2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Cok hak veriyorum sana, sen kizisin sonucta canindan bir parca neden boyle yapiyor ben iliskilerimde icimde ne varsa soylerim mesela, hic bir seyi icimde tutamam. Onu dert edinemem kendime. Eskiden ailemle yuz yuze konusamadigimiz seyleri bile ayni evin icinde mektupla yazar gorucegi bir yerlere koyar okula filan giderdim. Bence sende boyle bir sey yapabilirsin, telefonla konusunca sesler yukselebiliyor sinirler gerilebiliyor ama ne hissettigini basindan sonuna kadar yazarsan annen de dusunmedigi seyleri dusunucektir. Eger okumakta zorlanirsa belki ses kaydi da olabilir, ne hissettigini dinler ve o an cevap veremeyecegi icin daha sakin dusunur, arar seni. Insallah duzelirsiniz, sen kendini hic uzme

Ca
Arkadaşlar merhaba,
8.haftasında regl sancısı çekenler var mı içinizde, kasık ve karın ağrısından yıkılıyorum. Başından geçenler belki bana rahatlatıcı bir şeyler önerebilir.
canım normalde adet tarihin bu günlerde mi olması gerekirdi?

Hiç ağrım olmuyor kuzum, bugün de kanayınca gittim zaten, bi baktık, bacaklarını yürür gibi havada sallıyordu , sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah ikimiz de
Benimki uyuyordu galiba hareket etmiyordu babası gibi uykucu olacak

Ne değişik yaa, içeride bi canlı var, kalbi atıyor, dönüyor falan , senin ilk değildi dimi canım?ikinci bebiş?
İlk canım Allah nasip ederse ilk çocuğum Allahın mucizesi rahme düştüğü ilk andan itibaren aslında senin de kalbin onun için atıyor

Dusuk mu yapıyorsun acaba ondan mi bırakırdı ilacı. Sormadın mi canım doktora

Çok teşekkür ederim valla Allah razi olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah içimi rahatlattiniz

Canım annen anladığım kadarıyla klasik Türk annesi. En modern görüneninde bile aklının , gönlünün bir köşesinde şu düşünce vardır : kız evlât bir gün el olacak, oğlumun eşi kızım olacak. (Bir çoğu onu da beceremez ya neyse) . Evlatlar arası adaletsizlik, eşitsizlik bizde de var. Anneme tek olarak sorsam beni çok sever, düşünür ama bilirim ki diğer kardeşlerin yanında esamem okunmaz. 6 yıllık evliyim, başka bir şehre yerleştim ama ne annem ne babam bi kez bile gelmedi. İnsan merak etmez mi evladının evini. hep bi bahane, bir şey. Ama gelinlere gelince koşa koşa en ufak bahane de gidebiliyorlar. Bir kere çok fena patladım, sanırım ufak bi sinir krizi geçirdim , ağlaya sızlaya içimden ne geçiyorsa söyledim, ama anlaşılmak bi tarafa, işlerine geldiği gibi yorumladılar. Ben de ailem de olsa beni bile bile üzen insanlar için pek de düşünmemeye karar verdim. Pek aramam, Onlar da yalandan sitem ederler. Telefon konuşmalarımı da yüzeysel tutarım. Ha tabi ki imreniyorum güzel aile ilişkisi olanlara ama napalim, nasip değilmiş demek ki. O zaman biz de çekirdek ailemize bakacağız.

Siz hamile değilmisiniz? 12.13. Gün pikse bence gecesi olmasada sabahı çatlamış tır.

Merhaba mayıs anneleri ben de mayıs annesi olucaktım taki bugüne kadar.. bebeğimi kaybettim sizler sağlıkla alın kucağınıza inşallah dualarım sizinle
Çok geçmiş olsun, Rabbim sana da en hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin inşallah

Iyi geceler sanirim herkes uykuda..az once tuvalete gittigimde camasirimda cok acik renk kahverengilik var sandim.uyku sersemi anlayamadim hemen camasir degistirip uzandim.az sonra kalkip baktigimda yine vardi sabah nasil olur ki...hersey Rabbimin elinde

Şu için bol bol uzanin sakin kalin yerleşme kanamasidir belki benim diğer gebeliğimde benim de olmuştu zaten rahimde kanama alani vardi da yoğun kırmızı olmadığı sürece korkmayin diyorlar inş sıkıntı yok sizde

Tesekkur ederim bu saatte yazdiniz.yanimdaymissiniz gibi hissettim
Ins sagliklidir kuzum hersey yolundadır...sanki kahverengi bir su gibi bir akinti gelio ara ara

Siz hamile değilmisiniz? 12.13. Gün pikse bence gecesi olmasada sabahı çatlamış tır.
Evet, yeni öğrendim hamile olduğumu. Ben mutlaka çatlama günü ilişki olacak sanıyordum. Tam silikleşmeyi göremeden ilişki olunca fırsatı kaçırdığımı düşünmüştüm. Neyse ki tutmuş. Kendimi yedim durdum boşu boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…