- 17 Eylül 2020
- 1.014
- 1.262
- 63
- 32
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #6.741
Yok canım benim ağrılarım geçmiyor biraz ayakta kalsam otursam bile ağrım oluyorBenim de gün içinde oluyor ağrilar sabah uyaninca yüzüstü uyumuşsam oluyor
Daha sonra bebek için aşılar için sağlık ocağında da takip yaptırmak gerekiyormuş. bütün hamile arkadaşlarım sağlık ocağına da gidiyor.Sağlık ocağı napcak ki
Benim bebek için aşı takvimimi oluşturmuştu onun için mi yaniDaha sonra bebek için aşılar için sağlık ocağında da takip yaptırmak gerekiyormuş. bütün hamile arkadaşlarım sağlık ocağına da gidiyor.
Çatlama esnasında içerde sperm olması önemliymiş zaten. Hayırlı olsunEvet, yeni öğrendim hamile olduğumu. Ben mutlaka çatlama günü ilişki olacak sanıyordum. Tam silikleşmeyi göremeden ilişki olunca fırsatı kaçırdığımı düşünmüştüm. Neyse ki tutmuş. Kendimi yedim durdum boşu boşuna
Kizlar acaip modum dusuk iki hafta once idrar kulturu verdim hamileligimi ilk ogrendigim zamanlarda temiz cikti.
Dun aile saglik merkezinde idrar verdim lökosit araligi 0 ile 4 arasinda olcakken bende 31 cikti aile hekimi Monurol şase verdi bi tane. Cuma kendi doktoruma gidicem. Bi anda idrar yolu enfeksiyonumu oldum yani evden cikmama ragmen bol su iciyorum bi de . Sizlerde bu sorunu yasayan varmi
Cok sagol arkadasim bende dikkat etmedim aslinda biliyordum ya. Simdi numuneyi verdigim saata bakiyorum 9 bucuk taaa aksam ustu 5 te kabul edilmis numune bu kdr bekletmeleride cok sinir bozucu insan guvenemiyordaÇişinizi tutarsanız bile enfeksiyon olabilirsiniz.
bu arada orta idrar ile test yaptırmak gerekiyormuş yani kaba çişimizi yapıyoruz ya, önce biraz tuvalete yapacakmışız sonra kaba geçecekmişiz, ilk gelen idrar yanıltıcı olabiliyormuş. bunu bana geçen hafta doktorum söyledi. belki sizinki de öyle olmuş olabilir.
E effok cok tesekkurederim arkadasim. Sonra sende baktirdin mi toparlayabildin mi tekrar idrar ornegi vermek gerek herhalde gectimi gecmedi mi diyebende de aynı değer 24 çıkmıştı, kendi doktoruma yazdım, bol su iç, bu seviyedeyken toparlayabilirsin dedi..
monurolün hamilelere verildiğini biliyorum ama, eskiden doktoruma sorduğumda "biz bunu hamilelere bile yazıyoruz" demişti canım, geçmiş olsun
Benimde 3 gündür bel htts kalçaya kadar vuran ağrı oluyor. Normal sanırımBenim 8+3 ve bel ağrım yeni başladı anlam veremiyorum o yüzden
emin değilsen bi daha örnek ver bence.Cok sagol arkadasim bende dikkat etmedim aslinda biliyordum ya. Simdi numuneyi verdigim saata bakiyorum 9 bucuk taaa aksam ustu 5 te kabul edilmis numune bu kdr bekletmeleride cok sinir bozucu insan guvenemiyorda
12.haftaya kadar kaydetmeleri lazimSağlık ocağı napcak ki
emin değilsen bi daha örnek ver bence.
KirazHanim evet canim cuma gunu kendi doktoruma gidicem orada tekrar verecegim
E effok bi an once kurtulalim su illetten diyorum canim bol suya devam bu arada sen monurolu icmismiydin
12.haftaya kadar kaydetmeleri lazim
Benim de ilac almam lazimdi progestanim az kalmisti ve cepten almak istemedim kendim de saglik ocagina girmek istemedim dun esim aile hekimine gidip yazdirdi hic kayit acalim dememisler selam gondermislerBeni sağlık ocağından aradılar, 9 haftalık olmuşsunuz gelmeniz lazım dediler
Hoşgeldin , gebeliğin hayırlı olsun. bence yaş aralıkları çok güzel olacak. Arkadaş gibi büyürler.Benim beklenmedik oldu oğlum 21 aylık o yüzden biraz gerginim benim gibi var mı diye merak ediyorum hem heyecan hem korku hem oğlum küçük diye ona haksizlikediyor muyum hissi çok karmaşık durumdayım
Genelde yaş gibi biten söyleniyorSen şimdi 9+0 sın ya, 9 haftalık mı denir, 10 haftalık mı? Bazo doktorlar 9+0, 9+6 arasına 10 haftalık diyorlar, kızlar ne olur şunu bi bilen anlatsın yav bana
Ben bu virüs zamanında olmasından yanada çok endişeliyim inşallah bir an once biter bu olay bitmeden olması çok korkutuyor beniHoşgeldin , gebeliğin hayırlı olsun. bence yaş aralıkları çok güzel olacak. Arkadaş gibi büyürler.
benim de 2. hamileliğim , 3.5 yaşında kızım var. aralarında yaklaşık 4.5 yaş olacak.
En yakin olanina git seni yönlendirirler biz de yeni taşindik ben de daha gitmedimBen saglik ocagimin neresi oldugunu bile bilmiyorum bir iki ay once tasindikneden gidiyorduk saglik ocagina ben hic gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?