2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hayırlı günler kızlar bende sağlık ocağında tahlillerimi yapmıştım gebeliğin ilk haftalarında o zaman kayıt açıldı bana da tetenoz aşişi için gün verdi diğer günler için telefondan haberleşiriz dedi kilo felan için coronadan dolayı çağırmak istemedi sık zaten hastanede tansiyon felan bakılıyor tetenoz aşısı için gidecem tek bende .

Dikkat et cnm bol bol uzan dinlen . Bu dünyada rizki varsa sağ salim doğar inşallah.

Kızlar bir kaç kere akıntımın rengi değişikti böyle kahvede değil pembede değil ama krem gibi hafif lekeli bi akıntı gibiydi, bugünde kasıklarım ağırınca gittim dr a. Alttan muayene etti çok şükür bir şeyi yok dedi kalp atışını dinletti. Enfeksiyonum varmış kokulu zaten akıntım onun için ilaç verdi ve progestan verdi, progestan verince bi tuhaf oldum hani öyle kanama gibi değil hocam falan dedim merak etme zararı yok kullan haftaya gel dedi. Daha önce alttan muayene olan oldu mu? Bazıları kötü etki yapıyo falan diyor ya biraz ürktüm

Merhabalar cnm alttan muayenenin bir sakıncası yok bende oldum keseyi alttan gördüm bende. Progestani da kese daha iyi gelişsin diye veriyorlar yani kanamam olmasada kullanıyorsun bende kullanıyorum halen benim ilk haftalar ağrılarım vardı ondan kullandım halen devam ediyorum yanı korkulacak bir şey yok için rahat olsun.

Dun aksam yemekten sonra uyuyup, uyku saatimde de yine zorla uyumaya calistim ondan boyle oldu sanirim bir de dislerimi sikarak uyuyorum ben sabah cenem de cok agrimis oluyor o da etkiliyor bas agrisini
Bazı saatler de uyumak insanın dengesini alt üst edebiliyor. Geçen yoğun ve stresli bir günün sonunda ben de baş ağrısından uyuyamamıştım. Dişlerini sıkarak uyuman da stresten kaynaklı olabilir. Stresten uzak duralım

Kesinlikle

Aynısı benim de oldu ne kahve ne beyaz, krem gibi akıntı ve baya sıvıydı yani yoğun değildi. Ben de doktora gittim kanama alanı yok dedi. Hafif enfeksiyon çıkmıştı ondan olabilir dedi. Ben zaten kanama alanı olmamasına rağmen gebelik başından beri progestan kullanıyorum önlem amaçlı. Kötü bir şey değil aksine çok faydası olan bi ilaç. Vajinal ultrason da bence halk arasında tehlikeli olduğu uydurulmuş bi durum. Bütün doktorlar yanılıyor olamaz. Daha önce de olmuştum hiç bi sıkıntı olmadı zaten vajina girişinden bakıyor, keseye ulaşıp zarar vermesi mümkün değil.

İlk gebeliğmde bende de vardı. Dr ilaç, progestan verip iki hafta ilişkiyi yasaklamıştı. Sanırım hepsi enfeksiyon kaynaklı önlem amaçlı verilmiş. ılkinde hamileliğim boyunca ara ara tekrarlamıştı. Bu defa iyiyim şükür. Az önce dr um da sonuçları öğrendim ben de, temiz çıkmış. bu enfeksiyon illet bir şey , bol bol su iç. atlatırsın İnsallah

Baş ağrımın sebebini buldum ben sanırım normalde adet dönemim bu tarihlere denk geliyor adet öncesi başım çok ağrırdı çünkü Tabi hormonların da çok etkisi var

Ben eski hamileliğimde hiç bildirmedim bile sağlık ocağına yine bildirmeyeceğim sürpriz olsun onlara
Onların sistemine düşüyor zaten canım doktorum keseyi gördüğü gün sağlık ocağından beni arayıp hayırlı olsun demişlerdi tahlil için çağırmışlardı hatta bana ulaşamayıp eşimi aramışlardı

Teşekkür ederiimmm

İnsan yine de tereddüte düşüyor işte ne bileyim çok şükür gerçi, enfeksiyonda ilaçla atarım inş, teşekkür ederim

Ah bi su içebilsem normalde 2,5-3 litre rahat içen ben şimdi 1 litre anca aşırı mide bulantısı yapıyor bende

Benim hastane bakanlığa bildirmiyor bu üçüncü gebelik ordan biliyorum bende zırt pırt aramasınlar diye hiç kayıt yaptırmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…