- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #6.701
Canım günaydın ne güzel işte belki de geçiyordur yavaş yavaşBulantısız uyandım bu sabaha ama buseferde bişey mi oldu diye kendimi yiyorum
Hayırlı olsunnnn burda 2. Gebeliği olan arkadaşlarımız var bayaGünaydın herkese bende dün doktoradan öğrendim hamileyim son adet tarihine göre mayıs sonu doğacak ama yumurtlama geç olmuş haziran 1 2 gibi olabilir de dedi keyfine kalmış bebegimin hayırlısı artık benim 2. Bebeğim olacak 2. Olanlar kimler
Benim beklenmedik oldu oğlum 21 aylık o yüzden biraz gerginim benim gibi var mı diye merak ediyorum hem heyecan hem korku hem oğlum küçük diye ona haksizlikediyor muyum hissi çok karmaşık durumdayımHayırlı olsunnnn burda 2. Gebeliği olan arkadaşlarımız var baya ☺
Hayırlı olsun kardeşler arasında yaş farkı olmaması gerekiyor bana göre bebeğiniz doğduğunda oğlunuz biraz daha büyümüş olacak bence içiniz rahat olsun bu düşüncelere kapılmayın karnınızdaki bebeği de düşününBenim beklenmedik oldu oğlum 21 aylık o yüzden biraz gerginim benim gibi var mı diye merak ediyorum hem heyecan hem korku hem oğlum küçük diye ona haksizlikediyor muyum hissi çok karmaşık durumdayım
Teşekkür ederim hepimiz inşallah sağlıkla kucağınıza alırız bende bir yandan öyle düşünüyorum çok yaş olmasın aralarında diye ama seneye planlıyorduk nasip böyle oldu aceleci sabırsız bir bebiş olacak sanırımHayırlı olsun kardeşler arasında yaş farkı olmaması gerekiyor bana göre bebeğiniz doğduğunda oğlunuz biraz daha büyümüş olacak bence içiniz rahat olsun bu düşüncelere kapılmayın karnınızdaki bebeği de düşünün
Bulantısız uyandım bu sabaha ama buseferde bişey mi oldu diye kendimi yiyorum
Günaydınlar herkese, mutlu ve güzel haberler aldığımız bir gün olsun
benim haftam çarşambaları atıyor, her çarşambayı iple çekiyorum, sebepsiz bi mutluluk oluyor içimde
bugün 9+0 oldu minnoş bebeğim
Ultrasonda çıkmadı mı canım kaç haftalık olduğu ?yaaaa az kaldı 12 haftasına annesiiii
ben hala düzgün hesaplayamıyorum kendi haftamı, komple karıştı kafam.
16 ağustos son adet tarihim ama ovulasyon testi yaptığım için 3 Eylül'ün peak günü olduğunu biliyorum. Bu durumda ben kaç haftalık olmuş oluyorum :)
matematik problemi gibi
Benim kanamam kırmızı renkti, su anda da içeride geniş bir kanamam var kese etrafında benim tutunma damar üzerinde olmuş o yüzden böyle. Her hafta kontrole gidiyorum henüz başka kanama olmadı. 7+3deyimKesenin etrafını sarmış, ince uzun bi kanama alanı var kesenin etrafını sardığı için düşük riski var dedi doktor, ama kalp atışı falan güzeldi, aslında progesteron seviyem de hep 60 üzeri çıkmıştı, neden böyle oldu anlamadım, sizin kaç haftalık, benim 9+1 şimdi? Size doktor ne dedi? Kırmızı kanama mı oldu sizde? Sağlıklıdır dilerim
Ultrasonda çıkmadı mı canım kaç haftalık olduğu ?
o zaman birliktelik tarihine göre hesaplayabilirsin.ultrason kağıdının üzerinde bi tarih var ama o benim doktora söylediğim son adet tarihime göre birebir, otomatik yazdıklarını sanmıyorum... normalden geç yumurtlamış olmalısın, bu beş haftayla uyumlu bi görüntü dedi doktor da sözel olarak çünkü
ben o gün hem bi sürü sorum var, hem kese gördüğüm için şoktayım falan derken peki nasıl hesaplamalıyım yumurtlama günüme göre diyemedim.
o zaman birliktelik tarihine göre hesaplayabilirsin.
çatlama tarihini baz al.
3 eylülü baz alınca 5+6 oluyorsun.
ben öyle mide bulantısı falan yaşamadım pek, ilk haftalarda aşırı şişkinliğim oluyordu, yemekten sonra rahatsızlık vs. gibiilişki kısmı iyice karışık ama bakalım
9. hafta nasıl peki, biraz daha az belirti miii, daha yoğun ve farklı belirtiler mi var
Cok tesekkur ederim canim.hosbuldumHayirli olsun canim hosgeldin ❤
Geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza inşallahMerhaba mayıs anneleri ben de mayıs annesi olucaktım taki bugüne kadar.. bebeğimi kaybettim sizler sağlıkla alın kucağınıza inşallah dualarım sizinle
İnşallah canım ama insan herşeyden evhamlanıyorCanım günaydın ne güzel işte belki de geçiyordur yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?