2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çatlama esnasında içerde sperm olması önemliymiş zaten. Hayırlı olsun

bende de aynı değer 24 çıkmıştı, kendi doktoruma yazdım, bol su iç, bu seviyedeyken toparlayabilirsin dedi..
monurolün hamilelere verildiğini biliyorum ama, eskiden doktoruma sorduğumda "biz bunu hamilelere bile yazıyoruz" demişti canım, geçmiş olsun

Cok sagol arkadasim bende dikkat etmedim aslinda biliyordum ya. Simdi numuneyi verdigim saata bakiyorum 9 bucuk taaa aksam ustu 5 te kabul edilmis numune bu kdr bekletmeleride cok sinir bozucu insan guvenemiyorda

E effok cok tesekkurederim arkadasim. Sonra sende baktirdin mi toparlayabildin mi tekrar idrar ornegi vermek gerek herhalde gectimi gecmedi mi diye

E effok cok tesekkurederim arkadasim. Sonra sende baktirdin mi toparlayabildin mi tekrar idrar ornegi vermek gerek herhalde gectimi gecmedi mi diye

bu konuşma dün geçti aramızda, ben de açıkçası gerçekten çok fazla su içmeye başladım, belki 2,5-3 litreyi geçti dün hatta...
benim bir sonraki randevum önümüzdeki pazartesi günü, o gün gittiğimde isteyebilir diye tahmin ediyorum ama bakalım

Kizlar ben yine cok fena bir bas agrisiyla mucadele ediyorum. Hamilelik mi migren mi cozemedim de gozlerimi uyku bandiyla kapatip uyumaya calistim ama gecmedi uyuyamiyorum da hic gunduzleri. Parol ictim bir tane o beni pek kesmez ama insallah fayda eder. Bir de ben su previtals'i kullanmaya basladigimdan beri siskinligim gitti, tuvalete de cikabiliyorum bu kadar kuru beslenmeme ragmen tek iyi haber bu, sanirim kilo da vermeye basliyorum karnim yeniden dum duz olmaya basladi, sadece bir tane elma yiyebiliyorun ogleye kadar. Artik neden karnim agrimiyor, neden gogsumun dolgunlugu azaldi gibi dusunceleri de tamamen biraktim bir sey olsa kirmizi kan gelirdi diyip geciyorum hatta dun yagmur yagarken balkon takimlarini ve salincagi ittirip kenara aldim bayada agirlar aslinda, aksam esim baya kizdi ya bir sey olduysa filan diye. Saglikliysa her sey yolundaysa hic bir sey olmaz kafasina girdim sanirim artik

KirazHanim evet canim cuma gunu kendi doktoruma gidicem orada tekrar verecegim
E effok bi an once kurtulalim su illetten diyorum canim bol suya devam bu arada sen monurolu icmismiydin

yok canım, ben monurol verir diye yazmıştım doktoruma ama bu sefer vermedi, su iç dedi sadece..
normalde Monurolu gece yatmadan önce son idrarını yapıp içiyorsun ve sabaha kadar idrara çıkmıyorsun, sabah idrarınla birlikte kurtulmuş oluyorsun, bir kerelik bir ilaç

Beni sağlık ocağından aradılar, 9 haftalık olmuşsunuz gelmeniz lazım dediler
Benim de ilac almam lazimdi progestanim az kalmisti ve cepten almak istemedim kendim de saglik ocagina girmek istemedim dun esim aile hekimine gidip yazdirdi hic kayit acalim dememisler selam gondermisler

Benim beklenmedik oldu oğlum 21 aylık o yüzden biraz gerginim benim gibi var mı diye merak ediyorum hem heyecan hem korku hem oğlum küçük diye ona haksizlikediyor muyum hissi çok karmaşık durumdayım
Hoşgeldin , gebeliğin hayırlı olsun. bence yaş aralıkları çok güzel olacak. Arkadaş gibi büyürler.
benim de 2. hamileliğim , 3.5 yaşında kızım var. aralarında yaklaşık 4.5 yaş olacak.

Sen şimdi 9+0 sın ya, 9 haftalık mı denir, 10 haftalık mı? Bazo doktorlar 9+0, 9+6 arasına 10 haftalık diyorlar, kızlar ne olur şunu bi bilen anlatsın yav bana
Genelde yaş gibi biten söyleniyor
Hoşgeldin , gebeliğin hayırlı olsun. bence yaş aralıkları çok güzel olacak. Arkadaş gibi büyürler.
benim de 2. hamileliğim , 3.5 yaşında kızım var. aralarında yaklaşık 4.5 yaş olacak.
Ben bu virüs zamanında olmasından yanada çok endişeliyim inşallah bir an once biter bu olay bitmeden olması çok korkutuyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…