2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hayırlı olsunnnn burda 2. Gebeliği olan arkadaşlarımız var baya

Hayırlı olsunnnn burda 2. Gebeliği olan arkadaşlarımız var baya ☺
Benim beklenmedik oldu oğlum 21 aylık o yüzden biraz gerginim benim gibi var mı diye merak ediyorum hem heyecan hem korku hem oğlum küçük diye ona haksizlikediyor muyum hissi çok karmaşık durumdayım

Benim beklenmedik oldu oğlum 21 aylık o yüzden biraz gerginim benim gibi var mı diye merak ediyorum hem heyecan hem korku hem oğlum küçük diye ona haksizlikediyor muyum hissi çok karmaşık durumdayım
Hayırlı olsun kardeşler arasında yaş farkı olmaması gerekiyor bana göre bebeğiniz doğduğunda oğlunuz biraz daha büyümüş olacak bence içiniz rahat olsun bu düşüncelere kapılmayın karnınızdaki bebeği de düşünün

Teşekkür ederim hepimiz inşallah sağlıkla kucağınıza alırız bende bir yandan öyle düşünüyorum çok yaş olmasın aralarında diye ama seneye planlıyorduk nasip böyle oldu aceleci sabırsız bir bebiş olacak sanırım

Bulantısız uyandım bu sabaha ama buseferde bişey mi oldu diye kendimi yiyorum

günaydııın, aynı his bende de var.
kasığım batmayınca canım sıkılmaya başladı, niye batmıyor diye :)

aynı şekilde bulantılar başlamıştı, şimdi sadece yumurta yerken olmaya başladı. bu sefer niye bulantım kesildi diyorum.

yaaaa az kaldı 12 haftasına annesiiii
ben hala düzgün hesaplayamıyorum kendi haftamı, komple karıştı kafam.
16 ağustos son adet tarihim ama ovulasyon testi yaptığım için 3 Eylül'ün peak günü olduğunu biliyorum. Bu durumda ben kaç haftalık olmuş oluyorum :)

matematik problemi gibi

Ultrasonda çıkmadı mı canım kaç haftalık olduğu ?

• Benim kanamam kırmızı renkti, su anda da içeride geniş bir kanamam var kese etrafında benim tutunma damar üzerinde olmuş o yüzden böyle. Her hafta kontrole gidiyorum henüz başka kanama olmadı. 7+3deyim

Ultrasonda çıkmadı mı canım kaç haftalık olduğu ?

ultrason kağıdının üzerinde bi tarih var ama o benim doktora söylediğim son adet tarihime göre birebir, otomatik yazdıklarını sanmıyorum... normalden geç yumurtlamış olmalısın, bu beş haftayla uyumlu bi görüntü dedi doktor da sözel olarak çünkü

ben o gün hem bi sürü sorum var, hem kese gördüğüm için şoktayım falan derken peki nasıl hesaplamalıyım yumurtlama günüme göre diyemedim.

o zaman birliktelik tarihine göre hesaplayabilirsin.
çatlama tarihini baz al.
3 eylülü baz alınca 5+6 oluyorsun.

o zaman birliktelik tarihine göre hesaplayabilirsin.
çatlama tarihini baz al.
3 eylülü baz alınca 5+6 oluyorsun.

ilişki kısmı iyice karışık ama bakalım
9. hafta nasıl peki, biraz daha az belirti miii, daha yoğun ve farklı belirtiler mi var

ilişki kısmı iyice karışık ama bakalım
9. hafta nasıl peki, biraz daha az belirti miii, daha yoğun ve farklı belirtiler mi var
ben öyle mide bulantısı falan yaşamadım pek, ilk haftalarda aşırı şişkinliğim oluyordu, yemekten sonra rahatsızlık vs. gibi
şu an rahatım bu konularda, sadece zaman zaman uyku çok bastırıyor, mesela dün akşam 10 gibi uyudum galiba.
biraz göbeğim çıktı ama göbek bebek mi anlamıyorum

Kızlar günaydınnnn, benim inanılmaz bel ağrılarım oluuor eğilemiyorum. Özellikle sabahları oluyor bu. Bir iki saat uzanınca anca geçiyor sonra tekrar başlıyor böyle olan varmı aramızda??

Merhaba mayıs anneleri ben de mayıs annesi olucaktım taki bugüne kadar.. bebeğimi kaybettim sizler sağlıkla alın kucağınıza inşallah dualarım sizinle
Geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…