- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #6.401
Ya ayaklarım ds ödem de oluştu biraz kanama alanı var die wc dşnda kalkma dedi dr ama tartı beni 3 buçuk fazla gösterince üzüldüm nasl şiştim aldım bu kadar die. Kaç kilo aldınız siz
Ya bebeğe zararı olmasında ben balina olmaya razıyım veririm illaHareketsizlikten oyle olmustur, hareket olmayinca bagirsaklarimizda calismiyor. Hic o konuyu kafaniza takmayin su riskli donem bitsin her gun uzun uzun yuruyusler yapicazbol bol incir, kuru kayisi filan yemeye calisin simdilik
Benım astım değil alerjik rinit canım ben hapsurms krizleri yasıyorum ve heran burnum tıkalı yaz kış böyleyim daha sonraları koku da ajerji yapmaya basladı baya ilerlemiş benim ki ve ben 1 senedir ilaçlar la normal yasantıma devam edibiliyorıöm ilaçsız durmak mümkün değil bende hatta aşı tedavisi düşünüyorum dogum dan sonra beni aırpass cok rahatlatıyordu içer içmez kesiyordu burnumu acıyordu doktor mecbur kalmadıkça kullanmamak uzere aerıus 5 mg yazdı ama hiç aman aman ettkisini goremedim dun aksam içtim mesela anca bırkac saate rahatlayabildim cok gecmiş olsun canımCanim benim cidden cok ama cok iyi bir doktorum var astim doktorum kesinlikle alerji hapi yok dedi zyrtec vesaire asla dedi. Astim spreyi kulkaniyorum ama o da hamilelere zarar vermedigi kanitlanmis bir sprey sdc sabah aksam sprey ve okyanus suyu verdi burnum icin sen ne kullaniosun alerji hapi bence numkun oldugunca kulkanma ya ne gerke var antihistaminik iyi bisey degil
Ben de 2 kilo agır cıkıyorum bence odem oldu adet olamıyoruz cunkuYa ayaklarım ds ödem de oluştu biraz kanama alanı var die wc dşnda kalkma dedi dr ama tartı beni 3 buçuk fazla gösterince üzüldüm nasl şiştim aldım bu kadar die. Kaç kilo aldınız siz
Canım aynı sorun bende de var eti çok severdim ama et yiyemez oldum konusunu almak bile istemiyorum düşününce midem bulanıyorYa bebeğe zararı olmasında ben balina olmaya razıyım veririm illaçok teşekkür ederim bulantı var baya bastırmak için yiyorum tuzlu şeyler çok tuzlu değil tabi etten tiksindinim adeta.
Benim göğüs hassasiyetim hala var, uçları özellikle çok acıyorGöğüs hassasiyeti erken gebelik belirtisi zaten canım hafta geçtikçe azalıyor aslında hassasiyet gebeliğin daha anlaşılmadan olan erken belirtisiymiş şu an yaşamamamız gayet normal
Ya bebeğe zararı olmasında ben balina olmaya razıyım veririm illaçok teşekkür ederim bulantı var baya bastırmak için yiyorum tuzlu şeyler çok tuzlu değil tabi etten tiksindinim adeta.
Günaydın canım geçmiş olsun bazen benim de baş ağrısı yapıyor ama tansiyonumu ben de hiç ölçmüyorum her ihtimale karşı suya biraz limon sıkıp içiyorum iyi geliyor. Doktoru aradın mı gidecek misin?Günaydın kızlar gece benim için çok zor geçti akşam başım ağrıdı uyudum sabaha karşı yine baş ağrısıyla uyandım hala ağrıyor cuma günü doktora gidecektim ama doktorumu arıcam müsaitse bugün gidicem
Benim göğüs hassasiyetim hala var, uçları özellikle çok acıyor
Kaç haftalık canım erken olabilir mi görmesi için. Bazen embriyo yeni oluştuğunda net görülmüyor ya hiç bekleme süresi vermedi mi doktorun? Diğer konu için de eğer kese sağlamsa ilaçla düşürmek pek mümkün olmuyor aynı durumu yaşadım ama kesem sağlamdı, bozulma olsaydı biraz ilaçla düşük yapabilirdim ama kürtaj oldum ve iyi ki kürtaj olmuşum ağrısız atlattım zaten verdikleri narkoz çok hafif, işlem kısa olduğu için.Selam kizlar dr malesef bebegin kalp atisini goremedi sagliksiz gebelik olarak gordu ve bebek dogru duzgun gorunmedi. Beni kurtaja yonlerdirdi yatisinizi yapmamiz lazim dendi fakat ben kurtaj ilmak istrmiyorum. Nette ilacla da dusurulecegi yazdi etrafinizda ilacla dusuren var mi?
Ben normal saatimde uyuyorum, normal saatimde uyanıyorum, gece 1-2 kez tuvalete kalkıyorum ama uykum ağır mı hafif mi bilmiyorum, bazen uyanıyorum öyle sebepsiz ama hemen geri dalıyorum.Kizlar uyku durumlariniz nasil bu arada. Ben neredeyse hic uyumuyorum yani saatim var uyku duzenini olcen derin uyku en fazla 50 dakika gerisi hep hafif uyku gozukuyor
ve gece 6 kez tuvalete kalkiyorum birde alerji olunca geceleri surekli burun silme nöbetleri hapsuruklar.. uykum ztn normalde de cok hafiftir ama artik nerdeyse uyumuyo gibiyim oglenleri allahtan bi kac saat kestiriyorum uyku basiyoda oyle idare ediyorum. Cok uykum olsa bile uyuyamiyorum deliricem.sabah 8 dedim mi ayaktayim. Sizde yasiyornusunuz ayni durumu yoksa bu tamamrn benm bunyemle mi ilgili bilemedm
aşağı yukarı 1,5 kg gibi almışım ama bide 1 haftalık bi tatile gittim geldim, sanırım 1 kg yu tatilde aldım, bebekle ilgisi yok yaniYa ayaklarım ds ödem de oluştu biraz kanama alanı var die wc dşnda kalkma dedi dr ama tartı beni 3 buçuk fazla gösterince üzüldüm nasl şiştim aldım bu kadar die. Kaç kilo aldınız siz
Benim göğüs hassasiyetim hala var, uçları özellikle çok acıyor
benim geçen haftalara nazaran göğüs hassasiyetim azaldı gibi ama dolgunluk var, kocam çok memnun bu durumdanya evet, ben normalde regl olduğumda vs. göğüslerim aşırı ağrır.
şu an yine hassasiyet var ama uçlarına el değince bile acıyor çok acayip
Teşekkür ederim, inşallahOlur inş biraz bekleyip öyle gidin
Ben asi tedaviside oldum 8 yil ileri derecede alerjik astim benimki. Yeni test sonuclarin cikti hepsi cok kotu eb ufak seye bile alerjim var ne yazik ki aeuris bi ise yaramuyor ya hafif cok hakikatenn ama zyrtecten daha az zararki oldugu kesin bu dinem kiminin alerjisi gerilermis bizimkisi belliki ileri boyutta ins rahatlariz surekli butun tikanikligi oluyo bende de tuzlu su yapiyorumm banamisin dekiyo gece uyumak iskence o yuzden Allah sonumuzu hayretsinBenım astım değil alerjik rinit canım ben hapsurms krizleri yasıyorum ve heran burnum tıkalı yaz kış böyleyim daha sonraları koku da ajerji yapmaya basladı baya ilerlemiş benim ki ve ben 1 senedir ilaçlar la normal yasantıma devam edibiliyorıöm ilaçsız durmak mümkün değil bende hatta aşı tedavisi düşünüyorum dogum dan sonra beni aırpass cok rahatlatıyordu içer içmez kesiyordu burnumu acıyordu doktor mecbur kalmadıkça kullanmamak uzere aerıus 5 mg yazdı ama hiç aman aman ettkisini goremedim dun aksam içtim mesela anca bırkac saate rahatlayabildim cok gecmiş olsun canım
Canım yeni ulaşabildim doktoruma saat üçte gel muayene edeyim dedi gidicem.Gece ben de suyun içine limon sıktım duş Aldım pek fayda etmedi şimdi yine başladı ağrıGünaydın canım geçmiş olsun bazen benim de baş ağrısı yapıyor ama tansiyonumu ben de hiç ölçmüyorum her ihtimale karşı suya biraz limon sıkıp içiyorum iyi geliyor. Doktoru aradın mı gidecek misin?
Tatlı şeyler yememeye ösen gösteriyorum ama künefe de aşermiyor değilim dündendir,Bende inanilmaz tiksindim ettentost, makarna, hamur isi gibi kuru seyler yiyorum bende hep yanina yogurt kiloyu da hic dert etmiyorum emzirirken herkes veriyor cunku onlari gordukce rahatliyorum, sadece sekerimiz filan cikmasin su gebelikte sag salim kucagimiza alalim yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?