- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #6.781
E- nabızdan bakabilirsiniz, sizi atamışlardır otomatik olarak bir sağlık ocağına.
Dikkat et cnm bol bol uzan dinlen . Bu dünyada rizki varsa sağ salim doğar inşallah.Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım 5+2 haftalık hamileyim pazartesi günü doktora gittim kesem göründü fakat doktor gebelik kesesinin aşağıda olduğunu istenmeyen bi durum olduğunu çok dikkatli olmam gerektiğini söyledi böyle bi sorunla karşılaşan var mı daha önce ?
Maşallah kuzum yarın darısı bana inşallahEvet dün gittim kuzum duyduk çok şükür
Benim sağlık ocağında kan vermiştim ilk gebeliğimi öğrendiğimde o günden beri arayan sorayan yokBenim gittiğim hastane bildirmiş, aradılar gelmeniz lazım diye. Kaçamadım
Sen ne zaman gidiyosun canımMaşallah kuzum yarın darısı bana inşallah
Merhabalar cnm alttan muayenenin bir sakıncası yok bende oldum keseyi alttan gördüm bende. Progestani da kese daha iyi gelişsin diye veriyorlar yani kanamam olmasada kullanıyorsun bende kullanıyorum halen benim ilk haftalar ağrılarım vardı ondan kullandım halen devam ediyorum yanı korkulacak bir şey yok için rahat olsun.Kızlar bir kaç kere akıntımın rengi değişikti böyle kahvede değil pembede değil ama krem gibi hafif lekeli bi akıntı gibiydi, bugünde kasıklarım ağırınca gittim dr a. Alttan muayene etti çok şükür bir şeyi yok dedi kalp atışını dinletti. Enfeksiyonum varmış kokulu zaten akıntım onun için ilaç verdi ve progestan verdi, progestan verince bi tuhaf oldum hani öyle kanama gibi değil hocam falan dedim merak etme zararı yok kullan haftaya gel dedi. Daha önce alttan muayene olan oldu mu? Bazıları kötü etki yapıyo falan diyor ya biraz ürktüm
Bazı saatler de uyumak insanın dengesini alt üst edebiliyor. Geçen yoğun ve stresli bir günün sonunda ben de baş ağrısından uyuyamamıştım. Dişlerini sıkarak uyuman da stresten kaynaklı olabilir. Stresten uzak duralımDun aksam yemekten sonra uyuyup, uyku saatimde de yine zorla uyumaya calistim ondan boyle oldu sanirimbir de dislerimi sikarak uyuyorum ben sabah cenem de cok agrimis oluyor o da etkiliyor bas agrisini
Benimde perşembeleri yarın 9+0 oluyorumGünaydınlar herkese, mutlu ve güzel haberler aldığımız bir gün olsun
benim haftam çarşambaları atıyor, her çarşambayı iple çekiyorum, sebepsiz bi mutluluk oluyor içimde
bugün 9+0 oldu minnoş bebeğim
Bazı saatler de uyumak insanın dengesini alt üst edebiliyor. Geçen yoğun ve stresli bir günün sonunda ben de baş ağrısından uyuyamamıştım. Dişlerini sıkarak uyuman da stresten kaynaklı olabilir. Stresten uzak duralım
Aynısı benim de oldu ne kahve ne beyaz, krem gibi akıntı ve baya sıvıydı yani yoğun değildi. Ben de doktora gittim kanama alanı yok dedi. Hafif enfeksiyon çıkmıştı ondan olabilir dedi. Ben zaten kanama alanı olmamasına rağmen gebelik başından beri progestan kullanıyorum önlem amaçlı. Kötü bir şey değil aksine çok faydası olan bi ilaç. Vajinal ultrason da bence halk arasında tehlikeli olduğu uydurulmuş bi durum. Bütün doktorlar yanılıyor olamaz. Daha önce de olmuştum hiç bi sıkıntı olmadı zaten vajina girişinden bakıyor, keseye ulaşıp zarar vermesi mümkün değil.Kızlar bir kaç kere akıntımın rengi değişikti böyle kahvede değil pembede değil ama krem gibi hafif lekeli bi akıntı gibiydi, bugünde kasıklarım ağırınca gittim dr a. Alttan muayene etti çok şükür bir şeyi yok dedi kalp atışını dinletti. Enfeksiyonum varmış kokulu zaten akıntım onun için ilaç verdi ve progestan verdi, progestan verince bi tuhaf oldum hani öyle kanama gibi değil hocam falan dedim merak etme zararı yok kullan haftaya gel dedi. Daha önce alttan muayene olan oldu mu? Bazıları kötü etki yapıyo falan diyor ya biraz ürktüm
İlk gebeliğmde bende de vardı. Dr ilaç, progestan verip iki hafta ilişkiyi yasaklamıştı. Sanırım hepsi enfeksiyon kaynaklı önlem amaçlı verilmiş. ılkinde hamileliğim boyunca ara ara tekrarlamıştı. Bu defa iyiyim şükür. Az önce dr um da sonuçları öğrendim ben de, temiz çıkmış. bu enfeksiyon illet bir şey , bol bol su iç. atlatırsın İnsallahKızlar bir kaç kere akıntımın rengi değişikti böyle kahvede değil pembede değil ama krem gibi hafif lekeli bi akıntı gibiydi, bugünde kasıklarım ağırınca gittim dr a. Alttan muayene etti çok şükür bir şeyi yok dedi kalp atışını dinletti. Enfeksiyonum varmış kokulu zaten akıntım onun için ilaç verdi ve progestan verdi, progestan verince bi tuhaf oldum hani öyle kanama gibi değil hocam falan dedim merak etme zararı yok kullan haftaya gel dedi. Daha önce alttan muayene olan oldu mu? Bazıları kötü etki yapıyo falan diyor ya biraz ürktüm
Baş ağrımın sebebini buldum ben sanırım normalde adet dönemim bu tarihlere denk geliyor adet öncesi başım çok ağrırdı çünküKizlar ben yine cok fena bir bas agrisiyla mucadele ediyorum. Hamilelik mi migren mi cozemedim de gozlerimi uyku bandiyla kapatip uyumaya calistim ama gecmedi uyuyamiyorum da hic gunduzleri. Parol ictim bir tane o beni pek kesmez ama insallah fayda eder. Bir de ben su previtals'i kullanmaya basladigimdan beri siskinligim gitti, tuvalete de cikabiliyorum bu kadar kuru beslenmeme ragmentek iyi haber bu, sanirim kilo da vermeye basliyorum karnim yeniden dum duz olmaya basladi, sadece bir tane elma yiyebiliyorun ogleye kadar. Artik neden karnim agrimiyor, neden gogsumun dolgunlugu azaldi gibi dusunceleri de tamamen biraktim bir sey olsa kirmizi kan gelirdi diyip geciyorum hatta dun yagmur yagarken balkon takimlarini ve salincagi ittirip kenara aldim bayada agirlar aslinda, aksam esim baya kizdi ya bir sey olduysa filan diye. Saglikliysa her sey yolundaysa hic bir sey olmaz kafasina girdim sanirim artik
Onların sistemine düşüyor zaten canım doktorum keseyi gördüğü gün sağlık ocağından beni arayıp hayırlı olsun demişlerdi tahlil için çağırmışlardı hatta bana ulaşamayıp eşimi aramışlardıBen eski hamileliğimde hiç bildirmedim bile sağlık ocağına yine bildirmeyeceğimsürpriz olsun onlara
Merhabalar cnm alttan muayenenin bir sakıncası yok bende oldum keseyi alttan gördüm bende. Progestani da kese daha iyi gelişsin diye veriyorlar yani kanamam olmasada kullanıyorsun bende kullanıyorum halen benim ilk haftalar ağrılarım vardı ondan kullandım halen devam ediyorum yanı korkulacak bir şey yok için rahat olsun.
Aynısı benim de oldu ne kahve ne beyaz, krem gibi akıntı ve baya sıvıydı yani yoğun değildi. Ben de doktora gittim kanama alanı yok dedi. Hafif enfeksiyon çıkmıştı ondan olabilir dedi. Ben zaten kanama alanı olmamasına rağmen gebelik başından beri progestan kullanıyorum önlem amaçlı. Kötü bir şey değil aksine çok faydası olan bi ilaç. Vajinal ultrason da bence halk arasında tehlikeli olduğu uydurulmuş bi durum. Bütün doktorlar yanılıyor olamaz. Daha önce de olmuştum hiç bi sıkıntı olmadı zaten vajina girişinden bakıyor, keseye ulaşıp zarar vermesi mümkün değil.
İlk gebeliğmde bende de vardı. Dr ilaç, progestan verip iki hafta ilişkiyi yasaklamıştı. Sanırım hepsi enfeksiyon kaynaklı önlem amaçlı verilmiş. ılkinde hamileliğim boyunca ara ara tekrarlamıştı. Bu defa iyiyim şükür. Az önce dr um da sonuçları öğrendim ben de, temiz çıkmış. bu enfeksiyon illet bir şey , bol bol su iç. atlatırsın İnsallah
Etiketle mutlaka insallahh kuzumMaşallah kuzum yarın darısı bana inşallah
Benim hastane bakanlığa bildirmiyor bu üçüncü gebelik ordan biliyorumOnların sistemine düşüyor zaten canım doktorum keseyi gördüğü gün sağlık ocağından beni arayıp hayırlı olsun demişlerdi tahlil için çağırmışlardı hatta bana ulaşamayıp eşimi aramışlardı
Merhaba cnm benim de 3. Cocuk Aynıymış son adet tarihlerimizde. Sağlıkla insallah kavuşuruz.Benim hastane bakanlığa bildirmiyor bu üçüncü gebelik ordan biliyorumbende zırt pırt aramasınlar diye hiç kayıt yaptırmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?