2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ya ayaklarım ds ödem de oluştu biraz kanama alanı var die wc dşnda kalkma dedi dr ama tartı beni 3 buçuk fazla gösterince üzüldüm nasl şiştim aldım bu kadar die. Kaç kilo aldınız siz

Hareketsizlikten oyle olmustur, hareket olmayinca bagirsaklarimizda calismiyor. Hic o konuyu kafaniza takmayin su riskli donem bitsin her gun uzun uzun yuruyusler yapicaz bol bol incir, kuru kayisi filan yemeye calisin simdilik

Hareketsizlikten oyle olmustur, hareket olmayinca bagirsaklarimizda calismiyor. Hic o konuyu kafaniza takmayin su riskli donem bitsin her gun uzun uzun yuruyusler yapicaz bol bol incir, kuru kayisi filan yemeye calisin simdilik
Ya bebeğe zararı olmasında ben balina olmaya razıyım veririm illa çok teşekkür ederim bulantı var baya bastırmak için yiyorum tuzlu şeyler çok tuzlu değil tabi etten tiksindinim adeta.

Benım astım değil alerjik rinit canım ben hapsurms krizleri yasıyorum ve heran burnum tıkalı yaz kış böyleyim daha sonraları koku da ajerji yapmaya basladı baya ilerlemiş benim ki ve ben 1 senedir ilaçlar la normal yasantıma devam edibiliyorıöm ilaçsız durmak mümkün değil bende hatta aşı tedavisi düşünüyorum dogum dan sonra beni aırpass cok rahatlatıyordu içer içmez kesiyordu burnumu acıyordu doktor mecbur kalmadıkça kullanmamak uzere aerıus 5 mg yazdı ama hiç aman aman ettkisini goremedim dun aksam içtim mesela anca bırkac saate rahatlayabildim cok gecmiş olsun canım

Ya bebeğe zararı olmasında ben balina olmaya razıyım veririm illa çok teşekkür ederim bulantı var baya bastırmak için yiyorum tuzlu şeyler çok tuzlu değil tabi etten tiksindinim adeta.
Canım aynı sorun bende de var eti çok severdim ama et yiyemez oldum konusunu almak bile istemiyorum düşününce midem bulanıyor

Göğüs hassasiyeti erken gebelik belirtisi zaten canım hafta geçtikçe azalıyor aslında hassasiyet gebeliğin daha anlaşılmadan olan erken belirtisiymiş şu an yaşamamamız gayet normal
Benim göğüs hassasiyetim hala var, uçları özellikle çok acıyor

Bende inanilmaz tiksindim etten tost, makarna, hamur isi gibi kuru seyler yiyorum bende hep yanina yogurt kiloyu da hic dert etmiyorum emzirirken herkes veriyor cunku onlari gordukce rahatliyorum, sadece sekerimiz filan cikmasin su gebelikte sag salim kucagimiza alalim yeter

Günaydın canım geçmiş olsun bazen benim de baş ağrısı yapıyor ama tansiyonumu ben de hiç ölçmüyorum her ihtimale karşı suya biraz limon sıkıp içiyorum iyi geliyor. Doktoru aradın mı gidecek misin?

Kaç haftalık canım erken olabilir mi görmesi için. Bazen embriyo yeni oluştuğunda net görülmüyor ya hiç bekleme süresi vermedi mi doktorun? Diğer konu için de eğer kese sağlamsa ilaçla düşürmek pek mümkün olmuyor aynı durumu yaşadım ama kesem sağlamdı, bozulma olsaydı biraz ilaçla düşük yapabilirdim ama kürtaj oldum ve iyi ki kürtaj olmuşum ağrısız atlattım zaten verdikleri narkoz çok hafif, işlem kısa olduğu için.

Ben normal saatimde uyuyorum, normal saatimde uyanıyorum, gece 1-2 kez tuvalete kalkıyorum ama uykum ağır mı hafif mi bilmiyorum, bazen uyanıyorum öyle sebepsiz ama hemen geri dalıyorum.
çalıştığım için öyle gündüz uykusu falan yok ama maalesef. alerjik rinitim var, alerji hapı kullanmıyorum ama, spreylerim var fakat yetersiz kalıyorlar, o yüzden burun bandı kullanıyorum çok daralırsam.
Ya ayaklarım ds ödem de oluştu biraz kanama alanı var die wc dşnda kalkma dedi dr ama tartı beni 3 buçuk fazla gösterince üzüldüm nasl şiştim aldım bu kadar die. Kaç kilo aldınız siz
aşağı yukarı 1,5 kg gibi almışım ama bide 1 haftalık bi tatile gittim geldim, sanırım 1 kg yu tatilde aldım, bebekle ilgisi yok yani diyetisyenimle görüştük bu hafta biraz ödem atımına yönelik bi liste yazdı.

Benim göğüs hassasiyetim hala var, uçları özellikle çok acıyor
ya evet, ben normalde regl olduğumda vs. göğüslerim aşırı ağrır.
şu an yine hassasiyet var ama uçlarına el değince bile acıyor çok acayip
benim geçen haftalara nazaran göğüs hassasiyetim azaldı gibi ama dolgunluk var, kocam çok memnun bu durumdan

KirazHanim ne guzel en azindan bir düzenin var canim uykun belliki hafif degil hekeb dalabildigi e gore birde calisiyosun yoruluyosun gece uyuyamama gibi bi durumun olmuyor. Astim spreyleri banada yetersiz kaliyor alerji hapi gibi degil ama su eylulu ekimi gecirelim rahatlicaz ins

Ben asi tedaviside oldum 8 yil ileri derecede alerjik astim benimki. Yeni test sonuclarin cikti hepsi cok kotu eb ufak seye bile alerjim var ne yazik ki aeuris bi ise yaramuyor ya hafif cok hakikatenn ama zyrtecten daha az zararki oldugu kesin bu dinem kiminin alerjisi gerilermis bizimkisi belliki ileri boyutta ins rahatlariz surekli butun tikanikligi oluyo bende de tuzlu su yapiyorumm banamisin dekiyo gece uyumak iskence o yuzden Allah sonumuzu hayretsin

Canım yeni ulaşabildim doktoruma saat üçte gel muayene edeyim dedi gidicem.Gece ben de suyun içine limon sıktım duş Aldım pek fayda etmedi şimdi yine başladı ağrı

Kızlar bu sabah yine kustum. Niye midem bulanıyor diyenleri kıskanıyorum Yarın kontrolum var çok heyecanlıyım bugün hava kapalı yağmyrlar yağıyor uykulara doyamıyorum

Kızlar selam, geçen hafta keseyi görmüştük çok sükür bugun kalp atışını da duyduk. Doktor bi sürü test istedi. Özele muayene gidiyorum ancak istediği testler cok tuttu ve poliçe limitimi azaltıyor. Gebelikte istenen testlerin hepsi sağlık ocağında yapılıyor mu? Siz nerde yaptırdınız?

Tatlı şeyler yememeye ösen gösteriyorum ama künefe de aşermiyor değilim dündendir,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…