agrisi tutunca cok kotu oluyorum. Mide bulantisi da olmuyo filan diyordum bugun baya kotuyum ayaga kalkamiyorum. Sadece elma yedim bu saate kadar Heralde uyku da bir iki haftaya bastiricak

Kızlar merhaba. Ben dondurulmuş embriyo tedabisiyle 31ağustosta transfer oldum ve çok şükür ki pozitifi görmüştük. Bugün 6+3de doktora göründüm, vajinal de baktı, yolk kesesi oluşmuş ama bebeği net göremiyorum ,kalp atımlarını bu haftalarda görmek isteriz, 3-4gün sonra gel tekrar bakalım ama düşük riski var gibi duruyor dedi.. bu 4.denememdi, ilk kez pozitif görünce çok mutlu olmuştuk aslında, devam etme ihtimali hiç yok mu sizce?

Kız onlarda doğum kontrol yöntemi pek yok maşallah 9 ayda bir oluyor küçücük k
Canım zor olsa da bir şeyler yemeye çalış aç kalınca daha çok bulanıyor mide

Eveet olabilir bizde de tansiyon aleti yok takip edemiyorum. Bekarken babam olcerken olctururdum hep, bakalim nasil olacak ilerleyen donemlerde

Ayyy insallah bir an önce geçer canım aynen olabilir uyku vazgeçilmezim oldu her an uyuyabilirim

Olur inş biraz bekleyip öyle gidin

Kız onlarda doğum kontrol yöntemi pek yok maşallah 9 ayda bir oluyor küçücük k

Canım zor olsa da bir şeyler yemeye çalış aç kalınca daha çok bulanıyor mide

Koltuktan bir kalkabilsem yine belki tost yiyebilirdim dun baska folik asite basladim gunde 2 tane iciyorum bulantilari da hafifletiyor demisti ama pek ise yaramiyor bence previtals kullanan var mi aranizda

Sevgili anneler,
Benimle aynı haftalarda olup kilosunda artış ve karnında belirginlik başlayan var mı?
Ben bu hızla kilo alırsam 20 kg alırım
Valla çok tedirginim nasıl olacak bilmiyorum.
Ya ayaklarım ds ödem de oluştu biraz kanama alanı var die wc dşnda kalkma dedi dr ama tartı beni 3 buçuk fazla gösterince üzüldüm nasl şiştim aldım bu kadar die. Kaç kilo aldınız siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…