2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben saglik ocagimin neresi oldugunu bile bilmiyorum bir iki ay once tasindik neden gidiyorduk saglik ocagina ben hic gitmedim
Aşılar var tetanoz takip ediyorlar tansiyon vs hatta ilerleyen dönemlerde bebeğin kalp atimina bakiyolar bebek doğuncada inşallah aynı şekilde devam ediyorsunuz

Yorucu bir gün geçirdiysen , geç yattıysan, gündüz ufak bir şekerleme yapmadıysan halsiz düşüp başın ağrıyor olabilir canım

Aşılar var tetanoz takip ediyorlar tansiyon vs hatta ilerleyen dönemlerde bebeğin kalp atimina bakiyolar bebek doğuncada inşallah aynı şekilde devam ediyorsunuz

Ben doktorumuz takip ediyor sanmistim, kucuk ve kalabalik oluyor ya saglik ocaklari o yuzden biraz korkuyorum gitmeye. O zaman kesin bir gidiyim en azindan kayit acsinlar

Yorucu bir gün geçirdiysen , geç yattıysan, gündüz ufak bir şekerleme yapmadıysan halsiz düşüp başın ağrıyor olabilir canım

Dun aksam yemekten sonra uyuyup, uyku saatimde de yine zorla uyumaya calistim ondan boyle oldu sanirim bir de dislerimi sikarak uyuyorum ben sabah cenem de cok agrimis oluyor o da etkiliyor bas agrisini

Ben saglik ocagimin neresi oldugunu bile bilmiyorum bir iki ay once tasindik neden gidiyorduk saglik ocagina ben hic gitmedim
E-nabız üzerinden kontrol edebilirsin kayıtlı olduğun aile hekimi ve sağlık ocağını. hatta ikametgahını henüz değiştirmediysen bile aile hekimini ve sağlık ocağını değiştirebiliyorsun e-nabızdan.

Ikametgahimizi degistirmistik, bir bakiyim e nabizdan tesekkur ederim

Evet oyleymis canim valla kendi doktorunda vermedi aile hekimi verdi ama herhalde icicem yalniz ben gecede en az 6 kez tuvalete cikiyorum :) gece su icmiyim bari bakalim bugun yapiyim ins gecer cok sagol arkadasim yardimlarin icin

Evet oyleymis canim valla kendi doktorunda vermedi aile hekimi verdi ama herhalde icicem yalniz ben gecede en az 6 kez tuvalete cikiyorum :) gece su icmiyim bari bakalim bugun yapiyim ins gecer cok sagol arkadasim yardimlarin icin ❤

için rahat etsin istiyorsan bence cumayı beklemeden bi kendi doktoruna da sor canım, değerim budur, bunu içmemi söylediler içeyim mi diye? kendisine ulaşamıyorsan da asistanı vs. biri üzerinden sordurabilirsin.
ne demeeek

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım 5+2 haftalık hamileyim pazartesi günü doktora gittim kesem göründü fakat doktor gebelik kesesinin aşağıda olduğunu istenmeyen bi durum olduğunu çok dikkatli olmam gerektiğini söyledi böyle bi sorunla karşılaşan var mı daha önce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…