2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

doktor hangi testleri istedi?
sağlık ocağı hemogram, idrar tahlili, HIV / Hepatit B gibi bi tık daha genel testlere bakıyor. Atıyorum TSH bakıyor ama T3, T4 görmüyorsunuz gibi gibi..

Hepsi değil de çoğunu aile hekiminde yaptım sadece iki testi yapmıyordu onu kendi dpktorumda yaptırdım 320 tl ödemiştim iki test için

İkili tarama 12. Haftada canım bence çok önemli. Ben oglumda yaptirmistim bu yavrumda da ikili tarama ve ayrıntılı USG yi yaptırılan inşallah.

Evet 12.haftada yapılacak dedi dr ama nasıl bir test ultrasonda mı bakılıyor içeriğini merak ettim kan alınarak mı yani neler yapıyorlar
Canım normalde ultrason 3 dk sürüyorsa bunda 15 dk inceliyor kan testi de var. Ense kalınlığına ve burun kemiğine bakıyor. Down sendromu olanlarda bu haftada belli oluyor diye. Ayrıntılı ultrasonsa mükemmel birşey. Bebeğini çok önceden görmek gibi. Tüm damaarlarina parmaklarına ciğerlerine aklına gelebilecek her yerini ayrıntılı şekilde bir saat kadar bakılıyor

Benim bulunduğum yerde sağlık ocağı hepsini yapmıyor toxoplasma vs. Devlete de bu süreçte çok güvenemiyorum çok bekletiyorlar muayene sırasında o yüzden özelde yaptırdım karışıklık olmasın diye ama benimkiler çok tutmadı hepsine toplamda 550 TL ödedim

Canım yeni ulaşabildim doktoruma saat üçte gel muayene edeyim dedi gidicem.Gece ben de suyun içine limon sıktım duş Aldım pek fayda etmedi şimdi yine başladı ağrı
Güzel haberlerle gel bu arada baş ağrısı için eczanelerde mentollu Stick tarzı bir şeyler oluyor adını bilmiyorum ama çok etkili oluyormuş ilaç kullanamayanlar onu kullanıyor doktora sor istersen.

Güzel haberlerle gel bu arada baş ağrısı için eczanelerde mentollu Stick tarzı bir şeyler oluyor adını bilmiyorum ama çok etkili oluyormuş ilaç kullanamayanlar onu kullanıyor doktora sor istersen.
Sağol kuzum hastaneye gidiyorum şimdi duanı eksik etme

Kızımın hala duruyor ayrıntılı usg çıktısı çerçevelemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…