- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #6.681
Kızlar belki hatırlayan vardır, geçenlerde annemle ilgili biraz içimi dökmüştüm, hala aramıyor ben de aramadım hiç. Çok kırgınım, ortada bu kadar büyütecek bir şey yokken ne evime geldi ne aradı.
Bugün babamla konuşurken babama dedim hamile olduğumu öğrendiği halde aramaması çok içime oturdu unutamıyorum. Babam da o aramıyorsa sen ara, açmazsa bir daha ara dedi.
Ben de çok sinirlendim, ağlamaya başladım, aramicam baba dedim, herkesin hamileliği kıymetliydi de benimki mi kıymetsiz sadece dedim
İlk gebeliğimde söyledim, hıı hayırlı olsun dedi geçiştirdi, hamileyken abimlere gitmiştik, abimin karısının ailesi geldi yedi içti hepsi, bir bardak bile kaldırmadan gittiler, annem de bana kalk yengene yardım et diyordu, o zaman bile zoruma gitmişti, abimin karısı hamileyken de değilken de biz ona bir bardak bile elletmedik.
Benim doğumuma yakın abimin karısının hamile olduğunu öğrendik, annem gülerek oynayarak şarkı söyledi videoya çekti herkese gönderdi gelinim hamile diyerekten
Doğum için yanıma geldi, geliniyle konuşuyordu onun hamileliğiyle ilgili şu cümleyi kurdu “son günlerde beni tek mutlu eden haber bu oldu” dedi, düşünün benim doğumuma gelmiş ama onu tek mutlu eden şey gelininin hamile olması...
onun hamile olduğunu öğrendiklerinde babamı sıkıştırdı, o kız kurutma makinası istiyordu hemen para gönder hamilelik hediyesi alsınlar dedi babam üç bin lira gönderdi onlara hamilelik hediyesi.
Ama şimdi annem beni hayırlı olsun demek için bile aramadı, inanılmaz zoruma gidiyor düşündükçe içim acıyor.
En acısı da biz anneme bunları söyleyince bize kıskanç diyor size hiç mi yapmadım diyor hemen küsüyor ağlıyor...
Her gece kızımı uyuturken hep bu düşüncelere dalıyorum
canım normalde adet tarihin bu günlerde mi olması gerekirdi?Arkadaşlar merhaba,
8.haftasında regl sancısı çekenler var mı içinizde, kasık ve karın ağrısından yıkılıyorum. Başından geçenler belki bana rahatlatıcı bir şeyler önerebilir.
Benimki uyuyordu galiba hareket etmiyordu babası gibi uykucu olacakHiç ağrım olmuyor kuzum, bugün de kanayınca gittim zaten, bi baktık, bacaklarını yürür gibi havada sallıyordu, sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah ikimiz de
Ne değişik yaa, içeride bi canlı var, kalbi atıyor, dönüyor falanBenimki uyuyordu galiba hareket etmiyordu babası gibi uykucu olacak
İlk canım Allah nasip ederse ilk çocuğumNe değişik yaa, içeride bi canlı var, kalbi atıyor, dönüyor falan, senin ilk değildi dimi canım?ikinci bebiş?
Dusuk mu yapıyorsun acaba ondan mi bırakırdı ilacı. Sormadın mi canım doktoraKızlar ben 6 haftalık hamileyim 5+2de sabah Dr gittim kese 4mm dedi aynı gün öğlen kanama yaşadım çok fazla başka Dr kese 10 mm dedi o gece hastanede yattım kanama keseyle alakalı değil demişti durdu kanama bugün gittik 6.6 mm ilaçları bırak düşsün küçülmüş dedi kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim
Gecmis olsun dilerim en kisa surede tekrar gebe kalirsiniz.Merhaba mayıs anneleri ben de mayıs annesi olucaktım taki bugüne kadar.. bebeğimi kaybettim sizler sağlıkla alın kucağınıza inşallah dualarım sizinle
Çok teşekkür ederim valla Allah razi olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah içimi rahatlattinizTabi en iyi doktornuz bilir ama benim 4..32 idi telasla gittim ztn öncedn de takipteydim helemi boyle erken gebelikte hic sknti olmaz dedi ilacinizi verir uygun gorurse bi hastasi hatta tsh i 100 iken dogum yapmis yani cokta saglikli olmus. İnterneti okuyunca ben cok uzulmustum ama ilaclari kullanip surekli kontrolde olduktn snr sorun yok dediler sizinde iciniz rahat olsun
Canım annen anladığım kadarıyla klasik Türk annesi. En modern görüneninde bile aklının , gönlünün bir köşesinde şu düşünce vardır : kız evlât bir gün el olacak, oğlumun eşi kızım olacak. (Bir çoğu onu da beceremez ya neyse) . Evlatlar arası adaletsizlik, eşitsizlik bizde de var. Anneme tek olarak sorsam beni çok sever, düşünür ama bilirim ki diğer kardeşlerin yanında esamem okunmaz. 6 yıllık evliyim, başka bir şehre yerleştim ama ne annem ne babam bi kez bile gelmedi. İnsan merak etmez mi evladının evini. hep bi bahane, bir şey. Ama gelinlere gelince koşa koşa en ufak bahane de gidebiliyorlar. Bir kere çok fena patladım, sanırım ufak bi sinir krizi geçirdim , ağlaya sızlaya içimden ne geçiyorsa söyledim, ama anlaşılmak bi tarafa, işlerine geldiği gibi yorumladılar. Ben de ailem de olsa beni bile bile üzen insanlar için pek de düşünmemeye karar verdim. Pek aramam, Onlar da yalandan sitem ederler. Telefon konuşmalarımı da yüzeysel tutarım. Ha tabi ki imreniyorum güzel aile ilişkisi olanlara ama napalim, nasip değilmiş demek ki. O zaman biz de çekirdek ailemize bakacağız.Kızlar belki hatırlayan vardır, geçenlerde annemle ilgili biraz içimi dökmüştüm, hala aramıyor ben de aramadım hiç. Çok kırgınım, ortada bu kadar büyütecek bir şey yokken ne evime geldi ne aradı.
Bugün babamla konuşurken babama dedim hamile olduğumu öğrendiği halde aramaması çok içime oturdu unutamıyorum. Babam da o aramıyorsa sen ara, açmazsa bir daha ara dedi.
Ben de çok sinirlendim, ağlamaya başladım, aramicam baba dedim, herkesin hamileliği kıymetliydi de benimki mi kıymetsiz sadece dedim
İlk gebeliğimde söyledim, hıı hayırlı olsun dedi geçiştirdi, hamileyken abimlere gitmiştik, abimin karısının ailesi geldi yedi içti hepsi, bir bardak bile kaldırmadan gittiler, annem de bana kalk yengene yardım et diyordu, o zaman bile zoruma gitmişti, abimin karısı hamileyken de değilken de biz ona bir bardak bile elletmedik.
Benim doğumuma yakın abimin karısının hamile olduğunu öğrendik, annem gülerek oynayarak şarkı söyledi videoya çekti herkese gönderdi gelinim hamile diyerekten
Doğum için yanıma geldi, geliniyle konuşuyordu onun hamileliğiyle ilgili şu cümleyi kurdu “son günlerde beni tek mutlu eden haber bu oldu” dedi, düşünün benim doğumuma gelmiş ama onu tek mutlu eden şey gelininin hamile olması...
onun hamile olduğunu öğrendiklerinde babamı sıkıştırdı, o kız kurutma makinası istiyordu hemen para gönder hamilelik hediyesi alsınlar dedi babam üç bin lira gönderdi onlara hamilelik hediyesi.
Ama şimdi annem beni hayırlı olsun demek için bile aramadı, inanılmaz zoruma gidiyor düşündükçe içim acıyor.
En acısı da biz anneme bunları söyleyince bize kıskanç diyor size hiç mi yapmadım diyor hemen küsüyor ağlıyor...
Her gece kızımı uyuturken hep bu düşüncelere dalıyorum
Çok geçmiş olsun rabbim tekrar sağlıkla nasip etsinMerhaba mayıs anneleri ben de mayıs annesi olucaktım taki bugüne kadar.. bebeğimi kaybettim sizler sağlıkla alın kucağınıza inşallah dualarım sizinle
Siz hamile değilmisiniz? 12.13. Gün pikse bence gecesi olmasada sabahı çatlamış tır.Ben de kullandım. Size de sorabilirim o zaman. Ben de gebe olduğumu yeni öğrendim.12. ve 13 gün pik yaptı test. 13. Günün gecesi 23.00 gibi tekrar test yaptım.t çizgisi koyuluğunu kaybedip C ile aynı koyuluğa erişmiş. Hatta c' den çok çok az daha silikti. Ondan başka testim kalmadığı için kasıklarım da deli gibi ağrıyınca o gece 23. 30 ve 04.00 gibi ilişki oldu. Silikleşmeyi kontrol edemedim yani. Çatlamayı yakalamış mıyımdır sizce? Doğru zamanı değerlendirdim mi?
Çok geçmiş olsun, Rabbim sana da en hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin inşallahMerhaba mayıs anneleri ben de mayıs annesi olucaktım taki bugüne kadar.. bebeğimi kaybettim sizler sağlıkla alın kucağınıza inşallah dualarım sizinle
Şu için bol bol uzanin sakin kalin yerleşme kanamasidir belki benim diğer gebeliğimde benim de olmuştu zaten rahimde kanama alani vardi da yoğun kırmızı olmadığı sürece korkmayin diyorlar inş sıkıntı yok sizdeIyi geceler sanirim herkes uykuda..az once tuvalete gittigimde camasirimda cok acik renk kahverengilik var sandim.uyku sersemi anlayamadim hemen camasir degistirip uzandim.az sonra kalkip baktigimda yine vardisabah nasil olur ki...hersey Rabbimin elinde
Şu için bol bol uzanin sakin kalin yerleşme kanamasidir belki benim diğer gebeliğimde benim de olmuştu zaten rahimde kanama alani vardi da yoğun kırmızı olmadığı sürece korkmayin diyorlar inş sıkıntı yok sizde
Evet, yeni öğrendim hamile olduğumu. Ben mutlaka çatlama günü ilişki olacak sanıyordum. Tam silikleşmeyi göremeden ilişki olunca fırsatı kaçırdığımı düşünmüştüm. Neyse ki tutmuş. Kendimi yedim durdum boşu boşunaSiz hamile değilmisiniz? 12.13. Gün pikse bence gecesi olmasada sabahı çatlamış tır.
Günaydın canımmmmBulantısız uyandım bu sabaha ama buseferde bişey mi oldu diye kendimi yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?