2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bizim minikler sağlıkla doğana kadar hep acabalarla geçireceğiz

Kızlar günaydınnnn, benim inanılmaz bel ağrılarım oluuor eğilemiyorum. Özellikle sabahları oluyor bu. Bir iki saat uzanınca anca geçiyor sonra tekrar başlıyor böyle olan varmı aramızda??
Bennnnn benimde ağrılarım hiç geçmiyor canım 5+6

• Benim kanamam kırmızı renkti, su anda da içeride geniş bir kanamam var kese etrafında benim tutunma damar üzerinde olmuş o yüzden böyle. Her hafta kontrole gidiyorum henüz başka kanama olmadı. 7+3deyim
Çok geçmiş olsun, düzenli iğne oluyor musunuz?
Kanama alanınız küçüldü mü peki?
Benim birden fazla alan var, damardan değil sanki, kan sulandırıcıdan şüphelenmekte haklı bence benimle ilgili doktorlarım, şimdi kestik bakalım, tam 2 hafta varmış aramızda, sağlıkla gelirler kucağımıza inşallah

Aramızda az var canım ben de bugün 9+2 yim çok heyecanlı haftaya doktora gidicem sen ne zaman gideceksin canım

Nasip olursa 4 yaş olacak aralarinda Sizinde tam zamani bence hayirli olsun :)

Çok teşekkür ederim valla Allah razi olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah içimi rahatlattiniz
Canim benim ya hepimiz saglikla kucagimiza alalim insan cok uzuluyo en ufak seyde telas oluyor burda birbirimiE destek olucaz icin rahat olsun bende de smdi idrar yolu enfeksiyonu cikti sinirim bozuk naocaksin hep bi ugrasmayla gecicek sanirsam

pencere bence doktorunuzu bi arayın, muhtemelen korkulacak hiçbir şey yoktur, benim kanamalarım bardaktan dökülüyormuş gibi bacaklarımdan akarak oldu bayağı, sizinki sadece lekelenme, önemli olduğunu sanmıyorum ama şüpheyle kalmayın, gidin bi kalp atışını duyup, güne stressiz devam edin derim

Nasip olursa 4 yaş olacak aralarinda Sizinde tam zamani bence hayirli olsun :)
Teşekkür ederim sizinki de çok güzel yaş benim düşünceme daha yakınmış ama kafa karışıklığı çok anı öğrenmeyle alakalı diye düşünüyorum daha dün öğrendim ve şaşkınlık hala çok yüksek kalbini bir duysam diyorum o beni endişelendiriyor siz duydunuz mu kalbini

Sen şimdi 9+0 sın ya, 9 haftalık mı denir, 10 haftalık mı? Bazo doktorlar 9+0, 9+6 arasına 10 haftalık diyorlar, kızlar ne olur şunu bi bilen anlatsın yav bana
Şu an aslında 9. haftayı tamamladık, 10. haftayı yaşıyoruz, o yüzden 9+ olarak sayılıyor.
Bu arada beni aramadılar, 9+3 üm, ne yapılıyormuş gidip gelince bizi de bilgilendirir misin?
tabii ki, bugün gitmeyi düşünüyorum işten fırsat bulursam.

Arkadaşlar bu tsh a her ay bakılıyor ya diğer kan değerlerine de her ay bakılıyor mu

Kizlar acaip modum dusuk iki hafta once idrar kulturu verdim hamileligimi ilk ogrendigim zamanlarda temiz cikti.
Dun aile saglik merkezinde idrar verdim lökosit araligi 0 ile 4 arasinda olcakken bende 31 cikti aile hekimi Monurol şase verdi bi tane. Cuma kendi doktoruma gidicem. Bi anda idrar yolu enfeksiyonumu oldum yani evden cikmama ragmen bol su iciyorum bi de . Sizlerde bu sorunu yasayan varmi

Çişinizi tutarsanız bile enfeksiyon olabilirsiniz.

bu arada orta idrar ile test yaptırmak gerekiyormuş yani kaba çişimizi yapıyoruz ya, önce biraz tuvalete yapacakmışız sonra kaba geçecekmişiz, ilk gelen idrar yanıltıcı olabiliyormuş. bunu bana geçen hafta doktorum söyledi. belki sizinki de öyle olmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…